2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

olma mııııııı badişimmmm napıyosun kuzucum nasıl gidiyo tekrarlara başlamışsın galiba sen de bana elini sür, ben de artık tekrarlara başlamak istiyorum

evet başladım kuzum. nasıl gitsin uğraşıp duruyoz işte.dersler bir yandan gönül meseleleri bi yandan.
süreyim getir elini :13:

ah ahh kuzum dediğin gibi olsun hayırlısıyla keşkeee
ben mesela senin bu dediklerini anlatıyorum benimkine heh işte o kızla muhabbet et sürekli dert bölümlerine gireceğine diyor

valla ben de nasıl istiyorum kuzum ama atansam kolay olacagını düşünüyorum su durumda biraz zor
hayırlısı olsun Allahım yazdıysa elbet olur

evet başladım kuzum. nasıl gitsin uğraşıp duruyoz işte.dersler bir yandan gönül meseleleri bi yandan.
süreyim getir elini :13:
şu ay coğrafya ve vatı bitirsem martta başlıcam kuzum, umudum yoktu sen elini sürdün inşallah olur
zaten bi atansak, bi de evlensek başka bi şey istemiyoruz kuzum onları da yaşayınca hamilelik topiği açarız

oyy kıyamam enişteme yaa, yazık çocuğa, öldü senin hasretliğinden. işte arada nişan olsa hiç böyle dertleriniz kalmaz.
atansak tabii ki çok kolay olur kuzum. işin bi de maddi boyutu var. biz ailelerimize yük olmamak için hep en uygununu aramaya çalışıyoruz. kaldı ki bana babamdan hiç destek yok. Allah razı olsun ki dayım çok destek oluyo. ama atansak zaten hiçbişey sorun değil. herkes nişandan sonra uzatmazsınız diyo, sanki ben keyfime uzatcam.. hepimizinki en hayırlı zamanlarda olsun inşallah kuzum

aynen öyle kuzum
ya benim nişanım için bayagı engel var önümde
sadece 1 2 tane olsa ne diyim belki boşa üzülüyorum akışına bırakmak gerek.

amin kuzucum

kızlar merhabaa biraz alakasız olucak ama size bişey danışabilir miyim? ben makine mühendisiyim kpssye giricem ben de bu sene tarh coğrafya ve vatandaşlık hakkında hiç bilgim yok . ne kadar zamanda biter acaba bu dersler şimdi başlasam?

aynen öyle kuzum
ya benim nişanım için bayagı engel var önümde
sadece 1 2 tane olsa ne diyim belki boşa üzülüyorum akışına bırakmak gerek.

amin kuzucum
sen hiç üzme o canını. akışına bırak. ben kaç yıldır bekliyorum, ne kadar istiyorum, tam olucağı yıl kpss aklımı karıştırdı, git geller yaşadım. ama eğer nasipte varsa sen istemesen bile oluyo kuzum. hayırlısı neyse o zaman olsun de, ben de hep öyle diyorum. engeller de aşılır zamanla. zamana bırakmaktan başka çare yok zaten engeller konusunda kuzum.
tarih 1 ayını alabilir belki, çok ayrıntı var. ama coğrafya ve vatandaşlık 15 er günde biter. bence başlayabilirsin

öyle kuzum cok sağol inşallah sizinki de sıkıntısız tasasız hallolur

gerçekten mii mutlu oldum şimdi dersaneye de başlıcam bakalım çünkü hiç bilgim yok :) çok teşekkür ederim içim ferahladı umarım her şey gönlümüzce olur kızlarrr

gerçekten mii mutlu oldum şimdi dersaneye de başlıcam bakalım çünkü hiç bilgim yok :) çok teşekkür ederim içim ferahladı umarım her şey gönlümüzce olur kızlarrr

sen azimli olduktan sonra daha bile kısa zamanda bitirirsin canım. bi kere başlamak çok önemli. başlayınca da ipin ucunu kaçırmazsan devamı geliyor.

Maşallah canım.

