Kızlar merhaba hastaneden geldim daha ders çalışmadım çalışasım da yok yatsam uyusam uyusammdiyorum ama bulaşık var yemek yapıcam daha. Sonra da program geliştirmeden bi ünite çalışmayı planlıyorum.
bugu su netlerin çok iyi maşallah sana branşın neydi bilmiyorum ama genel kültür kısmına çok özendim ya
canımmm noldu ne dedi dr. umarım kötü bişey yoktur
bugum genel kültürün benim hayalimmaşallah lokumum
fingerim ben de finallerde 20 gün hiç bakamamıştım ama toparlanıyo inan ki, sen de azim olduktan sonra
nilim kolay gelsin
firarperestçim geçmiş olsun tekrar umarım kötü bişey çıkmaz ve sende en kısa sürede iyileşirsin .
itekleme gücü ile çalıştıgım ölçmeden bugünlük çalışacagım yerler bitti şimdi matematikten 74 soruluk 4.günüm varonu bitirip akşama kadar çalışmıyacam a
kşamda diger derslerden testlerimi çözerim.
Canım benim sağolasın bi şey demedi henüz.
Kan tahlili, beyin tomografisi ve ekg istedi onları hallettim bugün.
Pazartesi sonuçları alıp gidicem tekrar bakalım.
cafemizin eski hareketli günlerini özledim yaşimdi kimsecikler yok ortada
bende sabah evimi toparladım bulaşık yıkadım derken vakit baya geçmişti biraz ölçme çalıştım ara vermiştim şimdi tekrar başlıcam
bugusu netlerin çok güzelmaaşalllah sana .bütün konular bittimi. benimkilerde en kısa sürede biterde inşaallah çok soru çözerim
Kızlar merhaba hastaneden geldim daha ders çalışmadım çalışasım da yok yatsam uyusam uyusammdiyorum ama bulaşık var yemek yapıcam daha. Sonra da program geliştirmeden bi ünite çalışmayı planlıyorum.
bugu su netlerin çok iyi maşallah sana branşın neydi bilmiyorum ama genel kültür kısmına çok özendim ya
canımmm noldu ne dedi dr. umarım kötü bişey yoktur
bugum genel kültürün benim hayalimmaşallah lokumum
fingerim ben de finallerde 20 gün hiç bakamamıştım ama toparlanıyo inan ki, sen de azim olduktan sonra
nilim kolay gelsin
Heyttt ben geldim.
Ben deneme çözecem artıkın canıma yetti konu testi çözüp çalışmak.
İhtiyaç tg çözdüm ilk bölüm şöyle canlarım :
TÜRKÇE : 27 DOĞRU 3 YANLIŞ
MATEMATİK : 20 DOĞRU 1 YANLIŞ
TARİH : 25 DOĞRU 4 YANLIŞ 1 BOŞ
COĞRAFYA-VATANDAŞLIK : 24 DOĞRU 3 YANLIŞ 1 BOŞ
ALLAH BEREKET VERSİN.
Kızlarcım merhabalar..Uzun bir süre ayrı kaldım sizlerden..Sürekli göz atıyordum ama ugruyordum ara ara maşallah çalışmalara devam
Sedefim nasılsın canım görüşemedik kaç zamandır?
Dersane kampı,tatil programı derken yoğunluktan başımı kaşıyacak vaktim yoktu.
Tatili iyi değerlendirdim sayılır,birkaç gün de sevdiğimle vakit geçirdim işte ilaç gibi gelen günler o günlerdi
Artık denemelere başlamak istiyorum,bol bol soru da çözeceğim soru bankalarından,vatandaşlığa yüklenmek istiyorum biraz da..
sedefcim evet o hap yapabilir. ben hayatım boyunca sadece bir kez kullanmıştım o tür hapları. o da umre'ye gitmiştik ve ben aşırı sıcaktan çok çok erken regl olmuştum onu engellemek için kullandım. malum oralarda regl isen hiçbir şey yapamıyorsun. neyse işte beni de şişirmişti ve çok ağrı yapmıştı. adet sancısı için mi kullanıyorsun sen o hapı ? bence bitkisel yöntemlere başvurmalısın canım. her gün civan perçemi otunu kaynatıp iç ağrın hafifler inş. ben evlenmeden önce de çok çekerdim o ağrıyı hala da çekiyorum. otlar hafifletiyor ama ağrılarımı, tavsiye ederim.
tssunadem civanperçemi de hiç etki yapmadı bana, gene ağrım oldu, artık acilde vurunduğum iğneler de geçirmiyo, 1 gün serum veriyolar anca ertesi günü kendime gelebiliyorum. bana bu durum hiç normal gelmiyo, en son silah doğum kontrol hapı dedi dr. ben de mecburen başladım. ama bu da iyi gelmezse bırakıcam, çünkü bu hap da bütün dengemi bozdu.
canım netlerin çok güzel maaşallahhh
Branşın neydi
oyy kuzum benimmmmmSedefcim çok özledim seni =) Kusura bakma topiğinle alakasız olcak yazdıklarım, mesaj atamıyorum ya o yüzden yazdım buraya(Kedimi7m bn ) Okuduktan sonra silerim yazdıklarımı özlediğimden yazmak istedim, kusura bakma Canım
dogum kontrol hapı bende ters etki yaptı ilk günü sancı olmaz demişlerdi ama kullanmadan öncekinden daha fazla oldu migraginondu benimkide 4 ay kullandım bıraktım şimdi rahatım en azından gceden başlayıp gün boyunca sürecek bi agrım yok.inşaallah sende işe yarar sedefçim
oyy kuzum benimmmmmanladım zaten sen olduğunu, hemen 100 e tamamla mesajlarını ben de seni çok özledimmmmm
hiç kusura bakar mıyımiyisin dimi bitanem?
Canım benim yaaİyiyim Canım çok şükür, mesajlarımı tamamlicam bu akşam yazarım ben sana çook öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?