2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

hoşbuldum sedefçim ben o arkadaşlardan değiliimmm inşaallah dualara da katılcağıım hemen aranıza almanıza çok mutlu oldum bendee çok samimi görünüyorsunuz çok imrendiimm

kızlar kpss ye çalışmak için çokmu geç kaldım ...bi suru derdim var aklımda ..kafam çok meşguldü .sıfırdan başlasam sizce başarılı olurmuyum ..80 almalıyım

Aslında çok iyi gidiyordum ..çalışmaya başlamıştım ..ama hastane işlrim çıktı ..bebek istiyorum ..vs derken butun hevesimi kaybettim kızlar ya..
zaten bebeğimde olmuyor ...onun vermiş olduğuda bir stres var ..ve 4 ay kaldı ben koca bir sıfırım ...başlarsam konular yetişmezmiş ,yada yeterı puanı alamazmışım gibi geliyor ..çok çok mu geç kaldım sizce kızlar ..
ben buraya yazmasamda sizi hep takip ediyorum ..çalışmalarınızın karşılığını alırsınız inş

Selam canlar.Nasılsınız bakalım, görüşmeyeli?
merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız biraz geç kaldım belki ama bende kpss ye hazırlanmak istiyorum :18::18::18:

Hoş geldin canım.

Kızçem çok sevindim tanışmanın güzel geçmesine.Onur'un ailesi de iyi insanlara benziyorlar.Senin adına çok mutlu oldum.Ayrıca Onur'un babasının konuşması beni de çok etkiledi.İnşallah her şey gönlünce olur, ailelerinizle mutlu mesut yaşarsınız güzelim.

Olumlu geçmesine çok sevindim sedef, inşaallah hep böyle gider.

Nazife ve mantarkaya ben sizler için çüz okuyorum, okumam gerekiyordu, sizin dilekleriniz için de okuyacağım

Sağ ol fıstığım.Allah razı olsun senden.Rabbim sana kat be kat fazlasını versin inşallah.

Kuzular ben bu ara çok yoğunum.Bursa'ya gidip geldim, misafirler falan derken yine epey ihmal ettim burayı.Öğrenme psikolojisine başladım.Diğer taraftan da alandan dil bilgisi çalışıyorum.

Sedef ve Nazife bugün sizin yapamadığım dualarınızı yapacağım inşallah.

Hadi güzeller ben şimdi gideyim.Hepinize iyi çalışmalar.Hepinizi çok çok öpüyorum.

selam güzeller

Kırıkkale hosgeldin.. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum..

Feridei alanın ne? yani sınavda alandan da sorumlu musun? bak şöyle düşün şubat ataması bekleyen arkadaşlar da yeni başladı.. yani hala geç değil.. Konuları hızlıca tararsan neden olmasın dimi?

Merhaba kızçeler...

Kırıkkale hoş geldin,umarım kalıcı olursun.

Feride alanın neydi,ona göre yorum yapacağım.:26::26:

Ben de bugün eğitim:26:,gk karışık soru çözmeyi planlıyorum.

slm kızlar nasılsınız düğün koşuşturmasından nete giremedim bir türlü şehir dışına gelin gideceğim için çeyizlerimin kolilenip gönderilmesi gerekiyor onları toparlamaya çalışıyorum koşuşturmanın arasında sadece tarih çalışabildim çağdaş türk tarihi kaldı o da gözüm de öyle bir büyüyor ki
Kırıkkale hoş geldin canım

sedefim onlar çaya gelmişti yemekte rahat olamayız belki diye herkes çay olmasından yanaydı ilk olarak türk kahvesi ikram ettik sonrasında çaya geçtik çay içinde tatlı tuzlu kurabiye,poğaça,kek,tatlı,yaprak sarması,içli köfte yapmıştık kuzum son olarakta meyve ikram ettik :125::125::125:

cnm alanım giyim öğretmenliği ..alan yok bizde

mantarkayam senin için

50 Yâ Ğaniyyu, yâ Kaviyyu, yâ Kâdiru, yâ Azîz
70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Vasi
100 Ya Hakim

okudum kuzum Allah tüm dileklerini kabul etsin

Kırıkkale hoş geldin canım

hoşbuldum canım allah hayırlı etsin düğününü de inş

kızlar ben geldim. bugünkü kişi için sayısını bilmiyorum ama hep kelime-i tevhid çektim. sabahın 7 sınde staj bir başladı 6 saat ders. sonra da yemek felan derken 3 te de okuldaki derse gittim. meğer ders 3 te değil 4 teymiş. o 1 saati kendime ayırdım ve 9 da dersten çıktım. ancak kendime geliyorum yaa. ikinci öğretim olmak çok zor. haftanın 3 günü bu şekildeyim.

mantarkaya canım ben sana abdest alınca okuyacağım bu iki gün okuyamadım

bu arada kızlar, burak özçivitle asansörde yalnız kalsanız napardınız?

Burakla yalnız kalmak:)sırıtırım kızarırım sanırım

bebekler hastayım nazifeden itibaren dualarını haftaya edicem

net pek elime geçmiyorgelemiyorum

bu gün iklim ege marmara çalıştım 468 soru çözmüşüm toplamda,uyumadan ilke inklaplar yarımdı onuda bitirirsem benden güzeli yok

tuğba00 kuzum dua konusundaki hassasiyetinini çok taktir ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…