2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Sedefim geçmiş olsun canım.. Canım herşeyi içine atmamaya çalış.. İçine attığından dolayı vücudun tepki vermeye başlamış artık.. Maşallah canım coğrafyanın en sevmediğim konusudur ikinci ünite ama nihan hoca güzel anlatmış

Canlarım ben bugün coğrafyadan tarım tekrar yaptım ölçme tekrarı yaptım ve sorular çözdüm bu arada sözel mantık bulmaca gibi eğlenceli gelmeye başladı bana

Oy oy oy ellerine sağlık sarfanım maşallah maşallah.. Bende çok seviyorum elişi yapmayı ama ben genelde oya dantel takılıyorum böyle birşeyi hiç denemedim.. ama şuan yapmayı çok istedim

kuzum zevkine hayran kaldım.. Bu çok şık

Allah'tan coğrafyanın en sıkıntılı konusunda nihan hocanın videoları ücretsiz de imdadıma yetişti kuzum, yoksa datayla sıkıntıdan patlıyodum ahh kuzum içime atmasam da çözüm yok ki, bağırıp çağırıp ağlasam da bişey değişmiyo. tek çözüm atanmak. atanınca da bir sürü derdim olcak biliyorum; ama en azından şimdiki dertlerim biticek. inşallah hepimiz atanırız
çalışmalarına maşallahhhh ben de bir an önce tekrarlara başlamak istiyorum. asıl tekrarlarla pekişiyo çünkü, tekrarlar çok önemli. mantık sorularını ben de çok seviyorum kafam dağılıyo çözerken

beğenmene sevindim kuzum kısmet olursa bunu almayı düşünüyorum

canım bağır, çağır, ağla, gel bizlere anlat biliyorum derdine derman olamayız belki ama anlatınca rahatlarsın kuzum ama içine atma.. Zaten KPSS nin siniri stresi bizleri sağlığımızdan yeterince ediyor birde malum senin yaşadıkların binince üzerine senin derdin katmerleniyor bu sebepten içine atma kuzum sağlık bu elden gitti miydi birşeye yaramıyor bu arada diğer arkadaşlar sakın yanlış anlamasın herkesin vardır bilmediğimiz derdi bunları sana diyorum çünkü az çok birşeyler biliyorum(z) senin hayatınla ilgili..

beğenmene sevindim kuzum kısmet olursa bunu almayı düşünüyorum

İnşallah alır ve iyi günlerinde kullanırsın canım benim..

İnşallah Sedefim hep birlikte atanırız Umarım en kısa sürede başlarsın tekrarlara canım.. Haklısın tekrar+soru olmadan konular unutuluyor canım..

sağol canım, çok sağol desteğin için yanımda olduğunuzu biliyorum, bunu bana hissettiriyosunuz ya, size ne kadar teşekkür etsem azdır. sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. ben bile sıkıldım hep aynı şeyleri yaşamaktan. tabii ki sağlık hepsinden önemli, yine de şükrediyorum. ama kendimi bildim bileli sabrediyorum ve sanırım artık sabretmekten de yoruldum. çünkü geçen yıl kendimi yolun sonuna gelmiş hissediyodum, artık okul bitçekti ve kurtulcaktım. ama öyle olmadı işte.. ve bu sene her ne kadar okulum stajım finallerim olmasa bile yine de aynı moddayım. çünkü ortamım gene aynı, huzursuzluğum gene aynı. bu huzur ne kadar önemliymiş.. o olmayınca insanın canı hiçbişey istemiyo. elinde huzuru olanlar gerçekten değerini bilsinler. bir de sağlıklı olan bizler tabii ki, şükretmeliyiz. Allah beni de böyle sınıyo sanırım. sabretmem lazım. umarım iyi günlerim ilerdedir. bu umudum da olmasa zaten hiç yani

İnşallah Sedefim hep birlikte atanırız Umarım en kısa sürede başlarsın tekrarlara canım.. Haklısın tekrar+soru olmadan konular unutuluyor canım..

inşallah kuzum bu ay coğrafya ve vat. bitirmeyi planlıyorum ama bakalım martın 1 inde tekrarlara başlamak istiyorum. şimdiden tarihi unutmuş gibiyim tarihin ucunu hiç bırakmıcaktım ama her an alan dersleri başlar diye bir an önce konuları bitirmekten tarihe bakamıyorum

İnşallah canım.. Yok kuzum unutmuyoruz sadece öyle hissediyoruz bakınca eminim hatırlarsın sende.. Bu arada alan hakkında bi açıklama yapmadılar dimi?

unutmadan geçenlerde bizde sanırım bilgisayar öğretmenliği yok demişsin canım benim bölüm bilgisayar

(özeline bakar mısın canım)

Son düzenleme:

aa evet. kusura bakma kuzum ben seni edb çı sanıyodum safran demişti galiba, dershanede bi bilgisayarcı varmış, bizim topikten mi diye şüphelenmiş onur da bilg. öğretmenliği istiyodu össye girerken, kıl payı kaçırdı, şimdi iyi ki kaçırmış diyorum, hani moralini bozmak için asla demiyorum kuzum ama bilg. öğretmenlerinin de puanları baya yüksek. ama sen gayet güzel çalışıyosun, inşallah bu yıl atanıcaksın
hala açıklama yapmadılar bize alan için. bi yandan da işime geliyo, en azından bitmeyen diğer derslerime çalışıyorum

Güzeller merhaba.Birkaç gündür giremedim.Hepiniz iyisinizdir inşallah.

