sayfada çoğunluğun sevdiceği uzak şehirlerde ne zor şartlarda flört ediyoruz yazık bizlere
55, 54, 53... kilolara bak. hepiniz gıcıksınız semiiiiyorummm sizi
Merhaba kuzular.Bugün eskisi kadar olmasa da çalışabildim şükür. Gelişim ilkeleri, gelişim görevleri ve fiziksel gelişim çalıştım Yediiklim'den.Bir tane de video izledim.:126:1 soru bankasından da sorularını çözdüm. 1 tane de karma problemler testi çözdüm.Benden bugünlük bu kadardı.
Kuzum Badecim bugün senin için 100 Ya Kadir çektim.Namazda da dua ettim senin için.İnşallah rabbim dileklerini, isteklerini hayırlısıyla sana nasip eder.
Hadi güzeller hepinizi öpüyorum ve çook seviyorum.Bu aralar pek gelemiyorum ve sohbetlerinize, dualarınıza istediğim gibi katılamıyorum. İnşallah zamanla her şey yoluna girer de ben de aranıza geri dönebilirim inşallah.
Hadi hepiciğinize iyi geceler, tatlı rüyalar.
günaydın kızlarbadecim ben sana dün dua edemedim öyle bi vicdan yapmışımki, sabaha kadar saana rüyamda dua okudum
hakkını helal et yarın yola çıkıcaz bugün valiz falan hazırlıyacamda yinede okucam inş dualarını
herifle kavga ediyorum
sinir oldum ya
ben ders çalışıyorum diye pek sosyal hayatım yok biliyorsunuz
ama o gayet rahat dışarıda yemek yicez sonra da sinemaya gidicez yazmıs bana
bilmiyorum gereksiz alınganlık mı ettim ama alındım işte. o nispet yapmaz bana hiç de yapmadı
ama işte ne bilim darıldım..
bunu söylerken bile daha dikkatli olmaz mı insan? neticede zaten psikolojim yerinde değil
o da böyle yaparsa kime güvenicem ben
aynen kuzum
valla yazık kuzum
ben de 54 kiloyum badem
ama göbek problemi var işte
maşallah kuzum
hayırlı yolculuklar nilim
ya aslında yaptığında bir şey yok çocuğun ama işte bizim
psikolojiler ortada demeyiversinler canım
doğruyu söylüyorlar en azından şahsen ben kızmıyorum gezsin tozsun haftanın 5 günü eşşek gibi çalışıyor yazık(kendi sevdiceğim içindi eşşek lafı:),gereksiz insanlarla uğraşıyorlar azcık kafa dağıtmak hakları sanki
bizde atansaydık ister istemez bizde gezerdik eve kapanamazdıkhem gezip tozup gelip anlatıyor şu oldu şunu yaptık şunu beğendim vs konuşacak yeni şeyler çıkıyor...
çok mu genişim:26:
aynen kuzum
kuzum bu da senin görüşünben daha önce takmıyordum bu gezmelerini falan
zaten hep sinemaya falan gidiyor hatta başka etkinliklere de. hiç birine bir şey demedim ama ben daha gecen gün bunaldıgımdan kalp çarpıntısı yaşayıp hastanelik olmuşken böyle rahat söylemesi zoruma gitti
tuğba00 sende mi:2: Allahım yok mu sayfada etli butlu hatun bu ne hepiniz normalsiniz ama
evet kuzuben bu durumu bilmiyordum kuzum kusura bakmao zaman çok haklısın rengişim,sıradan bir şey yaşamamışsın
kuzum ben seviyorum etli butlu hatunları
üniversite birinci sınıfta 43 kiloydum ben o yüzden şimdi sıkı sıkı
sarılıyorum kilolarıma
boy 1.60 kilo 54 aslında hafif balık etlilik mevcut
bi ayva göbeğim olsaydı benimki bildiğin kavun yok yok
karpuz göbek
evet kuzune kusuru
göbüşlüm benim
ben de kilo aldıgımda göbegimi çekip koycam buraya
soruyorum soruyorum cevap atmıyor
yalnızz nickli üye ne okuyorsun yıllardır burada ya
43 mühayatım o kiloda olmadım dolgun hatunları bende severim kıvrımlı hatlar hoş duruyor
ama benim fazlam var verince eski kıvrımlarına dönerr ancak
benim bölgesel değil toto karın yüz hepten alıyorum alınca ama bölgesel olsa dahi spor şart yoksa jöle gibi oluyosun kilo verince
atama olsun kafanız rahatlasın 1 aylık egzersize bakar sizin minnak göbişler
canım 100 selavat, 100 ya kadir,100 ya muhsi okudum kısmet olursa 7 ayetel kkürsi 7 ameneresulü okumak istiyorumdüşünmen yeter, hayırlı yolculuklar
aaaaaa ben etli butlunun önden giddeniyim eşim dalga geçiyo tosbiş diye bildiğin balıgı geçtim balinayım cupkekim boy 1.62 kilo 68 malum bide bebik geliyo göbişim alıp başını gitcek olsun napalım yahutuğba00 sende mi:2: Allahım yok mu sayfada etli butlu hatun bu ne hepiniz normalsiniz ama
aaaaaa ben etli butlunun önden giddeniyim eşim dalga geçiyo tosbiş diye bildiğin balıgı geçtim balinayım cupkekim boy 1.62 kilo 68 malum bide bebik geliyo göbişim alıp başını gitcek olsun napalım yahu
aaaaaa ben etli butlunun önden giddeniyim eşim dalga geçiyo tosbiş diye bildiğin balıgı geçtim balinayım cupkekim boy 1.62 kilo 68 malum bide bebik geliyo göbişim alıp başını gitcek olsun napalım yahu
çok hoşuma gitti tubişim bakış açısı herşeydirKadın sabah kalkmış, aynaya bakmış ve kafasında yalnız üç tel saç görmüş.
" Hım, demiş galiba bugün saçımı örgü yapacağım. "
Öyle de yapmış, günü de harika geçmiş.
Ertesi gün kalkmış, aynaya bakmış, kafasında iki tel saç kalmış.
" Hım. " demiş, " bugün saçımı ikiye ayıracağım."
Dediğini de yamış, harika bir gün geçirmiş.
Bir ertesi gün yine kalkmış, aynaya bakmış, kafasında tek tel saç var.
" Tamam, tamam. “ demiş. “ artık bugün atkuyruğu yaparım."
Öyle de yapmış ve çok çok güzel bir gün geçirmiş.
Daha bir ertesi gün aynaya baktığında, kafasında bir tek tel bile kalmamış.
" Wow! " diye bağırmış. " Bugün saç derdim yok. "
Bakış açısı her şeydir. Gerektiğinden kibar ol. Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten.
Basit yaşa: Cömertçe sev, yürekten düşün sevdiklerini...
facede gördüm çok hoşuma gitti :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?