2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Eylülcüm hazırlamay başladınmı listeyi merakla bekliyorum

ohhoooo liste hazır canım .1. mesajımın altında ,zamanla geliştiririz şimdilik bilgiler bunlar ,yaşadığımız ili filan da yazarız .birbirimizi tanıdıkça inşallah..

ben yine kk da gördüğüm kadarı ile klomen ile tedavide başarı sağlayan çok kişi okudum ,doktorum tedavime başlamadı bekleyelim dedi ,bende klomeni ona sormadan kullandım bu ay ,5 gün 5 tane içmek gerekiyor ,ben 3 gün içtim sonra hafta sonu için kısa bir tatile gittik ben unuttum içmeyi ,aslında bu ay ki ümidimin kırıklığı birazda bundan ,yani adetten sonra büyük hevesle bu ay tamam bu ay kesin çok çalışıcam çaba göstericem dedim ama ilacı bırakınca hevesimde kaçtı :2:

eylülcüm doktorlar klomen vermeden tahlil veriyorlar keşke sen sormadan almasaydın.ya zararı olursa

gülüm bat 1 ocak :)

merhaba hanımefendiler.
rica etsem beni de ekleyebilir misiniz listenize?
bat bugün.8 kasım.
29 yaşındayım.
aranıza istanbuldan katılıyorum.
saygılar.

eylülcüm doktorlar klomen vermeden tahlil veriyorlar keşke sen sormadan almasaydın.ya zararı olursa

evet canım. önce kan tahlili istiyor doktor. hormonlara bakmadan sana bu ilaci hiç bir doktor veremez dedi bana. günde iki tane içen vardı burda bana günde bir tane ve 4 gün içmemi söyledi. aksi takdirde kist oluşurmuş.

tahlillerimi yaptırdım zaten canım ,doktorum bana herşey temiz ,bu durumda kolomene başlatırdım ama biraz bekleyelim dedi ,bende buna güvenerek kendi kendime içtim ,daha doğrusu içemedim 3 de kaldı
gülüm bat 1 ocak :)

tamamdır 1 ocak ekledim ..

orası öyle tabi ,yalnış yönlendirmiyim kimseyi ,test tahlil olmadan olmaz ,hatta doktor 2 günde bir yumurta boyu ölçüp çatlatma iğnesi veriyor ,ben kendi kendime kalkıştım .elime yüzüme bulaştı zaten ,son olsun bu .çç

evet bendende bi dünya tahlil istediler allahtan hsg istemediler

tahlillerimi yaptırdım zaten canım ,doktorum bana herşey temiz ,bu durumda kolomene başlatırdım ama biraz bekleyelim dedi ,bende buna güvenerek kendi kendime içtim ,daha doğrusu içemedim 3 de kaldı

o zaman en güzelini yapmışsın doktorlar çok bekletiyor bugün git yarın gel diyor.dün gittim doktor aslında tüp bebeğe hmn başlayabilirz ama sen adet olunca aralıkta gel dedi.bende zaten borcum vardı bu ay tamam dedim.yani gerçekten çok oyalıyorlar.keşke devam etseydin.bu ay gebelik olmazsa klomen kullan unutmadan :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…