2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

benim sorum gözünüzden kaçtı galiba
folik asit aldım eczanedeki günde 1 tane dedi ama üstüne 3 tane yazıyor napıyım sizce ??
markası folic plus

ben bir tane içiyorum, internette günlük kaç mg alınması gerektiği yazıyordu bakmam lazım :26: üç tane çok bence

ben bir tane içiyorum, internette günlük kaç mg alınması gerektiği yazıyordu bakmam lazım :26: üç tane çok bence

canım bide folik asit+kalsiyum+vitamin d üçü bir arada
internette günlük 400 mg yazıyor kutunun üzerinde de 3 tablet eşittir 400 mg yazzıyor??
:44:

herkese hayırlı akşamlar. yarın inşallah görüşmek dileğiyle. kendinize iyi bakın. görüşmek dileğiyle. allaha emanet olun canlarım....

Son düzenleme:
bende çıkıyorum kızlarr herkese iyi akşamlar ,evden girmeye çalışırım öptümmmm

Merhabalar...
beklenen tarih 14 kasım..adet belirtileri midir yoksa hamilelik belirtileri midir bişeyler var:)
bakalım hayırlısı,Allah herkesin gönlüne göre versin...

hoşbuldum canımm 19 kasım canım

aramıza yeni katılan arkadaşlar topik sahibi eylülcüme msj atıp batları, yaşları göndersinler

aramıza yeni katılan arkadaşlar topik sahibi eylülcüme msj atıp batları, yaşları göndersinler

valla canım ö.m gönderemiyorum burdan yazayım..bat tarihim normalde yarın(14 kasım) ama gelen giden yok henüz inşallahta olmaz:)
yaşım 33..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…