2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Feci rahatlatıyorsun Lucky.Meditasyon gibi hatunsun vesselam.

az önce bir yorum gördüm çok begendim

''en karanlık an sabaha en yakın andır ''

İnşallah.

la yöri git gece gece isyeeeaan moduna girecem senin yüzünden

Hee bi depresifliğimiz eksikti.

ağzına, diline, yüreğine sağlık fıstığım

55, 54, 53... kilolara bak. hepiniz gıcıksınız semiiiiyorummm sizi

çok pozitif gördüm seni olumlama mı yapıyon yavyum

Negatiflikten bir sey anlamadim, pozitif olayim dedim. Her sey reiki olayina basladiktan sonra basladi. :)

Feci rahatlatıyorsun Lucky.Meditasyon gibi hatunsun vesselam.

İnşallah.

Hee bi depresifliğimiz eksikti.

Ara sira geleyim rahatlatayim sizi apla :) Bonne nuit cotonum.

Son düzenleme:
Negatiflikten bir sey anlamadim, pozitif olayim dedim. Her sey reiki olayina basladiktan sonra basladi. :)

Ara sira geleyim rahatlatayim sizi apla :) Bonne nuit cotonum.

polyannanın milenyum versiyonları bunlar :) hayra inanmak gerek. gerisi geliyor zaten

Merhaba kuzular.Bugün eskisi kadar olmasa da çalışabildim şükür.Gelişim ilkeleri, gelişim görevleri ve fiziksel gelişim çalıştım Yediiklim'den.Bir tane de video izledim.:126:1 soru bankasından da sorularını çözdüm.1 tane de karma problemler testi çözdüm.Benden bugünlük bu kadardı.

Kuzum Badecim bugün senin için 100 Ya Kadir çektim.Namazda da dua ettim senin için.İnşallah rabbim dileklerini, isteklerini hayırlısıyla sana nasip eder.

Hadi güzeller hepinizi öpüyorum ve çook seviyorum.Bu aralar pek gelemiyorum ve sohbetlerinize, dualarınıza istediğim gibi katılamıyorum.İnşallah zamanla her şey yoluna girer de ben de aranıza geri dönebilirim inşallah.

Hadi hepiciğinize iyi geceler, tatlı rüyalar.

Arkadaşım ben garez olarak düşünmedim zaten hani insan sevildikleri tarafından düşünülmek ister ya bu yüzden takıldım sizlere...Seni niye yaraladılar bebişim yaa...

günaydın kızlar badecim ben sana dün dua edemedim öyle bi vicdan yapmışımki, sabaha kadar saana rüyamda dua okudum

hakkını helal et yarın yola çıkıcaz bugün valiz falan hazırlıyacamda yinede okucam inş dualarını

Arkadaşım ben garez olarak düşünmedim zaten hani insan sevildikleri tarafından düşünülmek ister ya bu yüzden takıldım sizlere...Seni niye yaraladılar bebişim yaa...

hadi çok sevindim canım ya benim boyun tutulmasıyla başladı doktora gittim sağlı sollu çoksayıda fıtık var boynun şeklini tamamen kaybetmiş iyice düzleşmiş ameliyat dedi bir türlü açılmadı boyundan 3 kez iğne vurdular fizik falan eskisine göre daha iyiyim ameliyatta çözüm değil diyorlar kaplıcaya gittim herşeyin başı stres diyor doktor bu kadar kitlenmesi boynunun tamamen stres diyor u yüzden kendinize iyi bakın kimseden kimseye fayda yok onu anladım sağolsun birtek anacığım baktı bana hiç hareket edemedim işte böyle be kardeş dersi hiç sorma hiç çalışamadım çünkü bir dünya konu işlemişler dershanede nerden nasıl başlayacağımbilemiyorum yaaa...

az önce bir yorum gördüm çok begendim

''en karanlık an sabaha en yakın andır ''

çok güzel bir sözmüş

saat 11 ama benim için gün yeni başlıyor o yüzden herkese günaydın badecim dün senin için dua ettim bugünde devam edip toplamını söyleyeceğim canım

senden geçti ben napim

İltifatına gurban.

Sana değildi lafım canım. Dün bi olayın üzerine yazmışsın tam,ondan öyle oldu. Bundan sonra inşallah daha sık olursun aramızda.

Hayırlı yolculuklar,kendinize dikkat edin ablacım.

Bi de mesela yarın benim.Ben kime dua okucam. Kafamda deli sorular.

Alandan bi konuda az eksiğim kaldı,bugün onu bitirip tekrar yapmayı planlıyorum.

Akşama görüşürüz,ısırarak öptüm hepinizi.

monam neyi tartışıyorsunuz ben anlamadım ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…