2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

eylülcüm liste temizlenmiş güzel olmuş ellerine sağlık batı geçip haber vermeyeni düşüyoruz değil mi

batı geçip haber vermeyeni ,sürekli aktif olmayanı ,isim yazdırıp kaçanı , silicem listeden

aaa iyi dedin o zaman eylülcüm. hiç denememiştim. vazgeçtim o halde bu konularda arada bilgi ver tatlım faydalanalım

tabi ne isterseniz sorabilirsiniz..

ben yokum :2:

kızlarrrr Allahın selamı hepimizin üzerine olsun napıyosunuz bakalım ben 2 gündür giremiyordum netteki problemden dolayı nasıl gidiyor çalışmalarrr

Son düzenleme:
evet canım çok uğraştırıcı. hazır paket ürünü alıp kaynatsam mı ne yapsam

tatlım onu bende denedim hiç beğenmedim

aminn canım.. mis kokulu bebiş olsun evimizde artık biz de bakalım o tatlı meyvenin tadına

ayy hele o mis koku bütn evi sarar eve girerken daha belli olur evde bebek olduğu muhteşem yaa :)

Kızlar bu klomen tedavisi nedir ben bilmiyorum

canım gebelik oluşmadığında doktor muayenesi ve kan tahlili sonucuna bakarak,klomen ilacı veriyor doktor. bu ilaç yumurtaların tembelse ya da çatlayacak boyuta ulaşmıyorsa, bu ilaç sayesinde hem çoklu yumurtan oluyor hem de istenilen mm'de büyüyor. eğer gerekiyorsa ardından çatlatma iğnesi veriyor doktor. gerekmiyorsa yumurta o boyuta ulaştığında ultrasonda bakıp bebek çalışmalarına şu günlerde başlayın diyor
asla muayene olmadan ilacı kullanmayın. kiste dönüştürebiliyor...

bu arada ben folik asit aldım şimdi
90 lı eczanedeki herif tam 3 aylık dedi
ama kutunun üzerinde güde 3 tane alın yazıyor?
napim şimdi ben

teşekkürler canımcım:)

tatlım onu bende denedim hiç beğenmedim

ayy hele o mis koku bütn evi sarar eve girerken daha belli olur evde bebek olduğu muhteşem yaa :)

eylülcüm söyledi bende vazgeçtim canım

dimi yaa.. az biraz kusmukluda olsa yıkarız mis gibi anneye bile o güzel koku siniyor

Son düzenleme:

saol canım açıklaman için bende dün kuzenimle görüştüm kendisi eczacı bende pko olduğunu biliyor bu ay da olmazsa ben sana bir ilaç başlayacağım dedi yumurta kalitesini çok arttırıyormuş bakalım olmazsa bu ay önümüzdeki ay ona başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…