saol canım açıklaman için bende dün kuzenimle görüştüm kendisi eczacı bende pko olduğunu biliyor bu ay da olmazsa ben sana bir ilaç başlayacağım dedi yumurta kalitesini çok arttırıyormuş bakalım olmazsa bu ay önümüzdeki ay ona başlayacağım
saol canım açıklaman için bende dün kuzenimle görüştüm kendisi eczacı bende pko olduğunu biliyor bu ay da olmazsa ben sana bir ilaç başlayacağım dedi yumurta kalitesini çok arttırıyormuş bakalım olmazsa bu ay önümüzdeki ay ona başlayacağım
ben yokum :2:
yalnız kaldım bende buraya geldimm
canım hazır çorba ve tavuk sosları var bi markanın, eşim çok seviyor. çorbadan vazgeçirdim ama soslardan vazgeçiremiyorum.
Kızlar bu klomen tedavisi nedir ben bilmiyorum
Kızlar bu klomen tedavisi nedir ben bilmiyorum
klomen yumurta büyütme ilacı adetinin 5. günü başlıyosun bittikten sonra dr yumurta takibi yapıyo büyümüşse çatlatma iğnesi veriyo bende iki ay denedim ama bişe yok daha :2::2::2:bide benim ik tane çocuğum var üçüncü için uğraşıyorum
cuma günü hsg ( rahim filmi çekilicem) bakalım hayırlısı
klomen yumurta büyütme ilacı adetinin 5. günü başlıyosun bittikten sonra dr yumurta takibi yapıyo büyümüşse çatlatma iğnesi veriyo bende iki ay denedim ama bişe yok daha :2::2::2:bide benim ik tane çocuğum var üçüncü için uğraşıyorum
cuma günü hsg ( rahim filmi çekilicem) bakalım hayırlısı
canım şu hsg yi çektirip kurtulursun inşallah. en azından kendinle alakalı tüm soruların kalkacak. hsg en son nokta çünkü
kızlar ben çok yeniyim burada bende bu ay hamile kalmak istiyorum artık. 4 aydır korunmuyoruz ve korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim çok düzensizleşmişti doktora gittim yumurtalıklara baktı alttan da muayane etti bir sorun yok dedi. folik asit verdi birde duphaston diye bir ilaç verdi belirli tarihleri işaretledi ve bu tarihlerden 6 gün kullan dedi bakalım ne olacak. 26 kasım da içeceğim ilk
bende 2. için uğraşıyorum ..
aynen öyle canım bakalım ne çıkcak tıkanıklık neyin varsa açılsın bari
hoşgeldin canım. benimde öyle oldu canım. korunmayı bıraktığımda çok düzensizleşti.hala da öyle. ilacın faydasını görürsün inşallah
msg içeriyor hepsi ,fazlası zararlı ama hangimiz hazır gıda kullanmıyoruz ki ,yavaş yavaş hayatımızdan çıkması gerekiyor ,eskiden kadınlar ceket atsan hamile kalırmış ,biz böyle katkı maddeli şeyleri yiye yiye bu haldeyiz ,..
ahh canımmm ağlama ya ,aktif katılımda bulunacaksan tabiki eklerim seni de ,ben batı gelen bilgi vermeyen ve hiç yazmayanları sildim canım
aktifim aktif :)))
aynen öyle canım bakalım ne çıkcak tıkanıklık neyin varsa açılsın bari
ben taaa 6 yıl önce çektirmiştim ,acaba zamanla da tıkanabiliyormu ki :26:,benden de tekrar istenirmi bilemedim şimdi 2 .çocuk üzerine sen çektirdiğine göre bende mi acaba çekitrcem ki ?
inşallah bakalım... doktor ilacı 6 gün kullan sonrasında 1 hafta, 10 gün falan bekle adet olacaksın dedi. eğer olmazsan 1 hafta daha bekleyip test yap dedi. sadece bu kadar açıkladı ben netten araştırdım ilacı. gebelik oluşmazsa adeti söktürüyormuş, oluşursa bebeğin tutunmasını sağlıyormuş yazıyor ama doktor bana bu yönde bir açıklama yapmadı
cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım
kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım
looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım
tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım
ınsanbul.......................................... ......yaş 26...19 kasım
eylül166.......................................... ......yaş 33...22 kasım
foreveryours...................................... ....yaş 23...22 kasım
mariamelikem...................................... ...... -.......23 kasım
madentuba......................................... ....yaş 28..24 kasım : nazar:
bernaakdmr........................................ ....yaş 25...25 kasım
BIDIK77s.......................................... ......yaş 33...25 kasım
sevgipitirciğim................................... ..........-.......28 kasım
ozlem7766......................................... .....yaş 36....29 kasım
balah............................................. ........yaş 26....2 aralık
papatyamm_3474.................................... .yaş 39....6 aralık
sesszsedsz........................................ ......yaş 25....10 aralık
aycaaaaaaa........................................ .....yaş 24....25 aralık
listenin son hali ,yeni gelen arkadaşlardan isteyen varsa yaş ve batı söylesin onları da ekliyim
papatya ekledim senide canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?