- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
- 333
[COLOR="#cc0066")]
cloşum sana 100 ya şafi, 200 ya kuddüs, 200 ya muhsi, 200 ya rahman okudum. Allah kabul etsin. gece de dua edicem
cloşum bilmiyorum ki, ailevi sorunlar da var, sanırım bunlardan bıktım artık, tepki bile veremiyorum, bi boşvermişlik var, her şeye karşı. ama tiroitlerimden de olabilir. ben zaten 1-2 aydır sürekli bi halsizlik yorgunluk uyku modundayım. acaba tiroitlerim mi yavaş çalışıyo diye doktora gittim. evet yavaş çalışıyomuş. ama dr ilaç vermedi, bi anlık öyle olmuştur, geçer dedi. ben 1 ay geçtikten sonra dahiliyeye gidicem tekrar. çünkü hiç geçtiği yok. kolumu kaldırcak halim yok. sen nasılsın cloşum
[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
cnm dualar için teşekkürler...bu aralar çok uğramayınca merak etmiştim kuzum..inşallah sağlığına kavuşursun..stres tetikliyor olabilir troiti..sen güçlü bi kızsın bitanem, biraz zaman ver kendine, hiçbişeyi takmamaya çalış..
bende bu ara herife sardım regl olacağım ya onun siniri zannımca
[quote="cupkek, post: 33871745"]Clamentaine için
100 el Mücib
100 er Rezzak
100 el Vehhab
10 Ayet el Kürsü
100 La İlahe İllallah
100 Ya Kadir
50 Fatiha
50 İhlas
100 Ya Fettah
100 Zül Celali vel İkram
Rabbim gönlündeki dileklerini dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah...
güzel hikaye canım
ama maalesef artık alan sınavı var. eskisinden kat kat zor
rica ederim tatlım
tabiki ben
Rengina kuzum gegik topiklerinde ne kadar çok takılıyorsun, günde kendine 2-3 saat gibi bir limit koymanı tavsiye ederim, alışkanlık yapmasın böyle.
Çok dağıtmakta iyi değil ama, kafayı toplamak zor oluyor sonra. Yarında itibaren günde 3 saat çalış 1 er saat ara vererek. Pazartesiye 4 saate çıkar. Böyle artır yavaş yavaş canım. Seneye bol bol vakit geçireceğiz zaten sohbet topiklerinde
evet canım ben hala ders calışamıyorum ve bir şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Çok dağıtmakta iyi değil ama, kafayı toplamak zor oluyor sonra. Yarında itibaren günde 3 saat çalış 1 er saat ara vererek. Pazartesiye 4 saate çıkar. Böyle artır yavaş yavaş canım. Seneye bol bol vakit geçireceğiz zaten sohbet topiklerinde
canım yaşadıgım kolay şey değil
ben de çalışmak istiyorum 5ay kalmısken ama yapamıyorum. normalde günde 8 9 saat ders calısan insandım öyle zamanlardan sonra calısamamak benim de cok zoruma gidiyor. yani isteyerek takılmıyorum buralarda.
gerçekten yaşamayan bilemez
tamam canım aklımda olsun sağol
İnşallah en kısa zamanda toplarsın kafanı canım benim
Çok sürükleyici bir kitap al onunla kafa dağıt rengina. Beyoğlunun En Güzel Abisi, yeni bitirdim ve çok beğendim, Ahmet Ümit'in tüm kitapları gibi, şiddetle tavsiye ederim
iyi olmana sevindimÇok şükür iyiyim ballarım ya.Bugün pek verimli bir gün olmadı ama yine de boş geçirmedim.
bir sorun var galiba sedefimgünaydın kızlar
2 gündür giremedim. pzt coğrafyanın ilk konusunu çalıştım, dün hiçbişey çalışmadım. bugün ne olur bilemem.
