kuzum daha uzun süre olmadan görüşürsünüz inşallah zor oluyor gercekten.
kkda konu vardı 5 günlüğüne ayrılacagım ne yapacagım ben diye
ha bu arada benimki de agustosta gidiyor askere ınsallah.
Çok güzeldi hacım ya maşallah.:97:
Ticker hayırlı olsun.
iyi günlerde kullansın eniştemiz telini datlımçalışmalarına maşşallah sedefim.. Nişan telaşende olsa maşşallah çok iyi gidiyorsun kuzum.. Allah daha da artırsın..
oy mutlu kızçemiz gelmiş..Maşallah canım seni böyle mutlu görmek ne kadar güzel
gözünaydın hem sevdiceği gördün hem kitapların gelmiş
Badem çizelge yapılmış?
Lady hoşgeldin
kuzum benim kıyamam yaagörüşemeyiz kuzum en son geldiğinde ailesiyle kavga etti gelmek için:2:
İyi bari beraber ağlarız.
La sorma ayar olmuştum o konuya.
Onunki can bizimki turfanda hıyar sanki...
laann
bu çizelge ne böyle tekmeyi basmamış mıydın en son
kuzum benim kıyamam yaasen de bendensin demek. benimki de askere gitmeden nişan olsun diyor da işte keşke gelecegi görebilseydik
he ya ne yaptı o acaba
millet rahata alışmış hacım zor geliyor sen ben gibi mi
Valla hacı bizde evliya sabrı var o vakit.
Evlenince kociş manyağı olmasak bari.
olalım kızcem yaa hep başkası mı olcak
hem biz dişimizle tırnagımızla geldik bu günlere en cok bizim hakkımız en cok bizim :84:
yok yok kuzum öyle.
bundan önce de 1,5 yıl görüşememiştik
benden daha uzun süre görüşemeyen var mı bilmiyorum limiti aştım adminliyim artık
yok ya o tabirlere ayar oluyom benKınadığımız başımıza gelecek desene.
Göbüşler de bebiş dolsun mu ? :26:
idman olmasın o
kuzum benim kıyamam yaasen de bendensin demek. benimki de askere gitmeden nişan olsun diyor da işte keşke gelecegi görebilseydik
kuzum benimkinin ailesi bilmiyor ailesi bi bilse ohooooo... Hemen oğullarını evermek istiyorlar benim ki de duysalar başıma çuvallanacaklar babam benim evim var oraya geç diyecek diyor en iyisi mi atanıp istediğimiz zaman evlenmek aile baskısı olmadan evlenmek diyor bana da mantıklı geldi çünkü babam 6 aydan fazla nişanlı durdurmam ben diyor..
he kuzum biz hep bekleyek ya
Badem Hayırlı olsun kızçem..
Olalım Mona ya rengiş haklı o kadar bekledik azıcık da biz koca delisi olalım ama onlarda hanım delisi olsunlar
al işte o kadar cok cizelgesi var ki hangisini koyacagını şaşırıyorya kpss çizelgem mi dursa o beni arada kendime getiriyodu
ay ben olsa hemen evlenirim morim hem hazır evde varmıskuzum benimkinin ailesi bilmiyor ailesi bi bilse ohooooo... Hemen oğullarını evermek istiyorlar benim ki de duysalar başıma çuvallanacaklar babam benim evim var oraya geç diyecek diyor en iyisi mi atanıp istediğimiz zaman evlenmek aile baskısı olmadan evlenmek diyor bana da mantıklı geldi çünkü babam 6 aydan fazla nişanlı durdurmam ben diyor..
Olalım Mona ya rengiş haklı o kadar bekledik azıcık da biz koca delisi olalım ama onlarda hanım delisi olsunlar
kuzum benimkinin ailesi bilmiyor ailesi bi bilse ohooooo... Hemen oğullarını evermek istiyorlar benim ki de duysalar başıma çuvallanacaklar babam benim evim var oraya geç diyecek diyor en iyisi mi atanıp istediğimiz zaman evlenmek aile baskısı olmadan evlenmek diyor bana da mantıklı geldi çünkü babam 6 aydan fazla nişanlı durdurmam ben diyor..
sağol kuzum. yerinde olsam evlenirdim valla. ama sınava az var bide o tantana arasında hiç çalışamazsın.
sınavdan sonra nişanı yapın bari
yemin ederim bu arka sokakları bir tek babam izliyordur Türkiyede ya
sırf onun için kalkmıyordur yayından
ben taa lisedeyken vardı hala oynuyor dizi yaa şaka gibi.
her olayı da tak diye çözüyorlar.hiçbiri ölmüyor da 30 canlı her biri ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?