2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

başlığı görünce yazmak ve dua etmek istedim arkadaslar.sosyal bilgiler mezunuyum.2007 de mezun oldum.6.yılımda atandım.bu süreçte çok zorluk yaşadım.mezun oldugum yıl evlendim.o yıl sorular çok çok kolaydı benim kafasızlıgım oldu.sonra kazayla hamile kaldım;hamile hamile deli gibi çalıştım ama soru çözenler bilir çok farklılaşmıştı sorular şok oldum.doğum yaptıktan 10 gün bile geçmemişti sınava girdiğimde..sonra bebeğimizi dogum sonrası 40 günlükken doktor ihmaliyle kaybettik ve büyük bir travma yaşadım.kendimi derse verdim tabi ki odaklanamadım.ertesi yıl yine;ertesi yıl yine derken 6 kere girmiş oldum.eşim hep destekçim oldu.dersaneye hiç gitmedim ve nasıl diyeyim çok zeki çabuk algılayan biri değilim.en son yılın diğerlerinden farkı fazlaca odaklandım.kızımın resminin önünde çalıştım.moralimi kimsenin bozmasına izin vermedim.kendime renkli post it kalem ve güzel güzel 2 defter aldım.kısa notlarla çalıştım çünkü ben tekrar tekrar yazarak çalışabiliyorum.asla erken kalkmadım.gece çalıştım.
eylülde başladım ve konuları bitirdim.her gün mutlaka karışık kaynakların(yediiklim;beyaz kalem,ihtiyaç,pegem,uzman kariyer)yaprak testlerini çözdüm.
bunlar herkesin yaptıgı şeyler belki ama bana en çok katkıyı denemelerim sağladı.sabah saatinde başladım ve 2 güne bir iki oturum şeklinde deneme yaptım.türkçeleri geçtim bazılarında;matematikleri çözmediğim oldu.bizim sistemde tabi bu yıl değişti biliyorum
çözdüğüm denemelerde yapamadığım soruları kestim.bir defterim vardı üşenmeden yapıştırdım;yapıştırken anlamaya çalıştım çünkü ben anlamadan ezberliyordum ve yeni sistem ezber istemiyordu.bilgim çok iyiydi;özellikle eğitim bilimleri..
ve en son hafta tek lider kpss seminer videoları kurtarıcım oldu program geliştirme ve ölçme konularını karışan kavramları orda o kadar iyi anladım ki.
bunların ötesinde 6 yıl boyunca takvamı hiç kaybetmedim.sen nasip etmiyorsan vardır bir bildiğin dedim.sayılı dua etmedim.ama her akşam hakkımda ne hayırlıysa o olsun dedim.o kadar dua vardı ki üzerimde kuş gibiydim.
antalya'ya herkesin olmaz dediği yere atandım.
ama hala başlığı görünce bile ürperiyorum.Allah kolaylık versin.elimden gelen bişey olursa her zaman açığım sorularınıza

günaydın kızlar
2 gündür giremedim. pzt coğrafyanın ilk konusunu çalıştım, dün hiçbişey çalışmadım. bugün ne olur bilemem.
öyle yani kızlar, sizi seviyorum

cnm ders çalışamadın diye mi böyle üzgünsün:106:..senin bu aralar pek keyfin yok gibi..

maşallah cnm çalışmalarına

Merhaba güzellerim...

Toparlandım şükür,döndüm yeniden....

Hepinizi çoook özledim.Çok alışmışım ya la ben size....:14

hoşgeldin monam sende özleniyorsun tatlım..

oyy oyy kuzum benim ağzına gönlüne sağlık..Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş..

hoşgeldiniz hocam..bende sos.blg. mezunuyum ve senelerdir atanamadım..paylaşımınız için çoook teşekkürler..moral oldunuz valla...

Çok etkileyici bir hikayen varmış arkadaşım ama çok sevindim atanmış olmana rabbim bizimde yardımcımız olur inşallah...

