bende güvenemiyorum valla oysa çok yaararlı yoğurt en sağlıklı sütü bulup kendın mayalayacaksın aslında en guzelı ama çalışınca ınsan kendını eve zor atıyoo
köy yumurtası konusunda bilgi vereyim ,gidip bizzat köylünün tavuğunun altından almadıkça inanmayın
köy yumurtası diye marketlerde satılan samanlı yumurtaların hepsi toplatıldı 2 yıl önce ,üretimi yasak şu anda ama hala bazı yerlerde görüyorum ..
benim annemin çiftlik evi var ,sağolsun haftalık yolluyor bir sepet 10-15 adet hemen hemen oluyor ..30 tane filan tavuğu var ,ablaöma bana kendine anca yetiriyor ,o da çocuklar için çocuk olmasa bize koklatmaz bile
muğlada yaşarken yumurtayıda sütüde sıcağı sıcağına aldım hep.kendi yoğurdumu yaptum. hatta 5-6 yumurtayı tamamlamak için oturup teyzeyle muhabbet edip tavuğun yumurtlamasını bekledik o derece
ama şuan yaşadığım yerde mümkün değil süt bulmak. hazır yoğurt sevmesemde mecburum. bari ürünleri teşhir etse bakanlık.
bir yeni güncellemeniz var hatun kişibende adet oldum malesef yeni bat 18 aralık
köy yumurtası konusunda bilgi vereyim ,gidip bizzat köylünün tavuğunun altından almadıkça inanmayın
geçmiş olsun tatlım. dikkat edeceksin kendine ama. gribe çevirmesin greyfurt bul tüket.
bide soğan dene soğan sar adetının son günü kasıklarına
bende yumurta olayında çok tedirginim ya..
köy yumurtası bulmakta imaknsız nerdeyse..
eylül şu yumurta olayında da aydınlat bizi ..
canım geçmiş olsun..
herşeyde vardır bir hayır zaten..
ALLAH şifa versin..
bencede birde anneler güvenıp çoluğa çocuğa yediriyoruz üstelik kansolojen madde dolu içi dışı oysa ki nesem biz bebeklerimize yedirmeyiz kımseyede yedirtmeyız napalım tatlım iyiki bu siteye girmişim kendımı hıç yalnız hıssetmıyorum bı derdı oldumu ınsan hemen paylaşsamda rahatlasam dio malum bu devırde kolay kolay İNSAN BULUNMYOOİNSANBULUUUM
Sagolun kizlar goxlerimden bile yas geliyo burnum akio
Ilac kullanmadan nasil iyilesirim bn
Fikri olan varmi
Fikri olan varmi
iyi ki geldinnickimi doğru yazan nadir üyelerdensin tatlım istanbul diyolar bana kafa karıştırdım sanırım
bebeğe kendi sütümden mayalarımyeter ki gelsin anasına
Kızlar ben eve gidiyorum mesaim bıttı yarın sabah görüşürüz kendinize i bakın çalışmaları aksatmayın benden hayır yok herhalde 1 hafta var ama regl olcam biliorum o yuzden sizin için hala umut var .d ii akşamlar mutlu kalın umutlu kalınn.....
Fikri olan varmi
önümüzdeki aya inşallah canımkocaya havuç suyu içirin taze taze
eylüle izin verdim gitsin kocasını pataklasın az
canım köy yumurtası buluyorum ama tanesi 1-1,5 lira. dölleyip bebe yapcaz sanki bu ne
kızlar ben gıda tarım ve hayvancılık bakanlığında memurum size bir bilgi vermek istiyorum aklınızda olsun bı şikayet gelmiş bi süt ürünleri markası hakkında yoğurdun üztündeki kaymak bildiğiniz plastik atık plastik ve çok bilinen bir marka diikat edin mümkünse kullanmayın yörs.n
bende adet oldum malesef yeni bat 18 aralık
köy yumurtası diye marketlerde satılan samanlı yumurtaların hepsi toplatıldı 2 yıl önce ,üretimi yasak şu anda ama hala bazı yerlerde görüyorum ..
benim annemin çiftlik evi var ,sağolsun haftalık yolluyor bir sepet 10-15 adet hemen hemen oluyor ..30 tane filan tavuğu var ,ablaöma bana kendine anca yetiriyor ,o da çocuklar için çocuk olmasa bize koklatmaz bile
Fikri olan varmi
kızçeler bende kaçtım. yarın kırmızı gün haberleri getiririm.
adetıme son 6 gun kızlar sımdıden adet belırtılerı olması gerekıyordu ama adet belırtısı yok. seffaf bı akıntım var. bacaklarım romatızmalıymısım gıbı agrıyor , eğildiğim zaman karnım ağrıyor midem bulanıyor. ve sol kasığımda sanki gaz varmış gibi bişiler oluyor içerde kan testine gtek ıcın cok dusundum ama hep erken dıye tuttum kendımı. 26 kasımda gıdıcem aıle hekımıme test ıcın. o zamana kadar beklıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?