Canim benimde cik kisti. Seeninkinin boyutu ne ameliyat oldun mu hic? Daha once sorduysam kusura bakma cnm ama konusmamistik galiba senle. İnsallah yuUn guler bize de umut olursun :)Tedavin hayirli olsun canim bende 30yasinayim ve bende de cikolata kisti var yarin transferim olcak cok istememe ragmen cift embriyo yerlestirmiyolar yasakmis yani sadece iclerinden en iyi olan 1 embriyo yerlestiroyolar.sansin da %50e dusuyor hal boyle olunca.
Kızlar selam hayırlı günler olsun hepimize bugün kontrolüm vardı haftaya pazartesi transferim olacakmış Allahın izni ile biran önce eve gelip sizle paylaşmak istedim çok heyecenlııyıııımmbir sürü engel çıkınca geçen ay vakit hiç geçmicek o gün hiç gelmeyecek gibiydii önerilerinize bilgilerinize tecrübelirinize açığım Allahım hiçbirimizi utandırmasın bu arada dua okunuyor galiba yasin mi salatı tefriciye mi okuyorsunuz bende okuyayım. hepimiz için elimden geldiğince salavat çekiyorum sonunda Alllahım benim ve kader arkadaşlarımın yüzünü güldür diyorum amiiinnn
sen hangi ildesin canım.. ilk denemenmi?
canım ben istanbuldayım alman hastanesinde yaptırıyorum
benim normal yolla çocugum oldu gelişmedi alındı kürtaj sırasında kanalın biri zedelenmiş denildi. sonra olmadı
Aşılama yaptım tutmadı.
1 tüp bebek denememde tuttu yine gelişmedi alındı.eltim ailesinde birisinin kan pırtılaşması olduğunu benim gibi bebeklerinin gelişmediğini söyledi. gen testi yaptırdım. bende kan pırtılaşması çıktı
2 tüp bebek tutmadı
3 tüp bebek için dün yumurtalarım toplandı. 12 adet alındı bugün aradılar 9 döllenmiş 3 günü bekliyorum pgt testide yaptırıp inş
sorunsuz transferim gerçekleşir.
baya döllenmiş yumurtan olmuş canım.. inşallah bu kez sorunsuz olur herşey.. kan pıhtılaşması varsa tedbir alınması önemli canım.. bende olmamasına rağmen doktor coraspine başlattı.. sizin gibi problem olanlar iğne oluyor bildiğim kadarıyla.. sende başladımı iğneye yada hapa..
işlemlere başlamadan 1 ay önce iğne vurulmaya başladım ayrıca coraspinde kullanıyorum
iyi çok güzel.. bi sorun çıkmaz inşallah ozaman canım.. hayırlısıyla gelsin inşallah bebeğin.. benimde bugün iğnelerimin 4. günü.. kendimi çok garip hissediyorum.. hiç tüp tedavisindeymişim gibi hissedemiyorum.. daha önce 2 kez yumurta takibi yaptırdım bir de aşı yaptırdım.. ama aralarında hep uzun zaman oldu.. çünkü pko olduğum için adet düzenli gelmedi.. eften püften sorunlar çıktı.. aşı diye gittik 5 cm kist oldu hadii doğum kontrol hapı felan derken uzadı gitti 2 yıl oldu korunmayalı.. eşimde morfoloji problemi var.. %1 morfolojiyle daha başka aşı denemedik.. direk tüpe geçtik işte.. bakalım hakkımızda hayırlısı.. ama dediğim gibi bi burukluk var içimde.. birde panik atak rahatsızlığım var benim şu opu daki anesteziyi çok kafama taktım.. daha önce hsg çekilirken ortalığı birbirine katmıştımşimdi gene aynı olayları yaşıcam diye korkuyorum.. belkide o yüzden tüpe odaklanamıyorum
tatlım panik ataklık bendede var dün bende tartıştım. birde iğneden çok korkuyorum orda zaten film koptu. anesteziden korkma zaten birşey anlamayacaksın biraz kalkınca kasıkların ağrıycak ama çok değil. ben bu pgt testini yaptırdığım için ilaçların iki katını kullandım bir ara patlıycam zannettim fazlada kurcalanınca yumurtalar akşam gece hep uyanmışım.normal olarak kullanılan ilaçlarda hiç sorun olmaz ayaklarını sıcak tut korkma
