2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

nazifecim
50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Rahim okudum senin için.Allah tüm dileklerini kabul etsin

çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun

Allah razı olsun canım Rabbim hepimize atandığımız günleri göstersin inş..

Olumlu geçmesine çok sevindim sedef, inşaallah hep böyle gider.

Nazife ve mantarkaya ben sizler için çüz okuyorum, okumam gerekiyordu, sizin dilekleriniz için de okuyacağım

saol tatlım ben de sayfanın kızları için 41 yasine başlayacağım. hepimiz için dua edeceğim inş. bunun haricinde herkkes için birer yasin okuyorum zaten. Rabbim herkesin duasını kabul eder inş.

Allah dualarını kabul etsin canım. buarada tanışmayın güzel geçmesine de sevindim. hayırlısı olsun hakkında

merhaba kızlar. tek tek herkese teşekkür etmeye çalıştım ama muhtemelen buraya yazmayan da olmuştur onlara da çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inş. buarada çalışmalara gelince 1 ay boyunca memleketteydim ve çalışamadım diyebilirim. pazar günü yurda döndüm bugün okuldaki ve staj okulumdaki programlarımı ayarladım. yarından itibaren dersane okul staj ve genel kültür çalışmalarıma tüm hızımla devam edeceğim inşallah. şöyle sayfadakilere bakıyorum da ne kadar güzel çalışıyorsunuz maşallah size Allah nazarlardan korusun.

gunaydın kızlar
bugun kursum var kahvaltımı yapıp cıkacagım
huzur mutluluk saglık sızınle olsun

fem g kültür sb var onu öneririm arkadaşım bi de data

maşallah azimliymişsin canım ben en fazla 5-6 kilo vermişimdir bu güne kadar sıkıya gelemiyorum
canım ben bu plana uysam en az 6 saat ders çalışırım inşallah uyucam hergün olmasada bulabildiğim hergün hem boş hem dolu bi plan çok hoşuma gitti

kızlar bende gunde 4.5 saat felan calısıyorum
sızce az mı nasıl
bazen 2 saatle kaldıgımda oluyor tabı
canım saatten çok nasıl verim alıyomusun ilerliyomusun ve bu çalışma ile sınava kadar yetişebilecek mi o önemli
kızlar bebiş bu hafta beni baya zorluyo bende kpss çalışıp onu zorluyom du bakalım kim yenecek

ben varım şuan için :)) nasılsın nasıl gidiyor fıstık

teşkür bebeğim.. iyiyim derslerle boğuşarak gidiyor :18: cevap biraz geç oldu canım ama sen nasılsın bakalım fındık kurdum

oy oy hanım hanımcık kızımıza bak sedefcim dün bulaşık yıkarken aklıma geldin acaba ne yaptı nasıl geçti ki diye.. Ama maşallah çok iyi geçmiş sevindim canım.. Allah muhabbetinizi baki eylesin..

ablam programın çok güzel hem kendine vakit ayırabiliyorsun hem de derse.. ama afacan kendine vakit ayırmıyorsun diye yerinde duramıyor heralde şaka bi tarafa abla nasıl olun?

kızlar bu aralar gelemiyorum sebebi ben kaynaklı pcnin kapağını açınca kapatmayı unutuyorum oyunlara sarıyorum bu sebepten dolayı pcyi açmıyorum ama aklımdasınız.. matematikten permütasyon ve sonrasına çalışmam lazım ama içimden gelmiyor bende tekrar yapıp soru çözüyorum bakalım günlerim böyle geçiyor..

Verimli akşamlar dilerim..

bende sımdı yapamıyorum kı
yapabılsem keske

kızlar nerdesiniz bakim hııı ben baya yogundum geldim kimse ugramamış bilem

maşallah canım iyiyim en azından kusmam vs yok da halsizlik çoktu onunda sebebi anlaşıldı tansiyonum 8 e 5 çıktı yerlerde anlıcan pek bişey yiyemiyodum ona dikkat etcem planı bende begendim umarım uygularım

bende sımdı yapamıyorum kı
yapabılsem keske

aman takma canın saolsun kafamız rahatta keyfimizden mi kilo alıyoz arkadaş hemstır gibi ye ye evde çalış napalım

