2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

bazen oyle oluyor canım
ders calısmadan yataga gırınce ınsan cok huzursuz oluyor demı
matematık cog tarıh turkce canım

kızlar sımdı kuran okuyup topluca dua edıcem ıns
sız bazen okumus oldugunuz dualrı yazıyorsunuz ama ben onları bılmıyorum
bu sekıl kuranımın arkasından dua etsem olur mu

OH canım ya kv hep öyle olur inşallah keşke benimde öyle bir kv olsaydı ben çok çekiyorum da
üzüldüm canım yaa kıyamam.. gerçekten kötü bişey. rabbim inşallah kayınvalidene biraz merhamet verir, inşallah huzurlu olursunuz
Aneeeemmm. Çoğ heyecanlııı...

Hediyeler çok uygun bence kuzum. Ama sözü geciktirme bence.
duruma göre bakıcaz artık kuzum, önce bi tanışsınlar da.. sağol fikir verdiğin için
haklısın canım. kv ve kp le sorun olmasa bile bunun eltisi var mesela
ay sedefim ben burda heyecanlandım
ay bana kalırsa yapıverin sözü ya bir güncük değil mi yüzüğü takın hemencik :124: enişte zaten sonrasında ugrastırmaz seni sınavdan dolayı.
beni korkutan sözden sonraki süreçti kuzum. hani gidip gelmeler falan. ama artık pek bişey değişmicek sanırım. çünkü dün akşam annesi, ben artık seni düğünlerimize götürmek isterim, senin de gelmeni çok isterim falan dedi. ısrar etmedi ama, demek ki söz olmasa bile çağırma ihtimali var. söz bişeyi değiştirmicekse, ne zaman olucağı pek farketmiyo haliyle
hediyelerde çok ince düşünülmüş amanda amannnn
sağol canım, annesi de babası da çok beğendi
Allah razı olsun canım çok sağol sizin dualarınız sayesinde iyi şeyler yaşıyorum. hatta tanışmaya gitmeden önce evde kötü bişey yaşadım. ama hemen güç topladım. sizin dualarınız sayesinde.. yoksa sinir küpü olmuştum yani
ben sizi yine gelişmelerden haberdar ederim fikir veridğiniz için çok sağolun
aynen dediğin gibi olcak cloşum, arkası geliyo. ben sanıyodum ki nişana kadar kendi halimizde hallederiz, sınavdan sonra tanışma söz nişan çıkar aradan, nişandan sonra kaynaşırız sanıyodum. ama yanılmışım hiç öyle olmuyo. arkası gelicek belli. giderken koyu renk streç kot pantolonumu giydim, üzerine taba ve krem rengi bluz giydim, bluzun dantel ve inci işlemeleri vardı. yani şık spor oldum. elbise giysem çok şık olur diye istemedim. kazak giysem fazla spor olcaktı. bluz işi kurtardı =) kayınvaliden çok hoşmuş ama iyi demişsin bence de
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
50 İhlas Suresi
10 Ayetel Kursi

okudum sedefim senin için
dün giremedim kk ya onun için şimdi yazdım kuzum
Allah razı olsun tuğbammmm
slm kızlarr

kahveler içilip yüzük takıldıktan sonra pasta börekle çay servisine geçtik kuzum yorucu bir şey olmadı

çok sağol canım. aramızda en yakın tecrübeli sensin diye kafanı şişiriyorum kusura bakma

ne kadar guzel gecmıs tanısma
benım esımın babası vefat etmıs
hep cok ıstemısımdır kayınpederım olsun dıye kısmet degılmıs
ınsallah hep boyle gecer canım
bız ılk tanısmada dısarıya cıkmıstık yemege
benımde tabagımda ne varsa kalmıstı
sımdı olsa hepsını yerım

oyy kıyamam canım yaa beni de babası çok etkiledi. nerdeyse ağlıcaktım, zor tuttum kendimi. bi de benim hassas noktam, öz babamla görüşmüyorum ben. babalara hiç güvenim yoktur, ama kp den öyle bi sıcaklık aldım ki, ne biliim çok değişik bi duyguydu. senin de nasibin öyleymiş canım, olsun.
demek ki bi tek ben böyle değilmişim onurla onlardan çıkıp bize geldik. bizde hemen yemek yedim
dua konusunda da içinden ne geliyosa onu et canım. 1 fatiha bile olur. önemli olan senin niyetin

