2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
11 Ayetel Kursi
50 İhlas Suresi
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
okudum cupkekim senin için Rabbim dualarımızı kabul etsin

Allah razı olsun fıstıklar benim için ettiğiniz dualrın bin katını Rabbim size versin,teşekkürler

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız biraz geç kaldım belki ama bende kpss ye hazırlanmak istiyorum :18::18::18:

Cupkek dün yazmayı unutmuşum sana, 526 Eş Şekur ve 68 El Vekil esmalarını çektim. Talihin bol, Allah yardımcın olsun

Nazife, topiğe uğramadı başka topiklere yazıyor. Şuraya gelipte dualara katılmadı ben gidiyorum bile demedi
Ama yine de duasını ettim. İnşallah herkesin dilekleri gerçek olur.

öğretmenlik değil mi? planlı programlı çalışırsan neden olmasın. istikrar çok önemli. şu saatten sonra döke saça çalışılmaz o bir gerçek sıkı tutman gerekicek...

çok küçük bi bebişim var nasıl olacak bilmiyorum ama bu sene son sans gibi görünüyo

öğretmenlik değil mi? planlı programlı çalışırsan neden olmasın. istikrar çok önemli. şu saatten sonra döke saça çalışılmaz o bir gerçek sıkı tutman gerekicek...

pardon yazmamışım evet büro yönetimi öğretmeniyim

slm kızlar. ben buraya yazmıyordum kime ne okuduğumu ama glba dua etmemişim gibi algılanmış. uzun süredir de topiğe uğramıyordum bir sebepten dolayı. Rabbim herkesin duasını kabul etsin. ama dediğim gbi ben buraya okuduğumu yazma taraftarı değilim pek yine de söyleyeyim günde 1 yasin okuyorum o günün kişisi için çekebildiğim kadar da Kelime-i Tevhid çekiyorum. Rabbim dualarınızı kabul etsin hayırlı akşamlar. !!!

merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız biraz geç kaldım belki ama bende kpss ye hazırlanmak istiyorum :18::18::18:

HOŞ GELDİN CANIM geç kalmadın bende yeni başladım imkansızda görmüyorum açıkçası bende çocuk daha dogmadı ama hamileyim inanırsan olmayacak bişey yok

Hepinize iyi geceler kuzular...

kuzum nikin ne kadar hoş avatarına da bittim zıpır

çalışmalarına
ağzına sağlık canım çok teşekkürler.. Amin..

söyleyip söylememk önemli değil bence kalben yapılan bişe dua,eden içinde edilen içinde hayırlı bir iş kendi adıma teşekkür ediyorum,Allah kabul etsin...

Ağzına sağlık... Allah razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…