2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

rengo bulaşık yıkarken x factor müdür nedir ona denk geldim. adam fırçasıyla gelmiş arabesk söylüyo bir de herkes beğendi onu
ben seni facebookta dürttürürmüyüm vardı bide

ya kuzum bilmiyorum ama o kadar cok yapmacık geldi ki bana
bir tanesi çıkıp kazandıgım paraya giysi alıyorum dedi direkt böyle acıklı şekilde
yani ne bileyim cok garip geldi bana.

sanki verecekleri cevplar belliydi önceden :44:
o dürtütürür müyüm de kahkahaya boguldular valla tebessüm bile olmadı benim yüzümde

incirler olana kadar diye bir şarkı vardı bir onu begendim

Son düzenleme:
öyle tuğbam Allah hayırlısını versin.

rengo ben sadece son ikisine denk geldim ve saçmalardan seçmeler olmuş resmen. tek kelimeyle rezaletti
yapmacıklıktan öleceklerdi yeminle. hele emre aydın afedersin saf gibi ziynet desen hülya avşar edasında
zaten yeteneksiz vs izlemem ben böyle programları
izlediğim ve beğendiğim bi tek popstar vardı

ay yok yine onlardan daha iyiydi emre biraz daha ciddiydi.
şu fırcasıyla gelen adam bambaskaydı zaten.

3 cocugum var biri sıfır yasında dedi onlar soruyor kac aylık diye daha karnında dünyaya cıkmadı dedi

evet izledim o kısmı jüride tipin biri vardı adını bilmiyorum fırçalarının teli kadar evet diyo ya
bugün saçmalık sınırlarımı aştı olanlar. sevgilisini döven mi ararsın, ensesinden tutup kapıya atan mı

evet sorma kızcem
bak o incirler şarkısını dinle begenirsin
ama begenmedim deme uçarak dürtmeye gelirim seni

kumpirlerim ben yatıyorum

iyi geceler tatlı rüyalar

selam güzellerim ben geldim
bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın. sürekli bi stres içindeydim. bildiğiniz üzre benim nişanım evde olucaktı. fakat bizim taraf ve onurların taraftan gelicek kişi sayısı fazlalaşınca dışarda yapmaya karar verdik. sürekli bi mekan araştırması içindeydik. daha şimdiden tüm ağustos ayı full doluydu. çok şükür ki bizim istediğimiz tarihte boştu ve birinde karar kıldık artık. isteme-söz de nişandan 1 hafta önce sadece aile arasında evde olucak. tam bizim sınavdan 1 hafta sonra.. şu alan çıkmayaydı iyiydi ama neyse. bu arada teyzem bizdeydi, geceleri annemle yattık, gece de pc yi açamadım, ondan uğrayamadım bi türlü. aman ne stresli işlermiş kızlar ya, alt tarafı bi nişan derdim ama hiç öyle değilmiş. şimdi daha da rahatladım ama en azından evde sığıcaz mı, rahatla yiyip içilcek mi derdi olmıcak. kır nişanı yapıcaz, ama yaz olduğu için gündüz sıcak olur diye geceye karar verdik. daha süslemeler, pasta, çiçek vs. seçmedim. derslere çok ara verdim. bi süre dersleri düşünmek istiyorum. geçmişi okuyamadım, sizler umarım çok iyi çalışıyosunuzdur. bu gece de kendime tatil vereyim de yarın başlarım artık
canlar bu arada ben ders çalışmak için zinde tutucu bi şey sordum dr bi ablama. pharmaton diye bi hap önerdi. ilacın bütün bileşimleri vitaminlerden oluşuyo. özellikle össye kpssye çalışanlar kullanırmış. günde 3-4 saatlik uyku bile yetermiş. ama çok pahalı 30 kapsülü 40 tl. ben alcaktım ama martta tekrar kolesterolüme ve tiroitlerime baktırıp ondan sonra halsizliğim geçmezse alıcam. belki benim yorgunluğum onlardan da olabilir çünkü. yine de size önermek istedim.
sizi seviyorum

