2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ikisinden karışık bişeyler yap ablacım, baya güzel bişeyler çıkar ortaya =) bence de sürelerini ortalama olarak yaz sen. kimi ders yarım saat sürüyo, kimisi 1 saatten bile fazla sürüyo. yaz ki planın aksamasın.
ben yargı 5555 i çok beğendim, ama senin şu durumda almana gerek yok bence. zaten elinde 3 tane soru bankası varmış. ben ihtiyacı beğenmedim. uzmanı hiç bilmiyorum, ama pegem çok iyi. pegemi çözersen yargı 5555 e gerek duymazsın. pegem daha öğretici geldi bana. hem konu konu testleri var. hem de çözümleri açıklamalı. daha iyi pekiştirirsin. yargı karma sorulardan oluşuyo ve sadece cevap anahtarı var. yargıyı almak yerine eğitim denemeleri çözsen daha iyi olur bence. hem denemelerde yaptığımız yanlışlar daha akılda kalıcı oluyo
canım benim ya kıyamam. tarih zaten hep tekrar isteyen bi ders. ben de senle aynı durumdayım o konuda. ama matematik için antremanların gününü aksatmamaya çalış bence. gerçi vakit de yok ki, ne desem bilemedim inan.. iyisi mi dershaneyle birlikte gitmeye çalış ve evde dershaneden verilen testleri çöz. ama dershanede dersi dinlerken tam ver kendini ki eve bişey kalmasın. kimileri sadece dersi dinler, ama çok iyi dinler ve kapar konuyu. sen de bunu başarabilirsin. ben de mesela yorgun olduğumda hocayı dinlemezdim, eve gelip saatlerce kendi kendimi yorardım. dershanedeki dersleri tam verimli geçirirsen eve sadece test çözme işlemin kalır. zamandan tasarruf olur. bi de canım işinde hiç vakit bulabilir misin? kimileri işinde ders çalışabiliyo. mesela nette bazı soru siteleri var, oralardan iş yerinde boş olduğunda test çözsen kar kalır. tarih için de cep kitabı alıp işe giderken yolda okuyabilirsin. tabii şartlar uyar mı bilmiyorum canım ya..
hoşbuldum sedefçim ben o arkadaşlardan değiliimmm inşaallah dualara da katılcağıım hemen aranıza almanıza çok mutlu oldum bendee çok samimi görünüyorsunuz çok imrendiimm
inşallah canım benim, sen de öylesin...
amin güzelim.. inşallah bugünün verimli geçmiştir
çok sağol ayşegülüm. bizde de çay ikramı olucak. yemek daha resmi olur kasılırız falan diye çay düşündük =) meyve fikrini çok sevdim. hayırlısıyla düğünü atlat, daha rahat çalışırsın kuzummm
canım benim yaa, aklıma geldikçe dua ediyorum sana =(
bu arada bugün tatlı prensesim 3. ayını bitirdi mutluluğumu paylaşmak istediimmm allahım isteyen hepinize bu mutluluğu nasip etsin inşaallah

oyy maşallahhh.. şimdi tam sevilmeliktir, tosun gibi yanakları vardır, yirim onuuuu

kızlar çok moralim bozuk ya.. hiçbişey iyi gitmiyo, nefret ettim bu evden artık,çekemiyorum, sabredemiyorum. alıp başımı gidesim var, ama maddi güvencen yoksa mahkumsun bazı şeylere.. çalıştım ama hiç umudum yok, bu evde hiç verimli olmuyo. geçen yılın aynısı olursa hiç şaşırmıcam.

bugün vatandaşlıktan 1 video izledim. türkçeden 25 karma soru çözdüm. öyt ilk üniteden 50 soru çözdüm, öğrenme davranışçı yaklaşımdan 100 soru çözdüm. tarihten 1. dünya savaşını tekrar edip 296 soru çözdüm.

Sedefimmm. Her şey nasip kuzum,canını sıkma ne olur...

Kör olmayasıca ziyaretçilerin nazarı değdi biz kesin...

sedefim cok sağol duaların için Allah razı olsun.
evdeki duruma üzülme ama cidden. şimdi ben o şikayet ettiğim hayatıma muhtacım resmen
şükür olsun de çalışmaya çalış hiç takma

aynen sedefim elimde olsa kaçıcam gidicem ama maalesef sabretmek zorundayız. 3 maymunu oynamaktan başka yol yok..

Sedefimmm. Her şey nasip kuzum,canını sıkma ne olur...

Kör olmayasıca ziyaretçilerin nazarı değdi biz kesin...
sıkmamaya çalışıyorum kuzum da bi yolumuzu çizseydik keşke.. şundan bi 5 sene sonraya ışınlanmak istiyorum, belki o zaman her şey daha bi düzenlidir, huzurludur, güzeldir. işimiz, eşimiz, bebişimiz olur belki..
sedefim cok sağol duaların için Allah razı olsun.
evdeki duruma üzülme ama cidden. şimdi ben o şikayet ettiğim hayatıma muhtacım resmen
şükür olsun de çalışmaya çalış hiç takma

öyle kuzum ama bi kere şu evden kurtulsaydım.. bıktım artık, üsttekinin 3-4 aydır çektiğim sapıklıkları, babamın her şeye bağırması.. yoruldum.

her gece ağlayarak uyuyorum, her sabah ağlayarak uyanıyorum. şu nişanı da istediğim için çok pişmanım. bunca sıkıntılı hayatım varken onu neyime güvenip istedim anlamıyorum. mutlu olamıyorum, gülmeyi unuttum. tek istediğim hepimizin atanması, buna çok ihtiyacımız var

aynen sedefim elimde olsa kaçıcam gidicem ama maalesef sabretmek zorundayız. 3 maymunu oynamaktan başka yol yok..

sınava kadar 3 maymunu oynıcaz da, asıl sınavdan sonrası da düşündürüyo beni badem. Allah korusun bi de atanamama ihtimali var ki, ondan sonra karanlık bi boşluk

ben de kuzum zaten mutsuzluktan bildiğin geberiyorum yani.
Allah huzur versin sana ne diyim
zor ya atanmaya bel baglıyoruz da inşallah atanmaya kalmadan iyi olur her şey..

ben de kuzum zaten mutsuzluktan bildiğin geberiyorum yani.
Allah huzur versin sana ne diyim
zor ya atanmaya bel baglıyoruz da inşallah atanmaya kalmadan iyi olur her şey..

Amin kuzum. bol bol dua edelim, zaten başka çaremiz yok, Allah görüyo ya neler çektiğimizi.. inşallah güzel günlerimiz ileridedir

yollasana kokusundan azıcık

ahh öyle bi imkan olsaa size bütün dertlerinizi unuttururduk teyzeleri sıkmayın canlarınzı inanın tamamen imtihan dünyasında yaşamamızla alakalı biraz bakındım yazdıklarınıza da bazılarını bende yaşadım ama onları atlatınca başka şeyler çıkıyo o yüzden hamd edip dua etmekten başka çaremiz yok RABBİM BÜTÜN İMTİHANLARIMIZI(HEM MADDİ HEM MANEVİ) VERMEMİZİ NASİP ETSİN HEPİMİZE HUZUR VERSİN İNŞAALLAH HAYIRLI GECELER

Amin kuzum. bol bol dua edelim, zaten başka çaremiz yok, Allah görüyo ya neler çektiğimizi.. inşallah güzel günlerimiz ileridedir

ay benimki de beni güldürmek için güzel günler göreceğiz güneşli günler şarkısını zorla söylettiriyor
şarkı söylemekle olsaydı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…