2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

hmm tamam kuzum hayırlısı

anladım kuzum
Ben babamdan çok daha kötü bir senaryo bekliyordum rengim ama o kadar olmadı biz gözümüzde büyütüyoruz birazda sonuçta çocuk değiliz artık büyüdük yuva kuracak yaşa geldik ve yuvayı kimle kuracağımıza karar vermek en doğal hakkımız

tabi öyle kuzum da işte eski kafadan biraz babam
belki dediğin gibi olacak o da olabilir de ilk adımı nasıl atacagımı bilmiyorum
:26:

tabi öyle kuzum da işte eski kafadan biraz babam
belki dediğin gibi olacak o da olabilir de ilk adımı nasıl atacagımı bilmiyorum
:26:
Uygun bir dille ancak annen halleder gibi rengim benim için ablam direkt aysegulun görüştüğü biri varmış oğlanda istemeye gelelim diyormuş demiş babama öylece konuya giriş yapıldı kızçem

benimkini zaten annem biliyor. sanırım konuyu o açar

sanırım kimse kalmadı hadi bay canlar

Son düzenleme:
Uygun bir dille ancak annen halleder gibi rengim benim için ablam direkt aysegulun görüştüğü biri varmış oğlanda istemeye gelelim diyormuş demiş babama öylece konuya giriş yapıldı kızçem
ben de en sonunda ehh yeter diyip kendim söylicem galiba
canım kakaolu süt istiyor
ben pek sevmem ama benim de canımı istettin he
benimkini zaten annem biliyor. sanırım konuyu o açar

sanırım kimse kalmadı hadi bay canlar

nereye hemen be herifimle konustum da

gunaydınlar
bugun hava burada kapalı
havanın kapalı olması banada yansıdı bır huzursuzluk var ıcımde
hıc bırsey yapmak ıstemıyorum
ders calısmalıyım dun de 100 soru cozdum okadarcık
daha hıc dua edemedım
reglıydım bugun dualara baslayacagım ıns
allah dualarımızı kabul etsın ıns

Rica ederim kuzum.İnşallah çok geçe kalmadan bitirebilirim güzelim.

Sağ ol fıstğım.Bir taraftan da alan çalıştığım için büyük ihtimal ayda 1 veya 2 eğitim dersi bitirebilirim sanırım.:44:Evet, kuzum zaten haftanın bir gününe gk tekrarları koydum.Tarihten tekrarlarıma başladım.İnşallah 2 haftada tarih tekrarımı bitirip coğrafya ve anayasaya geçeceğim.

Sağ ol kuzum.Sayenizde moralim düzeldi.Haklısın kuzum 8 deneme az değil.Zaten arada fırsat buldukça gy-gk denemesi çözüyorum az da olsa.

Dün yine verimli çalışamadım.Dün yine misafirler vardı.Bu ara bizim ev yol geçen hanı gibi.Gelen giden bitmiyor malesef.Dolayısıyla ben de fazla çalışamadım.Sadece alandan biraz dil bilgisine baktım, çok az da özet çıkardım o kadar.

Sarfansarı kuzum senin için 200 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim ne muradın varsa nasip etsin sana inşallah.

Cupkek dün senin için 100 Ya Kadir çektim, dua ettim.Bugün de edeceğim inşallah.Rabbim kabul etsin inşallah.Gönlünde ne varsa hayırlısıyla Rabbim sana hayırlısıyla versin inşallah.

Kuzular ben şimdi çıkayım.Hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Çok uzun bir aradan sonra herkese merhabalar kızlarr..Memlekete gittim 15 tatilde, internet yoktu telefondan da beceremedim yazmayı,sonrasında ders calışma programı vardı 5 günlük ona katıldım..Yani 3 hafta evde değildim.
Haliyle çok uzun olduğu için geçmişi de okuyamadım..
Hepiniz inşallah çoooook iyisinizdir..
Ben de dua zincirine katılmak çook isterimm..Son gündem olarak bunu gördüm:)) Çok güzel düşünmüşsünüz.Rabbim dualarımızı kabul etsinn..
Ben biraz dopingle geldim umarım bu büyü bozulmaz da size her gün dolu dolu rapor verebilirim:))
Hepinize iyi gecelerr,Gorüşmek üzere..

70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
11 Ayetel Kursi
50 İhlas Suresi
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
okudum cupkekim senin için Rabbim dualarımızı kabul etsin

Mantarım özel mesajını aldım,tamam öyle yapalım...

Kızçelerim bugün de gece gelebileceğim. Hepinize iyi çalışmalar.

Selam canlar.Buralar pek sessiz kalmış yine.

Dün öğretim psikolojisine giriş konusunu çalıştım Yediiklim'den.Sonra 223 soru çözdüm.Bir de konuyla ilgili 2 video izledim.:126:Çok şükürr dün verimli bir gündü.Bugün de alan çalışacağım inşallah.

Cupkek dün senin için 100 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim ne muradın varsa versin inşallah.

Morisi sana da 200 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallh.Allah ne dileğin varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Hadi canlar ben kaçar.Hepinize iyi çalışmalar, hayırlı günler.

Son düzenleme:
kuzularım kaç gündür giremedim buraya doğru düzgün.keyifsizdim üstümde bir ağırlık vardı bugün de vişneli kız
olmuşum :78: öpüyorum sizleri gece uğrarım
iyi çalışmalar canlarım

meraba kızlar dersaneden geldim işlerim var onları yapıp ders çalışıcam akşama gelirim inşallah görüşmek üzere

selam canlarımbugün nazifenin dua sırası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…