- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
günaydın kızlar
gece regl olmuşum sabah karın ağrısından uyanamadım
ama şimdi iyiyim biraz
dün de yeteri kadar çalışamadım, vicdan yaptım
bugün açığı kapatsam iyi olacak.
tubishh dersanenden tarih içinde bakarmısın
alan sınavının içeriği neler olacakmış
Canım selam hoşgeldin öncelikle.Ben öğretmenlik mezunuyum bahsettiğim alan da eğitim fakültesine geldi,o edebiyat soruları da benim bölümümle alakalı canım,maşallah hem hamilesin hem ders çalışıyorsun yalnız biraz daha arttırırsan çalışma saatlerini daha güzel olur bence,sen o zaman sadece gk gy sınavına gireceksin öyle mi?
hoşgedin canım seni çokkk ösledik[ı]çalışkan güzellerimmm ben geldiiiimmmmm
Hepinizi çoookkkk özledim
Siz de beni özlediniz mi
Bildiğiniz üzre finallerim vardı, yıllar kadar uzun süren şu2 hafta sonunda çok şükür atlattım, yarın son sınavım kaldı sadece, o da resim. Açıklanan 2 dersimden geçtim, darısı diğerlerinin başına
Hep aklımdaydınız, ama buraya gelirsem finallere çalışamıcaktım. Hiçbir hocamız da ''siz 4. Sınıfsınız kpssye odaklanın rahat olun geçiririz vs.'' demedi, sürekli çalışın yoksa kalırsınız dediler, ben de ister istemez stres yaptım. Eğer kalırsam çünkü mezun olamam, o zaman da işim biter
şöyle bi geçmişe baktım da sabah grubu müthiş ilerliyorBayıldım hepinize, ben yarın son sınavımı da atlattıktan sonra 1 güncük tatil verip kendime cuma sabahın köründe sizlerle olucam
ama sevdiceğimin yanına gitme ihtimalim de var, eğer gidersem de en geç pzt sabahında burdayım
Yeni gelenler hoşgelmişler
firarperest nam-ı değer öylebirgeçerzamanki, canımm hoşgeldin cafeme, ben seni geçen yıllardan hazırlandığınız kpss topiğinden biliyorum, hatta aşkı nihan, dove vs. De vardı, sizin topiğinizde de burdaki atmosfer vardı.
bugum her ne olduysa ben seni her daim cafemde görmek istiyorum kuzum, gerisini boşver
Alan sınavına telaşlanan arkadaşlar, stresinizi anlıyorum ama bu yıl ilk defa olucak bu sınav ve herkes tecrübesiz, bu da sizin için bir avantaj
clementinecim beyaz kalem denemelerini zor diye duymuştum. Istersen netten indir, denemeleri nette var, bi bak sorulara, beğenirsen setini alırsın
[/ı]
hoşgedin canım seni çokkk ösledikEn kısa zamanda gel aramıza
arkadaşlar soruları zor olan eğitim bilimleri denemesi yada soru bankası arıyorum
pegem bitemedi daha ama sorular zor değil bilgiye dayalı yargı 5555 çok kolay bana birşey katmıyor
çozümlü olması şartıyla tavsiyelerinizi bekliyorum..
soruları incelemek için vakit olmamıştı indirdim baktım da KİM MİLYONER OLMAK İSTERE GİDİP 1 MİLYONU KAZANALIM bu kadar şeyi bildikten sonra ne işimiz var örtmen olup napcaz
çalışkan güzellerimmm ben geldiiiimmmmm
hepinizi çoookkkk özledim
siz de beni özlediniz mi
bildiğiniz üzre finallerim vardı, yıllar kadar uzun süren şu2 hafta sonunda çok şükür atlattım, yarın son sınavım kaldı sadece, o da resim. açıklanan 2 dersimden geçtim, darısı diğerlerinin başına
hep aklımdaydınız, ama buraya gelirsem finallere çalışamıcaktım. hiçbir hocamız da ''siz 4. sınıfsınız kpssye odaklanın rahat olun geçiririz vs.'' demedi, sürekli çalışın yoksa kalırsınız dediler, ben de ister istemez stres yaptım. eğer kalırsam çünkü mezun olamam, o zaman da işim biter
şöyle bi geçmişe baktım da sabah grubu müthiş ilerliyorbayıldım hepinize, ben yarın son sınavımı da atlattıktan sonra 1 güncük tatil verip kendime cuma sabahın köründe sizlerle olucam
ama sevdiceğimin yanına gitme ihtimalim de var, eğer gidersem de en geç pzt sabahında burdayım
yeni gelenler hoşgelmişler
firarperest nam-ı değer öylebirgeçerzamanki, canımm hoşgeldin cafeme, ben seni geçen yıllardan hazırlandığınız kpss topiğinden biliyorum, hatta aşkı nihan, dove vs. de vardı, sizin topiğinizde de burdaki atmosfer vardı.
