- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
nazifecim
50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Rahim okudum senin için.Allah tüm dileklerini kabul etsin
Hepinize iyi geceler canlarım.Yarın tüm gün dersanedeyim.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
nazife senin için
105 Ya Kadir
100 Ya Rahman
148 Ya Muhsi
136 Ya Mümin
170 Ya Kuddüs
100 La ilahe illallah
70 Salavat
50 İhlas
3 tane de Ayetel Kürsi
okudum Rabbim dualarını kabul etsin atanmanı nasip etsin hayırlısıyla inşallah
Anlatırım bi ara.Açarım yarın.
Olumlu geçmesine çok sevindim sedef, inşaallah hep böyle gider.
Nazife ve mantarkaya ben sizler için çüz okuyorum, okumam gerekiyordu, sizin dilekleriniz için de okuyacağım
kızçelerim ben geldiiiimmmmm
öncelikle cupkekçim sana yasin okumuştum cuma gecesi, giremediğim için yazamadım, Allah kabul etsin, duaların kabul olsun kuzum
nazifecim sana da 200 el kadir, 200 el cabbar, 200 el melik çektim. Allah kabul etsin
tanışma gerçekleştiçok heyecanlıydım, ellerim titriyodu. ama ilkini atlattım ya diğerleri daha rahat olur sanırım. her şey maşallah çok güzeldi öncelikle annesine hediyesini verdim, çok beğendi. babası namaz kılıyodu, sonradan yanımıza geldi. elimi tutup bi konuşma yaptı. çok duygulandım. hem evimize, hem de ailemize hoşgeldin, artık sen bizim de kızımızsın, burası senin evin, her zaman ne olursa olsun yanındayız, destekçiniz falan dedi. onurla bi problem olduğunda kendini hiç üzme bize anlat, biz ona dersini veririz dedi annem de onura hep sedefi bana şikayet et derdi, benimkiler onurun, onurunkiler benim yanımda yemeğe çağırcaklarmış, ama ben utanırım yiyemem diye çay vs. yapmışlar. onda bile sadece pastayı yiyebildim, börekler kurabiyeler tabağımda kaldı. çok ayıp oldu, ama yiyemedim işte bi de ailemle tanışmak istediklerini söylediler, haklı olarak. onur da sedefin dersleri etkilenir falan dedi. derslerin etkilencekse yapmayız dediler. ama gerekiyo yani. bize de komşular falan ee nişan olcak daha tanımıyo musunuz diyolar. ee onlar da, nişanda bizim de payımız olsun, ilgilenmek istiyoruz, ama iletişim olmadığı için ilgilenemiyoruz diyolar. mecburen bi tanışma olucak sanırım. hep sordular bi eksik var mı diye, çok ilgili davrandılar. Allah razı olsun. ilkler hep böyle olur zaten de, önemli olan devamının da bu şekilde olması. umarım böyle devam ederiz. çok tatlı anne babası var. hep canım hayatım vs. konuşuyolar. arada tatlı tatlı atışıyolar. mesela geçen düğüne gitmişler. gelinle damat vals yapmış. siz de yapsanız çok güzel olur dediler. onur da, biz amerikalı mıyız, çiftetelli oynarız işte dedi. annesi de, bu çocuğun kime çektiği belli dedi. babası da aşk olsun ben seninle gençken düğünlerde hep dans etmedim mi dedi böyle hoş sohbet gitti. 2 saat kadar oturdum. giderken teşekkür ettiler geldiğim için, ben de onlara teşekkür ettim. böyle geçti kızlar ama ben çok kastım kendimi, siz siz olun, daha rahat olun. rahat olunmıcak bişey yok çünkü. zaten ilk tanışma. her şey tıkırında gidiyo. hiç korkulcak bişey yok Rabbim size benimkinden daha güzel tanışmaları göstersin inşallah
bu arada ben gene derslere ara verdim. onurun bohçayı aldık. bi pijaması eksik, onu da bi ara halledicez. bu sabah coğrafyayı bitirdim. bugün vatandaşlığa başlıcam kızlar.
fem g kültür sb var onu öneririm arkadaşım bi de dataSelam kızlar ben çalışmaya yeni başlamıştım. Çok şükür tarih dersini yarıladım
Şu genel kültürü bir atlatsam üstümden yük kalkacak.
Hakan dede videolarına başlayacağım ama tekrar niyetli olarak önce kendim konuları bitireyim dedim.
Genel kültür için soru bankası tavsiyeniz var mı ?