sedom fındıgım
kır nişanı iyi olmuş hem şaaşalı olur ne güzel
dersleri de halledersin kuzum nişan işini ailelere bırak onlar halletsin ck içinde kalanları sen yaparsın zamanla da şimdi fazla mesgul etmemeye calıs kafanı

kuzummm aynen kuzum salonda istemedik, çünkü düğün gibi olucaktı. düğünün bi farkı kalsın dedik. zaten gene en yakın akrabalarımızla olcaz, şöyle açık alan, samimi, içimizi ısıtan, beton olmayan bi yer olsun dedik. işte bizim ailelerimiz daha tanışmadığı için, onların arasında onurla ben telgraf görevi yaptığımızdan mecburen bunları düşünmek zorunda kalıyoruz. hatta bugün kayınpederle nerdeyse arabada tanışçaktım mekana kesin karar vermeye gidicektik. kayınvalideyi aradım, fikrini aldım, istersen x amcan da gelsin sizinle deyince tamam dedim. çünkü benim annemle babam gelicekti. neyseki sonradan onurun babası gelmedi. sanırım benim artık onlarla tanışmam lazım daha fazla kaçamıyorum çok da utanıyorum ama ya daha düşünmem gereken milyon tane şey var rengoşum ama biraz ara vermem lazım, çünkü derslerin ucunu çok kaçırdım. sen naptın, iyi misin? sağlığın ne durumda? zaman zaman size dua okudum ama asıl yarın tam okuyup yazarım okuyamadığım kişiler vardı çünkü. derse başladın mı kuzum

Son düzenleme:

kuzum ben de bir ara niyetlenip başlıyorum sonra geri bırakıyorum hala tam basladıgım söylenemez
ama Allahımn izniyle başlıcam inşallah amin

kıyamam kuzum utanma tanış tanış artık kaçar yolu yok desene
zaten öncesinde cok utanıyor insan ama tanısınca cok kasmıyorsun rahat oluyor

ah sedefim elini bana da sür de ben de bu yaz nişanlanayım hayırlısıyla

Son düzenleme:

ahh kuzum ya eğer sen gerçekten hazır hissediyosan nişanlan, ama gerçekten çok kafa yormak isteyen bi iş. şimdiki aklım olsa, bu yıl yapmazdım. şu sınav belası sürekli kafanda, o yüzden bi türlü rahat olamıyosun. ama sana elimi bol bol sürerim, sizin için nişanlanmak avantaj olur. görüşmeniz çok rahat olur ki zaten en büyük avantaj. zaten benim içime doğuyo, sen bu yaz gidicen, kızım isticek enişte seni, alcak bizden monadan da her an nişan bekliyorum

içine doğanlar genelde olur mu peki kuzum
keşke dediğin gibi olsa
benimki gecen hafta bayağı zorladı gelelim tatilken diye de işte olmuyor ki ha deyince
yaza kaldı mecburen de işte yazın da bakalım olur mu olmaz mı
zaten agustosta askere gidecek nişan için 2 3 hafta zamanımız ancak kalıyor bilmiyorum

evet olur kuzum. ciddiyim bak, en başından beri senin bu yaz bişeyler olucak gibi geliyo, nişan olmasa da söz mü desem tanışma mı desem.. ama bişeyler olcak.
işte bunları çok önceden planlayıp ayarlamak gerekiyo. ben çok geç kaldım mesela dışarda yapmaya. çünkü hep evde istiyodum nişanı. şansımıza 30 temmuz hep boştu. ama ağustos ayı full doluydu bütün mekanlarda. bizim alan sınavı da çok bozuyo işi, ama niyetine girince olur o, sen yine de stres yapma kuzum şimdiden. zaten bizim sınavımız olmasa bile temmuz ayı ramazan olduğu için gene o kadar vaktiniz olurdu. işte sizin görüşme açısından çok iyi olur. rahatla gelir yanına tatillerde, hiç olmadı bayramda görüşmeniz kesin olur. yeter çekmeyin artık hasretlik kuzum, bu yaz takın yüzükleri, çıksın aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…