2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm arkadasim bayadir görunmuyorsun ozledik cnm seni ins iyisindir cnm islerinin yogunlugundan giremiyorsundur optum cnm
 
bi kaç güne başlayadabilir hiç bulantın olmaydabilir ... ki inşallah hiç bulantın olmaz :) göbeğin tam anlamıyla çıkana kadar kussan bile hamilelik psiklojisine giremiyosun canım :KK70: zor sahip olduk zor kabulleniyoruz sanırım :)

Haklısınız. Henüz başlamadı ala. Sanırım bende olmayacak. :)
 
Alfabecim, tebrik ederim...maşallah ne güzel, inan çok sevindim, darısı bizim başımıza diyorum..aslında bende cuma gününe İsrael Beyden randevu almıştım, tekrar denemek için..olmazsa donasyon düşünüyorum..ama seni okuyunca acaba ege de mi denesem diye soruyorum...canım egede tüp bebek tedavisi ne kadara mal oldu? malum kent bayağı bi pahalıydı...

Canım biraz geç mi gördüm mesajını, kusura bakma. Ege'de transfere 2000 TL ödüyorsun canım. Hastaneye ödediğin tek para bu. Ama benim ilaçlarım bu sefer çok tuttu, çünkü yumurtalarım çok geç gelişti. Normal kısa protokol olduğu halde 1 mart cumartesi başladım iğnelere, 18 mart son iğneleri yaptım. İlk beş gün sadece gonal f kullandım, gelişmedi yumi, ama tahlil sonuçlarında var görünüyordu, o yüzden devam ettiler iğnelere gonal f e menopur da eklediler 5. gün. Ve günde 2 cetrotide yaptım hep, benim erken çatlama problemim olduğu için. Dolayısıyla 22 cetrotide vardı. İlaçlarım da 3500 TL tuttu.
Yani ilaçlar ve hastane ile birlikte 5500 TL ödedik.
 
alfabecim, ege üniversitesinde erol beydemi gördün tedavini? yoksa ege ünide başka bi dr.mu yaptı tüp bebek tedavini? erol bey ayrılmış sanırım egeden...

Aa, öyle mi, ben hiç sormadım, ama görmedim hiç orada. Olabilir. Ben dr tercihi yapmadım canım. Hangi dr denk gelirse o geldi. Genelde bayan zaten dr lar. Geçen ay histeroskopiyi Ayşin hanım yapmıştı. Ege, Gülnaz baktılar genelde. İlk muayenede de kapalı bir bayan var o baktı. Sonra ilk gün kistim vardı, Gülnaz boşalttı. Yumurtayı Ayşin topladı, transferi Gülnaz yaptı. Dr lar iyi orada. Hemşirelerden geçen sefer biraz canım sıkılmıştı, bu sefer hemşireler de çok iyiydi. Sanırım o ay özel bir durum vardı, bir sıkıntı vardı belki de kendi içlerinde. Ama bu sefer gerçekten hepsi güleryüzlü ve çok düşünceli davrandılar.
 
cnm benim seni çok iyi anlıyorum çok şükür ben uzağım bizimkilere bende senin gibi çok çektim bu aralar eşimle iyi değilim zaten ne olacgımız belli değil boşanma kararı aldık ikizler bir dogsun her sey ozaman belli olacak zaten pisikolejim iyi değil birde bu sefer tutmuşlar neymiş biz yapacaz alış verirşi o yapmasın demişer lan daha düne kadar kızıma deynia testi isteyen bana bir ton iftira atan sen kimsin benim bebeklerime kıyafet alacaksin dün eşimle boğaz boğaza kavga ettik evi terk ettim bu halde fazla bir yere gidemiyorum geri geldim onu kovdum evden dedim git ananın yanınaa defol daha gelmee boşanmıyorum çoçukarımıda vermiyorum eşek gibi bana ve onlr bakmak zorundasın hepsini alırım senden diyor bana yarr olmayanı sana yr etmem dedim veee yaarımda çocuklarımı bırakmak o şerefsizlerin eline nefretttttt ediyorum bu huzursuzluk veren kaynanalardan ve bu anaalarından korkan kocalardan benimki dün gece evde yoktuuu yaaa adam olcak yuvasına çocukların sahip çıkacak yadan heimizi bir kalemde kaybedecek yar etmiycem onlarrrrr bende çok kötüyümm offff gidecek yerim yokkk gitsem kızımla uzaha bu halde gitmek zor olanlardan ailemin haberi yokkkk bıkytımm hayattan soğuttu bu kaynanam vee görümöcelerim:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Canım ya, çok sinir oldum şimdi. Ne biçim iş bu böyle ya. Annenleri çağır gelsinler canım, haber ver durum bu kadar ciddi ise, hatta abi erkek kardeş, toptan gelsinler hepsi bir. Bazen aileden saklamak iyi sonuçlar vermiyor.
 