Bir de söylemeden edemeyeceğim ne güzel dualar ediyorsunuz siz öyleKabul olur inşallah
maşallah azimliymişsin canım ben en fazla 5-6 kilo vermişimdir bu güne kadar sıkıya gelemiyorum
bende 64.65 ıle evlendım suan 71 ım
kayınvaldem hemsıre gecen kılolu hamıle bı hastaları varmıs
kadında seker cıkmıs ve gozlerı kor olmus
cok uzuldum duyunca
bende 87 kıloydum unıdeyken
ozaman seker baslangıcı vardı bende
hamılelıkte de boyle bı problemle karsılasmamak ıcın cok ıstıyorum zayıflamayı
ama bakalım ıns verebılrıım
ben hıc bu sekıl planlı yanı saat olarak calısamıyorum
canım saatten çok nasıl verim alıyomusun ilerliyomusun ve bu çalışma ile sınava kadar yetişebilecek mi o önemlikızlar bende gunde 4.5 saat felan calısıyorum
sızce az mı nasıl
bazen 2 saatle kaldıgımda oluyor tabı
ben varım şuan için :)) nasılsın nasıl gidiyor fıstık
kızçelerim ben geldiiiimmmmm
öncelikle cupkekçim sana yasin okumuştum cuma gecesi, giremediğim için yazamadım, Allah kabul etsin, duaların kabul olsun kuzum
nazifecim sana da 200 el kadir, 200 el cabbar, 200 el melik çektim. Allah kabul etsin
tanışma gerçekleştiçok heyecanlıydım, ellerim titriyodu. ama ilkini atlattım ya diğerleri daha rahat olur sanırım. her şey maşallah çok güzeldi öncelikle annesine hediyesini verdim, çok beğendi. babası namaz kılıyodu, sonradan yanımıza geldi. elimi tutup bi konuşma yaptı. çok duygulandım. hem evimize, hem de ailemize hoşgeldin, artık sen bizim de kızımızsın, burası senin evin, her zaman ne olursa olsun yanındayız, destekçiniz falan dedi. onurla bi problem olduğunda kendini hiç üzme bize anlat, biz ona dersini veririz dedi annem de onura hep sedefi bana şikayet et derdi, benimkiler onurun, onurunkiler benim yanımda yemeğe çağırcaklarmış, ama ben utanırım yiyemem diye çay vs. yapmışlar. onda bile sadece pastayı yiyebildim, börekler kurabiyeler tabağımda kaldı. çok ayıp oldu, ama yiyemedim işte bi de ailemle tanışmak istediklerini söylediler, haklı olarak. onur da sedefin dersleri etkilenir falan dedi. derslerin etkilencekse yapmayız dediler. ama gerekiyo yani. bize de komşular falan ee nişan olcak daha tanımıyo musunuz diyolar. ee onlar da, nişanda bizim de payımız olsun, ilgilenmek istiyoruz, ama iletişim olmadığı için ilgilenemiyoruz diyolar. mecburen bi tanışma olucak sanırım. hep sordular bi eksik var mı diye, çok ilgili davrandılar. Allah razı olsun. ilkler hep böyle olur zaten de, önemli olan devamının da bu şekilde olması. umarım böyle devam ederiz. çok tatlı anne babası var. hep canım hayatım vs. konuşuyolar. arada tatlı tatlı atışıyolar. mesela geçen düğüne gitmişler. gelinle damat vals yapmış. siz de yapsanız çok güzel olur dediler. onur da, biz amerikalı mıyız, çiftetelli oynarız işte dedi. annesi de, bu çocuğun kime çektiği belli dedi. babası da aşk olsun ben seninle gençken düğünlerde hep dans etmedim mi dedi böyle hoş sohbet gitti. 2 saat kadar oturdum. giderken teşekkür ettiler geldiğim için, ben de onlara teşekkür ettim. böyle geçti kızlar ama ben çok kastım kendimi, siz siz olun, daha rahat olun. rahat olunmıcak bişey yok çünkü. zaten ilk tanışma. her şey tıkırında gidiyo. hiç korkulcak bişey yok Rabbim size benimkinden daha güzel tanışmaları göstersin inşallah
bu arada ben gene derslere ara verdim. onurun bohçayı aldık. bi pijaması eksik, onu da bi ara halledicez. bu sabah coğrafyayı bitirdim. bugün vatandaşlığa başlıcam kızlar.
