2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Kızlar merhaba bilgisayara fazla vakit ayırmıcam diye didindiğimden yazmıyorum iki gündür. Buraya girdim mi epey oyalanıyorum. Hasta arkadaşlarım geçmiş olsun.
Bu süre içinde rehberliği bitirdim onu söyliyim. Herkes sıkıntısını paylaşmış ben de paylaşıyım belki bi yardım eden olur.
1-2 aydır sürekli baş ağrısı yaşıyorum. Her gün günde 3-4 kez başım çok ağrıyo diyorum eşime. Doktora gitmedim niyeyse. Bu baş ağrısı beni cidden engelliyo. Bi de bugün bi dershaneden iş için aradılar bi an gitsem mi dedim ama düşününce kpss çalışamam ve atanmak hayal olur dedim. Sizce doğru karar mı?

saol canım sana da geçmiş olsun, baş ağrısı da çok zor bir sıkıntı gerçekten migrenin olabilir mi acaba canım ezbere konuşmayalım ama sen doktora gidip bir baktır verimin düşer çünkü, dersane konusunda da sana kabul et ya da etme diyemem ben canım kendini en iyi sen bilirsin

öncelikle geçmiş olsun. baş ağrısının sebebi uyku saatlerinde sıkıntı varsa o yüzden olabilir.
yada fazla çalışınca bende de oluyor çoğu zaman

işe girmemekle iyi yapmışsın çünkü şubat ataması olmadı bu yüzden ağustosta yine yüksek bi alım olacak bana göre.

bende hem dersaneden hemde milli eğitimden arandım ücreli öğretmenlik için ama kabul etmedim.
çünkü çalışıyorum ve çalışacam

Sedefçiğim sevdiceğin nasıl oldu? Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur. Annene selam söyle; kızım okulunu bitiriyor iki gün sonrada evlenir gider,bugünlerin tadını çıkarıyım daha çok muhabbet edeyim kızıma doyayım demesin,ben annenden o gizli mesajı alıyorum sanki birde sana kıyamıyor dinlen istiyor bence … Anneeee atanıyım, birlikte gidelim bir sene maaşımı senle çatır çutur yiyim sonrada evleneyim; de bence… Hatta gerçekten o maaşı annenle birlikte ye… Hani okuyorum susuyorum ya, artık dayanamadım kızma nolur..

Hasta olan arkadaşlarım hepinize acil şifalar diliyorum,bende vertigo oldum fırfır dönüyor dünya…:52

Finger, Eşin ailesiyle zaman geçirmek zor oluyor yeni evliyken daha da zor oluyor, sen onları onlar seni tanımıyor aynı evde tanımak da fazla tanımaya giriyor… Siz yokken biz evinize bakarız demezler inşallah… Ders çalışamasan bile ben çalışmaya gidiyorum de, KPSS soru bankasının içine romanını koy oku, yanlarında kalma ki durumunu anlasınlar bu kız yoğun desinler… Ben validenin meyvesini suyunu yanına koyar gider ütü yapardım,yemek yapardım yanında otursam Esra Erol Müge Anlı izleyip kriz geçireceğim… (izleyebilenler alınmasın )Hizmetini sohbetini eksik etmezdim ama çok fazlada başbaşa kalmazdım… Şimdi alıştı zaten

Tssunade, kimseyi kırmamak üzmemek adına içimize atıyoruz herşeyi ya da zamanımızı boşa harcıyoruz sonunda da biz harcanıyoruz… Evinde rahat rahat çalışmak varken niye dershane köşelerinde yorulasın, yolda zaman harcayasın (gerçekten dershaneye ihtiyacın yoksa ) . Bence komşun %90 siyasetle ilgilidir, gündemi biliyordur. Hep sen dert dinlemeyeceksin ya; bir de sen anlat, mesleğini ne kadar sevdiğini ama siyasetin oyuncağı haline geldiği için atamaların zorlaştığını ve bu yüzden eşinle bile vakit geçirdiğinde vicdanen duyduğun rahatsızlığı anlat. Öğrencilerine kavuştuğunda yaşayacağın mutluluğu düşünerek her güne başladığını, sırf bunun için kendini sosyal hayattan nasıl soyutladığını anlat. Hala anlamazsa AÇMA KAPIYI günde on kere gelip çalmayacak ya zilini. Yalnızlık Allah’a mahsus tamam ama koca apartmanda da bir sen yoksun, seni 2-3 kere bulamazsa diğer kahve tutkunlarıyla takılmaya başlar zaten

Kızlar beni cingöz diye düşünmeyin hala hayatımı insanlara harcattığım zamanlar oluyor, bu zamanı ben harcayamadım al sen kullan ömrümü diyorum, fakat zorunluluktan öğrendiğim cinlikleri paylaşmak istedim. Dayanamadım… Kendimce size destek olmak istedim umarım kırmamışımdır.

