2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bende güvenemiyorum valla oysa çok yaararlı yoğurt en sağlıklı sütü bulup kendın mayalayacaksın aslında en guzelı ama çalışınca ınsan kendını eve zor atıyoo

muğlada yaşarken yumurtayıda sütüde sıcağı sıcağına aldım hep.kendi yoğurdumu yaptum. hatta 5-6 yumurtayı tamamlamak için oturup teyzeyle muhabbet edip tavuğun yumurtlamasını bekledik o derece

ama şuan yaşadığım yerde mümkün değil süt bulmak. hazır yoğurt sevmesemde mecburum. bari ürünleri teşhir etse bakanlık.

anneanneler dayanamaz torunlarına beni de torunu yerine koysun, öpüyorum ellerinden

bencede birde anneler güvenıp çoluğa çocuğa yediriyoruz üstelik kansolojen madde dolu içi dışı oysa ki nesem biz bebeklerimize yedirmeyiz kımseyede yedirtmeyız napalım tatlım iyiki bu siteye girmişim kendımı hıç yalnız hıssetmıyorum bı derdı oldumu ınsan hemen paylaşsamda rahatlasam dio malum bu devırde kolay kolay İNSAN BULUNMYOO İNSANBULUUUM

benimde kayınvalidem alır pazardan yumurtacı kadın bir gün önceden arar kaç tane getireyim diye kayınvalidede 15 günde bir alır 50 tane falan 25 bize yarı yarıya paylaşır bizimle.Tabi torunu olmasa bizimkide koklatmaz valla

geçmiş olsun tatlım. dikkat edeceksin kendine ama. gribe çevirmesin greyfurt bul tüket.

bide soğan dene soğan sar adetının son günü kasıklarına

Sagolun kizlar goxlerimden bile yas geliyo burnum akio
Ilac kullanmadan nasil iyilesirim bn
Fikri olan varmi

iyi ki geldin nickimi doğru yazan nadir üyelerdensin tatlım istanbul diyolar bana kafa karıştırdım sanırım

bebeğe kendi sütümden mayalarım yeter ki gelsin anasına

Kızlar ben eve gidiyorum mesaim bıttı yarın sabah görüşürüz kendinize i bakın çalışmaları aksatmayın benden hayır yok herhalde 1 hafta var ama regl olcam biliorum o yuzden sizin için hala umut var .d ii akşamlar mutlu kalın umutlu kalınn.....

iyi ki geldin nickimi doğru yazan nadir üyelerdensin tatlım istanbul diyolar bana kafa karıştırdım sanırım

bebeğe kendi sütümden mayalarım yeter ki gelsin anasına

ayy kıyamam sen yaparsınnn ben gıdıyorum tatlım doktor folıkasıt başla dedi bugun başlıcam bakalımm yarın sabah gelirim muhabbete devam ederız esen kal ....

görüşürüz canım. hayırlı akşamlar. sende iyui haberler ver inşallah

önümüzdeki aya inşallah canım kocaya havuç suyu içirin taze taze

inşallah insanbul.. incir kürüne başladım bu ay.. aslında aşılama için gidecektim doktora bugün ama ayaklarım gitmedi valla. neyse dedim bu kürü de deneyim öyle.. bakarsın bu ay kürün faydasını görürüm

eylüle izin verdim gitsin kocasını pataklasın az

canım köy yumurtası buluyorum ama tanesi 1-1,5 lira. dölleyip bebe yapcaz sanki bu ne

tatlım ben Bursa nın tam göbeğinde oturuyorum burda yok ya.. köylere gitsem bulabilirim belki ama ben ikidebirde tanımadığım yere gidip yumurta alamam yaa off( ne zor zamanda yaşıoz yaa herşey sağlıksız..

al bide burdan yak.. çok şaşırdım ve üzüldüm ben çok severim yörsan yoğurt ama almam tabiki artık..

bende adet oldum malesef yeni bat 18 aralık

hayırlısı olsun canmcım .. bidahaki ay inş verirsin mutlu haberi..

bizim izmir de var bikaç tavuğumuz babamın çiftliğinde ama gittikçe yiyoruz orda gelirkende getiriyorum biraz.. ama herzaman mümkün olmuyor..

Sagolun kizlar goxlerimden bile yas geliyo burnum akio
Ilac kullanmadan nasil iyilesirim bn
Fikri olan varmi

canım greyfurt, portakal, mandalina, limon sık iç..
birde ıhlamur varsa içine elma koy kaynat iç..
yemene içmene çok dikkat et çorba yemek yumurta falan bol bol ye..
yeşilliklerden ye
bunlar geldi aklıma şifa ALLAH tan canım..

adetıme son 6 gun kızlar sımdıden adet belırtılerı olması gerekıyordu ama adet belırtısı yok. seffaf bı akıntım var. bacaklarım romatızmalıymısım gıbı agrıyor , eğildiğim zaman karnım ağrıyor midem bulanıyor. ve sol kasığımda sanki gaz varmış gibi bişiler oluyor içerde kan testine gtek ıcın cok dusundum ama hep erken dıye tuttum kendımı. 26 kasımda gıdıcem aıle hekımıme test ıcın. o zamana kadar beklıycem

evet cnm bence de adet gününü bekle.. garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…