eylülcüm liste temizlenmiş güzel olmuş ellerine sağlıkbatı geçip haber vermeyeni düşüyoruz değil mi
aaa iyi dedin o zaman eylülcüm. hiç denememiştim. vazgeçtim o haldebu konularda arada bilgi ver tatlım faydalanalım
allhım kabul etsin inş...
amin canım. Bi kitapta okumuştum 7 gün oruç tutup iftar saati bebek için edilen dua kabul olurmuş.
inş. Canım benim rabbim kalbimizden geçenin en hayırlısını versin bizlere inşallahhh..
kızlar listeyi yeniden düzenledim şimdilik böyle ,bir kere gelip ben 25 yaşındayım batım şu diyip gidenleri çıkardım ..
cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım
kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım
looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım
tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım
ınsanbul.......................................... ......yaş 26...19 kasım
eylül166.......................................... ......yaş 33...22 kasım
foreveryours...................................... ....yaş 23...22 kasım
mariamelikem...................................... ...... -.......23 kasım
bernaakdmr........................................ ....yaş 25...25 kasım
BIDIK77s.......................................... ......yaş 33...25 kasım
sevgipitirciğim................................... ..........-.......28 kasım
ozlem7766......................................... .....yaş 36....29 kasım
balah............................................. ........yaş 26....2 aralık
sesszsedsz........................................ ......yaş 25....10 aralık
aycaaaaaaa........................................ .....yaş 24....25 aralık
aminn canım.. mis kokulu bebiş olsun evimizde artıkbiz de bakalım o tatlı meyvenin tadına
tabi ne isterseniz sorabilirsiniz..
yalnız kaldım bende buraya geldimm
evet canım çok uğraştırıcı. hazır paket ürünü alıp kaynatsam mı ne yapsam
aminn canım.. mis kokulu bebiş olsun evimizde artıkbiz de bakalım o tatlı meyvenin tadına
Kızlar bu klomen tedavisi nedir ben bilmiyorum
kızlar bu klomen tedavisi nedir ben bilmiyorum
kızlarrrr Allahın selamı hepimizin üzerine olsun napıyosunuz bakalım ben 2 gündür giremiyordum netteki problemden dolayı nasıl gidiyor çalışmalarrr
teşekkürler canımcım:)canım gebelik oluşmadığında doktor muayenesi ve kan tahlili sonucuna bakarak,klomen ilacı veriyor doktor. Bu ilaç yumurtaların tembelse ya da çatlayacak boyuta ulaşmıyorsa, bu ilaç sayesinde hem çoklu yumurtan oluyor hem de istenilen mm'de büyüyor. Eğer gerekiyorsa ardından çatlatma iğnesi veriyor doktor. Gerekmiyorsa yumurta o boyuta ulaştığında ultrasonda bakıp bebek çalışmalarına şu günlerde başlayın diyor
Asla muayene olmadan ilacı kullanmayın. Kiste dönüştürebiliyor...
kızlarrrr Allahın selamı hepimizin üzerine olsun napıyosunuz bakalım ben 2 gündür giremiyordum netteki problemden dolayı nasıl gidiyor çalışmalarrr
tatlım onu bende denedim hiç beğenmedim
ayy hele o mis koku bütn evi sarar eve girerken daha belli olur evde bebek olduğu muhteşem yaa :)
teşekkürler canımcım:)
canım gebelik oluşmadığında doktor muayenesi ve kan tahlili sonucuna bakarak,klomen ilacı veriyor doktor. Bu ilaç yumurtaların tembelse ya da çatlayacak boyuta ulaşmıyorsa, bu ilaç sayesinde hem çoklu yumurtan oluyor hem de istenilen mm'de büyüyor. Eğer gerekiyorsa ardından çatlatma iğnesi veriyor doktor. Gerekmiyorsa yumurta o boyuta ulaştığında ultrasonda bakıp bebek çalışmalarına şu günlerde başlayın diyor
Asla muayene olmadan ilacı kullanmayın. Kiste dönüştürebiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?