2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

fazla pollaynacılık be kuzum
en azından ben böyle davranamam :26:

Son düzenleme:

canım kusura bakma ama onurun yengesi çok itici geldi bana.. Beğenmediysen bile karşındaki insanın şevkini kırma zaten sana alınmıyor.. tamam belki senin de beğendiklerin vardı ama herşeyi planlayıp ona göre alışveriş yapıyorsunuz siz kalkıp bunun daha da kalitelileri vardı demesi bilmiyorum yavrum bana çok itici geldi..

bizi sormuşsun canım dur altta anlatacağım..

sayfada çoğunluğun sevdiceği uzak şehirlerde ne zor şartlarda flört ediyoruz yazık bizlere

hayırlısı be kızçem...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız dün bilgisayarı salona koydum sonrada almaya erindiğim için nete giremedim.. Bunun için kusuruma bakmayın..

küçük bey o gece mesaj attı ama özür falan dilemedi bende soğuk davrandım.. sonra dayanamadı zaten aframa uyudu.. Dünde öğlen bi nasıl olduğumu sordu tabi ben yine soğuk daha sonra gece 12.30' a kadar yazmadı ben de yazmadım.. gece yazdı durumu farketmiş heralde duvarlarını yıktı ve gönlümü aldı aklı başına gelmiş sanırım.. Şuan şükür iyiyiz.. Hatta bu gün deneme yaptım yapamadığın matematik sorularına gece müsait olursan arayayım birlikte çözelim dedi.. Ha bu arada bende ona erkeklere baktığımı takıldığımı söyledim bozuldu ondan sonra yaptığını anlayıp duvarlarını yıktı

Dün vatandaşlıktan idareyi bitirdim soru çözdüm..
Bu gün de sadece deneme yaptım deneme sonucum iyi değildi ama :2: Fem tg 1'i yaptım.. Matematikte fena çuvalladım birde coğrafya da

yikama canim kir hepsini bosver.

dislerini de fircalama yarin yaparsin.

sana kotu polyanna lazim.

kırsam annem de beni kırar
dişler de zati yapma diş fırcalamasam olmaz

gel de polyana ol babasını satim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…