kızlar nette şu günlük programı buldum nasıl sizce bana yeterli gibi geldi
08:00-09:00 Kalkış ve Kahvaltı
09:00-10:00 1. Ders ve 15 dk ara
10:00 11:00 2. Ders ve 15 dk ara
11:00 12:00 3. Ders ve 15 dk ara
12:00 13:00 Öğle Yemeği ve Dinlenme
13:00 15:00 Sosyal Etkinlik (Gezi, Piknik, Spor vb)
15:00 16:00 Hobiler (internet, enstruman çalmak,vb)
16:00 17:00 4. Ders ve 15 dk ara
17:00 18:00 5. Ders ve 15 dk ara
18:00 19:00 Serbest zaman
19:00 20:00 Akşam Yemeği ve Dinlenme
20:00 21:00 6. Ders ve 15 dakika ara
21:00 22:00 Haftalık Tekrar
22:00 23:00 Kitap Okuma
23:00 00:00 Serbest Zaman ve Uyku
yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
fem g kültür sb var onu öneririm arkadaşım bi de data
maşallah azimliymişsin canım ben en fazla 5-6 kilo vermişimdir bu güne kadar sıkıya gelemiyorum
canım ben bu plana uysam en az 6 saat ders çalışırım inşallah uyucam hergün olmasada bulabildiğim hergün hem boş hem dolu bi plan çok hoşuma gitti
canım saatten çok nasıl verim alıyomusun ilerliyomusun ve bu çalışma ile sınava kadar yetişebilecek mi o önemli
kızlar bebiş bu hafta beni baya zorluyobende kpss çalışıp onu zorluyom du bakalım kim yenecek
teşkür bebeğim.. iyiyim derslerle boğuşarak gidiyor :18: cevap biraz geç oldu canım ama sen nasılsın bakalım fındık kurdum
oy oy hanım hanımcık kızımıza baksedefcim dün bulaşık yıkarken aklıma geldin acaba ne yaptı nasıl geçti ki diye.. Ama maşallah çok iyi geçmiş sevindim canım.. Allah muhabbetinizi baki eylesin..
ablam programın çok güzel hem kendine vakit ayırabiliyorsun hem de derse.. ama afacan kendine vakit ayırmıyorsun diye yerinde duramıyor heraldeşaka bi tarafa abla nasıl olun?an
kızlar bu aralar gelemiyorum sebebi ben kaynaklı pcnin kapağını açınca kapatmayı unutuyorum oyunlara sarıyorumbu sebepten dolayı pcyi açmıyorum ama aklımdasınız.. matematikten permütasyon ve sonrasına çalışmam lazım ama içimden gelmiyor bende tekrar yapıp soru çözüyorum bakalım günlerim böyle geçiyor..
Verimli akşamlar dilerim..
bende sımdı yapamıyorum kı
yapabılsem keske
sağol canım, Alllah kabul etsin
ben olaydım kesın aglardım zaten herseyde aglıyorum
ettım sımdı hepımız ıcın dua
allahım kabul eder ıns
bende bugun yuruyuse cıkcam demıstım ya
3 saat yurudum
zayıflamam gerekıyor bebek ıstıyorum kpss den sonra ıns
sağol tuğbambence de hiç üzülme canım zamanla artar inşallah
ooy biz de seni seviyoruz kuzum
sedefim Allah mutluluğuna mutluluk katsın kuzum
çok sevindim tanışmanızın güzel geçmesine
amin kuzum
sedefimmm ilk tanışman maşallah çok güzel geçmiş fıstığım inşallah sonsuza kadar da hep bu tatlılıkta devam ederzoru atlattın bundan sonra daha rahat olursun kuzum
aşk olsun sedefim kafa şişirmek olur mu geçen gün rengişim de aynısı söyledi çok üzülüyorum siz böyle söyleyince
Allah razı olsun canım ağzına yüreğine sağlık
sağol güzel yürekli arkadaşımSEDEFİM ÇOK SEVİNDİM İLK TANIŞMANIZIN GÜZEL GEÇTİĞİNE SANA OLDUKÇA DEĞER VERECEK İNSANLARA BENZİYORLAR ANLATTIKLARINA GÖRE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HERZAMAN MUTLU OLURSUNUZ BİTANEM
sağol safranımOlumlu geçmesine çok sevindim sedef, inşaallah hep böyle gider.