olmuş canım... bide sayfanın başında çıkanamayaa canım yeni üye olduğum için herhalde özel mesaj atamıyorum listeye kendimi eklemeye çalıştım onbeş karakter olması gerekiyormuş falan işte beceremedim sen eklermisin zahmet olmassa yaş 31 üçüncü denemem olucak bahçeci fulya sorun azosperm
Canim benimde cik kisti. Seeninkinin boyutu ne ameliyat oldun mu hic? Daha once sorduysam kusura bakma cnm ama konusmamistik galiba senle. İnsallah yuUn guler bize de umut olursun :)
Gozun aydin canim. Her sey guzel olur insallah, haberlerini bekliyoruz. Ben de sizle hyecanlaniyorum valla :)) ahh o zaman bana da cabuk gecse de baslasa surecim
nası vermedi ya, gebe kalınmadan 3 ay önce kullanılması önerilir. ama ilacın adı değil, türü. belki bi yanlış anlama olmuştur. ben önce folidonce kullanıyodum, tüp bebeğe başladığımda decavite geçtim misal. ikisi de folik asit sonuçta, decavitin vitamin ayağı da varmış
Canim benimde cik kisti. Seeninkinin boyutu ne ameliyat oldun mu hic? Daha once sorduysam kusura bakma cnm ama konusmamistik galiba senle. İnsallah yuUn guler bize de umut olursun :)
Canim 3,5 cm civarlarinda ameliyat olmadim hic onermediler kucuk oldugu icin.4kez asilama denedim psikolojik olarak cok yiprandim tek umudum tup bebek ins nasip olur bu sefer:)
yazı için teşekkürler, ayrıntılı güzel bir yazıTÜP BEBEKTE YUMURTALIKLARIN UYARILMASI VE YUMURTA GELİŞİMİ
......................
yazı için teşekkürler, ayrıntılı güzel bir yazı
merhaba arkadaşlar. benim de dün yani 11 kasımda yumurta toplama işlemim yapıldı. en geç cuma günü transfer yapılacak inşelleh.
bende pco sendromu var malesef. 2 aşılamam 1 tüp bebek denemem oldu ama sonuç olumsuz oldu malesef. bu ikinci tüp bebek denemem olacak kısmetse.
Allah kimseyi o kapılarda gözü yaşlı bırakmasın inşallah.
süper ödemişsin.
canım peki doktorun sabitmiydi. ilgileri nasıldı. çalıştığım için bugün git yarın gel yada randevu almak zor olduğundan devlete gitmedim. biraz yaşadıklarını anlatırmısın. inş gerek kalmaz ama olmazsa bende gitmeyi düşüne bilirm.
Canım hosgeldin. ..ve hayırlı olsun tedavin.
nerde yaptırdin tüp-bebegi. kaç yumurta toplandı ve kaçı döllendi.biraz anlatirmisin
ilk aşılamamı cerrahpaşa da yaptırdım
ikinci aşılamamı avrupa tüp bebek merkezinde yaptırdım
ilk tüp bebek denememi memleketim olan trabzon da fakültede yaptırdım (hepsi olumsuz oldu malesef)
şimdi beylikdüzü medicana da deniycez inşallah. 20 yumurtam toplandı 15' i sağlıklıymış bakalım yarın tekrar arıycaklar gelişmeyle ilgili bilgi verecekler
Canim 3,5 cm civarlarinda ameliyat olmadim hic onermediler kucuk oldugu icin.4kez asilama denedim psikolojik olarak cok yiprandim tek umudum tup bebek ins nasip olur bu sefer:)
allahım bizim şu kistlerimize bi çare
süper ödemişsin.
canım peki doktorun sabitmiydi. ilgileri nasıldı. çalıştığım için bugün git yarın gel yada randevu almak zor olduğundan devlete gitmedim. biraz yaşadıklarını anlatırmısın. inş gerek kalmaz ama olmazsa bende gitmeyi düşüne bilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?