oyy yaa kıyamam ben annişe.. doğru dr u bulmak çok önemli gerçekten. size de geçmiş olsun kuzum, ben aile hekimine çıkıyorum genelde. sigortam olmadığı için onura yazdırıyorum ilaçlarıaile hekimi ablam tanıdığım ve çok sevdiğim bi ablam, ama iş hastalığa gelince pek ilgilenmiyo. aylak olsak her neyse de, sınav sürecinde sağlık problemi olunca derslerimizden kalıyoruz kuzum,
olabilir kuzum, zaten çoğu hastalığın sebebi stres oluyo, ben de şaşırıyorum kendime, kolumu kaldırmaya halim yok işte. sağol canım benim desteğin içinoyy oyy reglken ben de çekilmez oluyorum valla, yazık sevdiceklerimize
buna şükür monam, hiçbişey yapmamaktan iyidir.
canlar ben de coğrafyanın 2. ünitesini bitirdim. dağ, ova, bayır, çayır vs. bittisoruları biraz sonra ya da yarına kısmetse
Canım bende geçen sene kışın 2 battaniye örmüştümbu sene de bir tane başladım baktım ders çalışamıyorum ulaşamayacağım bir yere kaldırdım buda ördüğüm 2. model
Eki Görüntüle 964999 Eki Görüntüle 965000
aynenben şimdiden çeyiz almak istiyorum; ama düğüne daha var, sonra sıkılırım diye tutuyorum kendimi. yalnız bi yemek takımı beğendim ki 2 yıldır hala onu bekliyorum ve sanırım daha fazla dayanamayıp onu alıcam. size de göstereyim canlar, fikir verir misiniz? ona göre içim rahat bi şekilde alayım ya da biraz daha mı bekliyeyim
işte bu canlar, bu misafir için kullanıcağım yemek takımı, günlük olanı daha bi çiçekli renkli alıcam
Eki Görüntüle 965017 Eki Görüntüle 965018
Sedefim geçmiş olsun canım.. Canım herşeyi içine atmamaya çalış.. İçine attığından dolayı vücudun tepki vermeye başlamış artık.. Maşallah canım coğrafyanın en sevmediğim konusudur ikinci ünite ama nihan hoca güzel anlatmış
Canlarım ben bugün coğrafyadan tarım tekrar yaptım ölçme tekrarı yaptım ve sorular çözdüm bu arada sözel mantık bulmaca gibi eğlenceli gelmeye başladı bana
Oy oy oy ellerine sağlık sarfanım maşallah maşallah.. Bende çok seviyorum elişi yapmayı ama ben genelde oya dantel takılıyorum böyle birşeyi hiç denemedim.. ama şuan yapmayı çok istedim
kuzum zevkine hayran kaldım.. Bu çok şık
Allah'tan coğrafyanın en sıkıntılı konusunda nihan hocanın videoları ücretsiz de imdadıma yetişti kuzum, yoksa datayla sıkıntıdan patlıyodumahh kuzum içime atmasam da çözüm yok ki, bağırıp çağırıp ağlasam da bişey değişmiyo. tek çözüm atanmak. atanınca da bir sürü derdim olcak biliyorum; ama en azından şimdiki dertlerim biticek. inşallah hepimiz atanırız
çalışmalarına maşallahhhhben de bir an önce tekrarlara başlamak istiyorum. asıl tekrarlarla pekişiyo çünkü, tekrarlar çok önemli. mantık sorularını ben de çok seviyorum kafam dağılıyo çözerken
beğenmene sevindim kuzumkısmet olursa bunu almayı düşünüyorum
canım bağır, çağır, ağla, gel bizlere anlat biliyorum derdine derman olamayız belki ama anlatınca rahatlarsın kuzum ama içine atma.. Zaten KPSS nin siniri stresi bizleri sağlığımızdan yeterince ediyor birde malum senin yaşadıkların binince üzerine senin derdin katmerleniyor bu sebepten içine atma kuzum sağlık bu elden gitti miydi birşeye yaramıyor bu arada diğer arkadaşlar sakın yanlış anlamasın herkesin vardır bilmediğimiz derdi bunları sana diyorum çünkü az çok birşeyler biliyorum(z) senin hayatınla ilgili..
İnşallah alır ve iyi günlerinde kullanırsın canım benim..