Nazife ve mantarkaya ben sizler için çüz okuyorum, okumam gerekiyordu, sizin dilekleriniz için de okuyacağım
amin rengoşum
Allah razı olsun canım
sedefim çok mutlu oldum güzel geçmesine
inşallah ömrün sonuna kadar da böyle güzel davranırlar sanaçok çok mutlu ol kuzum
sağol bademmmmmaşallah
merhaba canım, öncelikle aramıza hoşgeldinmerhabalar kızlar öncelikle sedef arkadaşım tanışmıyoruz ama mutlu olmanıza çok sevindim allah daim etsin inşaallah bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah
kızlar dua larınıza bende katılmak isterim ama tam olarak nasıl ve ne yaptığınızı anlayamadım
bi de arkadaşlar kitap alacam ama tavsiye ettiğiniz soru bankaları var mı çok aciillll
sağol monammmAmanın da utangaç kızçem gelmiş.Maşallah Sedefim,hafta sonu aklım sendeydi hep.
İnşallah hep böyle devam eder kuzum,çok sevindim.Sen mutlu olmayı çok çok hak ediyorsun.
Bu alan bitmiyo yav...Ne nane yicem bilmiyom...
Canım ziyadesiyle sıkkın...
niloş ablam, plan güzel fakat saatlere uyabilcek misin? ben bu tarz planları çok verimli buluyorum ama uyabilmek çok zor oluyo. o gün muhakkak bişey çıkıyo, çıkmasa bile bi yerden sonra insanın canı istemiyo, gün içinde bi saat ötekine uymuyo ki. bak ben de vatandaşlıkla birlikte tekrarlara başlama kararı aldım ve şöyle bi plan yaptım. haftalık bi plan. pzt den cumaya kadar günleri yazdım. her güne hangi dersleri çalışıcaksan, ya da hangi derslerden soru çözüceksem, onları alt alta çizdiğim karelerin içine yazdım. karelerin yanına da, o dersin veya sorunun alacağı vakti yazdım. mesela pzt nin altına türkçe 30 soru/30 dk gibi.. onun altına matematik temel kavramlar/60 dk gibi.. bu sayede hem istediğim saatte çalışıyorum, hem de yanlarına harcıcağım vakti yazdığım için yatana kadar o vakti kendimce ayarlıyorum. bence böyle yapsan, plana uyman daha kolay olurkızlar nette şu günlük programı buldum nasıl sizce bana yeterli gibi geldi
08:00-09:00 Kalkış ve Kahvaltı
09:00-10:00 1. Ders ve 15 dk ara
10:00 11:00 2. Ders ve 15 dk ara
11:00 12:00 3. Ders ve 15 dk ara
12:00 13:00 Öğle Yemeği ve Dinlenme
13:00 15:00 Sosyal Etkinlik (Gezi, Piknik, Spor vb)
15:00 16:00 Hobiler (internet, enstruman çalmak,vb)
16:00 17:00 4. Ders ve 15 dk ara
17:00 18:00 5. Ders ve 15 dk ara
18:00 19:00 Serbest zaman
19:00 20:00 Akşam Yemeği ve Dinlenme
20:00 21:00 6. Ders ve 15 dakika ara
21:00 22:00 Haftalık Tekrar
22:00 23:00 Kitap Okuma
23:00 00:00 Serbest Zaman ve Uyku
yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
canım uzman kariyerin öğreten soru bankası iyidirSelam kızlar ben çalışmaya yeni başlamıştım. Çok şükür tarih dersini yarıladım
Şu genel kültürü bir atlatsam üstümden yük kalkacak.
Hakan dede videolarına başlayacağım ama tekrar niyetli olarak önce kendim konuları bitireyim dedim.
Genel kültür için soru bankası tavsiyeniz var mı ?
Bir de söylemeden edemeyeceğim ne güzel dualar ediyorsunuz siz öyleKabul olur inşallah
sağol canımmmAllah dualarını kabul etsin canım. buarada tanışmayın güzel geçmesine de sevindim. hayırlısı olsun hakkında
sağol morisimmmteşkür bebeğim.. iyiyim derslerle boğuşarak gidiyor :18: cevap biraz geç oldu canım ama sen nasılsın bakalım fındık kurdum
oy oy hanım hanımcık kızımıza baksedefcim dün bulaşık yıkarken aklıma geldin acaba ne yaptı nasıl geçti ki diye.. Ama maşallah çok iyi geçmiş sevindim canım.. Allah muhabbetinizi baki eylesin..
ablam programın çok güzel hem kendine vakit ayırabiliyorsun hem de derse.. ama afacan kendine vakit ayırmıyorsun diye yerinde duramıyor heraldeşaka bi tarafa abla nasıl olun?
kızlar bu aralar gelemiyorum sebebi ben kaynaklı pcnin kapağını açınca kapatmayı unutuyorum oyunlara sarıyorumbu sebepten dolayı pcyi açmıyorum ama aklımdasınız.. matematikten permütasyon ve sonrasına çalışmam lazım ama içimden gelmiyor bende tekrar yapıp soru çözüyorum bakalım günlerim böyle geçiyor..
