2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ay yemin ederim eve adım attığımdan beri totom yer görmedi,işte çalış evde çalış yetti artık valla,
adaşım aşure benim neyime,getiren olursa anca yerim ben :)

çalışınca zor olur tabi.. ben evdeyim ben bile göze alamıyorum yaa.. inş getiren olur :))

selam canımmmm
ben yarın aşure yapamıycam işe gidiyorum. ama yapacaksan Allah şimdiden kabul etsin.
onun dışında napıyorum buraya girip bakıp çıkıyorum var mı bi haber diye sizden

dün fazla giremedim ama bugün full burda olurum :))

kızlarr 6-7 kasımda beri beklediğiim reglimm geldii listeyee inşallahh önümüzdeki ay yazabilrsnzz

olsun kuzum üzülme kafaya takma benim bat 25 aralık bana arkadaş kaldın :))

çok isterdim ama hiç denemedim hayrına biri yapsada ben de dağıtsam

vitamini nerden alıyor anacım
hepsinin ayrı bir huyu var benim ki de et yemez. evde de pişirtmez kokusuna bile söylenir

anneannem yapardı ama o izmir de ben bursa da:)) benim de o kadar uğraşı gözüm almıyor.. yapınca güzel oluyor ama

kızlar şu folik asit işini bende ciddiye almıyorum
ama bu kadar önemli demek..
oğlanı okula götürdümmü hemen alayım eczaneden :))
ben 10 gün önce düşük yaptım ya bi sakıncası olur mu ki?

bu arada kızlar uzun zamandır pc nin başına oturdummu derhal face bakardım şimdi
buraya bakıyorum sonra faceye :))

inşallah kavuşuruz bebeğimize :))

evet canım çok uğraştırıcı. hazır paket ürünü alıp kaynatsam mı ne yapsam

ay onlarda çok tatsız tuzsuz kıvamsız oluyo ya ben gıda teknikeriyim ya ,bazen ürün numunesi deniyoruz ,evde yapıyorum ,ona göre üretim izni veriyoruz,ben beğenmemiştim onu..

eylülcüm liste temizlenmiş güzel olmuş ellerine sağlık batı geçip haber vermeyeni düşüyoruz değil mi

ay onlarda çok tatsız tuzsuz kıvamsız oluyo ya ben gıda teknikeriyim ya ,bazen ürün numunesi deniyoruz ,evde yapıyorum ,ona göre üretim izni veriyoruz,ben beğenmemiştim onu..

aaa iyi dedin o zaman eylülcüm. hiç denememiştim. vazgeçtim o halde bu konularda arada bilgi ver tatlım faydalanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…