2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

isteyen duasını yazar o şekilde ederiz yazmayana içimzden geldiği şekilde esmaül hüsna vs.
güzel olur yani bence

tamamdır canlarım
yarın bu işi kesinleştiririz katılmak isteyenler
söylerler
ben yatıyorum iyi geceler kuzular

selam herkese. ben fen edebiyat mezunuyum, formasyonumu 2012de aldım. ilk kez kpssye giricem. kitap-test-deneme olarak hangi yayınevini önerirsiniz. bu konularda hiç tecrübem yok. evde çalışacağım. yds'ye de gireceğim offf. bir de ales var. bu sene gireceğim çok sınav var.

bir de yazmayı unuttum. nette şöyle bir baktım kitaplara da o fiyatlar ne öyle. bana çok fazla geldi. modüler setler falan çok pahalı. cep kitapları falan var konu anlatımlı, onlardan alıp soru çözme için de yaprak testlerden mi alsam acaba yeterli olur mu?

Son düzenleme:
kızlarrrr günaydın dua işi kkimin fikriyse Allah razı olsun bende varım. bi önerim 4444 defa selatı tefriciye okusak herkes iiçin ne dersiniz?
canlarım ya hem hamişlik hem öksürük ölüyorum hastalıktan ya

selam canım.
data yediikim pegem fem iyidir.
fiyatlar evet biraz pahalı ama biraz araştırınca ucuza da birçok kitap bulmak mümkün.

eklerim tabi kızcem katılmak isteyenleri toplayalım gerisi kolay

cnm çok güzel düşünmüşsünüz..beni de yazın listeye...4444 salatı tefriciye okuma fikri de güzel..

hocam eğitimde yediiklim modüler eğitim seti, gk-gy data öneriyoruz genelde..buraya kaynak yazmaktan da fenalık geldi ama yardımcı olmak istedim..şahsi bişey değil size karşı ama gelen kaynak sorup gidiyor..kolay gelsin

oyy oyy hamiş zümrem benim..hoşgeldin..daha geçmemiş grip..cnm hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama sütün içine toz zencefil katıp içince öksürüğü alıyor..gece yatarkende ayağının altına viks sür çorap giy öyle yat..o da gece rahat uyumanı sağlar..bal da iyi gelir öksürüğe bizim cimcimeyi balla iyileştirdik valla..

canım çok geçmiş olsun
balla zencefil iyi gelir kuzum

tamam canım seni de yazayım
yalnız tefriciye toplamda 1 kez okumuş olacagız hepimiz için ayrı dua edeceğiz öyle oluyor mu:26:
ben onun 1 duaya karşılık geldiğini biliyordum :44:

Son düzenleme:

tamam canım seni de yazayım
yalnız tefriciye toplamda 1 kez okumuş olacagız hepimiz için ayrı dua edeceğiz öyle oluyor mu:26:
ben onun 1 duaya karşılık geldiğini biliyordum :44:

tatlım toplamda 4444 tane okuyup herkesi kapsayan bi dua da olabilir..önemli olan niyet ama bi bilene soralım derim..

öyle yapıyorum artık canım napayım. memlekete fazla gelmemeye gayret ediyorum.

hepsini yapıyorumda canım gittikçe agırlaşıyo ya gece öksürükten uyku yok

canım çok geçmiş olsun
balla zencefil iyi gelir kuzum
saol kuzum yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…