umarım canım zaten mecbur yapmak zorundayım yapmazsam cezası çok ağır:26:
eylül nerdesin:)
burdayım canım ,kk açık altta ben çalışıyorum bi yandan ,arada gelip size yazıyorum
ben burdayım. öğle yemeğini hazırlıyorumda
o zaman biran önce bitir sonra bize ver kendini.bekliyorum seni. allah kolaylık versin....
ay yemin ederim eve adım attığımdan beri totom yer görmedi,işte çalış evde çalış yetti artık valla,
adaşım aşure benim neyime,getiren olursa anca yerim ben :)
selam canımmmm
ben yarın aşure yapamıycam işe gidiyorum. ama yapacaksan Allah şimdiden kabul etsin.
onun dışında napıyorum buraya girip bakıp çıkıyorum var mı bi haber diye sizden
kızlarr 6-7 kasımda beri beklediğiim reglimm geldiilisteyee inşallahh önümüzdeki ay yazabilrsnzz
çok isterdim ama hiç denemedimhayrına biri yapsada ben de dağıtsam
vitamini nerden alıyor anacım
hepsinin ayrı bir huyu varbenim ki de et yemez. evde de pişirtmez kokusuna bile söylenir
kızlar şu folik asit işini bende ciddiye almıyorum
ama bu kadar önemli demek..
oğlanı okula götürdümmü hemen alayım eczaneden :))
ben 10 gün önce düşük yaptım ya bi sakıncası olur mu ki?
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...cesi-folik-asit-kullanimi-onerilmektedir.html
canım burada folik asiti neden kullanmalıyız ayrıntılı yazıyor istersen bir oku
bu arada kızlar uzun zamandır pc nin başına oturdummu derhal face bakardım şimdi
buraya bakıyorum sonra faceye :))
yemekte ne var karnım felaket açıktı :)
anneannem yapardı ama o izmir de ben bursa da:)) benim de o kadar uğraşı gözüm almıyor.. yapınca güzel oluyor ama
hoşgeldin canımAllah bağışlasın kızını dilerim çok uğraşmadan beklemeden bebiş haberini alırsın
değerlendirin bugünü canımbende klomen kullandım bu ay. beklemedeyiz ama iğne vurunmadım.
inşallah bu ay kavuşursun bebeğine
evet canım çok uğraştırıcı. hazır paket ürünü alıp kaynatsam mı ne yapsam
ay onlarda çok tatsız tuzsuz kıvamsız oluyo ya ben gıda teknikeriyim ya ,bazen ürün numunesi deniyoruz ,evde yapıyorum ,ona göre üretim izni veriyoruz,ben beğenmemiştim onu..
canım ben niyetliyim. Eşime de çorba, makarna pişirdim en kolayındanHalsizim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?