mantarcım lisemizde ilk defa senin duanı aksattım kusura bakma e mi yarın edeceğim Allah izin verirse.
bi sıkıntın mı var galiba canım allah feraha çıkarsın inşallah :) abdest alacam sana dua ederim inş
bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah
tam ısırmalıktır ama o şimdi canım çekti
ikisinden karışık bişeyler yap ablacım, baya güzel bişeyler çıkar ortaya =) bence de sürelerini ortalama olarak yaz sen. kimi ders yarım saat sürüyo, kimisi 1 saatten bile fazla sürüyo. yaz ki planın aksamasın.günaydın kızlar
kuzum ben o planı kendime göre değiştirecem benim orda asıl hedefim 6 saat ders 1 saat tekrar ritmini tutturmak olacak
dediğin dogru kesin bişey çıkıyo ama yine çogu gün zaman kalıyor 6 saat önemli olanda onu degerlendirmek
bu aralar çok uyamam zaten sedefim tansiyonum çok düşük aşırı halsizim oldugu kadar çalışıyorum
senin planda güzel tatlım ben mesela alandan günde 3 yada 4 video dinliyorum onun saatini yazayım bide soru çözmek istiyorum onuda yazıp bu palanla seninkini karıştırıp orjinal bi plan uydurayım .sedefim çok saol önerin için kafamda yeni bir ampül yaktınkuzuşumda beni 1 kere bile kusturmayarak bana yardımcı oluyosa benim artık çalışıp atanmam lazım dimi
canım ben egtmdende rehberlik hariç diğerlerini bitirdim reh. bitirip soru çözeyim diyorum bende ihtiyaç ,pegem ,uzman var soru bankası olarak sence yargı 5555 i mi alayım bunlarlamı başlayayım
canım benim ya kıyamam. tarih zaten hep tekrar isteyen bi ders. ben de senle aynı durumdayım o konuda. ama matematik için antremanların gününü aksatmamaya çalış bence. gerçi vakit de yok ki, ne desem bilemedim inan.. iyisi mi dershaneyle birlikte gitmeye çalış ve evde dershaneden verilen testleri çöz. ama dershanede dersi dinlerken tam ver kendini ki eve bişey kalmasın. kimileri sadece dersi dinler, ama çok iyi dinler ve kapar konuyu. sen de bunu başarabilirsin. ben de mesela yorgun olduğumda hocayı dinlemezdim, eve gelip saatlerce kendi kendimi yorardım. dershanedeki dersleri tam verimli geçirirsen eve sadece test çözme işlemin kalır. zamandan tasarruf olur. bi de canım işinde hiç vakit bulabilir misin? kimileri işinde ders çalışabiliyo. mesela nette bazı soru siteleri var, oralardan iş yerinde boş olduğunda test çözsen kar kalır. tarih için de cep kitabı alıp işe giderken yolda okuyabilirsin. tabii şartlar uyar mı bilmiyorum canım ya..Güzel dileklerin inşallah kabul olur tatlım çok teşekkür ederim ya kızlar benim acil yardıma ihtiyacım var dersanedeki konulardan çok geride kaldım antremanlarla matematik aldım ama 1 biraz 2 yi hiç çözmedim elimde kaynak bol ama nerden nasıl başlasam bilemiyorum dersane birincisi olan arkadaş ihtiyaç konu anlatımlı al sonra bol bol test çöz dedi konuları bu hafta sonu hakan dede 17-18 yy izledim ama test çözemedim dersane hocası 1 dünya savaşına geçti ama ben ilk konularıda unuttum sizce konuları hocaların geldiği yere kadar işleyip sonra mı test çözsem bilemiyorum birde önceden öğreten coğrafya aldım konuları özet halinde ön sayfada vermiş sorularda farkılı şeyler sormuş baya zorlandım çözmeye geçen hafta ona baktım birdaha yok bakamadım araya zaman girince unutuyorum hiç derdim bitmedi dimi kızlar ama içimden ne geliyorsa öyle yazdım ama ben ne yapayım yaaa dün iş çıkışı dersaneye gittim 22.15 te geldim yemek ye et saat oldu 23.00 kızım oyun istedi derken saat oldu 00.00 yatmam 00.30 ama ne tekrar yapabildim ne başka birşey ben ne yapacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah canım benim, sen de öylesin...hoşbuldum sedefçim ben o arkadaşlardan değiliimmminşaallah dualara da katılcağıım hemen aranıza almanıza çok mutlu oldum bendee çok samimi görünüyorsunuz çok imrendiimm
amin güzelim.. inşallah bugünün verimli geçmiştirSelam canlar.Nasılsınız bakalım, görüşmeyeli?
Hoş geldin canım.
Kızçem çok sevindim tanışmanın güzel geçmesine.Onur'un ailesi de iyi insanlara benziyorlar.Senin adına çok mutlu oldum.Ayrıca Onur'un babasının konuşması beni de çok etkiledi.İnşallah her şey gönlünce olur, ailelerinizle mutlu mesut yaşarsınız güzelim.
Sağ ol fıstığım.Allah razı olsun senden.Rabbim sana kat be kat fazlasını versin inşallah.
Kuzular ben bu ara çok yoğunum.Bursa'ya gidip geldim, misafirler falan derken yine epey ihmal ettim burayı.Öğrenme psikolojisine başladım.Diğer taraftan da alandan dil bilgisi çalışıyorum.
