- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Belki ararsin belki aramazsin bu bilinmez ama gercekten dunyevi kariyer is evlilik vs vs ... olaylarindan cok maneviyata donersen ve dersini alirsan mutluluk o kadar yakindir. Yakinmanin hic bir yarari olmaz sana, aksine negatif dusunceler negatif insanlari ve negatifligi cagristirir. Iste o zaman sittinsene de calissan atanamazsin.
az önce bir yorum gördüm çok begendim
''en karanlık an sabaha en yakın andır ''
la yöri git gece gece isyeeeaan moduna girecem senin yüzünden
ayy kuzum yaa tamam anladım
yalnız 2. muma direkt a/2 dedim ben. şöyle düşündüm. 6 saatte tamamı yanıyosa, mantıken 3 saatte yarısı yanar. zaten seninkini sadeleştirdiğimizde a/2 oluyo. çok sağol kuzum. bu arada sana bugün 100 el kadir, 100 el cabbar, 100 el melik, 422 ya şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 200 ya muhsi, 100 ya rahman çektim. Allah kabul etsin inşallah Rabbim istediklerini verir sana
nolmuş yav sevcan mı geldi, hiç haberim yok
55, 54, 53... kilolara bak. hepiniz gıcıksınız semiiiiyorummm sizi
neden ki:26::26:
Karanliktan sikayet etmiyorum, aydinliga yakin oldugumu bildigim icin.Nedeni su an muglak bir durumda ama bir kac ay sonra kesinlesecek.
....................Eki Görüntüle 955492
çok pozitif gördüm seniolumlama mı yapıyon yavyum
Feci rahatlatıyorsun Lucky.Meditasyon gibi hatunsun vesselam.
İnşallah.
Hee bi depresifliğimiz eksikti.
Hacı sen orijinial bir manyaksın.
Ben zıbarmaya gidiyom,cümleten hayırlı geceler.
Negatiflikten bir sey anlamadim, pozitif olayim dedim. Her sey reiki olayina basladiktan sonra basladi. :)
Ara sira geleyim rahatlatayim sizi apla :) Bonne nuit cotonum.
polyannanın milenyum versiyonları bunlar :) hayra inanmak gerek. gerisi geliyor zaten
Arkadaşım ben garez olarak düşünmedim zaten hani insan sevildikleri tarafından düşünülmek ister ya bu yüzden takıldım sizlere...Seni niye yaraladılar bebişim yaa...Hacım zor ölüm ya...Rabbim gecinden versin,ben hiç görmedim yakınımdan,yani ne tepki gösteririm bilemiyorum.
Yaa ama napiyim ya.Ben gerçekten iyi bir insanım ama insanlar damarıma basmaktan haz alıyor nedense.
Ahahahha afiş mi ?Bu çok iyiydi. Üstad ha,sevdim bunu.
Sucum bu konuda yaralıyım ben şahsım adına konuşayım,kimseye bir garezimiz yok.
Sende de yolundadır inşallah.
Arkadaşım ben garez olarak düşünmedim zaten hani insan sevildikleri tarafından düşünülmek ister ya bu yüzden takıldım sizlere...Seni niye yaraladılar bebişim yaa...
hayırdır kuzum neyin var anlatmak istersen dinleriz..benim aklımdaydın, hatta yazdım devamszlıktan bırakıcam yok yazıcam bunları diye.. seninle bikaç kişinin adını daha yazmıştım..
neler duyucam daha..adam hakkaten anasının gözüymüş..
rahat durun artık cnm ya..iki çift laf edemez olduk şurda..
ayy kk beğenme tuşu sinir etti..hiç beğeni yapamadım.. monanın taytlı foto koyuucam lafına da koptum..
az önce bir yorum gördüm çok begendim
''en karanlık an sabaha en yakın andır ''
senden geçti ben napim
Arkadaşım ben garez olarak düşünmedim zaten hani insan sevildikleri tarafından düşünülmek ister ya bu yüzden takıldım sizlere...Seni niye yaraladılar bebişim yaa...
günaydın kızlarbadecim ben sana dün dua edemedim öyle bi vicdan yapmışımki, sabaha kadar saana rüyamda dua okudum
hakkını helal et yarın yola çıkıcaz bugün valiz falan hazırlıyacamda yinede okucam inş dualarını
monam neyi tartışıyorsunuz ben anlamadım ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?