2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

cnm giyim öğretmeniyim ..bizde alan yok

Canım sıkı bir programla çok da iyi bir puan alınır inan bana.

mantarkaya canım ben sana abdest alınca okuyacağım bu iki gün okuyamadım

bu arada kızlar, burak özçivitle asansörde yalnız kalsanız napardınız?

Mantarım zümrem,Rabbim gönlündekileri versin inşallah.

Rengişle dün özelden konuştum ben en son.:44:

Bir şey yap(a)mazdım hacı,başım bağlı benim.

toparlanmış da değilim kuzum
öyle işte...

keşke yakın olsak gelir alırıdm sen filme giderdik yalndan fal bakardım sana ne bileyim iyi gelirdi belki,herkesi diniyorsun ama bi kendine çözüm bulamıyor gibisin bu aralar,bişe olsun değişsin istiyorum ama işte burdan konuşmakta işe yarmıyor onuda biliyorum,bi dua kalıyor bana kuzum

tabi çok iyi olurdu kuzum
herkese çözüm üretip kendime bişey yapaadıgım doğru bana da bir tek dua kalıyor.
çok özledim eskisi gibi buralara şen şakrak yazmayı
dua edersen minnettar kalırım kuzum

Napıyon yavrum ?

tam sana çemkirmek için alıntı yapacaktım sen yazmışsın

yavrın yesin seni spor rejim falan pek bi çekici görünüyosun gözüme bu ara deyim

çalışıyorum pc verirlerse hayırlarınafilm izliyorum,gayfe,balkon,sevdicek bermudasındayım

sende alanla boğuşyosun hemi

mantarcım lisemizde ilk defa senin duanı aksattım kusura bakma e mi yarın edeceğim Allah izin verirse.

kıss minnetar falan deme öyle utandım bak kardeş sayılırz emir cümlesi kullan,yaparım ki

Niye çemkiriyon la saçını çekerim bak. Teşekkür ederim,utandım.

Napim la,ben de gk ve eb çalıştım bugün,geberiyom.

mantarkaya senin için
100 ya ganiyyu
70 ya rahman
50 ya allah, ya rahim, ya kerim okuyabildim allah dualarını kabul etsin inşallah

abdest alayım inşallah hepimiz için inşirah suresini okuyacam kesinlikle okumanızı -sınava kadar ve sınava girerken- tavsiye ediyorum tabi bütün hayatınız bounca zorda kaldığınızda rabbim refaha çıkarır inşallah bu dua ile

bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…