Eylül canımcım beni mi arıyor gözlerin
burdayım
sizleri takip ediyorum
aşkolsun ya:)
bu arada kızlar bizim bugün evlilik yıldönümümüz sevdicemlen
ona eccuk hazırlık felen yaptım
belkim bizim hediye gelir bu akşam
o kadar ateşe dayanamaz da
çok hızlı ilerliyor kız takip edemiyor napsın
herkes topiğe girdimi burdaaa yazsın heheheeylülü etiketlesin
Eylül canımcım beni mi arıyor gözlerin
burdayım
sizleri takip ediyorum
aşkolsun ya:)
bi yemek istese tamam,istediği herşeye bu akşam bakarız hayırlısı nasip diycem kudurtcam onu
ahahahah aynen yavalla bakarızla yürütüyoruz bu evliliği yemin ederim ,şimdi aradım tekrar ,seviyeli bir tartışma yaşadım kendisiyle ,hayatımda bu kadar gamsız insan tanımadım ben ya ,ev yansa adam kapının altına ıslak havlu koyar oturmaya devam eder
ayy tebrik ederim. nice bebeli belikli senelere inşallahbu arada kızlar bizim bugün evlilik yıldönümümüz sevdicemlen
ona eccuk hazırlık felen yaptım
belkim bizim hediye gelir bu akşam
o kadar ateşe dayanamaz da
laaan hızınıza yetişeymiyom bee
starttı verdik gülüm hayırlısı artıkın
hahahaha siz beni öldürceniz yaainsanbul sen ne marifetli hatunsun bacım ya
harbiden kız sen ne koycan asıl
ben kız olursa Enise koymak istıyorum
erkek olursa da kocam koycakmış
bana kalırsa Mustafa uysal isterim:))
bir iki gündür rastlamadım sana merak ettim ,daha sık gel ..
he ya keşke etiketleme burda da olsa ,çok kalabalığız ,herkesi tek tek takip edemiyorum ,bide bana kızıyosunuz niye listeye eklemedin diye ,al işte bir iki kişi yazmıştı yine atladım beninsanbul nickinin hakkını verde buluver şu yeni arkadaşları bana hadi yavrum ,malum iş yerindeyim bi işi yapana kadar 3-5 sayfa geçmiş oluyo
rahata alıştı benim hatun
bence baş sayfaya not düş. ''adınızı yazdırana kadar bana yazın'' nasıl ama
bi 10 sayfa dönerim senin içinama mühendis olarak söyle o zaman bana. kutu süt mü içelim köy sütü mü
vücudunu dinleme tatlım. ona iyi mesajlar yollaben bu ay en kral yumurtayı yumurtlucam, çatlatıcam de [/QU
harikasın istanbulum:) ben de ööle yapıyorum zaten..her şeyin en iyisi inşallah
15.11 regl oldum
12.12 de bat 27 gunde bir olursam
3 aydır bende hamile kalmak istiyorum ama olmadı henuzilk iki ay cok stres yaptım bu ay oluruna bıraktım bakalım hayırlısı ama yıne de sıze bısey sormak ıstıyorum bu ay yumurtalıklarım ara ara agrıdı usutmektendır dıye dusundum ama bılemıyorum. ustelık ben vejeteryanım cok katı degılım ama aklıma hıc et yemek gelmez bugun oturdum ayıptır soylemesı 1 tabak kavurma yedim. su an mıde bulantısından oturamıyorum. bas donmelerı yasıyorum. offf kendı kendımı hasta edıyor olabılır mıyım? hastalıgım duzenlı bu ay olamam 6 7 gun var. ama adet oncesı boyle seyler yasamazdım.
Gunaydin canlar her ay oldugu gibi bu ayda heyecanla beklemekdeyim ama bu ay daha farkliyim rahim filmi cektirdim vede BAT 26 napicam bilmiyorum test alip yapmak istemiyorum korkuyorumda ya cikmaz diye yine yikilmaktan korkuyorum ne yapim bilemedim beklemekde cok zor
benide ekle 21 kasım --yaş 24
Listeye beni de ekleyin lütfenn yaşım 27bat diyecem ama belli bir bat tarihim bile yok benim pko luyum
13 kasım da adet görmem gerekiyodu görmedim göremedim bekliyorum
beni de ekleyin kızlar bat 10 aralık yas 27:)
herkese günaydın kızlaarrr ..
listeyi güncelledim
batı gelenler aşağıda
batı gelipte adet olan arkadaşlar var ise yeni bat tarihini söylesinler tekrar düzenliyim
herkese bol bebişli günlerr ..
cookieandbiscuit.................................. ..yaş 27...13 kasım
kardeleeeen ..........................................yaş 25...13 kasım
looneytunes....................................... ...yaş 25...16 kasım
tume.............................................. ......yaş 32...18 kasım
blumermaid........................................ ....yaş.......18 kasım
eylülcüm :)benim yeni bat 4-6 aralık gibi... çünkü ben bu ay kırmızı kartı erken gördüm batım13 kasım, 9 kasımda oldum 14 kasımda adetim bitti, hem battan 4 gün adet oldum hem de adetim 7 gün yerine 5 gün sürdü ve hiç kan pıhtısı da yoktu ağrım da çoook azdı...garip bi regldi dengem bozuldu..27 günde bir adet oluyorum bu ay erken adet oldum ne zaman olacağımı tam kestiremiyorum amayine 27gün diye hesaplayalım... 6 aralık yazabilir misin sana zahmet?
ya ben bu kocamı napim ya ,döveyimmi evden mi atayım napiyim ,elektirkçi getircekti bakarız diyo ,tv antenini çatıdan çektirecekti bakarız ,mobilyacı aradı abla dolabı getiriyorum diyo bakarız ,dış kapının üstüne birde demir kapı taktırdık ,adam düzgün takmamış ,ara adamı gelsin diyorum bakarız ,bu ne ya ,vardı ya bir laf erkekler bakarız ,nasip ,kısmet ,hayırlısı kelimelerini kullanarak 5 yıl yaşayabilriler diye aynen öyle valla ,sinir sahibi oldum ben ya ..
ahahah karşılıksız olmaz diyosun yanio zaman hergün 1 yeni bilgi karşılığında listeye eklenecekler takip edilecek
soruna gelince :köy sütü her zaman daha iyidir ,amma velakin ,köy sütünün gerçekten köy sütü olduğunu bilmek gerekir ,güvenilir yerden almak gerekir ,sütü çok ince tülbentten geçirerek süzüp iyice kaynatmak gerekir ,sütte grimsi veya mavimsi bir renk hakim ise o hasta hayvanın yada ilaçlı hayvanın sütüdür ,alma sakın ,ama hafif sarıya bakan beyaz süt gerçek yağlı köy sütüdür ,köy sütü bembeyaz olmaz bunu da bilelim
pastorize süt çok yüksek ısılarda defalarca kaynatılıp soğutulan ve içine dayanıklığı artırıc maddeler koyulduğundan köy sütünden daha iyi değildir .ama yinede faydalıdır ,bulunamadığı takdirde içilebilir ..
kızlar merhabalar, nasılsınız
kızlar merhabalar, nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?