2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

madde güçlük indeksi ,varyans. standart sapma konuları bitti ölçmeden 55 türkçe sorusu çözdüm biraz nete takılıp ögrenme ve rehberlik çözecem .kolay gelsin nurtubacım:126:

teşekkür ederim nilcim
bende matematikten 160 türkçeden de 50 soru çözmusum
biraz dinlenip rehberlikten soru çözmeye başlayacağım

Kızlar biz de cuma günü tasarı tg denemesi olmuştuk gk gy 83.25 netim var çok mutluyum bir de söylemeis ayıp tarihçilerin yapamadığı soruyu doğru yapmışımm pek bi tavan yaptı egommm şaka bi yana insan çalışınca karşılığını alıyor ya çok mutlu oluyor gerçekten.Sedefcim cografya nihan akardan dinlemiştim konuları senın tavsıyenle.Denemede cografyam da full cıktı

kızlar konu tarama denemesinden 85 puan almışım çok mutlu oldummm :119::124: darısı tglerin başına :97:

Canım nihan akarın videolarına nerden ulaşabilirim.

kızlar birşey soracağım hazır bu alan sınavı konusu açılmışken
dershanede alan dersleri işlenmeye başladı mi içerik belli olmuş mu ben de yavaş yavaş çalışmaya başlamak istiyorum ama neye göre çalışacağımı bilmiyorum
kızlar yardımcı olur musunuz

biz de bugun dersanede kaldık kurstan sonra ekonomik cografyayı da bıtırdık

Son düzenleme:
bu arada alan sınavına başlayan oldu mu ?
dershaneler falan ne durumda kızlar :26:

hiç bir açıklama yok malum daha ama dershanelerde durum nasıl, giden arkadaşlar paylaşabilir mi ?

günaydın kızlar dün ölçmeden konu çalıştım ve sona dogru yakllaştım ve 90 rehberlik çözdüm akşamda misafirlikee gittim

ben yargıya gidiyorum canım var mı hatırladığın hoca ismi:)

var canım yazayım hatırladıklarımı oradalarsa selamımı söyle . türkçeci özgür saat, tarihçi kemal kara,cografyacı bekir hoca,gelişim ögrenme oguzhan hoca,program hasan can oktaylar,yöntem gazi karabulut,rehberlik şirin hoca,ölçme betül hoca, gazi hoca ve kemal hocadan A llah razı olsun oradalarsa kıymetlerini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…