canım nerelerdesin sen yaabugün katılım çok oldu, tatlı tatlı sohbet ettik
slm kızlar ben geldim ama hiç te ii haberlerle gelmedimbenim kırmızılar geldi malesef artık diğer aya kaldı umutlarım
Ahh erkekler sadece benimki bole saniodum ama yanilmisim bizimkide ayni 2 aydir evde gaz kokusu vardi yaptir diyorum hallederiz diyo en son bi adami tuttum getirdim evede yaptirdim bide aksam piskin piskin dioki bakgaz kokusu kalmamis diyo hasbinallah:))
buyrun amirim ..liste hazır ,ben çıkabilirmiyim yoksa mesaiye mi kalıcam :26:
canım benim bugün dışarlarda işlerim vardı yoğundum yani anca fırsat buldum
Yarak dosek yatiyom usutmusum
Her serde hayir vardir hamile olcam zor olurdu
O kesin kabamada regl kanamasi hibi yogun cok sukur
Adacayina devam bide incir havuc kuru iciyorum
Al bide burdan yak...kızlar benimkide aynısı,keçiboynuzu kürü yapıyodum kendisine,kaç gün oldu biteli hala almadı ama herşeyde öyle valla bende bıktım gamsız bi kocayla uğraşmaktan artık bende sallıycaammmm beee bu nee :88:
Her serde hayir vardir hamile olsam zor olurdu
O kesin kanamada regl kanamasi gibi yogun cok sukur
evet kabul bir bilgi isteriz her gün
köy sütünü gözümün önünde sağıp veriyorlardıveteriner kontrolündeydi inekleri. tabi bu önceki tayin yerimizdeydi. şuan kutu sütüne mecbur kaldığım için sordum canom. çok sağol engin bilgilerinden yararlanıyoruz
açıkçası paketli her ürüne tedirginlikle bakar oldum. geçenlerde yeni aldığım bir koli yumurtayı bozuk diye attım korkumdan :18:
Her serde hayir vardir hamile olsam zor olurdu
O kesin kanamada regl kanamasi gibi yogun cok sukur
bende yumurta olayında çok tedirginim ya..
köy yumurtası bulmakta imaknsız nerdeyse..
eylül şu yumurta olayında da aydınlat bizi ..
hatta bi kere 10 tane aldık ağız tadıyla kahvaltıda kullanalım yiyelim diye,tam pazardan çıkarken sakar kocam hepsini yere düşürdü
kızlar ben gıda tarım ve hayvancılık bakanlığında memurum size bir bilgi vermek istiyorum aklınızda olsun bı şikayet gelmiş bi süt ürünleri markası hakkında yoğurdun üztündeki kaymak bildiğiniz plastik atık plastik ve çok bilinen bir marka diikat edin mümkünse kullanmayın yörs.n
bende adet oldum malesef yeni bat 18 aralık
ciddi misin canım. yıllar önce de bi markada yoğurdun üstüne kaymak yerine peçete koyuluyo dediler. ben hangi markaya güveneceğim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?