- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
kızlar matematiği bitirdikten sonra coğrafyaya başlamadım. hem haftasonundayım diye, bari bugünü mat tekrarına yarını da tarih tekrarına ayırayım, pzt coğrafyaya başlarım dedim. o yüzden mat tekrarı yaptım. karma soru çözdüm + eğitimden 60 karma soru çözdüm. bi de kızlar size suyla benim önerdiğimiz bi site vardı ya, hergün 1 deneme. ordan güncel bilgiler indirdim. isterseniz sizde indirin. aslında daha erken ama sınavdan sonraki olaylar var, o yüzden her akşam ordan biraz biraz not alayım dedim. birazdan onun notlarına başlıcam. ve ocak ayını analiz ettim. 4bin küsür soru çözmüşüm. geçen ay 5bin küsürdü, azalma var, arttırmam lazım. bu ay haftaiçi coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam. haftasonu cmt tarih tekrarı, pazar eğitim tekrarı yapıcam. şimdilik planım bu
hoşgeldinşöyle bi göz gezdirdim de süper bi başlık olmuş benim gibi kendi kendini gaza getiremeyenler burda birbirine destek oluyo süpermiş valla geçen sene bundan haberim olsaydı kesin kazanmıştım sınavı
selam kızçeler
dün onura telefon aldık. görmemişim bi telefonu olmuş, bütün gün telefonu kurcaladıkgece 12 de bizden gitti, o zaman başladım çalışmaya matematikten yüzde faiz problemleri hariç bitirdim. şimdi de yüzde faiz çalışıp matematiğe noktayı koyup coğrafya çalışıcam
Benim gelmiş bugün yokken.
Sevdicekle de üç test kitabı aldık,çoğğ mutluyum ben...
Terminalden aldım sabahleyin,kahvaltı yaptık beraber.Sonracığıma o küs olduğumuz zamanlardaki hatalı tavırlarından dolayı defalarca özür diledi,ailesi hakkındaki her şeyi anlattı,gizli saklı kalmadı hiçbir şey. Babasıyla anası konuşcaz diye tutturdular,iki dakika konuştuk,sanırsın eskiden hiçbir şey olmamış gibi... Gayet şirin şirin konuştular,ben de salon kadını çizgimi bozmadım.
Sonracığıma bana nergis aldı çiçekçiden.Meyve suyu içtik,kitap baktık,vakit geçti zati.
sedo ön hazırlık için iyi olabilir
ben hiç kullanmadım o kitaplardan ama muhtemelen özet gibidir
maaşallah canım
maaşalah kuzumaocak ayı benim de hastalık yüzünden verimli geçmedi
ama şükür ki daha 5 ay var atlatıcaz hayırlısıyla kuzm
kızlar yarın tugbanın dua sırası :124:
eklemek istediğin dua varsa ekleyim tugbim
Bu deneme Milliyet gazetesinin verdiği Başarı yayıncılığındı.93,25 netim çıktı.Ama deneme çok kolay bir denemeydi.Olsun yine de bana moral oldu.
Geldiiim kuzum.Nasılsınız bakalım görüşmeyeli?İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Monam bugün senin için 100 Ya Kadir çekebildim.Bir de namazda dua ettim senin için.Rabbim kabul etsin inşallah.
Bugün uzun zamandan sonra iyi çalışabildim şükür.Alandan dinleme eğitimine çalıştım, özet çıkardım.Gelişim psikolojisinden de bilişsel gelişim kuramları 1'i çalıştım. Konu sonu testlerini çözdüm.Yarın da videolarını izleyip :126: bilişsel gelişim kuramları 2'yi çalışacağım, sorularını çözeceğim.Bir de alan çalışmaya devam edeceğim.
Hala eğitimden biraz fazla yanlışım çıkıyor.Belki videoları izleyip soruları çözüünce oturur ama bilimyorum. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı güzeller?
anaaam bir adet mavi kuşum var :124:
ya ben mavi kuşu gizliden girince görebiliyorum
direkt chromedan görünmüyor
alana çalışmaya çalışıyordum kuzucum sen
maşallah kuzuma Allah zihin açıklığı versin
ben de hazırlanıp dershaneye gidicem canım alan dersi var
Değmen benim gamlı yaslı gönlüme...
Selvi boylu yarinden ayrı düşmüş Mona geldi...O yokken geçmeyen namıssız zaman iki gündür su oldu aktı gitti.
Bugün çook güzel bir gündü.Kavgamızda ben alyansımı atmıştım,ama o atmamış.Tek taş aldık gümüşçüden. 3 kg bal getirmiş öğretmenlik yaptığı yerden,annemle de aramız düzeldi o sayede. Rüya gibi iki gündü.
Monoton,sıkıcı hayata döndüm.Yarın da denemem var.Uğrayamazsam iki üç merak etmeyin kızçelerim,azıcık depresif takılabilirim.
kızlaaaaar kac gundur hıc calısamıyorum
kayınvaldemler vardı
hep aklımdaydı
ama yapcak bısı yok
sımdı cok yorgunum yarın artık
sız neler yaptınız
ne güzel hepimiz kuşlanmışız
yok mu kimse yaa
Değmen benim gamlı yaslı gönlüme...
Selvi boylu yarinden ayrı düşmüş Mona geldi...O yokken geçmeyen namıssız zaman iki gündür su oldu aktı gitti.
Bugün çook güzel bir gündü.Kavgamızda ben alyansımı atmıştım,ama o atmamış.Tek taş aldık gümüşçüden. 3 kg bal getirmiş öğretmenlik yaptığı yerden,annemle de aramız düzeldi o sayede. Rüya gibi iki gündü.
Monoton,sıkıcı hayata döndüm.Yarın da denemem var.Uğrayamazsam iki üç merak etmeyin kızçelerim,azıcık depresif takılabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?