Kuzum çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda atanırsın da o evdeki sıkıntılarından kurtulursun güzelim.

clamentaine güzelim senin için 200 Ya Kadir çekebildim.Dua ettim.Allah kabul etsin inşallah. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla
ne muradın varsa versin inşallah.

Kuzular bugün eğitimden dil ve kişilik gelişimi kuramları ile ilgili 3 video izledim.:126:Sonra Yediiklim'den dil gelişimi ve biraz da kişilik gelişimi kuramlarına çalıştım.Dil gelişiminden konu sonu testlerini çözdüm sadece.Ama daha kişilik gelişimi kuramları bitmedi.Yarın da alandan okuma eğitimine geçeceğim.O yüzden kişilik gelişimi kuramlarına çalışmaya ertesi gün devam edeceğim inşallah.Sonra da sorularımı çözerim herhalde.Konuları bitirme telaşına düştüğüm için artık eskisi gibi soru da çözemiyorum.Neyse önce bir konuları hayırlısıyla bir bitireyim de bol bol tekrar-soru yaparım.

estağfurullah ne kusuru.. evet caım mevzuyu hatırladım :) yok canım ya ne moralim bozulacak herşey ortada benim bildiğim bir gerçek bu inşallah canım hep beraber..

haklısın canım şimdi içerik açıklasalar da derslerin bitmediği için moralin bozulacak ve kasacaksın hayırlısı olsun kuzum ya..

Maşallah canım şu anda konuları bitirelim de canım soruları konu bittikten sonra bol bol çözeriz sıkıntı yapma kendine..

Maşallah canım şu anda konuları bitirelim de canım soruları konu bittikten sonra bol bol çözeriz sıkıntı yapma kendine..

Sağ ol kuzum.İnşallah kuzum konuları bitiremedikçe biraz endişe yapıyorum.:18:O yüzden artık daha konu ağırlıklı çalışmaya başladım.Konuları bitirdikten sonra da soru çözümüne ağırlık vermeyi düşünüyorum.

mantarımmm sağol kuzum ee artık gelişim nerdeyse bitiyo kuzum, en iyisini yapıyosun, hayırlısıyla bi eğitimi bitir de, ondan sonra tüm bitirdiklerinden tekrar + soru yaparsın. hem de bunların yanında alanı götürürsün kuzum. şimdilik az soruyla eğitimi bitir, tekrarlarda bol soruya vakit bulursun

zaten pdr ve din hariç hepimiz aynı durumdayız canım ya, en iyisi moral bozmayıp çalışmaya devam etmek
aynen kuzum açıklanınca daha bi stres olucam

canım bence öncelikle konuları bitir konular bittikten sonra nasıl olsa konuyu detaylıca çalışmıştım bi göz gezdirsem soruları çözerim düşüncesi olur ve böylece kafan rahat eder zaten göz gezdirdin miydi de sorular çözülüyor.. yani konu çalışırken konu sonu soruları yeterli oluyor gibi geldi bana.. Yani naçizane tavsiyem..

Son düzenleme:

Sağ olun fıstıklarım.Sayenizde biraz rahatladım.İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum.

Kuzular ben artık yatayım.Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar.

çok haklısın canım hepimiz aynı konumdayız

mantarım sedefim ben yatıyorum.. Bu gece resmen mesai yaptım Rengina ve Bade görmesin
Allah rahatlık versin canlarım.. İyi geceler

Sağ olun fıstıklarım.Sayenizde biraz rahatladım.İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum.

Kuzular ben artık yatayım.Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar.

çok haklısın canım hepimiz aynı konumdayız

mantarım sedefim ben yatıyorum.. Bu gece resmen mesai yaptım Rengina ve Bade görmesin
Allah rahatlık versin canlarım.. İyi geceler

iyi geceler güzeller, ben de yatayım, tatlı rüyalar

Bende örgü dantel hepsini severek yaparım. Yeni hobim kaneviçe tablo, inşallah sınavdan sonra başlarım ona da

harika görünüyor canım eline sağlık çok meraklıyım böyle şeylere bir de örgü benim stresimi alıyor

Benimde stresimi alıyor, eşim ne uğraşıyorsun parayla satın alsana diyor, ben bu benim hobim diyorum

amann yarabbiiimmmmm safranım bu çok ama çokkk güzelllll renkleri zaten beni benden aldı, aşık oldum battaniyeye resmen
bana da öğretirmisin, nasıl yaptın bunu

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.464063316962334.96410.247839738584694&type=3

http://gulsevincehobi.blogcu.com/ke...lsevincehobi-de-bulabilirsini/13301906#icerik

Canım bu birinci linkten almıştım modeli. Ama senin facen yoktu sanırım, 2. adrestede kadının blogunda da var model. Çok ayrıntılı anlatmış bayan, biraz elişinden anlıyorsan kolaylıkla yaparsın.

Resimden modeli kalan iplerle yapmışlar ama yine de muhteşem duruyor model. Benim battaniye de aynı büyüklükte oldu, resmimde 2 ye katlandığı için küçük görünüyor ama. Benim koltuklarım mor renk, halım gri simli olduğu için, araya birde pembe katıp hafif simli bir iple yaptım gören herkes hayran kaldı

Geçen kış birde bebek battaniyesi ördüm onu da bir ara paylaşırım

Buda bu sene başladığım, ama ders çalışmadığım için devam etmediğim, ablam için ördüğüm diğer battaniye modeli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…