- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
halaylar benim için çekilsin
şuan itibariyle öğrenmiş bulunuyorumki benimkiler gidiyor
yani şöyle hafta sonu gitmeyi düşünüyorlarmış zaten
(bakın ne kadar iyi bi gelin olduğumu görün)
kayınvalide bana netten bilet baktırdı
pazar akşam üstü gitmek isterlermiş
bende aa salı günü biz zaten şehir dışına gitcez sizi bırakırız ya dedim
k.valide aa çok kalmazmıyız dedi
bende aman yok nolcak okadarcıktan da dedim
fesat olsam bunu dermiyim sizce
üzerimden bir yük kalktı ki sormayın
salı günü de çorluya gideceğiz
gideyim şehirde bi dağıtayım sonra aslanlar gibi gelcem dersimin başına
tek tek sıralicam inş. yaptıklarımı
canım merak ettim doğum kontrol hapı kullanıyormusun
o da arada baş ağrısı yapardı da
başka da bişey gelmiyor aklıma
geçmiş olsun canım öncelikle baş agrısına agrı kesici alırız geçer anlayışı ile bakarız ya ondan hep erteleriz git bi doktora bence hemen ben 5 yıl kadar çektim ne oldugunu bilmeden sinüzittir o vs. diyerek ama gittiimde migren teşhisi kondu Allah kimsenin başına vermesin. belki sendede düşükten sonra kan degerleri falan düşmüştür tahlillerini falan yaptır için rahatlasın canımYok canım benim kullanmıyorum evliliğimin ilk birkaç ayında kullanmıştım etkileri olunca bırakmıştım. Gidicem herhalde bu gidişle doktora. Düşük yaptığımdan beri bırak doktora gitmeyi hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum.
geçmiş olsun canım öncelikle baş agrısına agrı kesici alırız geçer anlayışı ile bakarız ya ondan hep erteleriz git bi doktora bence hemen ben 5 yıl kadar çektim ne oldugunu bilmeden sinüzittir o vs. diyerek ama gittiimde migren teşhisi kondu Allah kimsenin başına vermesin. belki sendede düşükten sonra kan degerleri falan düşmüştür tahlillerini falan yaptır için rahatlasın canım
firarperestçim mutlaka görün doktora migren olabilir.. inş kötü bişey yoktur canım Allah şifa versin
kusursuz deliiii sen hep aramızda olsevdiceğim cumartesi günü ameliyat olucak kistimizden kurtuluyoruz inşallah ben de senin gibi düşünüyorum bence de annem atanmıyayım da daha yanında kalayım diye bakıyo ben ona dedim zaten, bizim hayalimizdi. ben atanıcaktım, birlikte gidicektik, zaten zorunlu görev en az 3 yıl orda birlikte yaşıcaktık. ama annem elbet evlenicem diye hiç oralı olmuyo. ona göre evde oturup koca beklesem daha mantıklı, kocam olucak insanın iş bulmasına zaten bi 3 yıl var. o 3 yılda doyar bana
ahh fingerim ahh sen niye salı gününe kadar kalın dersin, 2 gün kar edicektin ne güzel gideceklerdi işte pazar günüo kokuda wc nin içinde bi de iş mi yapıyo :120: Allah sabır versin vallahi
tssunadem inş bugün teyzecik çalmaz kapını
kızlar ben de akşam yazamadım. 150 tane ölçme sorusu çözdüm ve ölçme bittiiiiiiiiiiiilk defa 7iklimde bu testler kolay geldi, o da ölçmenin istatistiği. baya kolaydı, inş sınavda da öyle çıkar, yoksa istatistikler bazen çok karışık olabiliyo
birazdan dışarı çıkıcam ben, sanırım akşama çalışıcam
kızlar bu arada bende de çok baş ağrısı mide bulantısı var. sanırım bunu yasmin yapıyo, off ne kötü yaa.. 2 ay denicem, baktım gördüm regl ağrımda bi işe yaramıyo ondan sonra bırakıcam bu hapı ben