Verimli akşamlar dilerim..
maşallahhh kuzumaBugün 13 saat ders dinledim.:111::111: Artık yatma vakti.
Özledim eski halimizi...:85:
çok yorgunum ama selam vermeden yatmak istemedim kızlar.nasılsınız nasıldı gününüz inş çok verimli günler geçiriyorsunuzdur . bugün benim çok yoğundu sabah 8:30 da dersanem vardı toplam 7 ders ama ben 5 derse girdim :) yurda geldim 1 saat sözel mantık çözdüm sonra okuldaki derse gittim . 7 ye kadar ders. 20 soru da inkilap çözdüm okulda. yurda gelince de gk gy denemesi çözdüm. dersane tg yapmış ama girememiştim onu çözdüm yani. netlerim de iç açıcı geldi. benden bu kadar. daha çok çalışmak isterdim ama o kadar uykum geldi ki anlatamam.hadi kızlar ben yattım yarın staj vaaarrr sonra da okul
niloş ablam, plan güzel fakat saatlere uyabilcek misin? ben bu tarz planları çok verimli buluyorum ama uyabilmek çok zor oluyo. o gün muhakkak bişey çıkıyo, çıkmasa bile bi yerden sonra insanın canı istemiyo, gün içinde bi saat ötekine uymuyo ki. bak ben de vatandaşlıkla birlikte tekrarlara başlama kararı aldım ve şöyle bi plan yaptım. haftalık bi plan. pzt den cumaya kadar günleri yazdım. her güne hangi dersleri çalışıcaksan, ya da hangi derslerden soru çözüceksem, onları alt alta çizdiğim karelerin içine yazdım. karelerin yanına da, o dersin veya sorunun alacağı vakti yazdım. mesela pzt nin altına türkçe 30 soru/30 dk gibi.. onun altına matematik temel kavramlar/60 dk gibi.. bu sayede hem istediğim saatte çalışıyorum, hem de yanlarına harcıcağım vakti yazdığım için yatana kadar o vakti kendimce ayarlıyorum. bence böyle yapsan, plana uyman daha kolay olur
canlarım ben de düşündüm taşındım. sadece vat kalmıştı ve o bitene kadar sadece vat çalışsam, zaten bitince unutucam ezber olduğu için dedim. ee bi de çıkmış vat soruları zaten acayipti, bu dersin üstüne tek yüklenerek vaktimi harcamaktansa tekrarlarıma başlıyayım dedim. artık haftalık planlarla birlikte hem vat konu çalışması + hem tekrar götürücem. bi ara bulursam da geoyu ve çtdyi sıkıştırcam.
bugün türkçeden karma 25 soru çözdüm, vatandaşlıktan 1 video izledim. dün de vattan 1 video izlemiştim. toplam 2 video izledim ama hala ilk ünitenin yarısına bile gelmedi hocaneyse tarihten trablusgarp, balkan savaşlarını tekrar edip 64 soru çözdüm. gelişim psikolojisinden de beyaz kaleme başladım. ondan da 60 soru çözdüm. sorular harbiden kazık. bazı bilmediğim kavramlar da çıkıyo, ama bildiklerimden bile baya kasmışlar. yine de beyaz kalem almam iyi olmuş, daha bi de pegemlerim var çünkü. daha da eğitim çözmem, pegemler bitince beyaz kaleme başlayıp noktalarım. kalan zamanda denemeler çözerim. gelişimden pegem bitmişti, o yüzden beyaz kalemin gelişimine başladım. diğer eğitim derslerinden önce pegemi çözücem, sonra beyaz kaleme geçicem. eğitim artık bizi etkilemiyo ama yine de eğer eğitimden soru bankasına ihtiyacınız varsa beyaz kalemi alın derim
günaydın .eşim işe giderken kalkıyorum hasretçim ben ondan bi de uykuyu pek sevmemgunaydın
nılkoncum altta yıne senı gordum erkencıyız senınle
kursum var
evımı toparlayıp kursa gıtcem ıns
gelınce gorusuruz ıns
sağol canım, Alllah kabul etsin
sağol tuğbamönemli olan gerisini de böyle getirmek. inşallah saygı çerçevesinde yürütürüz ilişkimizi
amin kuzuminşallah senin gördüğün günleri de görürüz topikçek :13:
peki bişey daha sorcamtanışmaya geldiklerinde ne ikram ettiniz? mart sonunda tanışmaya gelcekler :18:
