- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
evet ben de c yaptım ama b mişmonam, sen haklısında gerçekleri kaldıramıyorlar maalesef hemen çirkefleşiyorlar.
sedefim, c mi?
kolay gelsin şekerimSelam kızlar sonunda ders çalışmaya başladım ağır gidiyorum ama kalıcı olsun istiyorum zaten bi tek genel kültür çalışacağım.
Pratik notlar ve yaprak testler aldım. Bunlar bitince daha detaylı anlatan kitaplar alacağım. Çalışmaya başlayınca içim rahatladı yahu
1 ve 4 olması gerek ama sorunun cevabı :44:
canlar coğrafyada nüfus çalıştım. şu soru bana hatalı gibi geldi ama siz de bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 973068
c ile e arasında kaldım kuzum...
ben de c yaptım kuzum. hepimiz öyle düşündüysek c herhalde. cevap anahtarında b yazıyo
rica ederim canım
ben de sizleri çok özlemişim tuğbammçok sağol. alanı da haber verdiğin için çok sağol düşüncelim benim
hoşbulduk cloşumişte bi türlü giremedim, öyle uzaktan ne var ki gibi görünüyo ama bir sürü ayrıntı çıkıyo, hep kafa yormak gerekiyo. bugün kesin olarak tuttuk o yeri. sadece son 15 gün kala süslemeleri falan seçmeye gidicez, o zamana kadar yerle ilgili düşüncek bişey kalmadı çok şükür.
ilaç kilo aldırmıyomuş, hatta hiçbir yan etkisi yokmuş. öyle dedi dr. günde bi tane içmek yeterli oluyomuş. yalnız çok pahalı işte, ben de şu ay geçsin, ilerleyen zamanlarda düşünüyorum almayı
niloş ablam hamilelik nasıl geçiyo
monammm kuzummmnapıyosun, nasıl gidiyo? çok sağol kuzum haftasonu tanışçam galiba ayy :18:
oo kp ine aferin.. çok iyi olmuş özür dilemesi. bundan sonra da umarım bi gıcıklık yapmaz da hep huzurlu bi şekilde devam edersiniz kuzum.
canlar coğrafyada nüfus çalıştım. şu soru bana hatalı gibi geldi ama siz de bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 973068
Selam kızlar sonunda ders çalışmaya başladım ağır gidiyorum ama kalıcı olsun istiyorum zaten bi tek genel kültür çalışacağım.
Pratik notlar ve yaprak testler aldım. Bunlar bitince daha detaylı anlatan kitaplar alacağım. Çalışmaya başlayınca içim rahatladı yahu
çok iyi ya
[video=youtube;9H4xlj1lglg]https://www.youtube.com/watch?v=9H4xlj1lglg[/video]
çok iyi ya
[video=youtube;9H4xlj1lglg]https://www.youtube.com/watch?v=9H4xlj1lglg[/video]
Bayıldım yav.
kubata gel ya
biraz migde yanması var
rica ederim canım
ben de sizleri çok özlemişim tuğbammçok sağol. alanı da haber verdiğin için çok sağol düşüncelim benim
hoşbulduk cloşumişte bi türlü giremedim, öyle uzaktan ne var ki gibi görünüyo ama bir sürü ayrıntı çıkıyo, hep kafa yormak gerekiyo. bugün kesin olarak tuttuk o yeri. sadece son 15 gün kala süslemeleri falan seçmeye gidicez, o zamana kadar yerle ilgili düşüncek bişey kalmadı çok şükür.
ilaç kilo aldırmıyomuş, hatta hiçbir yan etkisi yokmuş. öyle dedi dr. günde bi tane içmek yeterli oluyomuş. yalnız çok pahalı işte, ben de şu ay geçsin, ilerleyen zamanlarda düşünüyorum almayı
niloş ablam hamilelik nasıl geçiyo
monammm kuzummmnapıyosun, nasıl gidiyo? çok sağol kuzum haftasonu tanışçam galiba ayy :18:
oo kp ine aferin.. çok iyi olmuş özür dilemesi. bundan sonra da umarım bi gıcıklık yapmaz da hep huzurlu bi şekilde devam edersiniz kuzum.
Eki Görüntüle 973068
bana 3 gibi geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?