- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
olma mıııııııbadişimmmm napıyosun kuzucum nasıl gidiyo tekrarlara başlamışsın galiba sen de bana elini sür, ben de artık tekrarlara başlamak istiyorum
evet olur kuzum. ciddiyim bak, en başından beri senin bu yaz bişeyler olucak gibi geliyo, nişan olmasa da söz mü desem tanışma mı desem.. ama bişeyler olcak.
işte bunları çok önceden planlayıp ayarlamak gerekiyo. ben çok geç kaldım mesela dışarda yapmaya. çünkü hep evde istiyodum nişanı. şansımıza 30 temmuz hep boştu. ama ağustos ayı full doluydu bütün mekanlarda. bizim alan sınavı da çok bozuyo işi, ama niyetine girince olur o, sen yine de stres yapma kuzum şimdiden. zaten bizim sınavımız olmasa bile temmuz ayı ramazan olduğu için gene o kadar vaktiniz olurdu. işte sizin görüşme açısından çok iyi olur. rahatla gelir yanına tatillerde, hiç olmadı bayramda görüşmeniz kesin olur. yeter çekmeyin artık hasretlik kuzum, bu yaz takın yüzükleri, çıksın aradan
şu ay coğrafya ve vatı bitirsem martta başlıcam kuzum, umudum yoktu sen elini sürdün inşallah olurevet başladım kuzum. nasıl gitsin uğraşıp duruyoz işte.dersler bir yandan gönül meseleleri bi yandan.
süreyim getir elini :13:
ah ahh kuzum dediğin gibi olsun hayırlısıyla keşkeee
ben mesela senin bu dediklerini anlatıyorum benimkine heh işte o kızla muhabbet et sürekli dert bölümlerine gireceğine diyor
valla ben de nasıl istiyorum kuzum ama atansam kolay olacagını düşünüyorum su durumda biraz zor
hayırlısı olsun Allahım yazdıysa elbet olur
şu ay coğrafya ve vatı bitirsem martta başlıcam kuzum, umudum yoktu sen elini sürdün inşallah olur
zaten bi atansak, bi de evlensek başka bi şey istemiyoruz kuzumonları da yaşayınca hamilelik topiği açarız
oyy kıyamam enişteme yaa, yazık çocuğa, öldü senin hasretliğinden. işte arada nişan olsa hiç böyle dertleriniz kalmaz.
atansak tabii ki çok kolay olur kuzum. işin bi de maddi boyutu var. biz ailelerimize yük olmamak için hep en uygununu aramaya çalışıyoruz. kaldı ki bana babamdan hiç destek yok. Allah razı olsun ki dayım çok destek oluyo. ama atansak zaten hiçbişey sorun değil. herkes nişandan sonra uzatmazsınız diyo, sanki ben keyfime uzatcam.. hepimizinki en hayırlı zamanlarda olsun inşallah kuzum
sen hiç üzme o canını. akışına bırak. ben kaç yıldır bekliyorum, ne kadar istiyorum, tam olucağı yıl kpss aklımı karıştırdı, git geller yaşadım. ama eğer nasipte varsa sen istemesen bile oluyo kuzum. hayırlısı neyse o zaman olsun de, ben de hep öyle diyorum. engeller de aşılır zamanla. zamana bırakmaktan başka çare yok zaten engeller konusunda kuzum.
aynen öyle kuzum
ya benim nişanım için bayagı engel var önümde
sadece 1 2 tane olsane diyim belki boşa üzülüyorum akışına bırakmak gerek.
amin kuzucum
tarih 1 ayını alabilir belki, çok ayrıntı var. ama coğrafya ve vatandaşlık 15 er günde biter. bence başlayabilirsinkızlar merhabaa biraz alakasız olucak ama size bişey danışabilir miyim? ben makine mühendisiyim kpssye giricem ben de bu sene tarh coğrafya ve vatandaşlık hakkında hiç bilgim yok . ne kadar zamanda biter acaba bu dersler şimdi başlasam?
