2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar iyi akşamlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ben kan testi yaptıramadım ama evde idrar denedim sonucu sizinle paylaşmak istedim. 10. gün için iyimi?:18::18::18:

Canım erkekler bizim gibi olamıyorlar maalesef takma kafana bebeklerini düşün sadece. Sen güel haberi almaya bak. Herşeyi unutturacak haberi.

Canım tedavi aşamasında her ne yaşıyorsan bebeğin için yaşıyorsun. Emeklerin boşa gitmesin kuzum. Üzme bebeklerini sağlam bir anne olduğunu ve onları dört gözle beklediğini hissettir onlara...

Hem amayanın dediği doğru bebişler doğunca tükür babanın yüzüne de bütün hırsını al...

ben tamamim seni bekliyorum valla :)))

canım inşallah

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kendine dikkat et sende bak yalnızmışsın.

Selencim,eve gelir gelmez senin sonucuna baktim,merak etmistim ankaradayken..guzel haberi vermssin 12.gunu sonucunu bekliyorum:))

sağol canım benim. 10. günde idrar yaptım perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum canım 2 gün kaldı. Allahım hepimize nasip etsin.

Sende adet olmayı bekliyormuşsun hadi hayırlısı kuzum.

Haticim,hayirli olsun transferin:)) 12gun mutlulukla gecir,sonucun da hepimizi sevindirsin

Ben de regl olmayi bekliyorum ilaca baslayacagim...

Canim allah razı olsun.sonu güzel olsun insallah ..sendemi bu ay basliyosunnnn

iki gün kaldı canım bende meraktan öldüm:18::18::18::18::18:

Canım tedavin başlıyormuş ohhhh ne güzel. Hayırlı uğurlu olsun. rabbim inşallah hepimize yardım eder arka arkaya hamile kalıp arka arkaya doğururuz.

Selencim gerçekten bu erkekler cok acimasiz kasiklarim sisti sabahtan beri kavga ediyoruz.benim zaten umudum yoktu kalanida götürdü bu adam ya

cnm benim cok sukur daha iyiyim suan dinleniyorum cnm bu sefer cok uzuldum bide simdi sifirdan tedavi bilmiyorum cnm kisa kadar toparlanirim inss seninde bulantilarin inss cok surmeden gecsin cnm kolay gelsin islerinde yogunmus dikkat et cnm kendine

Cnm hayirli olsun tedavin inss busefer saglikli bir gebeligin olsun cnm
Ooo cnm super masallah inss kandada degerin katvekat katlanmistir cnm
Amin cnm inss

Selencim gerçekten bu erkekler cok acimasiz kasiklarim sisti sabahtan beri kavga ediyoruz.benim zaten umudum yoktu kalanida götürdü bu adam ya

canım hiç tartışmaya girme canım. Boşver konuşsun. Senin bütün çaban boşa gider bak. lütfen bebeklerini düşün aklım sende kaldı benim de canım sıkıldı.

Herşey geçer iki gün sonra herşey düzelir. Ama allah korusun sonuç istediğin gibi çıkmazsa kendine çok kızarsın keşke üzmeseydim kendimi dersin. Sen akıllı kadınsın. Bak bebişlerin seninle karnına ellerini koy ve dua et sabır dile tatlım.

İnanıyorum herşeyi atlatacaksın. Ama güzel atlat sonucu en güzeli olmalı dimi ama...

gayet nettttt inşallah kanda ki değern de süper çıkar tatlımmmm

ama ama ama...... kavgaya hayır yahu, şimdi onun zamanı mı??? senin şımartılman gerekkkk duymaaaaaaa, duyma nolurrrr.... ama eğer çok kızdıysannnn bir olalım dövelim mi cocanııııııı

Ah su erkekler boşver tatlışım sen takma bebişlerini düşün :113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

nesecim Allah gonlune gore versin kuzucum daima dualarimdasinn

Şenlendim gözün Aydın cnm benim,bebişler sıkı sıkı tutunmuş annelerine Perşembe yünü melindam dan sonrada ben varım halayda😄 güzel haberlerini bekliyorum cnm

Ayyy kizzz sen n bu test cok guzel cikmis maasallah demekki degerin guzel artti ve idrara gecti cok sevindim inan cok mutlu oldum yaaa persembeyi bekleme bence yain yaptir kan testini bnde 11.gun yaptirmistim guzel guzel sonuclarlada gel insallah ama idrar testin cok guzel cikmis bence gozun aydin bir cimcimemiz daha oluyo Allah in izniyle hersey sonuna kadar guzel gitsin insallah hep boyle guzel habeler alalim

sağol canım benim. 10. günde idrar yaptım perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum canım 2 gün kaldı. Allahım hepimize nasip etsin.

Sende adet olmayı bekliyormuşsun hadi hayırlısı kuzum.

Canim allah razı olsun.sonu güzel olsun insallah ..sendemi bu ay basliyosunnnn

Evet canim ben de bu ay basliyorum:) hatta haftasonu filan ignelere baslarim diye umit ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…