çok yorgunum ama selam vermeden yatmak istemedim kızlar.nasılsınız nasıldı gününüz inş çok verimli günler geçiriyorsunuzdur . bugün benim çok yoğundu sabah 8:30 da dersanem vardı toplam 7 ders ama ben 5 derse girdim :) yurda geldim 1 saat sözel mantık çözdüm sonra okuldaki derse gittim . 7 ye kadar ders. 20 soru da inkilap çözdüm okulda. yurda gelince de gk gy denemesi çözdüm. dersane tg yapmış ama girememiştim onu çözdüm yani. netlerim de iç açıcı geldi. benden bu kadar. daha çok çalışmak isterdim ama o kadar uykum geldi ki anlatamam. hadi kızlar ben yattım yarın staj vaaarrr sonra da okul

sağol canım, Alllah kabul etsin
bence de hiç üzülme canım zamanla artar inşallah

ooy biz de seni seviyoruz kuzum

sedefim Allah mutluluğuna mutluluk katsın kuzum
çok sevindim tanışmanızın güzel geçmesine
sağol tuğbam önemli olan gerisini de böyle getirmek. inşallah saygı çerçevesinde yürütürüz ilişkimizi
amin kuzum inşallah senin gördüğün günleri de görürüz topikçek :13:
peki bişey daha sorcam tanışmaya geldiklerinde ne ikram ettiniz? mart sonunda tanışmaya gelcekler :18:
SEDEFİM ÇOK SEVİNDİM İLK TANIŞMANIZIN GÜZEL GEÇTİĞİNE SANA OLDUKÇA DEĞER VERECEK İNSANLARA BENZİYORLAR ANLATTIKLARINA GÖRE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HERZAMAN MUTLU OLURSUNUZ BİTANEM
sağol güzel yürekli arkadaşım önemli olan ilk tanışmadan ziyade gerisinin de bu şekilde gitmesi. umarım öyle olur ve inşallah sen de kv yönünden huzura kavuşursun canım. dualarım seninle
Olumlu geçmesine çok sevindim sedef, inşaallah hep böyle gider.

Nazife ve mantarkaya ben sizler için çüz okuyorum, okumam gerekiyordu, sizin dilekleriniz için de okuyacağım
sağol safranım aynen inşallah gerisi de böyle olur

Allah razı olsun canım

sedefim çok mutlu oldum güzel geçmesine
inşallah ömrün sonuna kadar da böyle güzel davranırlar sana çok çok mutlu ol kuzum
amin rengoşum sen de hep mutlu ol
sağol bademmmm
merhaba canım, öncelikle aramıza hoşgeldin iyi dileklerin beni çok etkiledi. topiğe tanımadığımız yeni gelen kişiler, hatır sormak, iyi dilekte bulunmak bir yana, direkt kitap önerisi isteyip bi teşekkürü çok görüp kaçıyolar. o yüzden çok teşekkür ederim sana
sağol monammm ee artık bu yaz darısı başına
kuzum senin alan bitmiyo, benim alan daha başlamadı bile
niloş ablam, plan güzel fakat saatlere uyabilcek misin? ben bu tarz planları çok verimli buluyorum ama uyabilmek çok zor oluyo. o gün muhakkak bişey çıkıyo, çıkmasa bile bi yerden sonra insanın canı istemiyo, gün içinde bi saat ötekine uymuyo ki. bak ben de vatandaşlıkla birlikte tekrarlara başlama kararı aldım ve şöyle bi plan yaptım. haftalık bi plan. pzt den cumaya kadar günleri yazdım. her güne hangi dersleri çalışıcaksan, ya da hangi derslerden soru çözüceksem, onları alt alta çizdiğim karelerin içine yazdım. karelerin yanına da, o dersin veya sorunun alacağı vakti yazdım. mesela pzt nin altına türkçe 30 soru/30 dk gibi.. onun altına matematik temel kavramlar/60 dk gibi.. bu sayede hem istediğim saatte çalışıyorum, hem de yanlarına harcıcağım vakti yazdığım için yatana kadar o vakti kendimce ayarlıyorum. bence böyle yapsan, plana uyman daha kolay olur
canım uzman kariyerin öğreten soru bankası iyidir
Allah dualarını kabul etsin canım. buarada tanışmayın güzel geçmesine de sevindim. hayırlısı olsun hakkında
sağol canımmm
sağol morisimmm permütasyon olasılık konularını ben de oldum olası sevmemişimdir
Bugün 13 saat ders dinledim.:111::111: Artık yatma vakti.

