benim ikizim benim kuzum ooyy kıyamam ben sana
seni çok seviyorum artık üzülmeni istemiyorum ben
sen ve burdaki diğer arkadaşlarım canlarım dualarımdasınız
Allah her şeyin hayırlısını versin bizlere...
benim ikizim benim kuzum ooyy kıyamam ben sana
seni çok seviyorum artık üzülmeni istemiyorum ben
sen ve burdaki diğer arkadaşlarım canlarım dualarımdasınız
Allah her şeyin hayırlısını versin bizlere...
Koysun koysun da Mune ne yapar onu. :))
iyi geceler monam
rengişim ben dershane ev arasında mekik dokuyorum
dershane 1 hafta tatil sadece pazartesi sınav var o kadar
biraz ilerletirim konuları tatilde
oyy benım fındığım yaa
ben seni daha cok seviyorumm
sen de iyi ol tatlım hem coookkkk iyi ol inşallah aminnn
anlatmıyorsun ama biliyorum ben senin içini
en fazla banlarbu zihniyetle var oldukça saçma sapan şeyler yazmaya devam edecekler
şimdilik susuyorum monam. çünkü konuşunca bana küsüyo, günlerce konuşmuyo. aynı evin içinde küslük olunca da ben vicdanen çok rahatsız oluyorum. peygamber efendimiz küslük ıslak mendilin kuruması kadar olmalı demiş, ama Allah korkusu yok ki adamın.Kesinlikle balım...Ben de öyle olunca kitaptan alıyorum hırsımı.
O adamı da Allah bildiği gibi yapsın.
hay Allah ya, neden gitti acabaKuzum Allah daha hayırlı iş kapıları açsın ona da inşallah.Sorma ya,65 yaşındaki insanlar ben yaşlı değilim diyo.Bence her yaşın ayrı güzelliği var,bazı şeyleri kabullenmek lazım.
Evet malesef kızçem.
inşallah canımöyle tabi ki canım. hayırlısıyla atamamız olsun düğün olsun da gerisini nişanlımla birlikte hallederiz inş.
malesef canım, başka çaremiz yok çünkü. şu sınav hayırlısıyla bi geçsin de.. ondan sonra bakıcaz bi şekilde çaremizebunu bu aralar başaramıyorum sedefim üstüme üstüme geliyorlar. ben sıcak davrandıkça, sustukça eziliyorum
altında kalıyorum tüm yükün
maalesef sınavı kazanana kadar mecburuz katlanmaya ne kadar zor olsa da..
babana dicek lafım yok Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o ve onun gibileri
kıyamam canım benim yaa, neden öyle yapıyolar ki :26: gelinle aranızda bi anlaşmazlık da yok anladığım kadarıyla. bu gibi durumlarda iyisi mi sen sus canım, he de geç. hele bi kendi ayaklarımızın üstünde durcağımız günler gelsin, o zaman her şey değişicek canımkonuya paat diye daldım ama k.bakmayın kızlar.ben de size derdimi anlatmak istiyorum. benim kardeşim evlendi 1.5 sene önce. ve gelin geldikten sonra ailem bana karşı çok değişti. hele ben nişanlandıktan sonra iyice değiştiler. sanki beni gözden çıkarmış gibiler. herhangi birşeyde gelinimizle sorun olsa ve ben yorum yapsam ki benle ilgili konularda yapıyorum yorumları ben suçlu o haklı oluyor. halbuki benim hiç suçum yok. babam önceden beni herkesten çok severken şimdi beni gözden çıkarmış durumda. halbuki evlat acısını da gayet iyi biliyorlar.
renginammmmSelam canlarım
hiç iyi değilim. gecen gün panik atak geçirdim. o an öleceğim sandım cok kötüydü.
tarif edilemez yani. sınav stresinden tabi başka ne sebebi olacak?
o gün sabah şubat programı yaptım kendime biraz da canım sıkıldı alan yetişmicek diye akşama da böyle oldum.
yani bildiğiniz mahvoldu hayatım.
şimdi ders çalışmaya otursam yine kalbim çarpmaya başlıyor, çalışamıyorum artık...
şuan çalışabiliyorsanız hiçbir şeyi takmayın kafanıza, bu hali yaşamanızı asla istemem.. insanların dediklerini de takmayın.
beterin beterini de yaşadım sonunda
ve sınavı bırakmayı düşündüm ciddi ciddi hala daha düşünüyorum, çünkü çalışamıyorum
bilmiyorum bende vaziyet bu. Allah yardımcımız olsun...
beni merak edip soranlar sizi çok seviyorumtek tek alıntılayamadım
çok cok özledim hepinizi benim canlarım
o da alsın oğlunu karşısına, o da konuşsun oğluyla. ama bugüne kadar onların konuştukları tek konu para ve maç oldu. tek söylediği ''para lazım mı'' ''fenerbahçeye bilmem kim transfer olmuş'' tek konuştukları bu. hiçbi zaman baba-oğul ilişkileri olmadı ve bunun sorumlusu da kendisi. ne ekersen onu biçersinkıyamam ben size ana-kız kumrular..çekemiyorlar sizin bağlılığınızı...babnın şimdi oğlu derdi ya onu konuşuyorsunuz sanıyodur..üzmesin sizi ya..