sağol güzel yürekli arkadaşımönemli olan ilk tanışmadan ziyade gerisinin de bu şekilde gitmesi. umarım öyle olur ve inşallah sen de kv yönünden huzura kavuşursun canım. dualarım seninle
sağol safranımaynen inşallah gerisi de böyle olur
amin rengoşumsen de hep mutlu ol
sağol bademmmm
merhaba canım, öncelikle aramıza hoşgeldiniyi dileklerin beni çok etkiledi. topiğe tanımadığımız yeni gelen kişiler, hatır sormak, iyi dilekte bulunmak bir yana, direkt kitap önerisi isteyip bi teşekkürü çok görüp kaçıyolar. o yüzden çok teşekkür ederim sana
sağol monammmee artık bu yaz darısı başına
kuzum senin alan bitmiyo, benim alan daha başlamadı bile
niloş ablam, plan güzel fakat saatlere uyabilcek misin? ben bu tarz planları çok verimli buluyorum ama uyabilmek çok zor oluyo. o gün muhakkak bişey çıkıyo, çıkmasa bile bi yerden sonra insanın canı istemiyo, gün içinde bi saat ötekine uymuyo ki. bak ben de vatandaşlıkla birlikte tekrarlara başlama kararı aldım ve şöyle bi plan yaptım. haftalık bi plan. pzt den cumaya kadar günleri yazdım. her güne hangi dersleri çalışıcaksan, ya da hangi derslerden soru çözüceksem, onları alt alta çizdiğim karelerin içine yazdım. karelerin yanına da, o dersin veya sorunun alacağı vakti yazdım. mesela pzt nin altına türkçe 30 soru/30 dk gibi.. onun altına matematik temel kavramlar/60 dk gibi.. bu sayede hem istediğim saatte çalışıyorum, hem de yanlarına harcıcağım vakti yazdığım için yatana kadar o vakti kendimce ayarlıyorum. bence böyle yapsan, plana uyman daha kolay olur
canım uzman kariyerin öğreten soru bankası iyidir
sağol canımmm
sağol morisimmmpermütasyon olasılık konularını ben de oldum olası sevmemişimdir
maşallahhh kuzuma
maşallah canımmmbence günün çok verimli geçmiş. inşallah yarın da öyle geçer. stajda biz sınıflara 2 arkadaş girerdik. birimiz bi dersi, diğerimiz öbür dersi anlatırdı. birimiz ders anlatırken öbürümüz test çözerdi. tabii buna her öğretmen izin vermiyo, eğer imkan bulursan böyle bişey yapabilirsin.
canlarım ben de düşündüm taşındım. sadece vat kalmıştı ve o bitene kadar sadece vat çalışsam, zaten bitince unutucam ezber olduğu için dedim. ee bi de çıkmış vat soruları zaten acayipti, bu dersin üstüne tek yüklenerek vaktimi harcamaktansa tekrarlarıma başlıyayım dedim. artık haftalık planlarla birlikte hem vat konu çalışması + hem tekrar götürücem. bi ara bulursam da geoyu ve çtdyi sıkıştırcam.
bugün türkçeden karma 25 soru çözdüm, vatandaşlıktan 1 video izledim. dün de vattan 1 video izlemiştim. toplam 2 video izledim ama hala ilk ünitenin yarısına bile gelmedi hocaneyse tarihten trablusgarp, balkan savaşlarını tekrar edip 64 soru çözdüm. gelişim psikolojisinden de beyaz kaleme başladım. ondan da 60 soru çözdüm. sorular harbiden kazık. bazı bilmediğim kavramlar da çıkıyo, ama bildiklerimden bile baya kasmışlar. yine de beyaz kalem almam iyi olmuş, daha bi de pegemlerim var çünkü. daha da eğitim çözmem, pegemler bitince beyaz kaleme başlayıp noktalarım. kalan zamanda denemeler çözerim. gelişimden pegem bitmişti, o yüzden beyaz kalemin gelişimine başladım. diğer eğitim derslerinden önce pegemi çözücem, sonra beyaz kaleme geçicem. eğitim artık bizi etkilemiyo ama yine de eğer eğitimden soru bankasına ihtiyacınız varsa beyaz kalemi alın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?