- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Ben babamdan çok daha kötü bir senaryo bekliyordum rengim ama o kadar olmadı biz gözümüzde büyütüyoruz birazda sonuçta çocuk değiliz artık büyüdük yuva kuracak yaşa geldik ve yuvayı kimle kuracağımıza karar vermek en doğal hakkımızhmm tamam kuzum hayırlısı
anladım kuzum
İyi gecelerntatlı rüyalar balımmBen 23.30 gibi falan gelebilirim yarın,çok yoğunum.
İyi geceler,beni özleyin.
Ben babamdan çok daha kötü bir senaryo bekliyordum rengim ama o kadar olmadı biz gözümüzde büyütüyoruz birazda sonuçta çocuk değiliz artık büyüdük yuva kuracak yaşa geldik ve yuvayı kimle kuracağımıza karar vermek en doğal hakkımız
Uygun bir dille ancak annen halleder gibi rengim benim için ablam direkt aysegulun görüştüğü biri varmış oğlanda istemeye gelelim diyormuş demiş babama öylece konuya giriş yapıldı kızçem
tabi öyle kuzum da işte eski kafadan biraz babam
belki dediğin gibi olacak o da olabilir de ilk adımı nasıl atacagımı bilmiyorum:26:
ben de en sonunda ehh yeter diyip kendim söylicem galibaUygun bir dille ancak annen halleder gibi rengim benim için ablam direkt aysegulun görüştüğü biri varmış oğlanda istemeye gelelim diyormuş demiş babama öylece konuya giriş yapıldı kızçem
ben pek sevmem ama benim de canımı istettin hecanım kakaolu süt istiyor
benimkini zaten annem biliyor. sanırım konuyu o açar
sanırım kimse kalmadı hadi bay canlar
ay sedefim senin kv beni öldürecekkadında ne cevherler varmıs ya normalde kvler aman öyle alma cok acık vs der ama şaşırdım valla
agzına sağlık mantarcım cok sağol
bitrirsin kuzum senin bitirmediğin ne kaldı ki? alan zaten son ana kadar calısılır da diğerlerini kasma bebekim
aynen öyle düşünüyoruz ayşegülüm. sadece aile arasında, evde, isteme olcak. yüzük kesilcek, o kadar. kahve dışında hamur işi vs. yaptınız mı?
oyy kuzumaa gene.. ya tahmin ettim çizelgenden dolayı ama emin olamadım. ismi tanımıyorum diye hiç yorumunu okumadım :26: hatta kendi kendime mona nerde ya falan dedimbu adın daha güzel olmuş avatarın da çok ama çok şekeyyyyyy
mantarım çalışmalarına maşallah kuzumgüzelim bence eğitimi çabuk bitirmeye çalış. ben aylara yaydım da ne oldu, tekrar edemeyince hepsi uçtu gitti. konu asıl tekrarlarla pekişiyo bence. haa eğer mecburen mayısı bulucak diyosan, o zaman eğitim ve alan çalışmasının yanında muhakkak gygk den tekrar günleri koy, onlardan ara sıra tekrar et kuzum.
oğlunun göz zevkini düşünüyo kanımcabi de benim kv 55 yaşında ama bi görsen taş gibi zaten
bugün de coğrafyada bölgeler çalışıciim
sağol kuzumzıplıyor ha bire ufaklık yeni adında resminde pek şirin olmuş,öncekileride sevmiştim ben asil,çekici duruyordun masumlaşmışsın yenilerle
mayısata başla bence denemelere haftada iki tane yapmak çok zamanını almaz.8 deneme hiç fena değil,alan hariç tabi kuzum fikrim bu sonuçta yanlışlarından öğreneceğin şeyler sana kar
geçen yıl bir kız varmış yakın arkadaşı şimdi benim kurs arkadaşım denemelerde en yüksek 70 puan aldı o da bir kere olmuş ve çalışmaya şubat gibi başlamış kız şimdi bilmem kaçıncı maaşını aldı,demem o ki kötüde olsa moralini bozma
gayet samimi düşünmüşsün kuzumçiçek şeker falan artık çok gidip gelecek bende sözü yap diyenlerdeni üşendikçe yüzüğüne bakar güç alır çalışırsın bi güncük bişe
ay ne güzel telaşlar bunlarRabbim tamamına erdirsin kuzum benim
giremedim kuzularama ookudum dualarınızı
morisi için el Mümin 100,el Halık 100,el Cebbar 100,el Fettah 100,el Hadi 100,La İlahe İllallah 100
sedef için La İlahe İllallah 100,er Rafi 100,ya Fettah 100,er Rezzak 100,en Nafi 100,ya Alim 100
Allah kabul etsin dualarınızı fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?