hadi hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz..bzi bi turlu karar veremiyoruz bir mi koydurucz ikimi..insallah saglikli embiryolarimiz olursa tabi..siz nasil karar verdiniz?
o zaman 7. günümüz :) sen nasılsın nasıl geçiyor
Amiiin ♥ canım eveet annem ve eşimle birlikte geldik eşimin belo tutuldu a haftadır fenaa cnm benim 5. Deneme olduğu için 2 tane daha 30 yaşındayım ilk defa blastosist denendi inşallah Rabbim bu sefer ol der ve oluur ♥♥ sana bir kaç defa yorumuna alıntı yaptım ama görmedin sanırım canımiyi aksamlar
canlarım bugün tahlilde 0.26yı görünce önce ağlayamadım acımı içime attım sanırım evdekiler üzülmesin diye ama abim aradı telefonla üzülme demek için aramıştı onun sesini duyunca dayanamadım ve çok ağladım,sızladım telefonda konuşamadım isyan etmek istemediğim için ağladığımada üzüldüm çok içim yandı çok ama yılmadım en kısa zamanda tekrar denemek için yeni bir merkez arayışı içindeyim....
bu üzüntümün arasında sizler bana çok iyi geldiniz bana destek olan canım dostlarım sağolun Allah sizlerin haberleriyle yüzümüzü güldürsün inşallah güzel haberlerinizi almak için hergün burda olucam inşallah.....
hatta istanbulda denenmiş memnun kalınmış tüp bebek merkezleri konusunda önerilerinize açığım canım ama ne kadar ara vermeliyim sizce bilgisi olan var mı?
kazen kaldırmış canım onu, kimseye gitmiyor.... malesef :)benim mesaj paneli ile sorunum var ve çözüm bulamadım.bildirimleriniz kısmında msj geldiğinde uyarı oluyordu bir kaç gündür yok ve msj yazan arkadaşlara çok geç cevap veriyorum bu neden kaynaklıdır yardımcı olurmusunuz.
canlarım bugün tahlilde 0.26yı görünce önce ağlayamadım acımı içime attım sanırım evdekiler üzülmesin diye ama abim aradı telefonla üzülme demek için aramıştı onun sesini duyunca dayanamadım ve çok ağladım,sızladım telefonda konuşamadım isyan etmek istemediğim için ağladığımada üzüldüm çok içim yandı çok ama yılmadım en kısa zamanda tekrar denemek için yeni bir merkez arayışı içindeyim....
bu üzüntümün arasında sizler bana çok iyi geldiniz bana destek olan canım dostlarım sağolun Allah sizlerin haberleriyle yüzümüzü güldürsün inşallah güzel haberlerinizi almak için hergün burda olucam inşallah.....
hatta istanbulda denenmiş memnun kalınmış tüp bebek merkezleri konusunda önerilerinize açığım canım ama ne kadar ara vermeliyim sizce bilgisi olan var mı?
Mrb arkadaşlar benimde cuma günü transferim yapıldı. 4 tane ile yola çıktık ama 1 tane kaldı ve transfer edildi. Ama çok zorluklar yaşadım transfer sırasında neredereyse iptal edilecekti. Şimdilik bir sorun yok dört gözle test gününü bekliyorum.
kazen kaldırmış canım onu, kimseye gitmiyor.... malesef :)
Anladim canim insallah simsiki tutunsunlar sana canim bakalim yarin sukran hn aricak bem de heycanla bekliyorum bana kacinci gun koncak bakalim benim ilk deneme o yuzden tek koyar heralde hayirlisi hakkimizda insallah canim test gunun ne zaman
Bende transfer günü çok sancılıydım , ağrı kesici aldım sıramı beklerken biraz geçiti neyseki , çünkü 3. Gün embriyosu konuldu. Toplama dan sınra sancım çok olunca tabi arası az oldu .. Ama şimdi iyiyim herşey normal sonuç bekliyorum 8 gün sonra belli olucak !!!!
hayırlı olsun canım...Mrb arkadaşlar benimde cuma günü transferim yapıldı. 4 tane ile yola çıktık ama 1 tane kaldı ve transfer edildi. Ama çok zorluklar yaşadım transfer sırasında neredereyse iptal edilecekti. Şimdilik bir sorun yok dört gözle test gününü bekliyorum.
Bu sefer gördüğüm herkese 5. Gün embriyosu yaptılar o daha çok şansı arttiyormuş..ben c.tesi günü gitmiştim bugüne oldu seninde hayırlısı hangi gün ise o gün yerleştirme olsun inşallah cnm yarın arar şükran hanim geç arıyor çok erken aramiyor cnm :)
Benim transferim sırasında yapışıklık çıktı o anda daha önce yapıldığı halde histeroskopi yapıldı. Daha sonra tıpkı rahim filmindeki gibi basınçlı ilac verip açtılar ondan sonra trasfer yapıldı.çok zorlandım ama yinede herseye değer diyorum.
merhaba bgn benimde opum oldu 10 yumurta toplandı yarın kaç embriyo olacağı belli olcak ve perşembe transfer var dua edin lütfen
canım çok teşekkür ederim inan bana birbirimizi tanımasakta sevgiler karşılıklı iyi ki burdayım ve iyi ki burdasınız artık güzel haberleri sizlerden bekliyorum ben o haberi biraz daha ileriye ertelemiş oldum diyelim ama hep hergün dualarımda olacaksınız Rabbim yüzünüzü güldürsünnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?