evet canım malesef pkos hastalarında OHSS riski yüksek.biranda 6-7 kilo aldım kardeşim abla 5 aylık hamile gibi oldun dedi bende prova yapıyorum ileride böyle olunca benden korkmayın dedim kiloluyum da canım biraz.(işin şakası bir yana) ne yapalım bizimde böyle bir riskimiz var.inşaALLAH hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır.Kabızlık olur bende de sabahları aç karnına elma,armut yerim işe gidene kadar ılık su içerim,gün içerisinde de su içmeye gayret ederim genelde olumlu sonuç alırım.
Kizlar kabizlik icin onerileriniz neler ben de basladi yavastan:18:
4 Aralık test günüm ve zaman geçmiyor..
Canim cok sagol bugun kefir aldim o da bagirsaklari iyi calistiriyo bir de activia yogurt aldim prebiyotikli bakalim elma armut yarin kocis alsin ben yarin dinlenmede olurum heraldeben de kilo aldim ama kac kilo bilmiyom korkuyom tartiya cikmaya vallahi igneler istah acti ben de acayip devamli yiyorum:18:
Sagol canim elma yesil kirmizi fark eder mi kayisi alayim anacigim yapar kompostoCanim kabizlik icin yapacagin teksey kayisi kompostusu ve elma bende cok cektiim ve hep yattigimdan hazimsizlik ve siskinlik cok fazla oldu
hem ilaçlar hem de stres iştah açıyor.yarın opu kaçta olacak inşaALLAH kaliteli ve sayısı çok olur yumurtaların hemen döllenirler.ALLAH yardımcın olsun
Üzüldüm cnm bebişini kaybetmene.sıkı sıkı tutunan bebişler versin Allah bize.ben ilk kez tüp bebek yaptırıyorum. Zeynep kamilde 2 aşılamam oldu şimdide tüp bebek için rapor çıkacak. Sağlık raporumu kurula vardim cuma günü. Ayın 11 de çıkar dediler. Sonraki işlemleri biliyorsundur. Hepsinin tamam olması 1 ayı bulur dediler. Kasım 15 de başladım koşturmaya.dondurulmuşlar olunca yine bize ilaç kullandırıyorlar mı?
Benim gibi yarin yumurta toplama islemi olacak cicibebe, sevgiask arkadaslarima ve tanimadigimiz tum opu olacak arkadaslarin rabbim yar ve yardimcisi olsun hayirlusi ile su gibi gelsin gecsin insallah
Yok tatlim demedi oyle bisey ben dun gece 22de vurdum igneyi bugun hatta cok gazim vardi yurumek iyi geliyo hem de kilo aldim karnim cok sis esime biraz yuruyelim dedim yavas tepmo 1 saat yuruduk canim ama benim kasiklarda agrilar var sanirim yumisler daha da buyuyo igne zaten olgunlastirmak icin senin saat kacta islemin
öğleden sonra ikide canım benimde ağrım var bana dr dinlen dedi acaba çok geliştiği içinmi öyle dedi offffffffffff sabah olsunda toplasınlar :18::18::18::18::18::18::18::18:
Benim gibi yarin yumurta toplama islemi olacak cicibebe, sevgiask arkadaslarima ve tanimadigimiz tum opu olacak arkadaslarin rabbim yar ve yardimcisi olsun hayirlusi ile su gibi gelsin gecsin insallah
Arkadaslar herkese bol sans. Opuda ameliyat onlugu mu giyiniyorsunuz? Bir de muayene pozisyonundan yatar pozisyona mi getiriyorlar biz uyurken son asamada?
benim de test günüm 4 aralık inşallah iyi haberler alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?