bigün üyelik alıcam tarkan'ı tavladım diye konu açcem anasını satim
ay morisim ben yazmamışım sana 258 Er- RAHMÂN,206 El- CEBBÂR 10 ihlas, 10 fatiha okudum. İnşallah tüm dileklerin gerçek olur
kızçeler bugün coğrafyadan tarım, hayvancılık, ormancılık, madencilik, enerji kaynakları ve endüstriyi çalıştım.
yarın da ulaşım, ticaret, turizm ve kalkınma projelerini çalışıp bölgelere kadar gelmeyi planlıyorum. ondan sonraki gün de bölgeler biterse değmeyin keyfime, coğrafyaya noktayı koyucam inşallah. sonra gelsin vatandaşlık
uzaktan eğitimim de 20 şubatta başlıcakmış. bugün damgayı aradım, oradan alıcam büyük ihtimal
maaşallah kuzum
damga ne zamana veriyormus alanı?
20 şubatta başlıcakmış kuzum, ama sanırım sen ne kadara demek istedinsadece alan 400 tl kuzum, gygk + eğitim + alan 500 tl
yok kuzum sizin alan belli değil ya o yüzden zamanını sordum acaba biliyorlar mı diye
aslında bakarsan çok şüpheliyim bu uzaktan eğitim konusunda. çünkü hiçbir açıklama yok, neye göre hazırladılar, neye göre anlatcaklar hiç bilmiyorum. ihtiyacınki de cuma günü başlıcakmış. hiç anlamadım bu işten. ama el mahkum mecburen alıcam işte. en azından tüm branştaşlarımla aynı durumdayız
badee badeğğ kekimi yee beni yeme
hiç iyi değilim be kuzum dokunsan ağlayacağım
ne bileyim ki kuzum ya :26:
işte insan eli kolu bağlı napıcağını bilemiyo. ben de mecburen alıyorum. çünkü içerik açıklamasını beklesem de yine hiçbişey değişmicek
neyse sen bu ders mevzularını boşver kuzum benim, günden güne daha iyi hissediyo musun kendini? biraz geyik topikleri iyi gelir, insan kpss ile ilgili bişeyler araştırdıkça daha çok stres oluyo
içim sıkkın canlar ya sebepsiz sıkıntı var içimde. ne bi dostum kaldı yanımda ne bişey. kendimi çok yanlız hissediyorum
işin kötüsü bunu anlayan kimse de yok
fındıgım biz senin dostun değil miyiz
bizden daha iyi kim anlar bu durumu hemben de ettiğim dualarla ayakta duruyorum mecbur sabredeceğiz kuzum :97:
siz canımsınız benim
rabbimin adaletinden hiç şüphem yok. ne bileyim çok korkuyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?