İnşallah Sedefim hep birlikte atanırızUmarım en kısa sürede başlarsın tekrarlara canım.. Haklısın tekrar+soru olmadan konular unutuluyor canım..
inşallah kuzumbu ay coğrafya ve vat. bitirmeyi planlıyorum ama bakalım martın 1 inde tekrarlara başlamak istiyorum. şimdiden tarihi unutmuş gibiyim tarihin ucunu hiç bırakmıcaktım ama her an alan dersleri başlar diye bir an önce konuları bitirmekten tarihe bakamıyorum
İnşallah canım.. Yok kuzum unutmuyoruz sadece öyle hissediyoruz bakınca eminim hatırlarsın sende.. Bu arada alan hakkında bi açıklama yapmadılar dimi?
unutmadan geçenlerde bizde sanırım bilgisayar öğretmenliği yok demişsin canım benim bölüm bilgisayar
(özeline bakar mısın canım)
ne güzel bi sonuç bu böyle. helal olsun canım, sağolasın. darısı başımıza inşallah.
cloşum sana 100 ya şafi, 200 ya kuddüs, 200 ya muhsi, 200 ya rahman okudum. Allah kabul etsin. gece de dua edicem
cloşum bilmiyorum ki, ailevi sorunlar da var, sanırım bunlardan bıktım artık, tepki bile veremiyorum, bi boşvermişlik var, her şeye karşı. ama tiroitlerimden de olabilir. ben zaten 1-2 aydır sürekli bi halsizlik yorgunluk uyku modundayım. acaba tiroitlerim mi yavaş çalışıyo diye doktora gittim. evet yavaş çalışıyomuş. ama dr ilaç vermedi, bi anlık öyle olmuştur, geçer dedi. ben 1 ay geçtikten sonra dahiliyeye gidicem tekrar. çünkü hiç geçtiği yok. kolumu kaldırcak halim yok. sen nasılsın cloşum
canım arkadaşım, benim tiroitlerim yavaş çalışıyo, sanırım onun etkisini yaşıyorum. sürekli bi halsizlik yorgunluk var. hiçbişey yapasım yok. sen nasılsın, nasıl gidiyo dershane ve çalışmaların
aynen hasretçim, çok ihtiyacımız var vallahi öyle bi hayalin gerçek olmasına
konular bitince bol bol çözeriz inşallah canım.
napıyosun balım?
aa ben de görmemiştim
aa evet. kusura bakma kuzum ben seni edb çı sanıyodumsafran demişti galiba, dershanede bi bilgisayarcı varmış, bizim topikten mi diye şüphelenmiş onur da bilg. öğretmenliği istiyodu össye girerken, kıl payı kaçırdı, şimdi iyi ki kaçırmış diyorum, hani moralini bozmak için asla demiyorum kuzum ama bilg. öğretmenlerinin de puanları baya yüksek. ama sen gayet güzel çalışıyosun, inşallah bu yıl atanıcaksın
hala açıklama yapmadılar bize alan için. bi yandan da işime geliyo, en azından bitmeyen diğer derslerime çalışıyorum
Güzeller merhaba.Birkaç gündür giremedim. Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Kuzum çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda atanırsın da o evdeki sıkıntılarından kurtulursun güzelim.
clamentaine güzelim senin için 200 Ya Kadir çekebildim.Dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla
ne muradın varsa versin inşallah.
Kuzular bugün eğitimden dil ve kişilik gelişimi kuramları ile ilgili 3 video izledim.:126:Sonra Yediiklim'den dil gelişimi ve biraz da kişilik gelişimi kuramlarına çalıştım.Dil gelişiminden konu sonu testlerini çözdüm sadece.Ama daha kişilik gelişimi kuramları bitmedi. Yarın da alandan okuma eğitimine geçeceğim.O yüzden kişilik gelişimi kuramlarına çalışmaya ertesi gün devam edeceğim inşallah. Sonra da sorularımı çözerim herhalde.Konuları bitirme telaşına düştüğüm için artık eskisi gibi soru da çözemiyorum. Neyse önce bir konuları hayırlısıyla bir bitireyim de bol bol tekrar-soru yaparım.
Maşallah canımşu anda konuları bitirelim de canım soruları konu bittikten sonra bol bol çözeriz sıkıntı yapma kendine..
mantarımmm sağol kuzumGüzeller merhaba.Birkaç gündür giremedim. Hepiniz iyisinizdir inşallah.