merak ettim bakıcam..çok da severim kendilerini..cnm inş atanırız ama hep görüşelim yinede..
badem salla cnm..bazen rahat olmak iyidir..müzikte iyi gelir böyle durumlarda ama neşeli..
cnm hoşgeldin..üzüldüm cnm sana.. ne olur kendine çook dikkat et...sen sağlıkla ol da ders falan hepsi olur..bunları düşünmemeye çalış kendini rahatlatacak şeylerle ilgilenmeye çalış dinlen tatlım öpüyorum
cok sağol kuzum
şimdilik susuyorum monam. çünkü konuşunca bana küsüyo, günlerce konuşmuyo. aynı evin içinde küslük olunca da ben vicdanen çok rahatsız oluyorum. peygamber efendimiz küslük ıslak mendilin kuruması kadar olmalı demiş, ama Allah korkusu yok ki adamın.
ben iyi kötü ayaklarımın üstünde durduğum günün daha dakikasında ona öyle bi ağzımı açıcam ki, ondan sonra da çekip gidicem bu evden.
hay Allah ya, neden gitti acaba
inşallah canım
malesef canım, başka çaremiz yok çünkü. şu sınav hayırlısıyla bi geçsin de.. ondan sonra bakıcaz bi şekilde çaremize
kıyamam canım benim yaa, neden öyle yapıyolar ki :26: gelinle aranızda bi anlaşmazlık da yok anladığım kadarıyla. bu gibi durumlarda iyisi mi sen sus canım, he de geç. hele bi kendi ayaklarımızın üstünde durcağımız günler gelsin, o zaman her şey değişicek canım
renginammmmçok çok üzüldüm arkadaşım.. çok geçmiş olsun, inşallah bi daha aynısını yaşamazsın. bu sınav ne hale getirdi bizi ya, her şeyin başı sağlık, bunu bile unutturuyo bazen. kararın ne olursa olsun sana destek oluruz kuzum. yerine koyuyorum kendimi.. bilemiyorum napardım, ama sanırım bi hayli istesem de ders çalışamazdım
o da alsın oğlunu karşısına, o da konuşsun oğluyla. ama bugüne kadar onların konuştukları tek konu para ve maç oldu. tek söylediği ''para lazım mı'' ''fenerbahçeye bilmem kim transfer olmuş'' tek konuştukları bu. hiçbi zaman baba-oğul ilişkileri olmadı ve bunun sorumlusu da kendisi. ne ekersen onu biçersinahh cloşum, Allahtan sabır diliyorum şu sınava kadar, ondan sonra çekip gidicem vallahi
çok geçmiş olsun canım
badem biliyorum çok klişe belki diyeceklerim ama hiçbir şeyi
kafana takmadan sınavına odaklan kuzum bundan başka çaremiz yok bizim
Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
nolur üzme tatlı canını
sedefim kuzum benim senin sınavın hepimizden ağır arkadaşım
ama biliyorum çoook mutlu günler bekliyo seni
hep böyle güçlü ol canım arkadaşım sana bu yakışır
aslında çektiğimiz sıkıntılara inat daha çok odaklanmalıyız hedefimize:13:
fındığım gelmiş
çok geçmiş olsun kuzum
yıpratma kendini be rengişim olacağın önüne geçemiyoruz
bir sene daha sıkalım dişimizi olmazsa vardır bunda da bir hayır der geçeriz
ama sağlık her şeyden önce gelir kuzum dikkat et kendine olur mu :26:
ay şu saba tümerin gülmesi delirtiyor beni
beyaz şovda şuan
cok sağol kuzum
bakalım zaman gösterecek ne yapacagım bılmıyorum
tuğbammm canım arkadaşım benimözletiyosun kendini vallahi
inşallah hepimiz için dediğin olur kuzum. inşallah hepimizi mutlu günler bekliyodur
bu yıl son hazırlandığımız yıl olsun ve inatla başaralım bu işi
hep hayırlısı için dua et kuzum. Allah'ım sana doğru yolu göstersin
amin kuzum
sağlıgım için dua edin ne olur cok ihtiyacım var buna
canım benim hep yanındayız bunu sakın unutma
kızlar renginama da dedim olur dedi
topiğimizde liste yapalım. hergün listede kim varsa dua edelim. dua topiğinde olduğu gibi
birbirine yapılan dualar kabul olurmuş. ferahlatırmış.
ne dersiniz.
kızlar renginama da dedim olur dedi
topiğimizde liste yapalım. hergün listede kim varsa dua edelim. dua topiğinde olduğu gibi
birbirine yapılan dualar kabul olurmuş. ferahlatırmış.
ne dersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?