iyi akşamlar kızlar? nasılsınız?
HOŞ GELDİN CANIM geç kalmadın bende yeni başladım imkansızda görmüyorum açıkçası bende çocuk daha dogmadı ama hamileyim inanırsan olmayacak bişey yok
hoşgeldin kırıkkale
hoşbulduumm
bu seneye has değişiklik yok sanırım canım daha doğrusu haırladıgım kadarıyla yok :26:hoşbuldumbiraz geçmişe bakındım da çok fazla hepsini okumam imkansız bu seneye has bi değişiklik var mı acaba benim yeni bebeğim oldu çok uzak kaldım bu sene
slm kızlar. ben buraya yazmıyordum kime ne okuduğumu ama glba dua etmemişim gibi algılanmış. uzun süredir de topiğe uğramıyordum bir sebepten dolayı. Rabbim herkesin duasını kabul etsin. ama dediğim gbi ben buraya okuduğumu yazma taraftarı değilim pek yine de söyleyeyim günde 1 yasin okuyorum o günün kişisi için çekebildiğim kadar da Kelime-i Tevhid çekiyorum. Rabbim dualarınızı kabul etsin hayırlı akşamlar. !!!
bu seneye has değişiklik yok sanırım canım daha doğrusu haırladıgım kadarıyla yok :26:
özel olmazsa bişey sorabilir miyim cevaplamak zorunda değilsiniz tabierzurumlu musunuz acaba?
bu seneye has değişiklik yok sanırım canım daha doğrusu haırladıgım kadarıyla yok :26:
özel olmazsa bişey sorabilir miyim cevaplamak zorunda değilsiniz tabierzurumlu musunuz acaba?
yok değilim de sevgilim oraya atandı o yüzden oraya taktım kafayı
yok değilim de sevgilim oraya atandı o yüzden oraya taktım kafayı
güzel yere atanmış allah bize de nasip eder inş
yok canım rengişimiz sivaslı
güzel yere atanmış allah bize de nasip eder inş
amin inşallah
erzurum ve sivası çok benzetmişti birbirine inşaallah atanırsın canım hiç zorluk çekmezsin
İyi geceler kuzular.
gunaydınlar
7 de kalktım yemeklerımı yaptım
temızlıgımı yapıp yuruyuse cıkacagım sonrada
ders basına oturacagım ıns
sıze demıstım ya ılk denemem cok kotu gectı dıye
68.5 almısım
uzulmedım ama buna
ılk denemem ve gercekten bır suru bılmedıgım konu vardı
haftaya yıne denemem var
bakalım hayırlısı ıns
kızlar bıde sıze bır kıtap onermek ıstıyorum
DATA NIN BILGI NOTLU TAMAMI COZUMLU dıye yazıyor ustunde
cok memnun kaldım ben
soru nun hem cozumu var hemde sayfanın kenarında konuların ozetı var
kız avatarın çok tatlııı yirim ben onu zıp zıp aynı sen
günaydın kolay gelsin canım ben dün çalışmadım bi ton işle ugraştım sabah kalktım aynen devam bende inş. yemegimi yapcam şimdi kolay gelsin dediğin kitaba bakıcam canım da hangi dersler için var
Günaydın.
Lütfen kusuruma bakmayın böyle hop diye girdim topiğinize.:26: Fakat size sormak istediğim bir şey var. Bir tanıdığımız için sormak istedim bu soruyu.
2014 Öğretmenlik için KPSS hangi tarihte yapılacak? ÖSYM'nin sitesine baktım 2014 KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) - 13.07.2014 yazıyor ama KPSS'yle ilgili bir sürü sınav var. Emin olamadım.
13 Temmuz. alan
5 Temmuz genel yetenek genel kültür ve eğitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?