Ben kaplumbağa misali ders çalışıyorum onun içinde şuna çalıştım bunu yaptım diye yazmıyorum, utanıyorum…

Rabbim hepinize zihin açıklığı versin… Sağlıcakla kalın

Son düzenleme:

Sağol canım migren aklıma gelmiyor değil aslında. Başımın bu kadar çok ağrıdığını hiç hatırlamıyorum. Sanırım doktora gitmek şart :18: Şu an bile baş ağrımla uğraşıyorum.

Sağol canım bazen çok uyuyorum ilgisi var mıdır bilmem. :26: İş konusunda haklısın bana engel olur kesin eminim. İnşallah atanırız da kalıcı iş sahibi oluruz.

günaydın kızlar bugün açılışı ben yapıyorum hem de bu saatte
gözüm yatakta kaldı ama uyanmışken kalkıp ders çalışayım dedim
hepimiz için güzel birgün olur inşallah

günaydın kızlar günaydın nur tuba dün hiç ders çalışamadım ben yaaa sanki hiç çalışamayayım diye her şey ve herkes el ele vermiş :26: neyse artık bugün çoookk çalışıp fazlası ile telafi edecem inşaallah

günaydın arkadaşlar. eşimin yeni işindeki mesaisi 9 da başlıyor ve şükür ki ben de 6 da hortlamak zorunda kalmıyorum artık. kahvaltımı yaptım onunla birlikte, evimi toplayıp 9 da dersin başına oturacağım inş.yemeğim de var bugün, ohhh rahatım, darısı sizlere

kpsshayali, hem komşumdan dertliyim bir de hiç denemelere falan giremiyorum yani evde oturursam ne gider denemeye girerim ne de evde çözebilirim. bu noktada çok disiplinli değilim, o yüzden de evimin yakınlarında bi dersaneye gitmek istiyorum açıkçası. orada çalışanları, netleri yüksek olup dereceye girenleri de görür gaza gelirim hem. şu cafe olmasydı bu kadar bile çalışamazdım yani. dediğim gibi disiplin eksikliğim var canım...

endoplazmik arkadaşım hoşgeldin..benimde durumum seninle hemen hemen aynı canım, edebiyatçıyım ve evli olduğum için şehir dışı yazma şansım yok. o sebeple garantiye almak için kendimi en az 85+ almalıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kusursuz deli, yavaş çalışıyorum falan diye girmemezlik yapma canım. ben buraya girmediğim zaman derslerden kopup gidiyorum inan ki. gaza getiriyor buradaki arkadaşlar beni, sağ olsunlar estağfurullah canım niye kırasın ki, aksine tecrübelerinden yola çıkarak fikir veriyorsun ne güzel... komşumla ilgili de dediklerinizi yapacağım inş. yani yapmaya çalışacağım, umarım yapabilirim de..dersaneye de ihtiyacım var canım. yukarıda dediğim gibi deneme falan hiç çözmedim. çok disiplinli değilim bu noktada. hem komşumdan kurtulmuş olurum, hem disipline girerim, milleti görür gaza gelirim vs. yani inş. yapabilirim bunları canım...

sen o komşunu bana yönlendir kuzum çözerim sorununu hazırcevaplıkta süperim.bendede öyle bi komşu vardı ilk geldiğinde başka bi misafirim varken kahveye geldim dedi eyvallah dedim sonra evine falan çagırdı ders çalışıyorum kusura bakma dedim bi dahada çagırmadı merabalaşma dışındada çok görüşmem kimseyle .benim sorunda annişim kız bişeyde diyemiyorum gereksiz çagırmaz asla ama arada bölüyo beni napcaz artık idare edcem

ay ne güzel diyebiliyorsun sen nilcim..önce kızların dediği gibi konunun ciddiyetine vurgu yapacağım, eger anlamazsa ya senin dediğin gibi gelemem diyeceğim ya da kapıyı açmayacağım bakalım bugün kapı çalacak mı, dün de çalışamadım zaten. bugün kapıyı kimseye açmayasım var aslında. yarın da üniv.den çok çok yakın bi arkadaşıma gideceğim sabahtan. yarın hiç çalışamayacğım çünkü. bugün inekliğin dibine vurmam lazım. hatta ineklemek ne kelime öküzlemem lazımmm hadi ben kaçtımmmmm

bugünü möööö lerin mööööleme günü ilan ediyoruz o zaman hadi bende kaçtım akşam eşimi bekar arkadaşlarının yanına gönderecem ders çalışayım diye sevgililer gününde bunu yapacak kadar istiyorum atanmayı daha ben napayım yahu beni almaları için .

