tuğba00 sende mi:2: Allahım yok mu sayfada etli butlu hatun bu ne hepiniz normalsiniz ama
çok hoşuma gitti tubişim bakış açısı herşeydir
Kadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş.
" Hım, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım. "
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş.
Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış, kafasında iki tel saç kalmış.
" Hım. " demiş, " bugün saçımı ikiye ayıracağım."
Dediğini de yamış, harika bir gün geçirmiş.
Bir ertesi gün yine kalkmış, aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.
" Tamam, tamam. “ demiş. “ artık bugün atkuyruğu yaparım."
Öyle de yapmış ve çok çok güzel bir gün geçirmiş.
Daha bir ertesi gün aynaya baktığında, kafasında bir tek tel bile kalmamış.
" Wow! " diye bağırmış. " Bugün saç derdim yok. "
Bakış açısı her şeydir. Gerektiğinden kibar ol. Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten.
Basit yaşa: Cömertçe sev, yürekten düşün sevdiklerini...
facede gördüm çok hoşuma gitti :101:
monam niye mutsuzsun bebem sen :96:
fazla pollaynacılık be kuzum
en azından ben böyle davranamam :26:
Bi ara özelden anlatayım...
nereye yazdın kız mutsuz oldugunu:26:
niye mutsuzsun hem
Biri beni mi cagirdicay icme molasi verdim.
Hacı bi çekilişe aramın kötü olduğu biri de katıldı,kadınlar günü hediye çekilişi,gerildim biraz.
kalkıp bulasık koycam makıneye
dişlerimi fırcalıcam
üff nasıl zor geliyor
gel de polyana ol
aa deme öyle bak kadıncağız ne güzel gelininin ayakları üşümesin diye cicişler örüyor
öyle yapıcam balım
evet kuzum olabildiğince geç tanışmak istiyorum. neyse ki uçuğum da hala geçmediannem de diyo oğulları seni uçuğunla da beğeniyo, onlar beğenmese nolcak diyo uçuk bahane annem şahane
morim noldu sizin iş, gelişmelerden haberdar et bizi kuzum.
öyle yapıyorum zaten kuzum. ya bi kere makyaj kutusu almıştık onurla. o akşam yengesi de onlardaymış, demiş ki bunların çelikleri de vardı, bu biraz kalitesiz olmuş demiş. onur da biz ailelerimizi zor durumda bırakmamak için uygun şeyler alıyoruz demiş. ama ben yengesinin öyle demesine çok bozuldum. gittim o kutuyu geri verdim. sonra gittik başka yerden sandıkla makyaj kutusu 2 li olan bi set aldık. bu daha güzeldi tabii ki, ama gerek yoktu bence. sonra o gece onurun annesi aradı beni, diğeri de güzeldi ama bu daha kaliteli daha güzel kızım dedi. sanırım bu aldıklarımızın hepsi bohçada gözükcek ya, kadın da, elalem kalitesiz almışsın gelinine demesin diye herhalde yine iyi bişeyler almamı istiyo. çeyiz olsa hiç problem değil, nasılsa eve konulcak alınanlar. ama bunda bohçaya konulcak. bizim buralarda da konu komşu bohçayı görmeye geliyo, öyle bi adet var. herhalde annesi o yüzden de kaliteli olsun diyo.
linenstekini de reklamlarda görmüş kaynanam. hemen aklıma reklam geldi. reklamda 9.90 tl taksitle diyodu.kıza dedim, bize 9.90 taksitle olanları göster dedim. onlardan aldım. çok teteneğim bu konularda. bi atlatsam nişanı çok rahatlıcam
sayfada çoğunluğun sevdiceği uzak şehirlerde ne zor şartlarda flört ediyoruz yazık bizlere
yikama canim kir hepsini bosver.
dislerini de fircalama yarin yaparsin.
sana kotu polyanna lazim.
kırsam annem de beni kırar
dişler de zati yapma diş fırcalamasam olmaz
gel de polyana ol babasını satim ya
Annen dislerini kirsin fircalama derdin ortadan kalksin. :)
hayattan soguttun beni
bade gelsin söylicem
Bade den korkan bade ye benzesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?