Çok etkileyici bir hikayen varmış arkadaşım ama çok sevindim atanmış olmana rabbim bizimde yardımcımız olur inşallah...

günaydın kızlar
2 gündür giremedim. pzt coğrafyanın ilk konusunu çalıştım, dün hiçbişey çalışmadım. bugün ne olur bilemem.

ne oldu ki arkadaşım seni hiç böyle yapmazdın çalışırdın derslerini canın mı sıkkın hee tatlım

bende saat bu saat hala calısamadım
sımdı kalkıp calıscam ıns
günaydın kızlar
sınavı gırıp cıksak
sınav cok guzel gecmıs olsa
sonra ustune guzel bır tatıl...
hep bunları dusunerek calısıyorum

cok etkıleyıcı bı hıkaye
allah hepımızın hakkında hayırlısı neyse onu nasıp etsın ınsallah

selam kısceler
bugun hep gezdım ıyı geldı bana
sımdı de ders basına oturcam ıns
tarıh ve cografya calısacagım
suaralar tekrar etmekten cok soru cozemıyorum
konular bıtse hayırlısıyla baslıcam

clamentaine canım sana, 99 El Melik, 206 El Cebbar, 14 El vehhab, 72 El Basit, 180 Es Semi, 270 El Kerim, 66 El Vekil, 86 El Bedi, 10 Fatiha, 10 İhlas okudum. Rabbim gönlündekileri kabul etsin

clamentaine canım sana, 99 El Melik, 206 El Cebbar, 14 El vehhab, 72 El Basit, 180 Es Semi, 270 El Kerim, 66 El Vekil, 86 El Bedi, 10 Fatiha, 10 İhlas okudum. Rabbim gönlündekileri kabul etsin

çok teşekkür ederim badecim..ağzına sağlık tatlım..

güzel hikaye canım
ama maalesef artık alan sınavı var. eskisinden kat kat zor
rica ederim tatlım
rica ederim canım

yarın rengoşumun günü

Son düzenleme:
ben kişisel gelişim bölümüne sardım niye daha önce görmemişim ki

ne güzel bi sonuç bu böyle. helal olsun canım, sağolasın. darısı başımıza inşallah.
cloşum sana 100 ya şafi, 200 ya kuddüs, 200 ya muhsi, 200 ya rahman okudum. Allah kabul etsin. gece de dua edicem
cloşum bilmiyorum ki, ailevi sorunlar da var, sanırım bunlardan bıktım artık, tepki bile veremiyorum, bi boşvermişlik var, her şeye karşı. ama tiroitlerimden de olabilir. ben zaten 1-2 aydır sürekli bi halsizlik yorgunluk uyku modundayım. acaba tiroitlerim mi yavaş çalışıyo diye doktora gittim. evet yavaş çalışıyomuş. ama dr ilaç vermedi, bi anlık öyle olmuştur, geçer dedi. ben 1 ay geçtikten sonra dahiliyeye gidicem tekrar. çünkü hiç geçtiği yok. kolumu kaldırcak halim yok. sen nasılsın cloşum
ne oldu ki arkadaşım seni hiç böyle yapmazdın çalışırdın derslerini canın mı sıkkın hee tatlım
canım arkadaşım, benim tiroitlerim yavaş çalışıyo, sanırım onun etkisini yaşıyorum. sürekli bi halsizlik yorgunluk var. hiçbişey yapasım yok. sen nasılsın, nasıl gidiyo dershane ve çalışmaların
aynen hasretçim, çok ihtiyacımız var vallahi öyle bi hayalin gerçek olmasına
konular bitince bol bol çözeriz inşallah canım.
Kimsecikler var mı ? :26::26:
napıyosun balım?
ben kişisel gelişim bölümüne sardım niye daha önce görmemişim ki
aa ben de görmemiştim

Clamentaine için

100 el Mücib
100 er Rezzak
100 el Vehhab
10 Ayet el Kürsü
100 La İlahe İllallah
100 Ya Kadir
50 Fatiha
50 İhlas
100 Ya Fettah
100 Zül Celali vel İkram

Rabbim gönlündeki dileklerini dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah...

sedef kuzummmmm yüzün düşmüş belli

kuzum çeken sensin ne desem boş biliyorum ama üzülüp sıkılmak bugünün yükünü hafifletmiyor aksine hayatından çalıyor kuzum İnşallah tez zamanda eski bıcırık hallerine dönersin

troit için başka doktora git göz ardı etme,annem atom aldı üç ay önce(atom karınca kaldı hatunun adı ) çok ileri anamin hastalığı,sinirde yapıyordu onda istemeden çok kırardı bizi doymak bilmezdi 6 öğün yediğini billirim ama 60 kg hatunyanlış doktorlar yanlış ilaçlar baya çekti,doğru doktoru bulduk şükür daha iyi şimdi.peşini bırakma kuzum önlemini al bebekim seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…