öyle yani kızlar, sizi seviyorum
oyy yaa kıyamam ben annişe.. doğru dr u bulmak çok önemli gerçekten. size de geçmiş olsun kuzum, ben aile hekimine çıkıyorum genelde. sigortam olmadığı için onura yazdırıyorum ilaçlarısedef kuzummmmm yüzün düşmüş belli
kuzum çeken sensin ne desem boş biliyorum ama üzülüp sıkılmak bugünün yükünü hafifletmiyor aksine hayatından çalıyor kuzum İnşallah tez zamanda eski bıcırık hallerine dönersin
troit için başka doktora git göz ardı etme,annem atom aldı üç ay önce(atom karınca kaldı hatunun adı) çok ileri anamin hastalığı,sinirde yapıyordu onda istemeden çok kırardı bizi doymak bilmezdi 6 öğün yediğini billirim ama 60 kg hatun yanlış doktorlar yanlış ilaçlar baya çekti,doğru doktoru bulduk şükür daha iyi şimdi.peşini bırakma kuzum önlemini al bebekim seviyorum seni
olabilir kuzum, zaten çoğu hastalığın sebebi stres oluyo, ben de şaşırıyorum kendime, kolumu kaldırmaya halim yok işte. sağol canım benim desteğin içincnm dualar için teşekkürler...bu aralar çok uğramayınca merak etmiştim kuzum..inşallah sağlığına kavuşursun..stres tetikliyor olabilir troiti..sen güçlü bi kızsın bitanem, biraz zaman ver kendine, hiçbişeyi takmamaya çalış..
bende bu ara herife sardım regl olacağım ya onun siniri zannımca
çok sağol cupkekim ağzın bal yesin kzumm..RABBİM seninde gönlüne göre versin..
hakkaten ya eskiden ki sisteme mum olduk şimdi...
Çok şükür iyiyim ballarım ya.Bugün pek verimli bir gün olmadı ama yine de boş geçirmedim.
harika görünüyor canım eline sağlıkCanım bende geçen sene kışın 2 battaniye örmüştümbu sene de bir tane başladım baktım ders çalışamıyorum ulaşamayacağım bir yere kaldırdım buda ördüğüm 2. model
Eki Görüntüle 964999 Eki Görüntüle 965000
Canım bende geçen sene kışın 2 battaniye örmüştümbu sene de bir tane başladım baktım ders çalışamıyorum ulaşamayacağım bir yere kaldırdım buda ördüğüm 2. model
yok ayşegülüm her zaman olan şeyler alıştım artık, üzerimde bi bıkmışlık yorgunluk var işte kuzum, tiroitim de yavaş çalışıyomuş ama ondan da olabilir kuzum, ben de geçen yıl banyoya sakallı ipten örmüştüm. çok hoş duruyo, iyi düşünmüşsünbir sorun var galiba sedefim
Canım bende geçen sene kışın 2 battaniye örmüştümbu sene de bir tane başladım baktım ders çalışamıyorum ulaşamayacağım bir yere kaldırdım buda ördüğüm 2. model
atansaka çeyiz topiğine çevirsek topiğimizi ay çok hevesliyim böyle el emeği cicilere beceremiyorum ondan herhal
çok şirin durmuş ya bu şekilde kullanmak hiç aklıma gelmemişti,güzel durmuş renkte süper
cupkek uyusun artık
iyi geceler kpss lokumları:))
çeyiz için daha erken sedefim hergün yeni bir şey çıkıyor ama bu yemek takımı şahane kuzum modası geçmeyecek bir şey benceaynenben şimdiden çeyiz almak istiyorum; ama düğüne daha var, sonra sıkılırım diye tutuyorum kendimi. yalnız bi yemek takımı beğendim ki 2 yıldır hala onu bekliyorum ve sanırım daha fazla dayanamayıp onu alıcam. size de göstereyim canlar, fikir verir misiniz? ona göre içim rahat bi şekilde alayım ya da biraz daha mı bekliyeyim
işte bu canlar, bu misafir için kullanıcağım yemek takımı, günlük olanı daha bi çiçekli renkli alıcam
Eki Görüntüle 965017 Eki Görüntüle 965018
çeyiz için daha erken sedefim hergün yeni bir şey çıkıyor ama bu yemek takımı şahane kuzum modası geçmeyecek bir şey bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?