canım yaa rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inş
aminnn... burası moral oluyor kızlar bana. önceleri dövünüyordum burda rahatlıyorum valla
canım yaa rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizi inş
Eylülcüm hazırlamay başladınmı listeyi merakla bekliyorum
ohhoooo liste hazır canım .1. Mesajımın altında ,zamanla geliştiririz şimdilik bilgiler bunlar ,yaşadığımız ili filan da yazarız .birbirimizi tanıdıkça inşallah..
Beni arada burası bunalımda sokuyo,arada eğlendiriyo acaip bişey ya
Kızlar çok canı gönülden diliyorum ki allahım hepinizin kucağına birer melek versin inşallah
ben yine kk da gördüğüm kadarı ile klomen ile tedavide başarı sağlayan çok kişi okudum ,doktorum tedavime başlamadı bekleyelim dedi ,bende klomeni ona sormadan kullandım bu ay ,5 gün 5 tane içmek gerekiyor ,ben 3 gün içtim sonra hafta sonu için kısa bir tatile gittik ben unuttum içmeyi ,aslında bu ay ki ümidimin kırıklığı birazda bundan ,yani adetten sonra büyük hevesle bu ay tamam bu ay kesin çok çalışıcam çaba göstericem dedim ama ilacı bırakınca hevesimde kaçtı :2:
merhaba canlarım
33 yaşındayım ,yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum ve bir bebeğim olsun istiyorum,fakat malesef her ay hüsran ,bu aydan da ümidimi kestim sayılır ,artık aralık ayına kaldı umudum, olmadı sonraki aylara artık.ben pco hastasıyım ,fakat adetlerim 5 yıldır düzenli ,son 2 adette ise düzensizlik başladı.
doktora gittim fakat birşeyin yok denemeye devam denildi ,tedaviye başlamak istiyorum ama çalıştığım için izin alma sorunum var ve birtürlü başlayamadım ..
sizlerde gebe kalmak istiyorsanız bu yolda tecrübe tedavi ve yöntemlerimizi paylaşıma varmısınız ..
haydi bakalım topiğimiz hayırlı olsun ...bol paylaşımlar ..
eylül166..............yaş 33 ........bat 22 kasım ..................
ozlem7766...........yaş 36........bat 29 kasım...................
foreveryours........yaş 23........bat 22 kasım....................
ınsanbul..............yaş 26.........bat 19 kasım....................
hatibulut.............yaş 30.........bat ( tüp bebek yapılacak) .
sevgipitirciğim......yaş.............bat (28 kasım ).................
Kızlar çok canı gönülden diliyorum ki allahım hepinizin kucağına birer melek versin inşallah
eylülcüm doktorlar klomen vermeden tahlil veriyorlar keşke sen sormadan almasaydın.ya zararı olursa
eylülcüm doktorlar klomen vermeden tahlil veriyorlar keşke sen sormadan almasaydın.ya zararı olursa
gülüm bat 1 ocak :)
evet canım. önce kan tahlili istiyor doktor. hormonlara bakmadan sana bu ilaci hiç bir doktor veremez dedi bana. günde iki tane içen vardı burda bana günde bir tane ve 4 gün içmemi söyledi. aksi takdirde kist oluşurmuş.
ahh canımmm o güzel dileklerin için çok sağol vallaaa hatta rabbim bana ikiz versin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
evet canım. önce kan tahlili istiyor doktor. hormonlara bakmadan sana bu ilaci hiç bir doktor veremez dedi bana. günde iki tane içen vardı burda bana günde bir tane ve 4 gün içmemi söyledi. aksi takdirde kist oluşurmuş.
tahlillerimi yaptırdım zaten canım ,doktorum bana herşey temiz ,bu durumda kolomene başlatırdım ama biraz bekleyelim dedi ,bende buna güvenerek kendi kendime içtim ,daha doğrusu içemedim 3 de kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?