merhaba arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız biraz geç kaldım belki ama bende kpss ye hazırlanmak istiyorum :18::18::18:
kızçelerim ben geldiiiimmmmm
öncelikle cupkekçim sana yasin okumuştum cuma gecesi, giremediğim için yazamadım, Allah kabul etsin, duaların kabul olsun kuzum
nazifecim sana da 200 el kadir, 200 el cabbar, 200 el melik çektim. Allah kabul etsin
tanışma gerçekleştiçok heyecanlıydım, ellerim titriyodu. ama ilkini atlattım ya diğerleri daha rahat olur sanırım. her şey maşallah çok güzeldi öncelikle annesine hediyesini verdim, çok beğendi. babası namaz kılıyodu, sonradan yanımıza geldi. elimi tutup bi konuşma yaptı. çok duygulandım. hem evimize, hem de ailemize hoşgeldin, artık sen bizim de kızımızsın, burası senin evin, her zaman ne olursa olsun yanındayız, destekçiniz falan dedi. onurla bi problem olduğunda kendini hiç üzme bize anlat, biz ona dersini veririz dedi annem de onura hep sedefi bana şikayet et derdi, benimkiler onurun, onurunkiler benim yanımda yemeğe çağırcaklarmış, ama ben utanırım yiyemem diye çay vs. yapmışlar. onda bile sadece pastayı yiyebildim, börekler kurabiyeler tabağımda kaldı. çok ayıp oldu, ama yiyemedim işte bi de ailemle tanışmak istediklerini söylediler, haklı olarak. onur da sedefin dersleri etkilenir falan dedi. derslerin etkilencekse yapmayız dediler. ama gerekiyo yani. bize de komşular falan ee nişan olcak daha tanımıyo musunuz diyolar. ee onlar da, nişanda bizim de payımız olsun, ilgilenmek istiyoruz, ama iletişim olmadığı için ilgilenemiyoruz diyolar. mecburen bi tanışma olucak sanırım. hep sordular bi eksik var mı diye, çok ilgili davrandılar. Allah razı olsun. ilkler hep böyle olur zaten de, önemli olan devamının da bu şekilde olması. umarım böyle devam ederiz. çok tatlı anne babası var. hep canım hayatım vs. konuşuyolar. arada tatlı tatlı atışıyolar. mesela geçen düğüne gitmişler. gelinle damat vals yapmış. siz de yapsanız çok güzel olur dediler. onur da, biz amerikalı mıyız, çiftetelli oynarız işte dedi. annesi de, bu çocuğun kime çektiği belli dedi. babası da aşk olsun ben seninle gençken düğünlerde hep dans etmedim mi dedi böyle hoş sohbet gitti. 2 saat kadar oturdum. giderken teşekkür ettiler geldiğim için, ben de onlara teşekkür ettim. böyle geçti kızlar ama ben çok kastım kendimi, siz siz olun, daha rahat olun. rahat olunmıcak bişey yok çünkü. zaten ilk tanışma. her şey tıkırında gidiyo. hiç korkulcak bişey yok Rabbim size benimkinden daha güzel tanışmaları göstersin inşallah
bu arada ben gene derslere ara verdim. onurun bohçayı aldık. bi pijaması eksik, onu da bi ara halledicez. bu sabah coğrafyayı bitirdim. bugün vatandaşlığa başlıcam kızlar.
Olumlu geçmesine çok sevindim sedef, inşaallah hep böyle gider.
Nazife ve mantarkaya ben sizler için çüz okuyorum, okumam gerekiyordu, sizin dilekleriniz için de okuyacağım
Selam canlar.Nasılsınız bakalım, görüşmeyeli?
Hoş geldin canım.
hoşbuldum canım sanırım dua sırası senin dün okudum biraz bugünde okuyup yazarım inşallah
selam güzeller
Kırıkkale hosgeldin.. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum..
hoşbuldum canımteşekkür ederim
Merhaba kızçeler...
Kırıkkale hoş geldin,umarım kalıcı olursun.
sağol canım hoşbuldum bende öyle ümit ediyorum meleğim izin verdiği müddetçe
Merhaba kızçeler...
Kırıkkale hoş geldin,umarım kalıcı olursun.
Feride alanın neydi,ona göre yorum yapacağım.:26::26:
Ben de bugün eğitim:26:,gk karışık soru çözmeyi planlıyorum.
selam güzeller
Kırıkkale hosgeldin.. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum..
Feridei alanın ne? yani sınavda alandan da sorumlu musun? bak şöyle düşün şubat ataması bekleyen arkadaşlar da yeni başladı.. yani hala geç değil.. Konuları hızlıca tararsan neden olmasın dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?