Çok teşekkür ederim. :)
Kayıtlar ne zaman başlar peki? Biliyor musunuz?
nisanda oluyor arkadaşım genelde

ay benim tatlı gelinim senin gibi için gibi güzel geçmiş herşey çok sevindim

bazen oyle oluyor canım
ders calısmadan yataga gırınce ınsan cok huzursuz oluyor demı
matematık cog tarıh turkce canım
hım baya iyiymiş tarih cografyayı alabilirim o zaman elimdekiler biterse
ben cuma denemeye gittim cumartesi gezdim pazar işle ugraştım bugünde hiç halim yok çok kötüyüm ama zorla alandan video dersten 1 konu daha bitirdim akşama 2 konu daha bitse süper olacak
kızlar ben bu kaplumbaga hızıyla nolacam bilemedim ya bi plan yapıp uymam lazıım yoksa olmayacak

sağol niloş ablammm yeğenimiz napıyo keyifler iyidir umarım

ben olaydım kesın aglardım zaten herseyde aglıyorum
ettım sımdı hepımız ıcın dua
allahım kabul eder ıns

bende bugun yuruyuse cıkcam demıstım ya
3 saat yurudum
zayıflamam gerekıyor bebek ıstıyorum kpss den sonra ıns

hepımızım ıcın dua ettım allahım hayırlısı ıle kabul eder ıns
ne kadar guzel bırbırımızı tanımadan bırbırımız ıcın dualar edıyoruz

bence de hiç üzülme canım zamanla artar inşallah
Ahahahhahah dimi abla zıpır bi şey....

Kızçelerim hepinizi bissürü seviyooomm.... Hepinize iyi haftalar....

Bu arada ben dün ve bugün toplu dua yapıyorum,haberiniz ola.

ooy biz de seni seviyoruz kuzum

sedefim Allah mutluluğuna mutluluk katsın kuzum
çok sevindim tanışmanızın güzel geçmesine

sedefimmm ilk tanışman maşallah çok güzel geçmiş fıstığım inşallah sonsuza kadar da hep bu tatlılıkta devam eder zoru atlattın bundan sonra daha rahat olursun kuzum

aşk olsun sedefim kafa şişirmek olur mu geçen gün rengişim de aynısı söyledi çok üzülüyorum siz böyle söyleyince

Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık

SEDEFİM ÇOK SEVİNDİM İLK TANIŞMANIZIN GÜZEL GEÇTİĞİNE SANA OLDUKÇA DEĞER VERECEK İNSANLARA BENZİYORLAR ANLATTIKLARINA GÖRE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HERZAMAN MUTLU OLURSUNUZ BİTANEM

Olumlu geçmesine çok sevindim sedef, inşaallah hep böyle gider.

Nazife ve mantarkaya ben sizler için çüz okuyorum, okumam gerekiyordu, sizin dilekleriniz için de okuyacağım

Allah razı olsun canım
sedefim çok mutlu oldum güzel geçmesine
inşallah ömrün sonuna kadar da böyle güzel davranırlar sana çok çok mutlu ol kuzum

asgulum aslında ben de canınızı sıktım diyen olursa kızıyorum ama işte insanın kendisi olunca farklı oluyormuş durum

maşallah

merhabalar kızlar öncelikle sedef arkadaşım tanışmıyoruz ama mutlu olmanıza çok sevindim allah daim etsin inşaallah bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah

kızlar dua larınıza bende katılmak isterim ama tam olarak nasıl ve ne yaptığınızı anlayamadım

bi de arkadaşlar kitap alacam ama tavsiye ettiğiniz soru bankaları var mı çok aciillll

Amanın da utangaç kızçem gelmiş. Maşallah Sedefim,hafta sonu aklım sendeydi hep.

İnşallah hep böyle devam eder kuzum,çok sevindim.Sen mutlu olmayı çok çok hak ediyorsun.

Bu alan bitmiyo yav... Ne nane yicem bilmiyom...

Canım ziyadesiyle sıkkın...

asgulum aslında ben de canınızı sıktım diyen olursa kızıyorum ama işte insanın kendisi olunca farklı oluyormuş durum
durum farklı olmasın kuzum sende dahil burdaki kızlar gerçek hayatta yüz yüze görüştüğüm arkadaşlarımdan çok daha yakınsınız
sizi seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…