2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hadi hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz..bzi bi turlu karar veremiyoruz bir mi koydurucz ikimi..insallah saglikli embiryolarimiz olursa tabi..siz nasil karar verdiniz?

Amiiin ♥ canım çok teşekkür ederim duâ edin inşallah ♡ benim blastosist sistemi oldu 5. Gün embriyosu olduğu için 3. Gün 5 tane çok güzel embriyolar var demişti bugüne 2 tane güzel yola devam etmiş inşallah bundan sonrada annelerinin göbişlerinde devam ederlerr inşallah ♥♥ Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

o zaman 7. günümüz :) sen nasılsın nasıl geçiyor

Fena değil cnm, geçen hafta grip olmuştum ama geçti şimdi. Karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum ben, geceleri daha yoğun oluyor. Onun dışında normal hayatıma devam ediyorum. Beklemek dışında şimdilik herşey yolunda

Anladim canim insallah simsiki tutunsunlar sana canim bakalim yarin sukran hn aricak bem de heycanla bekliyorum bana kacinci gun koncak bakalim benim ilk deneme o yuzden tek koyar heralde hayirlisi hakkimizda insallah canim test gunun ne zaman

benim mesaj paneli ile sorunum var ve çözüm bulamadım.bildirimleriniz kısmında msj geldiğinde uyarı oluyordu bir kaç gündür yok ve msj yazan arkadaşlara çok geç cevap veriyorum bu neden kaynaklıdır yardımcı olurmusunuz.

Geçmiş olsun , bu uzun bir süreç bazen ... Kaçıncı denemede olucağı belli değil .. Ama olucaktır inşallah . Denemeler devam ))bir sonrakinde inşallah sevinçten ağlarsın ...

kazen kaldırmış canım onu, kimseye gitmiyor.... malesef :)

Mrb arkadaşlar benimde cuma günü transferim yapıldı. 4 tane ile yola çıktık ama 1 tane kaldı ve transfer edildi. Ama çok zorluklar yaşadım transfer sırasında neredereyse iptal edilecekti. Şimdilik bir sorun yok dört gözle test gününü bekliyorum.

Üzüntünü paylaşıyoruz cnm, aynı duyguları yaşıyoruz nede olsa. En iyisini doktorun bilir ama bence 3 ay dinlendrimelisin vücudunu, iğnelerle, haplarla, jellerle yabancı hormonlar dolu vücudumuzda inşallah tüp bebekle anne olamayan dostlar doğal yolla hamile kalırsınız, kalırız.

Bende transfer günü çok sancılıydım , ağrı kesici aldım sıramı beklerken biraz geçiti neyseki , çünkü 3. Gün embriyosu konuldu. Toplama dan sınra sancım çok olunca tabi arası az oldu .. Ama şimdi iyiyim herşey normal sonuç bekliyorum 8 gün sonra belli olucak !!!!

Anladim canim insallah simsiki tutunsunlar sana canim bakalim yarin sukran hn aricak bem de heycanla bekliyorum bana kacinci gun koncak bakalim benim ilk deneme o yuzden tek koyar heralde hayirlisi hakkimizda insallah canim test gunun ne zaman

Bu sefer gördüğüm herkese 5. Gün embriyosu yaptılar o daha çok şansı arttiyormuş..ben c.tesi günü gitmiştim bugüne oldu seninde hayırlısı hangi gün ise o gün yerleştirme olsun inşallah cnm yarın arar şükran hanim geç arıyor çok erken aramiyor cnm :)

Benim transferim sırasında yapışıklık çıktı o anda daha önce yapıldığı halde histeroskopi yapıldı. Daha sonra tıpkı rahim filmindeki gibi basınçlı ilac verip açtılar ondan sonra trasfer yapıldı.çok zorlandım ama yinede herseye değer diyorum.

hayırlı olsun canım... inşaALLAH sonun

merhaba bgn benimde opum oldu 10 yumurta toplandı yarın kaç embriyo olacağı belli olcak ve perşembe transfer var dua edin lütfen

tahmin ediyorum canim israel bey ciktiktan sonra ariyodur muhtemelen o varken cok yogun oluyo cunku orasi heralde ogleden sonra ariyodur 3ten sonra felan yani.hayirlisi insallah canim ben kontrolleri gittigimde sonuc alan herkesin pozitifti umarim bizim de oyle olur sen anestezi aldin mi canim transferde

Ay canim cok gelmis gecmis olsun neden olmuski yapisiklik ultrosonda mi gorduler nerden anladilar ki yapisikligi

cnm asla pes etme ben 14 yıldır uğraşıyorum bu ay 5 ci denemem olucak inş nasipse yılmadım sende yılmıcaksın bizler her daim yanındayız biz burda kocaman bi aileyiz bi sürü kardeşlerimiz ablalarımız var benim gitmediğim merkez kalmadı hemen hemen şimdi umutta denicem inş... sana gelince en az 2 ay dinleniyosun toparlanıyosun ve mücadelene kaldığın yerden devam ediyosun dediğim gibi bizler her daim yanındayız bitanem unutma bideeeee............SENİ SEVİYORUZZZZZ BALIMMMMMM

Iyi arkadas sütyene benzer her zaman seni dik tutar ve oldugundan büyük gösterir, *RAHATLATiCiDiR
*DESTEK VERiR
*SiMSlKi TUTAR
*VE HER ZAMAN KALBiNE EN YAKiN YERDEDiR
Kötü arkadas ise "dar dona" benzer,ne yaparsan yap kicina kacar :) BU MESAJi sütyen gibi olan ARKADASLARiNA YOLLAMAZSAN MEMELERiN SARKSiN :))

kızlar sizde benim sütyen gibi arkadaşlarımsınız....

canım üzülmen çok normal iyi ki ağlayıp dışarı atmışsın.yılmamakla çok iyi bir karar vermişsin.sana kendi doktorumu önerebilirim gerçekten çok tatlı dilli ve her anında dilinde dua olan bir insan ama kendisi çok fazla istanbulda olmuyor.ama istanbulda bahçeçi tüp bebek merkezini ya da memorıal hastanesini ya da medical park ta aynur hanımı tavsiye ederim.inşallah bu sefer rabbim gönlünüze göre verecektir.ve tedaviye başladığında muhakkak yasin tefriciye dağıt kendinde mümkünse ayetel kursi ve fatiha oku bol bol inan çok iyi geliyor.sonuçta yaradandan başka kimden isteyeceğiz ki.kısa zamanda dualarımız kabul olacak inşallah sende hayırlı iyi haberleri alacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…