- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
Kızlar merhaba bilgisayara fazla vakit ayırmıcam diye didindiğimden yazmıyorum iki gündür. Buraya girdim mi epey oyalanıyorum. Hasta arkadaşlarım geçmiş olsun.
Bu süre içinde rehberliği bitirdim onu söyliyim. Herkes sıkıntısını paylaşmış ben de paylaşıyım belki bi yardım eden olur.
1-2 aydır sürekli baş ağrısı yaşıyorum. Her gün günde 3-4 kez başım çok ağrıyo diyorum eşime. Doktora gitmedim niyeyse. Bu baş ağrısı beni cidden engelliyo. Bi de bugün bi dershaneden iş için aradılar bi an gitsem mi dedim ama düşününce kpss çalışamam ve atanmak hayal olur dedim. Sizce doğru karar mı?
Kızlar merhaba bilgisayara fazla vakit ayırmıcam diye didindiğimden yazmıyorum iki gündür. Buraya girdim mi epey oyalanıyorum. Hasta arkadaşlarım geçmiş olsun.
Bu süre içinde rehberliği bitirdim onu söyliyim. Herkes sıkıntısını paylaşmış ben de paylaşıyım belki bi yardım eden olur.
1-2 aydır sürekli baş ağrısı yaşıyorum. Her gün günde 3-4 kez başım çok ağrıyo diyorum eşime. Doktora gitmedim niyeyse. Bu baş ağrısı beni cidden engelliyo. Bi de bugün bi dershaneden iş için aradılar bi an gitsem mi dedim ama düşününce kpss çalışamam ve atanmak hayal olur dedim. Sizce doğru karar mı?
tabikide orada %100 şaka yaptımaşkolsun ama ben o dili boşuna mı çıkardım
o zaman tamam :13:
saol canım sana da geçmiş olsun, baş ağrısı da çok zor bir sıkıntı gerçekten migrenin olabilir mi acaba canım ezbere konuşmayalım ama sen doktora gidip bir baktır verimin düşer çünkü, dersane konusunda da sana kabul et ya da etme diyemem ben canım kendini en iyi sen bilirsin
öncelikle geçmiş olsun. baş ağrısının sebebi uyku saatlerinde sıkıntı varsa o yüzden olabilir.
yada fazla çalışınca bende de oluyor çoğu zaman
işe girmemekle iyi yapmışsın çünkü şubat ataması olmadı bu yüzden ağustosta yine yüksek bi alım olacak bana göre.
bende hem dersaneden hemde milli eğitimden arandım ücreli öğretmenlik için ama kabul etmedim.
çünkü çalışıyorum ve çalışacam
Kızlar bir de ben en çok yeni gelen karşı komşum yüzünden evden dışarı ders çalışabileceğim bi yere atmak istiyorum kendimi. Bakın mesela bugün de tam dersin başına oturdum kapı çaldı gel kahve içelim ya da ben sana geleyim diye.. karşıma yeni geldi 60lı yaşlarında ama çok bakımlı, hanımefendi dul bir teyze , yalnız yaşıyor. elbette komşuluk önemli gidip geleceğiz ama ben evde boş boş oturan biri değilim ki..inanın artık kapı çalacak diye korkar oldum. bana bi akıl verin noolur ???
her seferinde ders çalıştığımı dile getiriyorum üzerine bastıra bastıra ama gelmek isteyene de gelme diyemem ki.. neyse işte bugün de geldi kahve de yoktu evde çay koymuştum ki alt komşum aradı gel kahve içiyoruz komşularla dedi,teyzeyi de al getir dedi. Allah'tan böyle bir şey oldu aşağı indik kahve içip biraz sohbet ettikten sonra ben hemen kalktım. o teyze benle birlikte kalktı kapılarımızın önüne geldik ki eşin gelene kadar gel oturalım dedi. ben de yalan söylemek zorunda kaldım ve eşim erken gelecek yemeğim yok daha dedim. halbu ki bugün mesaiye kalacak benim kociş. ders çalışacağım falan desem aman olsun gel otur biraz diyor napayım yalan söylemek zorunda bırakıyor beni
ay ben de öyle pat pat laf söyleyebilen bi insan değilim ki şekerlerim. mesela benim bi akrabam var, yeni evlendi, komşularıyla bi iki görüşmüşler sonra kız demiş ki " ben öyle gelip gitmeyi sevmem" demiş sınırını koymuş. bu biraz ağır bi laf ben böyle bir şey diyip kıramam karşımdakini, ne yapsam bilemedim. anneme diyorum böyle böyle diye, diyor ki " açmayıver sen de her seferinde kapıyı"öyle de olur mu ayol bu yüzden dersaneye yazılıp akşama kadar etütlere kalmak istiyorum yani, yoruldum sürekli zil çalmasından. bakın bugün de akşam oldu ve ben azcık bi soru çözebildim sadece ooooooooooooooooffffffffffffffff !!!!! :26:
ay kızlaaarr iyi ki var bu kulüp, bu söylediklerimiz dinen dedikoduya da girmiyor, çünkü kimse tanımıyor beni ve komşumu. günaha girmeden dedikodu yapabileceğimiz tek yer burası sanırım. kabul ediyorum , her anlamda kötü bir şey belki böyle konuşmak ama ne yapayım çatlayıvereceğim söylemezsem!!!!!
sen o komşunu bana yönlendir kuzum çözerim sorununuhazırcevaplıkta süperim.bendede öyle bi komşu vardı ilk geldiğinde başka bi misafirim varken kahveye geldim dedi eyvallah dedim sonra evine falan çagırdı ders çalışıyorum kusura bakma dedim bi dahada çagırmadı merabalaşma dışındada çok görüşmem kimseyle .benim sorunda annişim kız bişeyde diyemiyorum gereksiz çagırmaz asla ama arada bölüyo beni napcaz artık idare edcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?