2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Beğenir cnm neden beğenmesin..kuzum çok sevindim senin adına..ama aileler tanışınca arkası gelir gibi düşünüyorum ben..bu arada tanışmya giderken neler giyeceksin bakalım..neden soruyorum biliyomusun..bizimkiler tanışmaya geldiğinde kv beni bayağı bi süzmüştü..:18:hatta elbise ayakkabı falan almıştı hediye zevkide güzeldi Allah için..onları giydirdi baktı falan...evlendikten sonra diyor ki bi bacaklarını beğenmemiştim çok inceydi..bende dedim ki kız dediğinin bacakları böyle ceylan gibi olur..

kızlar çok bunalıyorum ya işte huzur yok evde huzur yok yaşamak adına bir hevesim kalmadı bugünümü de şükür ama birazcıkta mutlu olsam olmaz mı kiiii.....

cnm mutlu olmak için gayret et, enerjik insanlarla bir arada ol, dua et ..ne desem bilemedim

iyi diyeyim iyi olsun kuzum daha da iyi olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
ben de regli atlattım sayılır

rengoş nasılsın tatlım..

regl dönemi şişkinliği ve asabiyeti var onun dışında iyi şükür yürüdüm 2 km kadar bi kahve alıp çalışırım aynı

sen nasılsın kalbin ruhun daha iyi mi kuzum benim

hoşgeldin cupkek..

çok şükür kuzum sen nasilsin

70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
50 İhlas Suresi
10 Ayetel Kursi

okudum sedefim senin için
dün giremedim kk ya onun için şimdi yazdım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…