2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ahaha bir sene boyunca muhata santaj yapabilirim.
ayyy sen böyle yazınca aklıma ne geldi bak. geçen tv de aziz yıldırımın şike davası hakkındaki görüşleri alınıyo. asam bunun arkasında paralel devlet var dedi. bak herkes oraya atıyo suçu senin arkanda da parelel devlet olmasın şantaj filan diyosun

Paralelle isim olmaz benim. Bilmem anlatabildim mi.

Ben français calismaya gidiyorum. Gorusuruz Rengo, ve hayin Muhat. :)

Son düzenleme:
herifle kavga ediyorum
sinir oldum ya
ben ders çalışıyorum diye pek sosyal hayatım yok biliyorsunuz
ama o gayet rahat dışarıda yemek yicez sonra da sinemaya gidicez yazmıs bana
bilmiyorum gereksiz alınganlık mı ettim ama alındım işte. o nispet yapmaz bana hiç de yapmadı
ama işte ne bilim darıldım..

bunu söylerken bile daha dikkatli olmaz mı insan? neticede zaten psikolojim yerinde değil
o da böyle yaparsa kime güvenicem ben

düşünmen yeter, hayırlı yolculuklar

bizdeki psikoloji çok fena bacım. geçen arkadaşın biri bana pazar günü arkadaşlar toplandık dedi. kendisi sakaryaya atandı haziranda. ev alacakmış. hayır bunda ne var? ama ben içerledim. herkes gününü gün ediyor ben hala tarih kitaplarıyla boğuşuyorum diye.
bölümüde çok kolay atanan bir bölüm kendini yırtmadan atandı.
bir yandan da herkesin hakkı mutlu olmak, sosyal olmak. kendimi çok fesat hissediyorum

Son düzenleme:

bak sen arkadasına içerlemişsin benim bir de sevgilim yani
evet onun da hakkı eglenmek ama söylemek var söylemek var
sinirlendim işte şimdi de eşeklik ettim bilemedim yazmıs

bademim sana
510 Ya Kadir
150 Ya Fettah
150 Ya Muhsi
300 La ilahe illallah
170 Ya Kuddüs
100 Ya Gaffur
100 Ya Semi
120 Ya Kerim
150 de Ya Nafi okudum
dua da ettim kuzum geceye kadar yine duaya devam edeceğim inşallah namazlarda
Allah kabul etsin aminn

bu arada kızlar tekrar söyleyim ben Kuranı tecvitli bilmediğim için okumuyorum size, yanlış anlamlar çıkıyormuş çünkü harfleri yerine göre söylemediğinde. o yüzden yoksa okurdum

İlk dönem aynı şeyi biz yaşadık.

Ağzından girip nefes borusundan geri çıktım,daha da muhabbeti geçmedi.

Dibine kadar haklısın.

Sınav yüzünden sosyal hayat kalmadı çoğumuzda kuzum bende çok kızıyorum böyle şeylere sonuçta bizim elimiz kolumuz bağlı sınavla uğraşıyoruz onlarında gezmeye hakkı var ama bu kadar detaylı olunca imsan ister istemez ben niye bunları yapamıyorum diye üzülüyor Benim doğru dürüst arkadaşım kalmadı hepsi işini gücünü buldu onlarla otutduğumda hep bir eziklik hissediyordum sonra görüşmemeye başladım hep bir bahane buldum kaçtım onlardan

evet kuzum ya
ben yine cok üstüne gidip kavga etmedim ama sinir oldugumu biliyor gönlümü almaya calısıyor suan
ben de kısa kısa yazıyorum
napim o çalışırken ben öyle yapmıyordum

haklıyım dimi ya

senden de kuzum

Valla hacım bozuluyo insan. Sevdiği bile olsa insanın ağırına gidiyo. Gidersen git,işim var de öyle çık.Bütün gün ağlamıştım ben. Sen hak etmedin atanmayı az çalışıp atandın,atanmak benim hakkımdı bile dedim.

evet kuzum ya
ben yine cok üstüne gidip kavga etmedim ama sinir oldugumu biliyor gönlümü almaya calısıyor suan
ben de kısa kısa yazıyorum
napim o çalışırken ben öyle yapmıyordum
Biz onlara göre daha ince düşündüğümüz için karşı taraf kırılmasın diye herşeyi evirip çeviririz ama onlar daha yüzelsel olduklarından akılları sonradan dank ediyor kuzum
Bundan sonra daha dikkatli olacaktır

ya ben sevdiceke sinirlenince böyle kavga edemiyorum yani içimdekileri söylemıyorum
sadece susuyorum buz kesiliyorum. ne mesaj atarsa atsın cevap atmıyorum huy olmuş artık ama anlıyor sinirlendiğimi

olsun tabi kuzum yacidden kırıldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…