Bu arada kitapları hiç kıskanmadım.

kapanmadan kazan favorim

o yarışmaya katılıp 7. sorudan sonrasına götürenlere imrenmişimdir

çalışmalarına maşallah canım yeni kitapların hayırlı olsun güle güle kullan

maşallah canım

kitapların hayırlı olsun güle güle kirlet

hayırlı olsun kıtapların canım
saolun kızlar
ıns bıtırebılırım tez zamanda
gorumcem hedıye ettı bunları
bende öyle diyodum tarifini alırım evimizde yaparım bir güzel
aynı şeyler geçmiş aklımızdan
yapında sonra ben gıbı 7 kg alın

gunaydınlar
kursum var bugun kahvaltı yapıp cıkcam ıns
sonrada doktora gıdıcem 1 aydır kolum agrıyor
ıns bısey cıkmaz
gorusuruuuuz

sen azimli olduktan sonra daha bile kısa zamanda bitirirsin canım. bi kere başlamak çok önemli. başlayınca da ipin ucunu kaçırmazsan devamı geliyor.

ya inşallah hepimizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederimm sedef

nasıl özlemişim ben kuzumu ya
hayırlı olsun nişan tarihiniz :132:

uzaktan eğitime denk geldim geçenlerde facede başlayacakmış
sınıf öğretmenliği alan dersleri haberin olsun kuzucum
gunaydınlar
kursum var bugun kahvaltı yapıp cıkcam ıns
sonrada doktora gıdıcem 1 aydır kolum agrıyor
ıns bısey cıkmaz
gorusuruuuuz

geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz

Son düzenleme:
onu sadece şarkı söylerken seviyorum. mine tugayla beraber olduktan sonra kişi olarak gıcığım

yuh..mine tugay anası yaşında nerdeyse..

güle güle kirlet cnm kitaplarını..

sedef cnm hoşgeldin bizde seni merak etmiştik..nişan işine çok sevindim inan..tatlı telaşlar bunlar..keyfini çıkarmaya bak kuzum..bu pharmaton kilo yapıyor mu acaba sedefim ya..

bagımlı oldunuz ha monayla sen kavga nerde siz orda geçen haftaydı tatlım bikaç psikohamişin saldırısına ugradım

nilim okudum orayı şimdi..ne işin var orda tatlım..boşver orayı.hpsi tetikte.mide bulantısı ne zamna başlar diye sormuşsun benim ki 12. haftada başlamıştı mesela,1 ay kadar sürmüştü ama kişiden kişiye değişir..bazı kadınlarda hiç bulantı olmayadabiliyor..

meraba kızlar bugün eşim okulda nöbette bende anneme geldim. bu saate kadar çalışmadım birazdan videodan alan izlicem gr akşama

belli zaten karamel miydi neydi onun konusuna yazdığın kışkırtıcıydı
aus ablama ahlaksız demiş bide ya

Hacı Allah aşkına haksız mıyım ama ? Töbe töbe...

Sedefim hoş geldin kuzucum...İlacı ben Nisan gibi kullanmaya başlayım bari.:44::44:

Bu arada nişan gelişmelerin hayırlı olsun. Kuzum benim...Tanış artık kız...

Haa bu arada benim müstakbel kp benden özür diledi dedim miydi ben size ?

Bu arada fazla sürüşmeyin,yanarsınız.

ya inşallah hepimizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederimm sedef
rica ederim canım
ben de sizleri çok özlemişim tuğbamm çok sağol. alanı da haber verdiğin için çok sağol düşüncelim benim
hoşbulduk cloşum işte bi türlü giremedim, öyle uzaktan ne var ki gibi görünüyo ama bir sürü ayrıntı çıkıyo, hep kafa yormak gerekiyo. bugün kesin olarak tuttuk o yeri. sadece son 15 gün kala süslemeleri falan seçmeye gidicez, o zamana kadar yerle ilgili düşüncek bişey kalmadı çok şükür.
ilaç kilo aldırmıyomuş, hatta hiçbir yan etkisi yokmuş. öyle dedi dr. günde bi tane içmek yeterli oluyomuş. yalnız çok pahalı işte, ben de şu ay geçsin, ilerleyen zamanlarda düşünüyorum almayı
meraba kızlar bugün eşim okulda nöbette bende anneme geldim. bu saate kadar çalışmadım birazdan videodan alan izlicem gr akşama
niloş ablam hamilelik nasıl geçiyo

monammm kuzummm napıyosun, nasıl gidiyo? çok sağol kuzum haftasonu tanışçam galiba ayy :18:
oo kp ine aferin.. çok iyi olmuş özür dilemesi. bundan sonra da umarım bi gıcıklık yapmaz da hep huzurlu bi şekilde devam edersiniz kuzum.

canlar coğrafyada nüfus çalıştım. şu soru bana hatalı gibi geldi ama siz de bi bakar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…