sağlıkla inşallah tatlım Rabbim çifte mutluluk yaşamanı nasip etsinnnnn
Kizlar iki tane 8 hücreli bebeklerimi aldim evime geldim. Donmusum yok :)) esim beni deli etti bisürü igne verdi doktor tutunsun diye.dedimki sen öde. Odeyemem benmi dedim özelde yaptir diye dedioysaki sirf bu bebek icin çalışıyorum ben sonra küskün geldik eve konusmicam bugün onunla..en önemli günü mahvetti
ben tamamim seni bekliyorum valla :)))
haticimm gozun aydin canim benim,, guzel haberlerini 4 gozle bekliyorumm
selennn sanirim guzel haber ufaktan kendini gostermis kat kat artmis degerlerini duymak icin sabirsizlaniyorum canim
Nesecimm nasilsin tatlim, yeni bir yol haritasi cizdinmi??
amayaa kiz tatile gidiyon he yaklasti vakit, ya ben bu aralar biraz fenayim cok okuyamadim yazamadim kusuruma bakmayin lutfen..
bulantilarim sonradan basladi bebisim kismetiyle geldigi gibi isyerindede is yukum cok artti..amanin istifa etcem vallaaa..
hepiniz cok cok opuyorumm bi ara okiycam mutlaka neler oluyor neler bitiyor, esimde sehir disinda yazik banaaa
bugunumuze cok sukur hepinizi sevgiyle kucakliyor bol bebisli gunler diliyorumm
Selencim,eve gelir gelmez senin sonucuna baktim,merak etmistim ankaradayken..guzel haberi vermssin12.gunu sonucunu bekliyorum:))
Haticim,hayirli olsun transferin:)) 12gun mutlulukla gecir,sonucun da hepimizi sevindirsin
Ben de regl olmayi bekliyorum ilaca baslayacagim...
Uzun zamandır yazamıyordum. Ama ara ara hep takip ediyorum. Haticimmm transferin hayırlı olsun canım. Hadi geri sayım başladı. Walla en az senin kadar heyecanla bekleyen kaç kişiyiz bi düşünsene
Selencim senin de transfer sonucunu merakla bekliyorum. Hadi yaptır artıkkk
Ben de bu aralar doktora tezimin bitirme işlemleriyle uğraşıyordum. Aylardır gecem gündüzüme karıştı. Doktora tezinin bitirme sürecine iki de düşük sığdırdım. Nasıl ama :) Savunma haziran sonu gibi. O tarihlerde bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşmiş ve sonucu öğrenmiş olacağım. Allah'ım inşallah çifte mutluluk gelir. Bu pazar günü lucrini kullanmaya başlıyorum kısmetse. üçüncüde olacak di mi arkadaşlar
Canım erkekler bizim gibi olamıyorlar maalesef takma kafana bebeklerini düşün sadece. Sen güel haberi almaya bak. Herşeyi unutturacak haberi.
Canım tedavi aşamasında her ne yaşıyorsan bebeğin için yaşıyorsun. Emeklerin boşa gitmesin kuzum. Üzme bebeklerini sağlam bir anne olduğunu ve onları dört gözle beklediğini hissettir onlara...
Hem amayanın dediği doğru bebişler doğunca tükür babanın yüzüne de bütün hırsını al...
canım inşallah
cnm benim cok sukur daha iyiyim suan dinleniyorum cnm bu sefer cok uzuldum bide simdi sifirdan tedavi bilmiyorum cnm kisa kadar toparlanirim inss seninde bulantilarin inss cok surmeden gecsin cnm kolay gelsin islerinde yogunmus dikkat et cnm kendinehaticimm gozun aydin canim benim,, guzel haberlerini 4 gozle bekliyorumm
selennn sanirim guzel haber ufaktan kendini gostermis kat kat artmis degerlerini duymak icin sabirsizlaniyorum canim
Nesecimm nasilsin tatlim, yeni bir yol haritasi cizdinmi??
amayaa kiz tatile gidiyon he yaklasti vakit, ya ben bu aralar biraz fenayim cok okuyamadim yazamadim kusuruma bakmayin lutfen..
