Arkadaslar herkese bol sans. Opuda ameliyat onlugu mu giyiniyorsunuz? Bir de muayene pozisyonundan yatar pozisyona mi getiriyorlar biz uyurken son asamada?
evet canim.ameliyat onlugu giyip catala yatiyosun ve anestezi altinda uyandiginda biraz agrin oluyo sabdivic fakan verip agri kesici yapiyolar bana serumda takmislardi
yarın opusu olan biçok arkadaş var, hepiniz için hayırlı uğurlu olur inşallah... ve korkulacak bir şey değil rahat olun, kısa süren bir işlem. ameliyat önlüğü giyiyorsunuz, anestezi alıyorsunuz, uyandığınızda yatar halde buluyorsunuz kendinizi.....
dualarım sizlerle, inşallah bol vekaliteli yumoşlarınız olsun sonrasında da sizlere sıkıca tutunsunnnnn
yarın opusu olan biçok arkadaş var, hepiniz için hayırlı uğurlu olur inşallah... ve korkulacak bir şey değil rahat olun, kısa süren bir işlem. ameliyat önlüğü giyiyorsunuz, anestezi alıyorsunuz, uyandığınızda yatar halde buluyorsunuz kendinizi.....
dualarım sizlerle, inşallah bol vekaliteli yumoşlarınız olsun sonrasında da sizlere sıkıca tutunsunnnnn
Cvp icin cook tsk. Sanirim uyandigimizda bekleme odasi gibi bir yerde olacagiz. Esleri aliyorlar mi oraya acaba? Cok sacma gelecek ama uyurken alt tarafimin acik olmasindan dolayi cok tedirginim. Muayene stresini hala uzerimden atamadim
kızlar merhaba umut tüp bebek hakkında bilginiz varsaa ankette paylaşırmısınız lütfen.1 aya raporum tamam inşallah ama hala merkezden emin olamadım hala.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...i-icin-bilgilerinize-ihtiyac-var-kizlaar.html
yarımlarınız için şimdiden teşekkürler.
caniimmm merak etme uyuyana kadar acmiyolar uyuyunca ne yapiyorlar yapacaklarinin
evet canim.ameliyat onlugu giyip catala yatiyosun ve anestezi altinda uyandiginda biraz agrin oluyo sandivic falan verip agri kesici yapiyolar bana serumda takmislardi
uyuduktan sonraysa iyi cnm
evet canim alistik artikOmrumuz catalda geciyo zatenben rahim filminde de anestezi almistim o zaman ayaklarimi bilekten iple baglamislardi sanirim uyuyunca dusmesin diye
opusu olacak arkadaşlar korkmayın derin ve güzel bir uyku çekeceksiniz ne kadar stresli girerseniz o kadar stresli çıkarsınız çok rahat olun lütfen ben ilk tedavimde çok korkmuştum ve ağlaya ağlaya ayıldım narkozdan bu sefer o kadar rahattım ki bütün yorgunluğum o masada kalmış gibi geldi inşallah yarın bol ve kaliteli yumurtalarınız toplanır güzel döllenir ve ilerleyen günlerdede yerlerini alırlar annelerinin göbüşlerinde :))))
benimde yarın tahlil günümmmmm lütfen dualarınızı eksik etmeyin
uyuduktan sonra canim dr gelmeden acmiyolar hemsireler acilan yerlerimi kapatmislardi :)
evet canim alistik artik
dualarimiz seninle canim Amin duan icin
kizlar ben bisey sormustum rahim kalinliginiz kactii dun benim 13 tu drum rahimde yumurtaliklarda iyi demistii
u
Cnm benim de 13 civari. Dr iyi dedi
canim ben ilk tedavimde tamamen uyudumHanımlar yarın toplama işlemim var, biraz tırsıyorum. Hafif anestezi vereceklermiş. Konuşulanları duyup cevap verebilecekmişim. Bu şekilde olan var mı? Zor bir işlem mi? Dualarınızı eksik etmeyin.
Meraba bn yeni geldim aranıza bu bnm dördüncü denemem olacak yeni bir hastane ve degişik ilaçlar kulanıyorum iki üç gün sonra yumurta toplanacak sohbet muhabet edelim diye geldimmm
Canım hadi hayırlısı olsunn inşallah benimde yarın transfer olcak inşallah saat 12 de orda olcam bu sefer görüşürüz inşallah tesettürlüyüm ben belki öyle tanirsin
cicibebem cokmu yumisin var agrin oldu ki bende de agri yok akinti var yapiskan arada igne batmasi oluyodu bugun olmadi ama ...
bide kizlar rahim kalinliginiznkacti dun benim 13 drum iyi.demisti ..
evet canım öyleymiş rahim kalınlığına bakmadık zaten tırasfer olmıycak akıntı bendede var allah yarveyardımcımız olsun
Hanımlar yarın toplama işlemim var, biraz tırsıyorum. Hafif anestezi vereceklermiş. Konuşulanları duyup cevap verebilecekmişim. Bu şekilde olan var mı? Zor bir işlem mi? Dualarınızı eksik etmeyin.
evet canım öyleymiş rahim kalınlığına bakmadık zaten tırasfer olmıycak akıntı bendede var allah yarveyardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?