2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bu arada kızlar bizim bugün evlilik yıldönümümüz sevdicemlen
ona eccuk hazırlık felen yaptım
belkim bizim hediye gelir bu akşam
o kadar ateşe dayanamaz da

hadi bakalım adaşım ,nice nice uzun senelere inşallahh ..

çok hızlı ilerliyor kız takip edemiyor napsın

herkes topiğe girdimi burdaaa yazsın hehehe eylülü etiketlesin

he ya keşke etiketleme burda da olsa ,çok kalabalığız ,herkesi tek tek takip edemiyorum ,bide bana kızıyosunuz niye listeye eklemedin diye ,al işte bir iki kişi yazmıştı yine atladım ben insanbul nickinin hakkını verde buluver şu yeni arkadaşları bana hadi yavrum ,malum iş yerindeyim bi işi yapana kadar 3-5 sayfa geçmiş oluyo

Ahh erkekler sadece benimki bole saniodum ama yanilmisim bizimkide ayni 2 aydir evde gaz kokusu vardi yaptir diyorum hallederiz diyo en son bi adami tuttum getirdim evede yaptirdim bide aksam piskin piskin dioki bakgaz kokusu kalmamis diyo hasbinallah:))

bu arada kızlar bizim bugün evlilik yıldönümümüz sevdicemlen
ona eccuk hazırlık felen yaptım
belkim bizim hediye gelir bu akşam
o kadar ateşe dayanamaz da
ayy tebrik ederim. nice bebeli belikli senelere inşallah

benim eşimin ağzından aylardır tek bi isim alamadım canım. henüz erken diyo. ezanla kulağına okurken düşünür diye umut ediyorum

benim kafamda çok var reyyan,dide,gülce... erkek için bulamadım babası bulsun

rahata alıştı benim hatun
bence baş sayfaya not düş. ''adınızı yazdırana kadar bana yazın'' nasıl ama

bi 10 sayfa dönerim senin için ama mühendis olarak söyle o zaman bana. kutu süt mü içelim köy sütü mü

ahahah karşılıksız olmaz diyosun yani o zaman hergün 1 yeni bilgi karşılığında listeye eklenecekler takip edilecek

soruna gelince :köy sütü her zaman daha iyidir ,amma velakin ,köy sütünün gerçekten köy sütü olduğunu bilmek gerekir ,güvenilir yerden almak gerekir ,sütü çok ince tülbentten geçirerek süzüp iyice kaynatmak gerekir ,sütte grimsi veya mavimsi bir renk hakim ise o hasta hayvanın yada ilaçlı hayvanın sütüdür ,alma sakın ,ama hafif sarıya bakan beyaz süt gerçek yağlı köy sütüdür ,köy sütü bembeyaz olmaz bunu da bilelim
pastorize süt çok yüksek ısılarda defalarca kaynatılıp soğutulan ve içine dayanıklığı artırıc maddeler koyulduğundan köy sütünden daha iyi değildir .ama yinede faydalıdır ,bulunamadığı takdirde içilebilir ..

15.11 regl oldum
12.12 de bat 27 gunde bir olursam

benide ekle 21 kasım --yaş 24

Listeye beni de ekleyin lütfenn yaşım 27 bat diyecem ama belli bir bat tarihim bile yok benim pko luyum
13 kasım da adet görmem gerekiyodu görmedim göremedim bekliyorum

beni de ekleyin kızlar bat 10 aralık yas 27:)

:126::126::126::126:

Son düzenleme:

herkese merhabalaaaar eylülcüm adet oldum yeni bat 6 aralık

Son düzenleme:

kardelen hatunun yeni batını güncelleyim lütfen eylül hatun :121:

sakin sakinn :) sinir yok stres yok cinayet varrr

evet kabul bir bilgi isteriz her gün

köy sütünü gözümün önünde sağıp veriyorlardı veteriner kontrolündeydi inekleri. tabi bu önceki tayin yerimizdeydi. şuan kutu sütüne mecbur kaldığım için sordum canom. çok sağol engin bilgilerinden yararlanıyoruz

açıkçası paketli her ürüne tedirginlikle bakar oldum. geçenlerde yeni aldığım bir koli yumurtayı bozuk diye attım korkumdan :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…