2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

iyi geceler monam

rengişim ben dershane ev arasında mekik dokuyorum
dershane 1 hafta tatil sadece pazartesi sınav var o kadar
biraz ilerletirim konuları tatilde

oyy benım fındığım yaa
ben seni daha cok seviyorumm
sen de iyi ol tatlım hem coookkkk iyi ol inşallah aminnn
anlatmıyorsun ama biliyorum ben senin içini

iyi geceler monam

rengişim ben dershane ev arasında mekik dokuyorum
dershane 1 hafta tatil sadece pazartesi sınav var o kadar
biraz ilerletirim konuları tatilde

anladım kuzucum
ilerletirsin tabi sen

ay şu saba tümerin gülmesi delirtiyor beni
beyaz şovda şuan

en fazla banlar bu zihniyetle var oldukça saçma sapan şeyler yazmaya devam edecekler

Bu tur konulari okumaktan cidden gina geldi. O yuzden cogunlukla yazmiyorum zaten o tarz konulara. Hani derler ya dalga gecmek bile icimden gelmiyor. :44:

Benim film basladi.

Size iyi dersler kizlar.

Bonne nuit.

Kesinlikle balım... Ben de öyle olunca kitaptan alıyorum hırsımı.

O adamı da Allah bildiği gibi yapsın.
şimdilik susuyorum monam. çünkü konuşunca bana küsüyo, günlerce konuşmuyo. aynı evin içinde küslük olunca da ben vicdanen çok rahatsız oluyorum. peygamber efendimiz küslük ıslak mendilin kuruması kadar olmalı demiş, ama Allah korkusu yok ki adamın.
ben iyi kötü ayaklarımın üstünde durduğum günün daha dakikasında ona öyle bi ağzımı açıcam ki, ondan sonra da çekip gidicem bu evden.
hay Allah ya, neden gitti acaba
öyle tabi ki canım. hayırlısıyla atamamız olsun düğün olsun da gerisini nişanlımla birlikte hallederiz inş.
inşallah canım
malesef canım, başka çaremiz yok çünkü. şu sınav hayırlısıyla bi geçsin de.. ondan sonra bakıcaz bi şekilde çaremize
kıyamam canım benim yaa, neden öyle yapıyolar ki :26: gelinle aranızda bi anlaşmazlık da yok anladığım kadarıyla. bu gibi durumlarda iyisi mi sen sus canım, he de geç. hele bi kendi ayaklarımızın üstünde durcağımız günler gelsin, o zaman her şey değişicek canım
renginammmm çok çok üzüldüm arkadaşım.. çok geçmiş olsun, inşallah bi daha aynısını yaşamazsın. bu sınav ne hale getirdi bizi ya, her şeyin başı sağlık, bunu bile unutturuyo bazen. kararın ne olursa olsun sana destek oluruz kuzum. yerine koyuyorum kendimi.. bilemiyorum napardım, ama sanırım bi hayli istesem de ders çalışamazdım
o da alsın oğlunu karşısına, o da konuşsun oğluyla. ama bugüne kadar onların konuştukları tek konu para ve maç oldu. tek söylediği ''para lazım mı'' ''fenerbahçeye bilmem kim transfer olmuş'' tek konuştukları bu. hiçbi zaman baba-oğul ilişkileri olmadı ve bunun sorumlusu da kendisi. ne ekersen onu biçersin ahh cloşum, Allahtan sabır diliyorum şu sınava kadar, ondan sonra çekip gidicem vallahi

cok sağol kuzum
bakalım zaman gösterecek ne yapacagım bılmıyorum

tuğbammm canım arkadaşım benim özletiyosun kendini vallahi
inşallah hepimiz için dediğin olur kuzum. inşallah hepimizi mutlu günler bekliyodur
bu yıl son hazırlandığımız yıl olsun ve inatla başaralım bu işi

ben de siziçok özlüyorum sedefim benim
alan dersleri başladı 6 gün dershanedeyim yakında
yatağı yorganı götürcem orda yatıcam
ben inanıyorum kuzum güzel günler bizi bekliyo

kızlar renginama da dedim olur dedi

topiğimizde liste yapalım. hergün listede kim varsa dua edelim. dua topiğinde olduğu gibi
birbirine yapılan dualar kabul olurmuş. ferahlatırmış.
ne dersiniz.

topiğimizde liste yapalım. hergün listede kim varsa dua edelim. dua topiğinde olduğu gibi
ne dersiniz.

çok iyi olur badem iyi akıl etmişsin :81:
rengişim ekleyebilir misin topiğin başına listeyi ?

ne dersiniz.

kesinlikle
ya zaten maneviyatı unutmamak lazım özellikle de bu süreçte.
ben duaya her daim varım inşallah

eğer zamanım yok yetiştiremem diyen olursa da katılmak isteyenlerle yapalım yine derim ben :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…