2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

çok sağol cupkekim ağzın bal yesin kzumm..RABBİM seninde gönlüne göre versin..

güzel hikaye canım
ama maalesef artık alan sınavı var. eskisinden kat kat zor
rica ederim tatlım

hakkaten ya eskiden ki sisteme mum olduk şimdi...

Çok şükür iyiyim ballarım ya. Bugün pek verimli bir gün olmadı ama yine de boş geçirmedim.

Rengina kuzum gegik topiklerinde ne kadar çok takılıyorsun, günde kendine 2-3 saat gibi bir limit koymanı tavsiye ederim, alışkanlık yapmasın böyle.

evet canım ben hala ders calışamıyorum ve bir şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum.

evet canım ben hala ders calışamıyorum ve bir şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
Çok dağıtmakta iyi değil ama, kafayı toplamak zor oluyor sonra. Yarında itibaren günde 3 saat çalış 1 er saat ara vererek. Pazartesiye 4 saate çıkar. Böyle artır yavaş yavaş canım. Seneye bol bol vakit geçireceğiz zaten sohbet topiklerinde

canım yaşadıgım kolay şey değil
ben de çalışmak istiyorum 5ay kalmısken ama yapamıyorum. normalde günde 8 9 saat ders calısan insandım öyle zamanlardan sonra calısamamak benim de cok zoruma gidiyor. yani isteyerek takılmıyorum buralarda.
gerçekten yaşamayan bilemez

İnşallah en kısa zamanda toplarsın kafanı canım benim
Çok sürükleyici bir kitap al onunla kafa dağıt rengina. Beyoğlunun En Güzel Abisi, yeni bitirdim ve çok beğendim, Ahmet Ümit'in tüm kitapları gibi, şiddetle tavsiye ederim

kızlar topiği almak isteyen var ise devredeyim çünkü ben eskisi gibi ilgilenebileceğimi sanmıyorum maalesef.

tamam canım aklımda olsun sağol

slm kızlar sıkıntıdan sakallı iple paspas örmeye başladım iyi mi tüm dertlerimi hallettim de bu kaldı sanki

slm kızlar sıkıntıdan sakallı iple paspas örmeye başladım iyi mi tüm dertlerimi hallettim de bu kaldı sanki

Canım bende geçen sene kışın 2 battaniye örmüştüm bu sene de bir tane başladım baktım ders çalışamıyorum ulaşamayacağım bir yere kaldırdım buda ördüğüm 2. model

oyy yaa kıyamam ben annişe.. doğru dr u bulmak çok önemli gerçekten. size de geçmiş olsun kuzum, ben aile hekimine çıkıyorum genelde. sigortam olmadığı için onura yazdırıyorum ilaçları aile hekimi ablam tanıdığım ve çok sevdiğim bi ablam, ama iş hastalığa gelince pek ilgilenmiyo. aylak olsak her neyse de, sınav sürecinde sağlık problemi olunca derslerimizden kalıyoruz kuzum,
olabilir kuzum, zaten çoğu hastalığın sebebi stres oluyo, ben de şaşırıyorum kendime, kolumu kaldırmaya halim yok işte. sağol canım benim desteğin için oyy oyy reglken ben de çekilmez oluyorum valla, yazık sevdiceklerimize
Çok şükür iyiyim ballarım ya. Bugün pek verimli bir gün olmadı ama yine de boş geçirmedim.

buna şükür monam, hiçbişey yapmamaktan iyidir.

canlar ben de coğrafyanın 2. ünitesini bitirdim. dağ, ova, bayır, çayır vs. bitti soruları biraz sonra ya da yarına kısmetse

atansaka çeyiz topiğine çevirsek topiğimizi ay çok hevesliyim böyle el emeği cicilere beceremiyorum ondan herhal

çok şirin durmuş ya bu şekilde kullanmak hiç aklıma gelmemişti,güzel durmuş renkte süper

cupkek uyusun artık

iyi geceler kpss lokumları:))

Son düzenleme:
bir sorun var galiba sedefim
yok ayşegülüm her zaman olan şeyler alıştım artık, üzerimde bi bıkmışlık yorgunluk var işte kuzum, tiroitim de yavaş çalışıyomuş ama ondan da olabilir kuzum, ben de geçen yıl banyoya sakallı ipten örmüştüm. çok hoş duruyo, iyi düşünmüşsün

amann yarabbiiimmmmm safranım bu çok ama çokkk güzelllll renkleri zaten beni benden aldı, aşık oldum battaniyeye resmen
bana da öğretirmisin, nasıl yaptın bunu

Son düzenleme:

aynen ben şimdiden çeyiz almak istiyorum; ama düğüne daha var, sonra sıkılırım diye tutuyorum kendimi. yalnız bi yemek takımı beğendim ki 2 yıldır hala onu bekliyorum ve sanırım daha fazla dayanamayıp onu alıcam. size de göstereyim canlar, fikir verir misiniz? ona göre içim rahat bi şekilde alayım ya da biraz daha mı bekliyeyim

işte bu canlar, bu misafir için kullanıcağım yemek takımı, günlük olanı daha bi çiçekli renkli alıcam

Eki Görüntüle 965018

çeyiz için daha erken sedefim hergün yeni bir şey çıkıyor ama bu yemek takımı şahane kuzum modası geçmeyecek bir şey bence

çeyiz için daha erken sedefim hergün yeni bir şey çıkıyor ama bu yemek takımı şahane kuzum modası geçmeyecek bir şey bence

işte ben de en azından bi nişanı geçireyim diyorum ayşegülüm. sonra zaten yavaş yavaş tamamlanır. sen naptın başladın mı kuşum çeyize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…