firarperestçim mutlaka görün doktora migren olabilir.. inş kötü bişey yoktur canım Allah şifa versin
kusursuz deliiii sen hep aramızda olsevdiceğim cumartesi günü ameliyat olucak kistimizden kurtuluyoruz inşallah ben de senin gibi düşünüyorum bence de annem atanmıyayım da daha yanında kalayım diye bakıyo ben ona dedim zaten, bizim hayalimizdi. ben atanıcaktım, birlikte gidicektik, zaten zorunlu görev en az 3 yıl orda birlikte yaşıcaktık. ama annem elbet evlenicem diye hiç oralı olmuyo. ona göre evde oturup koca beklesem daha mantıklı, kocam olucak insanın iş bulmasına zaten bi 3 yıl var. o 3 yılda doyar bana
ahh fingerim ahh sen niye salı gününe kadar kalın dersin, 2 gün kar edicektin ne güzel gideceklerdi işte pazar günüo kokuda wc nin içinde bi de iş mi yapıyo :120: Allah sabır versin vallahi
tssunadem inş bugün teyzecik çalmaz kapını
kızlar ben de akşam yazamadım. 150 tane ölçme sorusu çözdüm ve ölçme bittiiiiiiiiiiiilk defa 7iklimde bu testler kolay geldi, o da ölçmenin istatistiği. baya kolaydı, inş sınavda da öyle çıkar, yoksa istatistikler bazen çok karışık olabiliyo
birazdan dışarı çıkıcam ben, sanırım akşama çalışıcam
kızlar bu arada bende de çok baş ağrısı mide bulantısı var. sanırım bunu yasmin yapıyo, off ne kötü yaa.. 2 ay denicem, baktım gördüm regl ağrımda bi işe yaramıyo ondan sonra bırakıcam bu hapı ben
Firarperest'cim sen de mi edebiyatçıydın ? ben alan sınavı için henüz bir atak yapmadım canım, nisan'da başlamayı düşünüyorum. bizim konular malum, hepsi sözel ve unuturum ki şimdiden çalışmaya başlarsam..bir de eğitim %20 etkiliyor ya bizi önce onu aradan çıkarayım da ayağıma dolaşmasın dedim.eğitim çalışıyorum. gk- gy 'den coğrafyayı bitirdim sadece. diğerlerine zamanım kalırsa çalışıyorum. şu eğitimden bir kurtulayım da hele...bu arada baş ağrısını ben de çok çekiyorum. her sabah ağrı kesici almak zorunda kalıyorum, dayanamıyorum çünkü.ihmal etmeden doktora git canım bence, geçmiş olsun..
finger, seni çok çok iyi anlıyorum canım. Allah yardımcı olsun ve gözün aydın gitmeleri yakın. keşke titiz olsalar, seni deli etmeseler de arkalarından böyle laf ettirmeseler. bir de canım, bence eşine çok da belli etme onlara böyle gıcık olduğunu, her ne olursa olsun onun anne-babası onlar. yarın birgün senin annen baban gelince eşinin sinirine dokunacak bir durum olursa eşin de onlar hakkında sana bir şeyler söylemeye yüz bulur. benim de kayınvalidemlerle, eltilerimle vs. ilgili bir durum olduğunda, ben üzüldüğümde veya sinir olduğumda eşime hiçbir şey söylemem ama o anlar bnm üzüldüğümü. ve onlar hakkında bi şey söylemediğim için bana teşekkür eder, sen gibisini bulamam vs. der. ve benim ailem geldiğinde kendi ailesinden çok hürmet gösterir. belki ben onunkiler hakkında bir şey desem, sinir olduğumu vs. söylesem benim aileme bu kadar çok sevgi-hürmet göstermeyecek. şahsen ben öyle yapardım daböyle işte canım, sabret çok az kalmış...
Gunaydın kızlar ben de arkadaşlarla çalışmaya dersaneye gdiyorumm ekonomik cografyayı tamamlayacagız inş bugunnn,haydi hepinize kolay gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?