- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
kızlar yarın sabah bebişimi alıp gelcemdua edin bana
![]()
işin rast gitsin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Arkadaşlar destekleriniz için çok teşekkür ederim. Atlatmaya çalışıyorum çok ağladım ama isyan etmiyorum. Tedavimi İstanbul tüp bebek merkezinde suzan hanım yapmıştı. Doktorumdan ve hastaneden memnundum. Ama nedense 2. denememi orda yaptırmak gelmiyor içimden. O yüzden umut tüp bebek yada fulya ya gıdecegim. adet bekliyorum şimdi bir dahaki ay inşallah kısmet olur. 2. rapor işlerini halletmem lazım. İnsan hem olmadığına hemde maddı yönden zorlanacağı ıcın uzuluyor. Allaha şükür durumumuz orta dereceli ama başka ınsanları dusununce para bırıktırmelerı falan cok zorluyor. Halbukı tedavı ve ilaç ücretleri daha uygun olsa keşke sürekli deneyebilseler ne güzel olurdu. Herkese dua edıyorum rabbım kımseyı dara düşürmesin. bazen dıyorum kı esım kısır olsa ne yapardım. erkekler ıcın okadar zor olduğunu düşünmüyorum. ama biz kadınların kısırlığı ne kadar zor . birinin cocugunu bıle sevemiyorsun. hemen maşallah diyorsun korkundan hanı kısırım ya cocugum olmuyo ya aklına kotu bırsey gelsın ıstemıyosun. oyuzden ve okadar cok sebepler ve ornekler yasıyoruzkı saymakla bitmez. oyuzdendırkı kadının kısırlığı daha zor. kendımı ıse yaramayan besleme gıbı hıssedıyorum ara ara . neysekı guclu olmam lazım.Rabbım benı bole sevmiş kime ne dıyorum . bunun ahıretıde var deyıp benım gıbı kardeslerıme sesleniyorum rabbım bızı böyle sevıyor kalkın ayağa !!!![]()
yazdığın her konuda haklısın canım.ama insanın evlat sahibi olması kaderidir.daha önce yazmıştım ama tekrar yazmak istedim.çok muhterem bir zatın çocuğu olmuyormuş.etrafındaki insanlar muhterem kişi yaşlanmaya başlayınca başka bir evlilikyapsanız ilminizi çocuklarınıza öğretseniz,malınız,mülkünüz sahipsiz kalacak.muhterem zat şunu söylüyor"eğer benim kaderimde çocuğum olsaydı bu eşimden de olurdu demik ki kaderimde yok"çok beğeniyorum ve tüylerim diken diken oluyor.canım ALLAH'u Teala peygamberlerini bile evlatsızlıkla sınamadı mı?sabredeceğiz takıntı yapmadan dua edeceğiz.canım o bahsettiğin insan müsvetteleriyle ben arama mesafe koydun yakınım, uzağım, hiç farketmiyor 13 senelik evliyim 12 senedir uğraşıyorum beni üzenlerle işim yok herkesin yolu açık olsun.neler yaşadım halada yaşıyorum eşimin ailesini hayatımdan çıkaramıyorum ama sık sık görüşmüyorum eşim gidiyor ben gitmiyorum bayramda seyranda görüyorum.üzülme tatlım eşide sıkıntı olsa belki sinirli bir erkek olacaktı çocuğunuz olmuyor diye hazmedemeyip hıncını senden çıkaracaktı.erkekler kadınlar gibi hazmedemiyor herşeyi.inşaALLAH işlerin rast gider tez zamanda kavuşursun yavrularına![]()
bende beğenmedim.eski "beğen"i istiyorum birde alıntılanarak msj yazıldığında onunda bildirimi oluyordu uzun zamandır oda yok![]()
sende haklısın bakalım zaman ne gösterecek. İNŞALLAH ANNE OLUCAGIZ
ay evet ya, insan kacırıyo kendisine yazılan cevapları bazen, çok kotu olmus o. ama moderatorler sistem yenılemesınde oldugunu, duzeltılmeye calısıldıgını yazmıstı bi topıkte![]()
![]()
Hayırlı Kandiller arkadaşlar...Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah...Yarın 10.günüm...Ve Allah nasip ederse kan testi yaptırmayı düşünüyorum...Dualarda buluşmak dileğiyle...iyi ki varsınız...
emha nerdesin tatlım yaaaa.bulantılar için ne söylenirki inşaALLAH çabuk geçer senin ikizdi değil mi?o yüzden tekil gebeliklere göre daha çok oluyor.Rabbim vaktinde kucağına almanı nasip etsin![]()
Canim mrrhaba kalbim nekadr temizmis bende sana bakuyrdum.ne yaptin diye.insallh hersey yolundadir yeni ojumaya baslamistim.evi yeni tasidigmizdan internetim yoktu giremedim bi sure.bulantilar cok fena sarsiyor .iki tane oldugundan biraz zor oluyor siddeti daha fazla;(( bide ara kanamam oldu iki kere .doktrun yanina zor gittin korkudan zor ve gec bulunca insan herseyden korkar oluyr.bakalim insallh kalp atislarinuda duyarsam icim biraz raht edecek.rabbim o gunleride gosterir insallh
Günaydın kızlarHayırlı kandiller diliyorum...Bugün kan testi yaptırdım ve sonuç 22.23...Bu değere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim:18::18:Sizlerin değerlerine göre düşük geldi biraz...Transfer sonrası 10.günüm...