bulantilarim sonradan basladi bebisim kismetiyle geldigi gibi isyerindede is yukum cok artti..amanin istifa etcem vallaaa..
hepiniz cok cok opuyorumm bi ara okiycam mutlaka neler oluyor neler bitiyor, esimde sehir disinda yazik banaaa
bugunumuze cok sukur hepinizi sevgiyle kucakliyor bol bebisli gunler diliyorumm
Cnm hayirli olsun tedavin inss busefer saglikli bir gebeligin olsun cnmUzun zamandır yazamıyordum. Ama ara ara hep takip ediyorum. Haticimmm transferin hayırlı olsun canım. Hadi geri sayım başladı. Walla en az senin kadar heyecanla bekleyen kaç kişiyiz bi düşünsene
Selencim senin de transfer sonucunu merakla bekliyorum. Hadi yaptır artıkkk:1
Ben de bu aralar doktora tezimin bitirme işlemleriyle uğraşıyordum. Aylardır gecem gündüzüme karıştı. Doktora tezinin bitirme sürecine iki de düşük sığdırdım. Nasıl ama :) Savunma haziran sonu gibi. O tarihlerde bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşmiş ve sonucu öğrenmiş olacağım. Allah'ım inşallah çifte mutluluk gelir. Bu pazar günü lucrini kullanmaya başlıyorum kısmetse. üçüncüde olacak di mi arkadaşlar
Ooo cnm superkızlar iyi akşamlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ben kan testi yaptıramadım ama evde idrar denedim sonucu sizinle paylaşmak istedim. 10. gün için iyimi?:18::18::18:
Eki Görüntüle 1112877 Eki Görüntüle 1112878
Amin cnm inssiki gün kaldı canım bende meraktan öldüm:18::18::18::18::18:
Canım tedavin başlıyormuş ohhhh ne güzel. Hayırlı uğurlu olsun. rabbim inşallah hepimize yardım eder arka arkaya hamile kalıp arka arkaya doğururuz.
Selencim gerçekten bu erkekler cok acimasiz kasiklarim sisti sabahtan beri kavga ediyoruz.benim zaten umudum yoktu kalanida götürdü bu adam ya
kızlar iyi akşamlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ben kan testi yaptıramadım ama evde idrar denedim sonucu sizinle paylaşmak istedim. 10. gün için iyimi?:18::18::18:
ama ama ama......Selencim gerçekten bu erkekler cok acimasiz kasiklarim sisti sabahtan beri kavga ediyoruz.benim zaten umudum yoktu kalanida götürdü bu adam ya
kızlar iyi akşamlar beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim. Ben kan testi yaptıramadım ama evde idrar denedim sonucu sizinle paylaşmak istedim. 10. gün için iyimi?:18::18::18:
Selencim gerçekten bu erkekler cok acimasiz kasiklarim sisti sabahtan beri kavga ediyoruz.benim zaten umudum yoktu kalanida götürdü bu adam ya
cnm benim cok sukur daha iyiyim suan dinleniyorum cnm bu sefer cok uzuldum bide simdi sifirdan tedavi bilmiyorum cnm kisa kadar toparlanirim inss seninde bulantilarin inss cok surmeden gecsin cnm kolay gelsin islerinde yogunmus dikkat et cnm kendine
Cnm hayirli olsun tedavin inss busefer saglikli bir gebeligin olsun cnm
Ooo cnm supermasallah inss kandada degerin katvekat katlanmistir cnm
Amin cnm inss
sağol canım benim. 10. günde idrar yaptım perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum canım 2 gün kaldı. Allahım hepimize nasip etsin.
Sende adet olmayı bekliyormuşsun hadi hayırlısı kuzum.
Canim allah razı olsun.sonu güzel olsun insallah ..sendemi bu ay basliyosunnnn
hadi hayırlısı canımmmmmEvet canim ben de bu ay basliyorum:) hatta haftasonu filan ignelere baslarim diye umit ediyorum..
hadi hayırlısı canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?