senin çalışmalar nasıl kuzucum
benim annem bayılıyo pepeyepepe tarhana içiyo kıraç ın çocuğu seslendiriyomuş pepeyi
cloşummmçok şükür iyiyim dualarınızla sen nasılsın?
çokkkkk aşırı derecede heyecanlıyımmmm
yarın ailesiyle tanışıcam.:18: :78:
annesine hediye olarak seccade, gül kokulu tespih, annemin boyadığı havlu ve annemin ördüğü pembe elbise şeklinde bi lif hazırladım. çiçek, tatlı vs. tanıştıktan sonra ilerde her daim götürüceğimiz şeyler olucağı için, ilk tanışmada el emeği götüreyim dedim. umarım beğenir :26:
ailesi bi dahaki aya söz istiyolar, ama ben sınavdan sonra istiyorum cloşum, o yüzden söz günümüz daha kesinleşmedi
kızlar çok bunalıyorum ya işte huzur yok evde huzur yok yaşamak adına bir hevesim kalmadı bugünümü de şükür ama birazcıkta mutlu olsam olmaz mı kiiii.....
iyi diyeyim iyi olsun kuzum daha da iyi olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
ben de regli atlattım sayılır
regl dönemi şişkinliği ve asabiyeti varonun dışında iyi şükür yürüdüm 2 km kadar bi kahve alıp çalışırım aynı
sen nasılsın kalbin ruhun daha iyi mi kuzum benim
çok şükür kuzum sen nasilsinBeğenir cnm neden beğenmesin..kuzum çok sevindim senin adına..ama aileler tanışınca arkası gelir gibi düşünüyorum ben..bu arada tanışmya giderken neler giyeceksin bakalım..neden soruyorum biliyomusun..bizimkiler tanışmaya geldiğinde kv beni bayağı bi süzmüştü..:18:hatta elbise ayakkabı falan almıştı hediye zevkide güzeldi Allah için..onları giydirdi baktı falan...evlendikten sonra diyor ki bi bacaklarını beğenmemiştim çok inceydi.. bende dedim ki kız dediğinin bacakları böyle ceylan gibi olur..
cnm m
hoşgeldin cupkek..
çok şükür kuzum sen nasilsin
toparlamay çalışıyorum kendimi.bu aralar grip yokluyor biraz kuzum.. sen neler yapıyorsun çalışmaya başlayabildinmi
yok canım malesef
grip kapıda valla bazen beni de yokluyor
edebi güzelTebdil-i isim vukuatım hakkında müspet yorumda bulunan herkese teşekkürler.
zıp zıp
Len elmikin bebeği 17 mmymiş.İyiymiş şükür. Az evvel konuştuk.
Sen nasılsın bebeğim ?
17 mm ne kadar oluyor ki matematiğim hiç iyi olmadıiyiyse çok şükür
ben de kkyı tavaf ediyorum
Küçücük la çekirdek gibi.
Aynen la hiç ekşın yok.
tecavüze uğrayan kız var konularda ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?