bugum her ne olduysa ben seni her daim cafemde görmek istiyorum kuzum, gerisini boşver
alan sınavına telaşlanan arkadaşlar, stresinizi anlıyorum ama bu yıl ilk defa olucak bu sınav ve herkes tecrübesiz, bu da sizin için bir avantaj
clementinecim beyaz kalem denemelerini zor diye duymuştum. istersen netten indir, denemeleri nette var, bi bak sorulara, beğenirsen setini alırsın
merhaba shadow nikan yazınca önce üstüme alınmadım nilkon hatta nil diyin banaArkadaşlar merhaba Yaa ben giremiyorum hiç ders çalışıyorum ama hiiiç ilerleyemiyorum. Aklım hep sizde nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Sedefcm özledim senii kız nikan tubish kitapseli ya neler yapıyorsunuz
merhaba shadow nikan yazınca önce üstüme alınmadım nilkon hatta nil diyin banabizler bol çalışıyoruz maaşallah sen yenisin galiba bişey yapsanda yapmasana gel paylaş buraya
çalışkan güzellerimmm ben geldiiiimmmmm
hepinizi çoookkkk özledim
siz de beni özlediniz mi
bildiğiniz üzre finallerim vardı, yıllar kadar uzun süren şu2 hafta sonunda çok şükür atlattım, yarın son sınavım kaldı sadece, o da resim. açıklanan 2 dersimden geçtim, darısı diğerlerinin başına
hep aklımdaydınız, ama buraya gelirsem finallere çalışamıcaktım. hiçbir hocamız da ''siz 4. sınıfsınız kpssye odaklanın rahat olun geçiririz vs.'' demedi, sürekli çalışın yoksa kalırsınız dediler, ben de ister istemez stres yaptım. eğer kalırsam çünkü mezun olamam, o zaman da işim biter
şöyle bi geçmişe baktım da sabah grubu müthiş ilerliyorbayıldım hepinize, ben yarın son sınavımı da atlattıktan sonra 1 güncük tatil verip kendime cuma sabahın köründe sizlerle olucam
yeni gelenler hoşgelmişler
firarperest nam-ı değer öylebirgeçerzamanki, canımm hoşgeldin cafeme, ben seni geçen yıllardan hazırlandığınız kpss topiğinden biliyorum, hatta aşkı nihan, dove vs. de vardı, sizin topiğinizde de burdaki atmosfer vardı.
alan sınavına telaşlanan arkadaşlar, stresinizi anlıyorum ama bu yıl ilk defa olucak bu sınav ve herkes tecrübesiz, bu da sizin için bir avantaj
clementinecim beyaz kalem denemelerini zor diye duymuştum. istersen netten indir, denemeleri nette var, bi bak sorulara, beğenirsen setini alırsın
Nilkon biliyodm neden öyle yazmışım ki:) Uzun zaman oldu girmeyeli çok eksiğim var gidermeye çalışıyorum işte cnm sen ne alemdesin
nilim bi çay tiryakisi olarak hemen yanına ışınlanmak istiyorumiyi akşamlar kızlar .bugün türkçeden 3 cd daha bitirdim sözcükte ve cümlede anlam bitti kaldı 7 bölüm 2 gün sonra türkçeyide bitenlere eklicem inş. rehberlikten 1 cd dinlicem akşam birazda soru çözeyim eşim nöbette yiboda sabaha kadar gün benimçayımı demledim soru çömeye başlıyorum arada gelirim
ahh tatlım niye yoruyolar bizi bu kadar yahuu, ne gerek var 2 saattir rölyef tekniklerini çalışıyorum hiç de bişey anlamadım. anlasam da ne işime yarıcak çözemedim, küçücük yavrucuklarıma rölyef yaptırcak halim yokhoşgeldin canımçooooook özledik seni şükür kavuşturana ,inşallah diğer sınavlarından da geçersin canım,ne güzel yarın kurtuluyorsun darısı benim başıma ,benim şubat 10 da bitecek stajın bitmesine de iki hafta kaldı.İlk sınavlar bitti tekrar matematiğe başladım ben onu bitirmeyi düşünüyorum şubata kadar yani bende ilerleme yok daha:18:
shadowumm evet kız nerelerdesin sen.. ee buraya yazmazsan çalışamazsın tabi, bak burda ardı ardına 2 gün çalışamıyorum yaz nasıl kötü hissetceksin kendini ve istesen de istemesen de elin ders kitaplarına gidicekArkadaşlar merhaba Yaa ben giremiyorum hiç ders çalışıyorum ama hiiiç ilerleyemiyorum. Aklım hep sizde nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Sedefcm özledim senii kız nikan tubish kitapseli ya neler yapıyorsunuz
vuuuu kızımız öğrenmekle kalmamış hayata da dökmüş işte kalıcı öğrenmesedeff pembe rengi görünce nasıl sevindim anlatamam (klasik koşullandım hattaa olumlu habercilik-ileriye etkin koşullanma)
ahh canım ya deme öyleCanım merhaba beni hatırlamana sevindim üstelik eski nickimi bile unutmamışsın
Ya işte bir zamanlar vardı bizim de bir topiğimiz. O günlerden bugünleri göremedim ne yazık ki. Hala da atanamadım.
Eskisi gibi çalışma azmi de bulamıyorum ama kendimde. Şubat tatilinden sonra hala atanmamışsam o zaman panik olup iyice asılırım sanırım.
Şimdi de az az çalışıyorum işte. Evliyken daha farklı oluyomuş onu anladım. İlla ki yapacak bir şeyler oluyo, vakit kalmıyo.
İnşallah iyi olur, herkes emeğinin karşılığını alır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?