sen hiç üzme o canını. akışına bırak. ben kaç yıldır bekliyorum, ne kadar istiyorum, tam olucağı yıl kpss aklımı karıştırdı, git geller yaşadım. ama eğer nasipte varsa sen istemesen bile oluyo kuzum. hayırlısı neyse o zaman olsun de, ben de hep öyle diyorum. engeller de aşılır zamanla. zamana bırakmaktan başka çare yok zaten engeller konusunda kuzum.
tarih 1 ayını alabilir belki, çok ayrıntı var. ama coğrafya ve vatandaşlık 15 er günde biter. bence başlayabilirsin
öyle kuzum cok sağolinşallah sizinki de sıkıntısız tasasız hallolur
tarih 1 ayını alabilir belki, çok ayrıntı var. ama coğrafya ve vatandaşlık 15 er günde biter. bence başlayabilirsin
gerçekten mii mutlu oldum şimdi dersaneye de başlıcam bakalım çünkü hiç bilgim yok :) çok teşekkür ederim içim ferahladı umarım her şey gönlümüzce olur kızlarrr
Maşallah canım.
Bu arada kitapları hiç kıskanmadım.
kapanmadan kazan favorim
o yarışmaya katılıp 7. sorudan sonrasına götürenlere imrenmişimdir
çalışmalarına maşallah canımyeni kitapların hayırlı olsun güle güle kullan
maşallah canım
kitapların hayırlı olsun güle güle kirlet
saolun kızlar
hayırlı olsun kıtapların canım
yapında sonra ben gıbı 7 kg alınbende öyle diyodum tarifini alırım evimizde yaparım bir güzel
aynı şeyler geçmiş aklımızdan
sen azimli olduktan sonra daha bile kısa zamanda bitirirsin canım. bi kere başlamak çok önemli. başlayınca da ipin ucunu kaçırmazsan devamı geliyor.
selam güzellerim ben geldim
bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın. sürekli bi stres içindeydim. bildiğiniz üzre benim nişanım evde olucaktı. fakat bizim taraf ve onurların taraftan gelicek kişi sayısı fazlalaşınca dışarda yapmaya karar verdik. sürekli bi mekan araştırması içindeydik. daha şimdiden tüm ağustos ayı full doluydu. çok şükür ki bizim istediğimiz tarihte boştu ve birinde karar kıldık artık. isteme-söz de nişandan 1 hafta önce sadece aile arasında evde olucak. tam bizim sınavdan 1 hafta sonra.. şu alan çıkmayaydı iyiydi ama neyse. bu arada teyzem bizdeydi, geceleri annemle yattık, gece de pc yi açamadım, ondan uğrayamadım bi türlü. aman ne stresli işlermiş kızlar ya, alt tarafı bi nişan derdim ama hiç öyle değilmiş. şimdi daha da rahatladım ama en azından evde sığıcaz mı, rahatla yiyip içilcek mi derdi olmıcak. kır nişanı yapıcaz, ama yaz olduğu için gündüz sıcak olur diye geceye karar verdik. daha süslemeler, pasta, çiçek vs. seçmedim. derslere çok ara verdim. bi süre dersleri düşünmek istiyorum. geçmişi okuyamadım, sizler umarım çok iyi çalışıyosunuzdur. bu gece de kendime tatil vereyim de yarın başlarım artık
canlar bu arada ben ders çalışmak için zinde tutucu bi şey sordum dr bi ablama. pharmaton diye bi hap önerdi. ilacın bütün bileşimleri vitaminlerden oluşuyo. özellikle össye kpssye çalışanlar kullanırmış. günde 3-4 saatlik uyku bile yetermiş. ama çok pahalı 30 kapsülü 40 tl. ben alcaktım ama martta tekrar kolesterolüme ve tiroitlerime baktırıp ondan sonra halsizliğim geçmezse alıcam. belki benim yorgunluğum onlardan da olabilir çünkü. yine de size önermek istedim.