Sedef ve Nazife bugün sizin yapamadığım dualarınızı yapacağım inşallah.
Hadi güzeller ben şimdi gideyim.Hepinize iyi çalışmalar. Hepinizi çok çok öpüyorum.
çok sağol ayşegülüm. bizde de çay ikramı olucak. yemek daha resmi olur kasılırız falan diye çay düşündük =) meyve fikrini çok sevdim. hayırlısıyla düğünü atlat, daha rahat çalışırsın kuzummmslm kızlar nasılsınızdüğün koşuşturmasından nete giremedim bir türlü şehir dışına gelin gideceğim için çeyizlerimin kolilenip gönderilmesi gerekiyor onları toparlamaya çalışıyorum koşuşturmanın arasında sadece tarih çalışabildim çağdaş türk tarihi kaldı o da gözüm de öyle bir büyüyor ki
Kırıkkale hoş geldin canım
sedefim onlar çaya gelmişti yemekte rahat olamayız belki diye herkes çay olmasından yanaydı ilk olarak türk kahvesi ikram ettik sonrasında çaya geçtik çay içinde tatlı tuzlu kurabiye,poğaça,kek,tatlı,yaprak sarması,içli köfte yapmıştık kuzum son olarakta meyve ikram ettik :125::125::125:
canım benim yaa, aklıma geldikçe dua ediyorum sana =(
tabi çok iyi olurdu kuzum
herkese çözüm üretip kendime bişey yapaadıgım doğru bana da bir tek dua kalıyor.
çok özledim eskisi gibi buralara şen şakrak yazmayı
dua edersen minnettar kalırım kuzum
bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah
sedefim cok sağol duaların için Allah razı olsun.
i
amin güzelim.. inşallah bugünün verimli geçmiştir
çok sağol ayşegülüm. bizde de çay ikramı olucak. yemek daha resmi olur kasılırız falan diye çay düşündük =) meyve fikrini çok sevdim. hayırlısıyla düğünü atlat, daha rahat çalışırsın kuzummm
canım benim yaa, aklıma geldikçe dua ediyorum sana =(
oyy maşallahhh.. şimdi tam sevilmeliktir, tosun gibi yanakları vardır, yirim onuuuu
kızlar çok moralim bozuk ya.. hiçbişey iyi gitmiyo, nefret ettim bu evden artık,çekemiyorum, sabredemiyorum. alıp başımı gidesim var, ama maddi güvencen yoksa mahkumsun bazı şeylere.. çalıştım ama hiç umudum yok, bu evde hiç verimli olmuyo. geçen yılın aynısı olursa hiç şaşırmıcam.
bugün vatandaşlıktan 1 video izledim. türkçeden 25 karma soru çözdüm. öyt ilk üniteden 50 soru çözdüm, öğrenme davranışçı yaklaşımdan 100 soru çözdüm. tarihten 1. dünya savaşını tekrar edip 296 soru çözdüm.
yanaklarımızı görsen daha çok canın çeker teyzesiii
bi sıkıntın mı var galiba canım allah feraha çıkarsın inşallah :) abdest alacam sana dua ederim inş
sıkmamaya çalışıyorum kuzum da bi yolumuzu çizseydik keşke.. şundan bi 5 sene sonraya ışınlanmak istiyorum, belki o zaman her şey daha bi düzenlidir, huzurludur, güzeldir. işimiz, eşimiz, bebişimiz olur belki..Sedefimmm.Her şey nasip kuzum,canını sıkma ne olur...
Kör olmayasıca ziyaretçilerin nazarı değdi biz kesin...
sedefim cok sağol duaların için Allah razı olsun.
evdeki duruma üzülme ama cidden. şimdi ben o şikayet ettiğim hayatıma muhtacım resmen
şükür olsun de çalışmaya çalış hiç takma
aynen sedefim elimde olsa kaçıcam gidicem ama maalesef sabretmek zorundayız. 3 maymunu oynamaktan başka yol yok..
sıkmamaya çalışıyorum kuzum da bi yolumuzu çizseydik keşke.. şundan bi 5 sene sonraya ışınlanmak istiyorum, belki o zaman her şey daha bi düzenlidir, huzurludur, güzeldir. işimiz, eşimiz, bebişimiz olur belki..
öyle kuzum ama bi kere şu evden kurtulsaydım.. bıktım artık, üsttekinin 3-4 aydır çektiğim sapıklıkları, babamın her şeye bağırması.. yoruldum.
her gece ağlayarak uyuyorum, her sabah ağlayarak uyanıyorum. şu nişanı da istediğim için çok pişmanım. bunca sıkıntılı hayatım varken onu neyime güvenip istedim anlamıyorum. mutlu olamıyorum, gülmeyi unuttum. tek istediğim hepimizin atanması, buna çok ihtiyacımız var
ben de kuzum zaten mutsuzluktan bildiğin geberiyorum yani.
Allah huzur versin sana ne diyim
zor ya atanmaya bel baglıyoruz da inşallah atanmaya kalmadan iyi olur her şey..
yollasana kokusundan azıcık
Amin kuzum. bol bol dua edelim, zaten başka çaremiz yok, Allah görüyo ya neler çektiğimizi.. inşallah güzel günlerimiz ileridedir
evet kırıkkalekeskin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?