Özledim eski halimizi...:85:
maşallahhh kuzuma

maşallah canımmm bence günün çok verimli geçmiş. inşallah yarın da öyle geçer. stajda biz sınıflara 2 arkadaş girerdik. birimiz bi dersi, diğerimiz öbür dersi anlatırdı. birimiz ders anlatırken öbürümüz test çözerdi. tabii buna her öğretmen izin vermiyo, eğer imkan bulursan böyle bişey yapabilirsin.

canlarım ben de düşündüm taşındım. sadece vat kalmıştı ve o bitene kadar sadece vat çalışsam, zaten bitince unutucam ezber olduğu için dedim. ee bi de çıkmış vat soruları zaten acayipti, bu dersin üstüne tek yüklenerek vaktimi harcamaktansa tekrarlarıma başlıyayım dedim. artık haftalık planlarla birlikte hem vat konu çalışması + hem tekrar götürücem. bi ara bulursam da geoyu ve çtdyi sıkıştırcam.
bugün türkçeden karma 25 soru çözdüm, vatandaşlıktan 1 video izledim. dün de vattan 1 video izlemiştim. toplam 2 video izledim ama hala ilk ünitenin yarısına bile gelmedi hoca neyse tarihten trablusgarp, balkan savaşlarını tekrar edip 64 soru çözdüm. gelişim psikolojisinden de beyaz kaleme başladım. ondan da 60 soru çözdüm. sorular harbiden kazık. bazı bilmediğim kavramlar da çıkıyo, ama bildiklerimden bile baya kasmışlar. yine de beyaz kalem almam iyi olmuş, daha bi de pegemlerim var çünkü. daha da eğitim çözmem, pegemler bitince beyaz kaleme başlayıp noktalarım. kalan zamanda denemeler çözerim. gelişimden pegem bitmişti, o yüzden beyaz kalemin gelişimine başladım. diğer eğitim derslerinden önce pegemi çözücem, sonra beyaz kaleme geçicem. eğitim artık bizi etkilemiyo ama yine de eğer eğitimden soru bankasına ihtiyacınız varsa beyaz kalemi alın derim

gunaydın
nılkoncum altta yıne senı gordum erkencıyız senınle
kursum var
evımı toparlayıp kursa gıtcem ıns
gelınce gorusuruz ıns

günaydın kızlar
kuzum ben o planı kendime göre değiştirecem benim orda asıl hedefim 6 saat ders 1 saat tekrar ritmini tutturmak olacak
dediğin dogru kesin bişey çıkıyo ama yine çogu gün zaman kalıyor 6 saat önemli olanda onu degerlendirmek
bu aralar çok uyamam zaten sedefim tansiyonum çok düşük aşırı halsizim oldugu kadar çalışıyorum
senin planda güzel tatlım ben mesela alandan günde 3 yada 4 video dinliyorum onun saatini yazayım bide soru çözmek istiyorum onuda yazıp bu palanla seninkini karıştırıp orjinal bi plan uydurayım .sedefim çok saol önerin için kafamda yeni bir ampül yaktın kuzuşumda beni 1 kere bile kusturmayarak bana yardımcı oluyosa benim artık çalışıp atanmam lazım dimi
canım ben egtmdende rehberlik hariç diğerlerini bitirdim reh. bitirip soru çözeyim diyorum bende ihtiyaç ,pegem ,uzman var soru bankası olarak sence yargı 5555 i mi alayı
m bunlarlamı başlayayım

Son düzenleme:
gunaydın
nılkoncum altta yıne senı gordum erkencıyız senınle
kursum var
evımı toparlayıp kursa gıtcem ıns
gelınce gorusuruz ıns
günaydın .eşim işe giderken kalkıyorum hasretçim ben ondan bi de uykuyu pek sevmem
benim kurs hafta sonu
kolay gelsin grmek üzere

Güzel dileklerin inşallah kabul olur tatlım çok teşekkür ederim ya kızlar benim acil yardıma ihtiyacım var dersanedeki konulardan çok geride kaldım antremanlarla matematik aldım ama 1 biraz 2 yi hiç çözmedim elimde kaynak bol ama nerden nasıl başlasam bilemiyorum dersane birincisi olan arkadaş ihtiyaç konu anlatımlı al sonra bol bol test çöz dedi konuları bu hafta sonu hakan dede 17-18 yy izledim ama test çözemedim dersane hocası 1 dünya savaşına geçti ama ben ilk konularıda unuttum sizce konuları hocaların geldiği yere kadar işleyip sonra mı test çözsem bilemiyorum birde önceden öğreten coğrafya aldım konuları özet halinde ön sayfada vermiş sorularda farkılı şeyler sormuş baya zorlandım çözmeye geçen hafta ona baktım birdaha yok bakamadım araya zaman girince unutuyorum hiç derdim bitmedi dimi kızlar ama içimden ne geliyorsa öyle yazdım ama ben ne yapayım yaaa dün iş çıkışı dersaneye gittim 22.15 te geldim yemek ye et saat oldu 23.00 kızım oyun istedi derken saat oldu 00.00 yatmam 00.30 ama ne tekrar yapabildim ne başka birşey ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…