sizi seviyorum
gunaydınlar
kursum var bugun kahvaltı yapıp cıkcam ıns
sonrada doktora gıdıcem 1 aydır kolum agrıyor
ıns bısey cıkmaz
gorusuruuuuz
onu sadece şarkı söylerken seviyorum. mine tugayla beraber olduktan sonra kişi olarak gıcığım
tarıhten konu + 120 soru
cog 15 soru cozdum geldım
sımdıde yıne karısık test cozcem
mat turkce
yenı kıtaplarım geldı gaza geldım bendeEki Görüntüle 971621 Eki Görüntüle 971621
bunlarda kıtaplarım
selam güzellerim ben geldim
bi kaç gündür giremedim kusura bakmayın. sürekli bi stres içindeydim. bildiğiniz üzre benim nişanım evde olucaktı. fakat bizim taraf ve onurların taraftan gelicek kişi sayısı fazlalaşınca dışarda yapmaya karar verdik. sürekli bi mekan araştırması içindeydik. daha şimdiden tüm ağustos ayı full doluydu. çok şükür ki bizim istediğimiz tarihte boştu ve birinde karar kıldık artık. isteme-söz de nişandan 1 hafta önce sadece aile arasında evde olucak. tam bizim sınavdan 1 hafta sonra.. şu alan çıkmayaydı iyiydi ama neyse. bu arada teyzem bizdeydi, geceleri annemle yattık, gece de pc yi açamadım, ondan uğrayamadım bi türlü. aman ne stresli işlermiş kızlar ya, alt tarafı bi nişan derdim ama hiç öyle değilmiş. şimdi daha da rahatladım ama en azından evde sığıcaz mı, rahatla yiyip içilcek mi derdi olmıcak. kır nişanı yapıcaz, ama yaz olduğu için gündüz sıcak olur diye geceye karar verdik. daha süslemeler, pasta, çiçek vs. seçmedim. derslere çok ara verdim. bi süre dersleri düşünmek istiyorum. geçmişi okuyamadım, sizler umarım çok iyi çalışıyosunuzdur. bu gece de kendime tatil vereyim de yarın başlarım artık
canlar bu arada ben ders çalışmak için zinde tutucu bi şey sordum dr bi ablama. pharmaton diye bi hap önerdi. ilacın bütün bileşimleri vitaminlerden oluşuyo. özellikle össye kpssye çalışanlar kullanırmış. günde 3-4 saatlik uyku bile yetermiş. ama çok pahalı 30 kapsülü 40 tl. ben alcaktım ama martta tekrar kolesterolüme ve tiroitlerime baktırıp ondan sonra halsizliğim geçmezse alıcam. belki benim yorgunluğum onlardan da olabilir çünkü. yine de size önermek istedim.
sizi seviyorum
bagımlı oldunuz ha monayla sen kavga nerde siz ordageçen haftaydı tatlım bikaç psikohamişin saldırısına ugradım
belli zatenkaramel miydi neydi onun konusuna yazdığın kışkırtıcıydı
aus ablama ahlaksız demiş bide ya
rica ederim canımya inşallah hepimizin gönlüne göre olur çok teşekkür ederimm sedef
ben de sizleri çok özlemişim tuğbammnasıl özlemişim ben kuzumu ya
hayırlı olsun nişan tarihiniz :132:
uzaktan eğitime denk geldim geçenlerde facede başlayacakmış
sınıf öğretmenliği alan dersleri haberin olsun kuzucum
geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz
hoşbulduk cloşumyuh..mine tugay anası yaşında nerdeyse..
güle güle kirlet cnm kitaplarını..
sedef cnm hoşgeldin bizde seni merak etmiştik..nişan işine çok sevindim inan..tatlı telaşlar bunlar..keyfini çıkarmaya bak kuzum..bu pharmaton kilo yapıyor mu acaba sedefim ya..
niloş ablam hamilelik nasıl geçiyomeraba kızlar bugün eşim okulda nöbette bende anneme geldim. bu saate kadar çalışmadım birazdan videodan alan izlicem gr akşama
Hacı Allah aşkına haksız mıyım ama ? Töbe töbe...
Sedefim hoş geldin kuzucum...İlacı ben Nisan gibi kullanmaya başlayım bari.:44::44:
Bu arada nişan gelişmelerin hayırlı olsun.Kuzum benim...Tanış artık kız...
Haa bu arada benim müstakbel kp benden özür diledi dedim miydi ben size ?
Bu arada fazla sürüşmeyin,yanarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?