2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

şöyle bi göz gezdirdim de süper bi başlık olmuş benim gibi kendi kendini gaza getiremeyenler burda birbirine destek oluyo süpermiş valla geçen sene bundan haberim olsaydı kesin kazanmıştım sınavı

şöyle bi göz gezdirdim de süper bi başlık olmuş benim gibi kendi kendini gaza getiremeyenler burda birbirine destek oluyo süpermiş valla geçen sene bundan haberim olsaydı kesin kazanmıştım sınavı

hoş geldin
bölümün ne

senin yaptığın arkadaşlığa sığar mı çok canım çekti la şaka maka

lady geldin demek naber

geldimm:) bi de burayı çok aradım yani şu azmi çalışma konusunda göstersem her şey bambaşka olurdu

walla burda destekler gazlar dualar çakralarım açıldı bidaha çıkmam burdan

geldimm:) bi de burayı çok aradım yani şu azmi çalışma konusunda göstersem her şey bambaşka olurdu

walla burda destekler gazlar dualar çakralarım açıldı bidaha çıkmam burdan

dün yada bugün bende buna benzer şey söylemiştim burda nette harcadığımız çabayı derse adasak ohooo
bu gece fazla kaldım nette ya nedense uykum gelmedi
sen nete sürekli girer misin? niye bu saatte ayaktasın

Benim kargo pazartesi gelecekmiş ya

Kızlar bir arkadaşım mantık için video tavsiye etti. Googleye İsa Güleç yazın çıkar.

selam kızçeler
dün onura telefon aldık. görmemişim bi telefonu olmuş, bütün gün telefonu kurcaladık gece 12 de bizden gitti, o zaman başladım çalışmaya matematikten yüzde faiz problemleri hariç bitirdim. şimdi de yüzde faiz çalışıp matematiğe noktayı koyup coğrafya çalışıcam

cnm sağol tavsiyen için..sedef-onur ikilisini seviyorum..komik aşıklar...bi de bu eltiden korkulur cnm, ilerde başını ağrıtmaz inş..
oyy cloşummmm ben de seni seviyorum hiç sorma eltiyle nişandan sonra bişeyler çıkıcak gibi geliyo. ama ben karışmam. Allahtan bizden çooookkk uzak bi memleketteler. hatta bayramlarda bile buraya gelmiyolar

iyi günlerde kullansın eniştemiz telini datlım çalışmalarına maşşallah sedefim.. Nişan telaşende olsa maşşallah çok iyi gidiyorsun kuzum.. Allah daha da artırsın..

Benim gelmiş bugün yokken.

Sevdicekle de üç test kitabı aldık,çoğğ mutluyum ben...

oy mutlu kızçemiz gelmiş.. Maşallah canım seni böyle mutlu görmek ne kadar güzel
gözünaydın hem sevdiceği gördün hem kitapların gelmiş

Badem çizelge yapılmış?

Lady hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…