- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
iyi günlerde kullansın eniştemiz telini datlımçalışmalarına maşşallah sedefim.. Nişan telaşende olsa maşşallah çok iyi gidiyorsun kuzum.. Allah daha da artırsın..
oy mutlu kızçemiz gelmiş..Maşallah canım seni böyle mutlu görmek ne kadar güzel
gözünaydın hem sevdiceği gördün hem kitapların gelmiş
Badem çizelge yapılmış?
Lady hoşgeldin
maaşallah bal böcüğüm çalışkan arımselam kızçeler
dün onura telefon aldık. görmemişim bi telefonu olmuş, bütün gün telefonu kurcaladıkgece 12 de bizden gitti, o zaman başladım çalışmaya matematikten yüzde faiz problemleri hariç bitirdim. şimdi de yüzde faiz çalışıp matematiğe noktayı koyup coğrafya çalışıcam
anlat bakem neer yaptüüzzBenim gelmiş bugün yokken.
Sevdicekle de üç test kitabı aldık,çoğğ mutluyum ben...
Benim kargo pazartesi gelecekmiş ya
Kızlar bir arkadaşım mantık için video tavsiye etti. Googleye İsa Güleç yazın çıkar.
nasıl geçti
maaşallah bal böcüğüm çalışkan arım
anlat bakem neer yaptüüzz
bakayım kızcem
Terminalden aldım sabahleyin,kahvaltı yaptık beraber.Sonracığıma o küs olduğumuz zamanlardaki hatalı tavırlarından dolayı defalarca özür diledi,ailesi hakkındaki her şeyi anlattı,gizli saklı kalmadı hiçbir şey. Babasıyla anası konuşcaz diye tutturdular,iki dakika konuştuk,sanırsın eskiden hiçbir şey olmamış gibi... Gayet şirin şirin konuştular,ben de salon kadını çizgimi bozmadım.
Sonracığıma bana nergis aldı çiçekçiden.Meyve suyu içtik,kitap baktık,vakit geçti zati.
iyi bakalım cok sevindim kızcem Allah muhabbetinizi arttırsın
Sağ ol kızçem,darısı senin başına olsun en kısa zamanda.
sağol kuzum ama ben bi 1 yıl daha göremem
amin inşallah kuzumİviiitt çifte bayram oldu kızçem,darısı hasretlik çeken kuzularımın başına.
Terminalden aldım sabahleyin,kahvaltı yaptık beraber.Sonracığıma o küs olduğumuz zamanlardaki hatalı tavırlarından dolayı defalarca özür diledi,ailesi hakkındaki her şeyi anlattı,gizli saklı kalmadı hiçbir şey. Babasıyla anası konuşcaz diye tutturdular,iki dakika konuştuk,sanırsın eskiden hiçbir şey olmamış gibi... Gayet şirin şirin konuştular,ben de salon kadını çizgimi bozmadım.
Sonracığıma bana nergis aldı çiçekçiden.Meyve suyu içtik,kitap baktık,vakit geçti zati.
Belli olmaz lan,nasip...
amin inşallah kuzum
Mona çok iyi olmuş gönlünde bi yerlerde kırık bi şeyler kaldıysa tamamen telafi etmiş herşeyi anlatması da çok iyi olmuş.. Ve ailesi umarım hep böyle davranırlar..
yok yok kuzum öyle.
bundan önce de 1,5 yıl görüşememiştik
benden daha uzun süre görüşemeyen var mı bilmiyorum limiti aştım adminliyim artık
1.5 yıl mı ?
Hacı sabır taşıymışsın sen.
evet kuzum üniden ben 3teyken ayrıldı. 4.sınıfın yarı tatilde gelmişti
sonra daha da görüşemedik gecen yıl yaza kadar
Ben bu adamı seviyorum morisim.Çok tökezledik ama çok zor da olsa toparlandık.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz.
Ayy bugün pek bi sevgi kelebeğiyim yarın salya sümük giderim.
Hatırlıyom hacım.Ay o kadar olmasın bu sefer arası.
Oy oy Allah muhabbetinizi artırsın kuzuminşallah her zorluğun üztesinden gelirsiniz.. yerim seni ya çok tatlısın .. Düşünme kız yarını bu günün keyfini çıkar
Rengişim benim dokuz ay oldu daha da ağustosta askere gitmeden gelebilirse gelcek o zamana görürüm..
Oyy kuzum ben de seni yerim.Aynı anda asker beklicez senle.
Oy oy Allah muhabbetinizi artırsın kuzuminşallah her zorluğun üztesinden gelirsiniz.. yerim seni ya çok tatlısın .. Düşünme kız yarını bu günün keyfini çıkar
Rengişim benim dokuz ay oldu daha da ağustosta askere gitmeden gelebilirse gelcek o zamana görürüm..
o zaman da şafak çizelgemiz olursalla kızçem beklemeye alıştık nasıl olsa
kuzum daha uzun süre olmadan görüşürsünüz inşallah zor oluyor gercekten.
kkda konu vardı 5 günlüğüne ayrılacagım ne yapacagım ben diye
ha bu arada benimki de agustosta gidiyor askere ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?