- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
cupkekim:124:
250 Ya Kadir
152 Ya Muhsi
100 Ya Rahman
136 Ya Mümin
100 Salavat
100 Ya Fettah
150 Ya Allah
100 La ilahe illallah
100 Ya Vehhap
100 Ya Kerim
okudum kuzum Rabbim atanmanı nasip etsin bu yıl hayırlısıyla gönlündeki tüm duaların kabul olsun amin
Dün yine verimli çalışamadım.Dün yine misafirler vardı.Bu ara bizim ev yol geçen hanı gibi.Gelen giden bitmiyor malesef. Dolayısıyla ben de fazla çalışamadım.Sadece alandan biraz dil bilgisine baktım, çok az da özet çıkardım o kadar.
Sarfansarı kuzum senin için 200 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim ne muradın varsa nasip etsin sana inşallah.
Cupkek dün senin için 100 Ya Kadir çektim, dua ettim.Bugün de edeceğim inşallah.Rabbim kabul etsin inşallah.Gönlünde ne varsa hayırlısıyla Rabbim sana hayırlısıyla versin inşallah.
Kuzular ben şimdi çıkayım.Hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar.
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
11 Ayetel Kursi
50 İhlas Suresi
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
okudum cupkekim senin için Rabbim dualarımızı kabul etsin
Selam canlar.Buralar pek sessiz kalmış yine.
Dün öğretim psikolojisine giriş konusunu çalıştım Yediiklim'den.Sonra 223 soru çözdüm.Bir de konuyla ilgili 2 video izledim.:126:Çok şükürr dün verimli bir gündü.Bugün de alan çalışacağım inşallah.
Cupkek dün senin için 100 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim ne muradın varsa versin inşallah.
Morisi sana da 200 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallh.Allah ne dileğin varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Hadi canlar ben kaçar.Hepinize iyi çalışmalar, hayırlı günler.
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız biraz geç kaldım belki ama bende kpss ye hazırlanmak istiyorum :18::18::18:
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız biraz geç kaldım belki ama bende kpss ye hazırlanmak istiyorum :18::18::18:
hoşbulduummmsizce çok mu geç kaldım
hoşgeldin
öğretmenlik değil mi? planlı programlı çalışırsan neden olmasın. istikrar çok önemli. şu saatten sonra döke saça çalışılmaz o bir gerçek sıkı tutman gerekicek...
öğretmenlik değil mi? planlı programlı çalışırsan neden olmasın. istikrar çok önemli. şu saatten sonra döke saça çalışılmaz o bir gerçek sıkı tutman gerekicek...
rengişim
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız biraz geç kaldım belki ama bende kpss ye hazırlanmak istiyorum :18::18::18:
kızceler selaaaaaam
nasılsınız
Hepinize iyi geceler kuzular...
Selam canlar.Buralar pek sessiz kalmış yine.
Dün öğretim psikolojisine giriş konusunu çalıştım Yediiklim'den.Sonra 223 soru çözdüm.Bir de konuyla ilgili 2 video izledim.:126:Çok şükürr dün verimli bir gündü.Bugün de alan çalışacağım inşallah.
Cupkek dün senin için 100 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim ne muradın varsa versin inşallah.
Morisi sana da 200 Ya Kadir çektim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallh.Allah ne dileğin varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Hadi canlar ben kaçar.Hepinize iyi çalışmalar, hayırlı günler.
slm kızlar. ben buraya yazmıyordum kime ne okuduğumu ama glba dua etmemişim gibi algılanmış. uzun süredir de topiğe uğramıyordum bir sebepten dolayı. Rabbim herkesin duasını kabul etsin. ama dediğim gbi ben buraya okuduğumu yazma taraftarı değilim pek yine de söyleyeyim günde 1 yasin okuyorum o günün kişisi için çekebildiğim kadar da Kelime-i Tevhid çekiyorum. Rabbim dualarınızı kabul etsin hayırlı akşamlar. !!!
Cupkek dün yazmayı unutmuşum sana, 526 Eş Şekur ve 68 El Vekil esmalarını çektim. Talihin bol, Allah yardımcın olsun
Nazife, topiğe uğramadı başka topiklere yazıyor. Şuraya gelipte dualara katılmadı ben gidiyorum bile demedi
Ama yine de duasını ettim. İnşallah herkesin dilekleri gerçek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?