çok iyi olur badem iyi akıl etmişsin :81:
rengişim ekleyebilir misin topiğin başına listeyi ?
Bu tur konulari okumaktan cidden gina geldi. O yuzden cogunlukla yazmiyorum zaten o tarz konulara. Hani derler ya dalga gecmek bile icimden gelmiyor. :44:
Benim film basladi.
Size iyi dersler kizlar.
Bonne nuit.
bonne nuit napiyorsun?
Hic film izliyorum. Sen ne yapiyorsun , misafirlerle mi ugrasiyorsun hala.
Yalniz kizlarin KPSS topigini isgal ediyoruz.
evet aynen:) yalniz kizlarin kpss topgigi ne?
selam herkese. ben fen edebiyat mezunuyum, formasyonumu 2012de aldım. ilk kez kpssye giricem. kitap-test-deneme olarak hangi yayınevini önerirsiniz. bu konularda hiç tecrübem yok. evde çalışacağım. yds'ye de gireceğim offf. bir de ales var. bu sene gireceğim çok sınav var.
bir de yazmayı unuttum. nette şöyle bir baktım kitaplara da o fiyatlar ne öyle. bana çok fazla geldi. modüler setler falan çok pahalı. cep kitapları falan var konu anlatımlı, onlardan alıp soru çözme için de yaprak testlerden mi alsam acaba yeterli olur mu?
eklerim tabi kızcem katılmak isteyenleri toplayalım gerisi kolay
selam herkese. ben fen edebiyat mezunuyum, formasyonumu 2012de aldım. ilk kez kpssye giricem. kitap-test-deneme olarak hangi yayınevini önerirsiniz. bu konularda hiç tecrübem yok. evde çalışacağım. yds'ye de gireceğim offf. bir de ales var. bu sene gireceğim çok sınav var.
bir de yazmayı unuttum. nette şöyle bir baktım kitaplara da o fiyatlar ne öyle. bana çok fazla geldi. modüler setler falan çok pahalı. cep kitapları falan var konu anlatımlı, onlardan alıp soru çözme için de yaprak testlerden mi alsam acaba yeterli olur mu?
kızlarrrr günaydın dua işi kkimin fikriyse Allah razı olsun bende varım. bi önerim 4444 defa selatı tefriciye okusak herkes iiçin ne dersiniz?
canlarım ya hem hamişlikhem öksürük ölüyorum hastalıktan ya
kızlarrrr günaydın dua işi kkimin fikriyse Allah razı olsun bende varım. bi önerim 4444 defa selatı tefriciye okusak herkes iiçin ne dersiniz?
canlarım ya hem hamişlikhem öksürük ölüyorum hastalıktan ya
cnm çok güzel düşünmüşsünüz..beni de yazın listeye...4444 salatı tefriciye okuma fikri de güzel..
hocam eğitimde yediiklim modüler eğitim seti, gk-gy data öneriyoruz genelde..buraya kaynak yazmaktan da fenalık geldi ama yardımcı olmak istedim..şahsi bişey değil size karşı ama gelen kaynak sorup gidiyor..kolay gelsin
oyy oyy hamiş zümrem benim..hoşgeldin..daha geçmemiş grip..cnm hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama sütün içine toz zencefil katıp içince öksürüğü alıyor..gece yatarkende ayağının altına viks sür çorap giy öyle yat..o da gece rahat uyumanı sağlar..bal da iyi gelir öksürüğe bizim cimcimeyi balla iyileştirdik valla..
tamam canım seni de yazayım
yalnız tefriciye toplamda 1 kez okumuş olacagız hepimiz için ayrı dua edeceğiz öyle oluyor mu:26:
ben onun 1 duaya karşılık geldiğini biliyordum :44:
tatlım toplamda 4444 tane okuyup herkesi kapsayan bi dua da olabilir..önemli olan niyet ama bi bilene soralım derim..
şimdilik susuyorum monam. çünkü konuşunca bana küsüyo, günlerce konuşmuyo. aynı evin içinde küslük olunca da ben vicdanen çok rahatsız oluyorum. peygamber efendimiz küslük ıslak mendilin kuruması kadar olmalı demiş, ama Allah korkusu yok ki adamın.
ben iyi kötü ayaklarımın üstünde durduğum günün daha dakikasında ona öyle bi ağzımı açıcam ki, ondan sonra da çekip gidicem bu evden.
hay Allah ya, neden gitti acaba
inşallah canım
malesef canım, başka çaremiz yok çünkü. şu sınav hayırlısıyla bi geçsin de.. ondan sonra bakıcaz bi şekilde çaremize
kıyamam canım benim yaa, neden öyle yapıyolar ki :26: gelinle aranızda bi anlaşmazlık da yok anladığım kadarıyla. bu gibi durumlarda iyisi mi sen sus canım, he de geç. hele bi kendi ayaklarımızın üstünde durcağımız günler gelsin, o zaman her şey değişicek canım
renginammmmçok çok üzüldüm arkadaşım.. çok geçmiş olsun, inşallah bi daha aynısını yaşamazsın. bu sınav ne hale getirdi bizi ya, her şeyin başı sağlık, bunu bile unutturuyo bazen. kararın ne olursa olsun sana destek oluruz kuzum. yerine koyuyorum kendimi.. bilemiyorum napardım, ama sanırım bi hayli istesem de ders çalışamazdım
o da alsın oğlunu karşısına, o da konuşsun oğluyla. ama bugüne kadar onların konuştukları tek konu para ve maç oldu. tek söylediği ''para lazım mı'' ''fenerbahçeye bilmem kim transfer olmuş'' tek konuştukları bu. hiçbi zaman baba-oğul ilişkileri olmadı ve bunun sorumlusu da kendisi. ne ekersen onu biçersinahh cloşum, Allahtan sabır diliyorum şu sınava kadar, ondan sonra çekip gidicem vallahi
tuğbam zümrem nasılsın canm..dershane yoğunmuş..denemeler nasıl gidiyor
hepsini yapıyorumda canım gittikçe agırlaşıyo ya gece öksürükten uyku yokcnm çok güzel düşünmüşsünüz..beni de yazın listeye...4444 salatı tefriciye okuma fikri de güzel..
hocam eğitimde yediiklim modüler eğitim seti, gk-gy data öneriyoruz genelde..buraya kaynak yazmaktan da fenalık geldi ama yardımcı olmak istedim..şahsi bişey değil size karşı ama gelen kaynak sorup gidiyor..kolay gelsin
oyy oyy hamiş zümrem benim..hoşgeldin..daha geçmemiş grip..cnm hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama sütün içine toz zencefil katıp içince öksürüğü alıyor..gece yatarkende ayağının altına viks sür çorap giy öyle yat..o da gece rahat uyumanı sağlar..bal da iyi gelir öksürüğe bizim cimcimeyi balla iyileştirdik valla..
saol kuzum yaparımcanım çok geçmiş olsun
balla zencefil iyi gelir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?