İşin aslı şu... Ben ferace giyiyorum,yani düğmeli çarşaf gibi düşün ama pardesü tarzı.Siyah da şal bağlarım.Ama hayat görüşümü az çok bilirsin sen.Öyle şeyler yazınca tutarsız oldum işte.
biliyorum o giysiyi de
şimdi öyle gyiniyorsun diye sığ düşünceli mi dediler yani ?
konunun başını yakalayamadım ben :26:
Yok hacı çelişiyormuşum kendimle.Cemaatlere de karşıyım ben mesela.Doğruyu bulacak kadar kafam var şükür.
Bu şekil yazdım.Yüzü kapatmak aşırıya kaçmaktır falan.Olay bu yani.
ha böyle giyiyorsan bir cemaatten olmalısın falan dediler yani :26:
ay bugün kafam basmıyor benim
neyse takılma madem boşver
Yok hacı çelişiyormuşum kendimle.Cemaatlere de karşıyım ben mesela.Doğruyu bulacak kadar kafam var şükür.
Bu şekil yazdım.Yüzü kapatmak aşırıya kaçmaktır falan.Olay bu yani.
ayy yazmadan geçemedim.
ha böyle giyiyorsan bir cemaatten olmalısın falan dediler yani :26:
ay bugün kafam basmıyor benim
neyse takılma madem boşver
ayy yazmadan geçemedim.
bizim ünivedeki hocalar da ısrarla "cemaattensin demi" diye sorarlardı. her kapalı cemaate mensupmuş gibi.
monalisa yüzü kapatmak aşırıya kaçmaktır demiş. kesinlikleeee katılıyorum. ehlibeytin yüzünü kapattıgı hiç bir kaynakta yazmaz. peygamber efendimiz de böyle bir şey dememiştir, bildiğim kadarıyla.
ne yani kadınlar ne güzel 4 yıl ilim irfan öğrenmiş. kadın hocalar çok bilgisiz. sayıları artsa fena olmaz.
ayrıca her kadının kapasitesi farklıdır, ilğisi farklıdır. demek ki bunlar dini eğitime daha yatkınlar.
görende 12 13 yaşındaki çocuklar sanarkoca koca kadın onlar. neyi seçeceklerine mudahale edilemez ki.
sanırım uzun oldu.
rengina bak bu ara sık banlanıyosun. dikkat et
aynen öyle. sen banlanma tamam mı. valla yorumunu görünce hemen baktım ban yedin mi diye
zaten dinde aşırıya kaçmamak diye bir durum var
ve eller ayaklar yüz görünmesi serbesttir
valla paylaşılamayan ne ben hala anlamadım.
orada banlanması gereken daha cok kişi var. cidden ben bir yorumda banlanmıstım ne alay ne hakaret vardı
orada saydırıyorlar da kimse banlanmadı.
yazmam zaten ben. neicede kimsenın düşüncesi değişmeyecek ki zaman kaybı sadece
aynen öyle. sen banlanma tamam mı. valla yorumunu görünce hemen baktım ban yedin mi diye
valla bana göre banlanması gereken bi kaç kişi daha var. afganistan'a benzetilmesi de ayrı bi trajedi.
ay kuzum valla sinirienıyorum coğu yoruma yaa
yazar yazmaz tak banlanıyorum
o yüzden yazmıcam artık ama o üyeyi bildirmeseydm içim rahat etmezdi
aman kuzu neyse kafam kadırmıyor ya artık kkdaki olaylarıvalla bana göre banlanması gereken bi kaç kişi daha var. afganistan'a benzetilmesi de ayrı bi trajedi.
afganistanda da kadınlar böyle geziyorç ama yokkkk illa afganistan. çünkü onlar terör eylemiyle ün saldılar.
Selam kizlar.
Ayy bana - rep veren arkadasta burdaymis. :)))
aman kuzu neyse kafam kadırmıyor ya artık kkdaki olayları
bana da gecen bir soru sordum diye eksi rep verdi birihalbuki hiç kötü bir soru değildi
ama eksi puan olarak gecmedi :44:
Selam kizlar.
Ayy bana - rep veren arkadasta burdaymis. :)))
ama gerçekten yanlışlıkla olduBende kaldiramiyorum BDV off limit.
Yok arkadas yanlislikla vermis. Ozelden anlastik desem de inanma intikamimi yakin zamanda aliiicigim.. :)
Bende kaldiramiyorum BDV off limit.
Yok arkadas yanlislikla vermis. Ozelden anlastik desem de inanma intikamimi yakin zamanda aliiicigim.. :)
bizim yorumumuzda hakaret yoktu alay yoktu, tartıştık ve 1 hafta ceza aldık
ama orada saldıran alay eden varken bir kişi ceza almadı
kavanoz dipli dünya deyip çekileyim en iyisi ben
ayy yazmadan geçemedim.
bizim ünivedeki hocalar da ısrarla "cemaattensin demi" diye sorarlardı. her kapalı cemaate mensupmuş gibi.
monalisa yüzü kapatmak aşırıya kaçmaktır demiş. kesinlikleeee katılıyorum. ehlibeytin yüzünü kapattıgı hiç bir kaynakta yazmaz. peygamber efendimiz de böyle bir şey dememiştir, bildiğim kadarıyla.
ne yani kadınlar ne güzel 4 yıl ilim irfan öğrenmiş. kadın hocalar çok bilgisiz. sayıları artsa fena olmaz.
ayrıca her kadının kapasitesi farklıdır, ilğisi farklıdır. demek ki bunlar dini eğitime daha yatkınlar.
görende 12 13 yaşındaki çocuklar sanarkoca koca kadın onlar. neyi seçeceklerine mudahale edilemez ki.
sanırım uzun oldu.
rengina bak bu ara sık banlanıyosun. dikkat et
muhatım vermez yoksa eksi rep
ben de bi ara sık sık banlandım. amannn dedim devleti ben mi kurtaracamAlmışlar almışlar.
Evet hala da dediğimin arkasındayım muhatcım,teşekkür ederim.Nerem tutarsız anlamadım.
ben de bi ara sık sık banlandım. amannn dedim devleti ben mi kurtaracam
siyasi yazılara girmiyorumkonu siyaset olunca herkes haklı oluyo aslında. çünkü sşyasetin kuralı yok. her bakış açısı haklı olabiliyor. ama dini konular biraz farklı. sonuçta Kur'an var.
kızlarr edebiyatta sabit hocayı hiç duydunuz mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?