2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonucum β-HCG 272,69

Bu bir hayal mi ağlıyorummmmmm

selencim hayırlı haberlerini bekliyorum...hadi güzel haberler ver bize:)

Kuzum sonucunu heyecanla bekliyorum

Biz de çok heyecanlıyız!! Güzel haberler vereceksin inşallah

sakin ol, değerin çok güzel çıkacak... aa bakalım kaç çıkacakkkkk.... hemen yaz olur mu :))))

Kızlar kalbimin atışını normale döndüremiyorum. Allahım sonunu da güzel eylesin.

Allahım hepimizi mutlu etsin hepimize bebişlerimizi sağlıkla versin. sizleri çok seviyorum verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.

sonucum β-HCG 272,69

Canım benim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin cokkkkk sevindim

Son düzenleme:

sonucum β-HCG 272,69

işte buuu yaaaaaaa, işte buuuuuuuuuuuuuuuu.......

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tatlımmmm....

Canım benim gozunaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin cokkkkk sevindim

sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım cümlesine nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsunlar göbüşlerimiz dolsunnnnnnnnnn

halaybaşım başladık mı halaya

işte buuu yaaaaaaa, işte buuuuuuuuuuuuuuuu.......

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tatlımmmm....

canım bastığım yeri bilemiyorummmmmmm kız doğru dimi bu değer artık düşmez dimi yaaa

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarımıza verecek inşallah........

sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım cümlesine nasip etsin sağlıklı sıhhatli olsunlar göbüşlerimiz dolsunnnnnnnnnn

halaybaşım başladık mı halaya

Kuzum mesajı duzelttim sehitlerimizi bir an da aklımdan çıktı

Son düzenleme:
Canımmmm süperrrr!!!Allah'ım nazarlardan korusun. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

sağol canımmmmmmmmmmmmmmmmmm Rabbim cümlemizin bebeklerimizi kucağına almayı nasip etsin.

canım bastığım yeri bilemiyorummmmmmm kız doğru dimi bu değer artık düşmez dimi yaaa

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim hepimizin bebeklerini kucaklarımıza verecek inşallah........
inşallah düşmeyecektir tatlımmmm.... ben inanıyorum sağlıkla kucağına alacaksın... daha gebişlik hallerinden bahsetcez burda

halay horon simgeleri bugünlerde kullanasım yok,malum SOMA.... bikaç zaman sonra senin için yeniden bi halay oluştururuz olur mu :)

Kızlar Özür dilerim bir anda unuttum ölen sehitlerimizi ay çok kötü oldum ya

Kizlar bisey sorucam size. 3 adet ucuncu gun dondurulmus embriyo transferi yapildi sali gunu. Bugun ucuncu gunum jel ile birlikte kahverengi akinti geldi biraz. Sizde jelin rengi nasildi. Bembeyaz degil sanki. Bir de hicbisey hissetmiyorum sanki hic transfer olnamis gibiyim var
mi benim gibi olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…