hahah alemsin arkadasim:) ben o tur yan etkilerden cook uzagim:) 1 saat sonra kont var benimde ama ben adetin 1. gunu basladim ignelere genelde 3. gun baslaniyor galiba...??
1.günümüüüüü ben 2.günü başladım.sabahta kontrole gittim sağ ve solda toplam 9 tane yumoşum olmuş.e2 için kan verdim oda 141 çıktı.doktor gayet iyi dedi.iğnelere aynen devam çarşamba sabahı bidaha gel dedi.senin ne durumda olacak bakalım.berbar gidiyoruz ya oley
evet canim. Persembe cok az baslamisti ama cuma 1. Gun sayilir, eger olmazsan ara demisti hemsire ee adet olunca bende basladim ignelere..bilemiyorum belki yurt disinda boyle oluyordur..bakalim bana ne diyecek bugun, 9 yumurta cok iyiymis hadi dahada fazla olur insallah..senin 1. Denemen mi ve sorununuz neydi?
evet canim. Persembe cok az baslamisti ama cuma 1. Gun sayilir, eger olmazsan ara demisti hemsire ee adet olunca bende basladim ignelere..bilemiyorum belki yurt disinda boyle oluyordur..bakalim bana ne diyecek bugun, 9 yumurta cok iyiymis hadi dahada fazla olur insallah..senin 1. Denemen mi ve sorununuz neydi?
inşallah canım dr um herşey güzel dedi
büyüyodur yumişler canım maşallah onlara kaliteli ve bol olsun inş
İnşallah....
korkma selencim yeterki gelsin kuzucuklarrr ağrı çekmeye razıyım ben
iğne olunca bi yarım saate rahatlıyorsun
yurtdışındamısın canım.inşallah seninkide güzel olr ama önemli olan kalitesi :) benim çikolata kistim var+yumurta rezervim az+eşimde morjoloji sorunu var.ilk tüp denememiz :)))) sizin???
evet canım inşallah güzel haberlerle gelirKizlarr cicibebeden haber alan var mi onun da opusu vardi bugun esi de tese olcakti rabbim yardim etsin insallah
evet arkadasim yurtdisindayim..insallah kaliteli yumisler olur dedigin gibi..10 dk ya cikiyorum randevuma..bizimde hiz sayi ve morfoloji sorunumuz var..birinci denememiz ve inaniyorum pozitif olacak:) herkes umutlu ve pozitif olsun lutfen:)
Bende varım !!!! 3. Gün 4 hücreli 2 embriyo transferim yapıldı !!!
11 aralıkta sonuç alıcam inşallah . Beklemek çok zor .
kızlar sonucumu aldım bu seferde olmadı maalesef Rabbim tedavisi devam eden arkadaşlarıma olumlu sonuçlar göstersin inşallah....
merhaba kızlar sizlere bi sorum olcak ben şubatla mart ayında 2 aşılama oldum ikiside negatif sonuçlandı nasipse bu ay 3 aşılamamı olcam bana kalsa 3 aşılamaya geçmeden tüp bebek denemek isterdim ama 23 yaşını doldurmuş olmak gerekiyo die biliyorum tup bebek tedavisi için 23 yaşına girmeden tüp bebek tedavisi olan varmı devlet raporuyla birde raporsuz özel hastanede tüp bebeğin toplam maliyeti ne kadar şimdiden teşk. ederim yardımlarınız için
bnde cuma günü yaptrdm 3 embriyo koyuldu ama adet ağrsı gibi ağrm oluo normalmi acaba:?
bnde cuma günü yaptrdm 3 embriyo koyuldu ama adet ağrsı gibi ağrm oluo normalmi acaba:?
Merhaba arkadaşlar benimde geçtiğimiz çarşAmba embriyo transferim yapıldı çok heyecanlıyım bugün 6.günüm kasıklarıma sürekli kramp giriyor adet olucam diye korkuyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?