- 27 Şubat 2013
- 87
- 29
- 98
- 37
bende ikiz istiyorummmmmmmmmmm
vallahi benim arkadaşım 1 yıllık evliydi ,yaşı epey vardı ama ,direk tüp yaptırdı hiç uğraşamam dedi ,şansına üçüz oldu ,hatta doğdular bile ,2 kız 1 erkek .
ahh banada şöyle bir ikiz verse rabbim sağlıklı sıhhatli bi kız bi erkek .dahada bişey istemem ..
Merhaba kızlar inşallah hepiniz bebeğinize biran önce kavuşursunuz..ben 25 yaşındayım ve 16 Kasım ı bekliyorum..
ya ben geç evlendim.bilemedim böyle çocuk olmayacağını bilseydm erken evlenirdimsonra hemen bebeğe giriştik ama meğerse olmuyormuş öyle bende ikiz üçüz olursa bu yaşta hepsine bakarım dedm ama nasip tabi :)))
ya ben geç evlendim.bilemedim böyle çocuk olmayacağını bilseydm erken evlenirdimsonra hemen bebeğe giriştik ama meğerse olmuyormuş öyle bende ikiz üçüz olursa bu yaşta hepsine bakarım dedm ama nasip tabi :)))
yalnız o liste tarih sırasına göre olursa çok daha düzenli olur diye düşünüyorum.zira fazlaca karışık görünüyor.naçizane fikrimdir.haddimi aştıysam affola.
Merhaba kızlar inşallah hepiniz bebeğinize biran önce kavuşursunuz..ben 25 yaşındayım ve 16 Kasım ı bekliyorum..
işte çoğul gebelikte defteri kapatıyorsun önüne bakıyorsun ,yaşım geçiyor ay 2. yi ne zaman yapsam derdin olmuyor ,bi kerede 2-3
Erken ya da geçle alakası yok bence zaman meselesi zamanı gelince olacak ama gel gör ki beklemek çok zor
yaparız tarih sırasına göre ,yeni şekilleniyor daha ,düzenleme olacak..
merhaba hanımefendiler.
rica etsem beni de ekleyebilir misiniz listenize?
bat bugün.8 kasım.
29 yaşındayım.
aranıza istanbuldan katılıyorum.
saygılar.
hoşgeldin canım ,alayımmı listeye seni ,katılımda bulunacakmısın topikte ??
merhaba hanımefendiler.
rica etsem beni de ekleyebilir misiniz listenize?
bat bugün.8 kasım.
29 yaşındayım.
aranıza istanbuldan katılıyorum.
saygılar.
Tamamdır :) Hem kimseyle konuşamıyorsun ki bu tarz şeyleri eşimide ümitlendirmek istemediğimden onada anlatamıyorum psikolojik belirtiler oluyo genelde..Daha 4. denememiz olmasına rağmen ve yeni evli olmamıza rağmen ben hemen olacak zannediyordum hiç öyle bi şey değilmiş
merhaba; hepnasip seni diğer topikten tanıyorum tarantulanın açtığı hoş geldinama ben orayı bulamıyorum kapandımı yoksa
hadi inşallah hepnasip. test yapmayı ne zaman düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?