bu arada hasta kuzuşlara geçmişler olsun kendinize iyi bakınnnnn

Gunaydın kızlar ben de arkadaşlarla çalışmaya dersaneye gdiyorumm ekonomik cografyayı tamamlayacagız inş bugunnn,haydi hepinize kolay gelsinnnn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize kolay gelsin. Ben de az önce kalktım dünden kalan rehberlik sorularımı bitirip program geliştirmeye başlamayı düşünüyorum. Tsunade sen edebiyat mezunu muydun ya bilmiyodum ben de öyleyim. Alan sınavı için bir başlangıç yaptın mı?

halaylar benim için çekilsin
şuan itibariyle öğrenmiş bulunuyorumki benimkiler gidiyor
yani şöyle hafta sonu gitmeyi düşünüyorlarmış zaten
(bakın ne kadar iyi bi gelin olduğumu görün)
kayınvalide bana netten bilet baktırdı
pazar akşam üstü gitmek isterlermiş
bende aa salı günü biz zaten şehir dışına gitcez sizi bırakırız ya dedim
k.valide aa çok kalmazmıyız dedi
bende aman yok nolcak okadarcıktan da dedim
fesat olsam bunu dermiyim sizce
üzerimden bir yük kalktı ki sormayın
salı günü de çorluya gideceğiz
gideyim şehirde bi dağıtayım sonra aslanlar gibi gelcem dersimin başına
tek tek sıralicam inş. yaptıklarımı

canım merak ettim doğum kontrol hapı kullanıyormusun
o da arada baş ağrısı yapardı da
başka da bişey gelmiyor aklıma

maalesef zamanında babannelerin yaptıklarını şimdi biz gelinler çekiyoruz
benim hayatta en haz etmediğim şey mutfak lavabosunda mutfak işleri haricinden gelinip elini yada başka bişeyi yıkamaktır
bu da malesef benim kayınpeder de var
yemekten sonra yıkamak istedi kayınvalide ilk günü engelledi
çünkü anladı benim gıcık olduğumu
ama adam yine de unutuyor
dün gece sinirden kendi kendimi yedim
lavabodan çıktı gitti mutfağa elini mi yıkadı naptı
sesler geldi yani
ne dersin içinden
allah bin türlü belanı..... diye başlarsın saymaya
bunlar geldiğinden beri çamaşır suyuyla yatar kalkar oldum
canım eşofmanım da gitmiş o yüzden
asıl kopuş noktasına gelince de
kayınvalide dedim siz ikiniz aynı wc yi kullansanız
tamam dedi olgunluk gösterdi
gittiler klozetimden
ama diğer tuvaletinde içine edilmiş belli

yani söyleyin çıldırmamak işten değil
ailemde görmedim böyle bişey kafayı yicektim az daha
hijyen diyince suyun cimriliği yapılmaz arkadaş
ama yok kadın cimrinin alayı öyle ki sifonu bile çekmeyi israf görüyor

eşime de dedim ne diyim koca insanlar dedi çekildi

mesafe güzelmiş arkadaş, o sayede dedim zaten ayrı tuvalet kullanın diye

ayyy topiğinde içine ettim kusura bakmayın

iki-üç gündür ayrı tuvaleti kullanıyorlar ya
alaturka tuvaletin lambasında badana kalmış, kayınpederin gözü takılmış ona çıkardı temizledi
şimdi takmaya çalışıyorlar, tuvaletten gelen kokuyu taa ben burdan duyuyorum
bide ben sanat adamıyım gözüm takıldı diyor
hay ben senin sanatının taaa içine diyimmmm
hadi gözünüz görmüyor kokuyu da mı almıyorsunuz
oooooooooffffffffffffffffff
niye engel oldumki gönderseydik keşke pazar günü ah salak kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…