Kuzum çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda atanırsın da o evdeki sıkıntılarından kurtulursun güzelim.
clamentaine güzelim senin için 200 Ya Kadir çekebildim.Dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla
ne muradın varsa versin inşallah.
Kuzular bugün eğitimden dil ve kişilik gelişimi kuramları ile ilgili 3 video izledim.:126:Sonra Yediiklim'den dil gelişimi ve biraz da kişilik gelişimi kuramlarına çalıştım.Dil gelişiminden konu sonu testlerini çözdüm sadece.Ama daha kişilik gelişimi kuramları bitmedi. Yarın da alandan okuma eğitimine geçeceğim.O yüzden kişilik gelişimi kuramlarına çalışmaya ertesi gün devam edeceğim inşallah. Sonra da sorularımı çözerim herhalde.Konuları bitirme telaşına düştüğüm için artık eskisi gibi soru da çözemiyorum. Neyse önce bir konuları hayırlısıyla bir bitireyim de bol bol tekrar-soru yaparım.
estağfurullah ne kusuru.. evet caım mevzuyu hatırladım :) yok canım ya ne moralim bozulacak herşey ortada benim bildiğim bir gerçek buinşallah canım hep beraber..
haklısın canım şimdi içerik açıklasalar da derslerin bitmediği için moralin bozulacak ve kasacaksın hayırlısı olsun kuzum ya..
Sağ ol kuzum.İnşallah kuzum konuları bitiremedikçe biraz endişe yapıyorum.:18:O yüzden artık daha konu ağırlıklı çalışmaya başladım.Konuları bitirdikten sonra da soru çözümüne ağırlık vermeyi düşünüyorum.
mantarımmm sağol kuzumee artık gelişim nerdeyse bitiyo kuzum, en iyisini yapıyosun, hayırlısıyla bi eğitimi bitir de, ondan sonra tüm bitirdiklerinden tekrar + soru yaparsın. hem de bunların yanında alanı götürürsün kuzum. şimdilik az soruyla eğitimi bitir, tekrarlarda bol soruya vakit bulursun
zaten pdr ve din hariç hepimiz aynı durumdayız canım ya, en iyisi moral bozmayıp çalışmaya devam etmek
aynen kuzum açıklanınca daha bi stres olucam
canım bence öncelikle konuları bitir konular bittikten sonra nasıl olsa konuyu detaylıca çalışmıştım bi göz gezdirsem soruları çözerim düşüncesi olur ve böylece kafan rahat eder zaten göz gezdirdin miydi de sorular çözülüyor.. yani konu çalışırken konu soru soruları yeterli oluyor gibi geldi bana.. Yani naçizane tavsiyem..
mantarımmm sağol kuzumee artık gelişim nerdeyse bitiyo kuzum, en iyisini yapıyosun, hayırlısıyla bi eğitimi bitir de, ondan sonra tüm bitirdiklerinden tekrar + soru yaparsın. hem de bunların yanında alanı götürürsün kuzum. şimdilik az soruyla eğitimi bitir, tekrarlarda bol soruya vakit bulursun
zaten pdr ve din hariç hepimiz aynı durumdayız canım ya, en iyisi moral bozmayıp çalışmaya devam etmek
aynen kuzum açıklanınca daha bi stres olucam
Sağ olun fıstıklarım.Sayenizde biraz rahatladım.İyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum.
Kuzular ben artık yatayım.Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar.
çok haklısın canım hepimiz aynı konumdayız
mantarım sedefim ben yatıyorum.. Bu gece resmen mesai yaptımRengina ve Bade görmesin
Allah rahatlık versin canlarım.. İyi geceler
Oy oy oy ellerine sağlık sarfanım maşallah maşallah.. Bende çok seviyorum elişi yapmayı ama ben genelde oya dantel takılıyorum böyle birşeyi hiç denemedim.. ama şuan yapmayı çok istedim
kuzum zevkine hayran kaldım.. Bu çok şık
harika görünüyor canım eline sağlıkçok meraklıyım böyle şeylere bir de örgü benim stresimi alıyor
amann yarabbiiimmmmm safranım bu çok ama çokkk güzelllllrenkleri zaten beni benden aldı, aşık oldum battaniyeye resmen
bana da öğretirmisin, nasıl yaptın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?