Günaydınnnnn en güzel anne adayları :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Selencim canım inşallah hepsi dopdolu ve kaliteli olurlar, göbeğinde can bulurlarrr:KK16::KK16:

Neşecim merakla haftasonunu bekliyorum, inşalahh güzel haberler alalım sendennnn:KK16::KK16:

Sahracım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine....:KK54::KK54::KK54:

Unbelivable bol dinlen, bol nazlan :KK1: Hepsini hakettin ki sennnnnnnn:KK76::KK76::KK76::KK54::KK54::KK54:

canım inşallah hepimizin inşallah teker teker hamile kalacağız ve doğuracağız inşallah.

Günaydın kızlar,

selen cim hayırlı olsun tedavin,güzel haberlerle dön inşallah:) kızlar cicibebe den haber yok dimi hala? uzun zamandır bakıyorum ama göremedim,inşallah iyilerdir bebeğiyle.

kalbimdesin canım nerelerdesin? haberdar et bizleri ara sıra:)

tedaviye başlayan ,güzel haberler alan tüm güzel insanlar tüm dualarım sizinle,hepimiz için dua ediyorum güzel haberler alalım daima diye:) bizimde haftaya ikili testimiz var inşallah güzel çıkarda azıcık rahatlarız.3. ayımızda bitecek inşallah haftaya artık. sizlerde bana dua edin olurmu bebeğim iyi olsun:) öpüyorum hepinizi:)

sağol canım.inşallah... bende sana dua ediyorum herşey yolunda gider ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
 
Kızlar saat 11 gibi aradilar bugün saat 4 te transferiniz var dediler ne nasil dedim sok oldum :KK53: sonra tekrar aradım ilk ikisinde 5 gün konuldu bu sefer 3. gün koyacaz onden giden embriyolariniz var böyle de basari elde ettik hoca deneyelim dedi ben de korktum embriyolar kötü az mi kaldi dedim yok hepsi gelişim gosteriyor önden giden 3 4 tane var dedi ters bi is yoktur demi kızlar :18: bi yerde okumustum anne karnında gelisim gostermeye devam eder 3. gün embriyo su tutunma orani bayagi cok yaziyordu gidince detayli öğrenecem anca yetisiriz canlar 2 saat yol var cikmadan sizle paylasmak istedim dua edin guzellerim bana olur mu hepinizi cok seviyorum işlem yapilirken bende bize ve bizim gibi umutla bekleyenlere dua edecem :KK16::KK19::KK19: Allaha emanet olun :KK16:

canım 3.gün embriyosu anne rahmine daha çabuk uyum sağlanması içinmiş genelde.sakın onu kafana takma bebeklerini sağlıkla al gel. iyi şanlar canım dualarımdasın....:KK16::KK16::KK16:
 
Haklısınız. Henüz başlamadı ala. Sanırım bende olmayacak. :)

canım tekrar tebrikler... cevapların için teşekkürler, bu arada bizim apartmanda 3 tane hamile 2 tanede yeni annemiz var..sorma bütün bebişler çok güzel..bu arada hamilelerde sendeki gibi ne bulantı var nede başka bişey, hatta bi tanesi yan komşum ..o 3 aylık hamile hiçbirşeyi yok, göbişi çıkmaya başladı..belkide bazen bünye böyle yapıyordur...
 
Yok cnm igne iyi zaten ondan sordum bide onun bi degisigi var 5 gunde bir yapiliyormus prelekton depot gibi biseydi ismi allah korusun lekelenmen devam ederse bide bunu soyle cnm dr inss gerek kalmaz isten izin alsan bi sure en iyisi bolbol dinlenmek cnm
İyiyim cnm bende gun yaklastikca stres yapiyorum arada ama hemen biseylerle oyalaniyorum cnm inss cmrtesi cnm test gunum

canım cumartesi gününü seninle birlikte ümite bekliyorum. Allahım yarım etsin tatlım:KK54:
 
Sagol selencim bende heycan basladi inss guzel haberler veririm sizlere seninde tedavin hayirlisiyla sonuclansin cnm:KK54:

canım benim hepimizin yüzü gülsün inşallah. bende şimdi yumurtalar ne zaman toplanacak diye düşünüyorum netten onları araştırıyorum. inşallah kaliteli olur da. yarın saat 11 de ultrasonum var. şimdi iğnelerime baktım tam 6 gün kullanmışım. bakalım yarın kaç mm olacak :44::44:
 
X